Ivar Arpi kritiserar globalister: ”Europa är för européerna”

INRIKES. Den konservative journalisten Ivar Arpi kritiserar globalismen och säger att Europa är till för européer.

Den konservative journalisten Ivar Arpi – som just nu är tjänstledig från sin post som ledarskribent på Svenska Dagbladet – har valt att gå i klinch med makteliten genom ett Facebookinlägg. I inlägget kritiserar Arpi EU-makthavarna för att vilja pracka på östeuropeiska länder massinvandring samt hota med att dra in bidragen ifall de vägrar.

Han skriver vidare att han gärna hjälper sina europeiska grannar och att han är ”personligen mer positivt inställd till att hjälpa mina grannar, än att skicka hjälpen över halva jorden utan att veta vad de går till”.

”EU kom inte till för att fördela flyktingar. Det kom inte till för att hjälpa ekonomiska migranter att bosätta sig i Europa. EU skapades inte för asylsökare från världens alla hörn. EU skapades för européer. EU kom till för att européer skulle komma varandra närmare. Europa är européernas hem och EU är européernas union”, fortsätter han.

Arpi kallar också att de som försöker utsätta främst Polen och Ungern för massinvandring för globalister. Senast igår gick Bonniertidningen Dagens Nyheters judiske chefredaktör Peter Wolodarski ut och hävdade att ordet globalist numera är ett antisemitiskt kodord, något som skapat diskussioner på Twitter mellan kastrathögern och vänsterliberaler.

Arpi avslutar sitt Facebookinlägg med att skriva att svenskar aldrig hade gått med på den folkutbytespolitik som politikerna fört de senaste 30 åren ifall de fått välja, samt att strävan efter att påtvinga även Östeuropa denna politik är ”pervers”.

Källa:
Ivar Arpis Facebook

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CharlieWäringKlausJ.N. Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
J.N.
Medlem

Globalism=antisemitism=HMF, är det planen, att försöka täppa till den vägen också?

Klaus
Medlem

Globalism är judisk. Världsherravälde-judar (Illuminati) som Rothschild-klanen, George Soros, Bernanke, Kissinger m.fl. är bakom globalism som kommunistiska internationalens efterföljare. Den kommunistiska internationalen styrdes av judar men misslyckades. Globalism är väldigt framgångsrik med att förstöra de vita europeiska samhällen enligt gamla perversa Talmud. Globalism innehållar marxistiska (=judiska) element som ”allas lika värde”. Glabalism är kriminell judisk politik som kommunism och har folkmord i avsikt. Det är vettigt, demokratiskt, lagligt och nödvändigt att kritisera och bekämpa folkmordspolitik även om den är judisk.
Helt rätt: Europa är för européerna!

Wäring
Medlem

”EU kom inte till för att fördela flyktingar. Det kom inte till för att hjälpa ekonomiska migranter att bosätta sig i Europa. EU skapades inte för asylsökare från världens alla hörn. EU skapades för européer. EU kom till för att européer skulle komma varandra närmare. Europa är européernas hem och EU är européernas union” Helt fel, Arpi. Alla intresserade vet att utblandningen av européer med icke-vita och judarnas upphöjande till elitposition fanns med från första början i EU:s skapande. Detta gäller förstås inte bara EU, globalismen som sådan är judisk-messiansk och allt som skapats längs vägen, frimureriet, demokrati, revolutioner, världskrig,… Läs mer »

Charlie
Medlem

Det är nog många som är intresserade men som inte alls vet det. Kanske berätta för Arpi?