Nordfronts nyhetssvep – vecka 20

Av ,
Nyhetsredaktör
0

NYHETSVECKAN. Nordfronts nyhetsredaktör sammanfattar de viktigaste nyheterna under veckan som gått.

Norden: Brända flaggor, rasblandade prinsessor och perversa sossar
Flera anonyma avsändare i Norden har skickat bilder på uppbrända fiendeflaggor till Nordfront, samt till våra danska och norska systersidor.

Nordfront avslöjar att socialdemokraten och fritidsledaren Patrik Norberg i Timrå har fått behålla sitt jobb och sina förtroendeuppdrag i flera år trots rapporter om olämpligt beteende mot framförallt unga kvinnor.

Diakonen Anna Ardin från Equmeniakyrkan och miljödiplomeraren i Svenska kyrkan Joakim Kroksson skriver i ett debattinlägg att den 16-åriga klimataktivisten Greta Thunberg är ”Guds profet” och att alla därmed måste lyssna på henne.

Guds profet?

Anna Ardin är dessutom en av de kvinnor som 2010 anklagade Wikileaksgrundaren Julian Assange för våldtäkt – en utredning som nu återupptas enligt vice överåklagare Eva-Marie Persson. Anledningen är att Assange återigen är i den brittiska regimens våld, varför Sverige återigen har chans att ställa honom inför rätta.

Den konservative journalisten Ivar Arpi går ut med en ovanligt öppen kritik mot globalismen och säger att Europa är till för européer.

Kulturmarxistiska opinionsbildare möter alltmer frekvent ”hatstormar” i sitt arbete. Detta vill nu den judiska lobbygruppen ”Civil Rights Defenders” ändra på.

Den 29 mars publicerade  Ulf Lundell en låt med flera referenser till Nordiska motståndsrörelsen på sin Youtubekanal. ”Ett som är säkert” har sedan dess fått cirka 1 200 visningar – varav hälften kom efter att videon bäddats in på Nordfront under lördagen.

Den norska prinsessan Märtha-Louise har slagit följe med en afrikansk schaman vid namn Durek Verrett. Tillsammans kommer de bege sig ut på en föredragsturné med titeln ”The princess and the Shaman”. Ett av föredragen var tänkt att hållas i St. Petri Kirke i Stavanger nu på måndag, men efter massiv kritik beslutade biskopen Anne Lise Ådnøy sig till sist för att stoppa evenemanget, med motiveringen att kyrkan ska fokusera på Jesus.

Norsk prinsessa tillsammans med afrikansk schaman. Skärmdump: Youtube.

Sverigedemokraterna planerar att ställa sig bakom svensk abortlagstiftning och därmed överge sitt krav på att förbjuda abort efter vecka 12. Partiet anser att den politiska kostnaden är för hög för att avvika från andra partier.

En judisk kvinna i 60-årsåldern knivskars öppen gata i centrala Helsingborg på tisdagen. Polisen tror att det rör sig om ett så kallat hatbrott – trots att belägg saknas för det påståendet – och har ökat bevakningen av judiska lokaler.

I Sverige pågår fortfarande 13 utredningar efter det rekordstora antalet valfusksanmälningar i samband med de allmänna valen i höstas. Åklagare bedömer flera av de anmälda ärendena som grova.

Utrikes: Kränkta judar, tillbakadragna världsrekord och tuffa tider för abortläkare
Transvestiten Mary Gregory tog nyligen inte mindre än fyra världsrekord i kvinnlig tyngdlyftning. Men under det obligatoriska dopingtestet kunde man konstatera att Gregory ”egentligen är en man”, varpå han nu förlorar sina rekord.

Staten Alabama har röstat igenom USA:s hårdaste abortlagar. Nu hotar 99 års fängelse för den som aborterar foster i delstaten.

Mel Gibson spelar en av huvudkaraktärerna i den nya filmen ”Rothchilds”, något som får judiska Hollywood att se rött. ”Uppriktigt upprörande att han är med i filmen”, skriver exempelvis tidningen New Yorkers judiska film- och tv-kritiker Emily Nussbaum.

Hollywoodstjärnan Mel Gibson har vid flera tillfällen anklagats för antisemitism.

Via den Facebookägda appen WhatsApps samtalsfunktion har flera användare smittats med ett spionprogram med ursprung i skurkstaten Israel. Företaget bakom spionprogrammet tillhandahåller hacker-tjänster åt flera länders säkerhetstjänster.

Den kroatiska publikationen Tribun uppmärksammar Nordiska motståndsrörelsen och det judiska världsetablissemangets försök att förbjuda ”den enda rörelse som bekämpar Sveriges självmord”.

Den frispråkiga 14-åriga amerikanskan ”Soph” blir allt hårdare attackerad för sina populära Youtube-videor. Judiska opinionsbildare hänger ut och trakasserar henne offentligt samtidigt som Google hotar att stänga ner hennes kanal, där hon kritiserar alltifrån barnäktenskap i Mellanösternreligioner till pedofili i judiska Hollywood.

Facebook har upptäckt israeliska omfattande valpåverkanskampanjer på sin plattform, men är ovanligt förtegna om situationen. En del av det manipulativa materialet kan spåras till ett ljusskyggt israeliskt företag som heter Archimedes Group, som öppet skriver på sin hemsida att de kan ”förändra verkligheten i enlighet med våra klienters önskningar”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om