Flaggor beslagtagna av nationalsocialister – uppmaning till allmänheten

MOTSTÅND. Bilder på beslagtagna globalistflaggor har tillsammans med ett brev igår skickats in till vår danska systertidning Nordfront.dk.  Uppdaterad med filmer och bilder 20190528.

Igår mottog Nordfront.dk ett brev från några som kallar sig Nordiska autonoma nationalsocialister. Brevet kom tillsammans med en del bilder på beslagtagna flaggor och andra saker. Då innehållet bedöms som intressant för våra läsare tar vi också vårt journalistiska ansvar och publicerar brevet i sin helhet tillsammans med bilderna. Samtidigt vill vi poängtera att det troligtvis är olagligt att stjäla flaggor och/eller att förstöra valpropaganda och att Nordfront inte på något vis vill uppmuntra någon att begå några brottsliga handlingar.

Här följer brevet:

Idag samlas folkförrädare över hela Europa för att hylla presentationen av Schumann-deklarationen och grundandet av globalist-projektet EU. Genom detta framhåller de också sin pågående kamp för att öppna Europas gränser, blanda ut de europeiska folken och förstöra våra unika kulturer. De hyllar också sitt hittills lyckade flyttande av makten från det arbetande folket till storfinansen och de multinationella företagen. De tar ifrån oss våra rättigheter, vår självständighet och vår frihet för att främja den nya världsåskådningens ideologi – globalismen, som är en blandning av marxism och kapitalism.

Alla accepterar dock inte detta i tystnad. Det finns fortfarande hopp för vårt folk och det finns ett levande motstånd. Som en symbolisk handling har vi idag tagit ner flertalet symboler tillhörande de invaderande fiendestyrkorna. Vi kommer också aktivt att fortsätta rensa fler delar av våra länder under hela EU-valcharaden.

Vi uppmuntrar också dig som läser detta att ta del i vår kamp genom att rensa din egen stad från flaggor och andra symboler för globalism och förräderi. Se det som en tävling. Den som kan bli kvitt mest fiendepropaganda från och med idag och fram till den 26 maj vinner en lite vackrare omgivning och en något ljusare framtid för sina barn.

Fokusera främst på: Symboler för EU, staten Israel, homolobbyn och FN.

Annat att hålla utkik efter: McDonalds, rikstäckande media, storbanker och EU-positiv valpropaganda från de stora förrädarpartierna osv.

Död åt globalismen – Länge leve den nordiska nationen!

/ Nordiska autonoma nationalsocialister

Om du under perioden av händelse råkar observerar globalist-propaganda som slitits ned i området du bor i tar Nordfront tacksamt emot rapporter gällande detta. Om möjligt då också med bifogade bilder. Detta kan skickas till info@nordfront.se.

Slutgiltig uppdatering 20190528:
Fler läsartips har skickats in under tävlingsperioden i form av filmer och bilder:

Från Sverige:

Från Norge:

Mer från Danmark:

Uppdatering 20190513:
Efter att brevet från de autonoma nationalsocialisterna översattes till de övriga nordiska språken och publicerades har fler bilder kommit in från anonyma avsändare.

Från Sverige:

Från Island:

Mer från Danmark:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Att tänka på om man gör detta och tar bilder. För över bilden till datorn och öppna den i ett valfritt bildprogram (som om du skulle vilja se på bilden). Tryck sedan på print-screen knappen (alt prnt-scrn eller dylika allehanda förkortningar) som finns högst upp till höger om tangentbordet vid F-1 till F-12 knapparna för att ta ett ”kort” av bildskärmen. Dvs du tar ett ”digitalt” kort genom datorn på det som visas på skärmen, i det här fallet bilden som du tog från kameran. Gå sedan in i Paint (inte Photoshop för det kan lägga över filter på själva… Läs mer »

Motståndsman i Borås
Nybörjare
Motståndsman i Borås
1 år sedan

Mycket bra kamrater!

Robin Nordlund
Nybörjare
Robin Nordlund
1 år sedan

Klockrent! Det är bara att ta efter dessa nationalsocialisterna tycker jag! Bort med skräpet.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Nu är ändå agendan redan satt oavsett om dessa genuint smutsiga och äckliga plakat finns på gator och torg,men det är trevligt att ta ner några i farten så att säga. Själv har jag dragit ner äcklet snoroya och väderreporten som lyder ”klimatet kan inte vänta” plakatet faktiskt. Det här argumentet om man inte röstar så får rådande mer makt är svårt att hålla med om, och om man inte röstar AfS eller NMR så har man inte visat en ”signal” till systemet. Men kära folk och fä – magkänslan skriker att om man röstar på något som är de… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Nu lät man negativ just innan men det är så det ser ut idag.

Nordiska Motståndsrörelsen gör allting rätt men under deras infokampanj gällande EU-valet finner jag det lite märkligt att man vill få kritiker att rösta för att hamna i ett onödigt åsiktsregister i förtid.

Riksda/kommun/landstings val i ”Sverige” är något helt annat – för IDAG så anses 1 miljon SD väljare vara ”nazister” som väljarna till NMR, så sannorlikheten är mindre osv ..

Kristoffer
Nybörjare
Kristoffer
1 år sedan

Biltemas brännare är verkligen ett multiredskap.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
1 år sedan

Tack till alla autonoma nationalsocialister för att rensat så mycket skräp från Nordens gator och torg. Medalj borde ni ha!