Prinsessan Märtha-Louises nya pojkvän – en afrikansk schaman

RASBLANDNING. Den norska prinsessan Märtha-Louise har slagit följe med en afrikansk schaman.

Den norska prinsessan Märtha-Louise, dotter till kung Harald, var mellan 2002-2017 gift med Ari Behn med vilken hon har tre döttrar. Nu har dock norsk press stort slagit upp att hon slagit följe med den svarte amerikanen tillika självutnämnde schamanen Durek Verrett.

Norsk prinsessa tillsammans med afrikansk schaman. Skärmdump: Youtube.

De båda har under flera månader arbetat tillsammans med ett föredrag om ”självrealisering” och Märtha-Louise menar att hon nu mött sin ”tvillingsjäl”.

Källa:
Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
SigfridVeraKlausFredrikaLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Shame on her

Child-Of-God
Medlem

dessvärre är det väl barnen som får ta största smällen.

Sverker
Medlem

Är det den svarta rasens i genomsnitt låga IQ som dessa vita kvinnor känner sig mer bekväm med, som är förklaringen till varför dom söker sig till icke-vita män?

Anders Jonsson
Medlem

Kvinnor tycker om att bli uppvaktade och att känna sig speciella, och det gör män också. Det är hög status bland icke-vita raser att bli tillsammans med en vit man eller kvinna. Så dom som försöker och är ihärdiga och målmedvetna har rätt stora chanser att lyckas; eftersom rasmedvetenheten inte är jättestor bland alla vita, även om den finns naturligt hos de flesta i vårt DNA. För män gäller att de måste lära sig att agera eller hantera kvinnor på det sättet kvinnor tycker om, t ex att känna sig uppskattade och omhuldade. Kvinnor tycker om att känna att en… Läs mer »

Vera
Medlem

Du har så rätt Anders. Man attraheras mer av en optimist än en pessimist. Uppskattning efter måltid, städning m. m. men även vänligt framförande av kritik. Män som SER vad man gör. Något som jag har saknat under kampen är att manliga medlemmar inte inrollerar sina fruar, sambor i politiken utan
får stå utanför som två skilda världar – hemmet och politiken – då kommer det som en schock om polisen eller SÄPO gör undersökningar. Skulle vilja hålla ett föredrag om detta. (Nationalsocialismen i vardagen och hemmet) Har två skilda erfarenheter över ämnet.

Anders Jonsson
Medlem

När du Vera (med den pondus och livserfarenhet du äger) skriver att något jag påstår är rätt, då känns det väldigt bra, och ännu mer…rätt.

Rokviken
Medlem

Om det har med självförtroende eller lågt IQ är en fråga. Finns det någon studie i detta? Eller kan det bara vara så att en del vita kvinnor känner särskilda behov av att vårda utsatta djur? Tidelag i ny form?

Child-Of-God
Medlem

snacka om att bevisa för världen att nu har vi gått från våran tro helt och hållet.

den svenska statsministern utlovar framför tevekameran att ALDRIG NÅNSIN kritisera Djävulens religion islam och så har vi en norsk prinsessa som alltså gifter sig med en kvacksalvare från (säkert) djupaste djungeln.

Child-Of-God
Medlem

ja det utlovas en allvarlig vanföreställning till de som inte emottog Kärleken till Sanningen, medelst Guds inspirerade Ord den heliga bibeln.

Jim
Medlem

Usch!

Lotta
Medlem

Kanske ett arrangerat ’rasblandar-förhållande’i propagandasyfte?

Fredrika
Medlem

Tänk att hon får lov. Vilket meningslöst kungahus. Hennes tvillingsjäl? Den är tydligen svart. Då behöver den renas. Det kan väl inte han göra? En massa knäppa new age tanter tjatar om sina tvillingsjälar när de är eller vill vara förälskade. Sedan visar det sig oftast att ”äsch han var inte min tvillingsjäl jag bara trodde det för det fanns så många artificiella energier som störde det naturliga själsflödet”. Vänta bara… Nu tänker jag på den där babyn i engelska kungahuset som ett tv-ankare sa ser ut som en chimpans vilket kanske inte var så konstigt eftersom mamman är delvis… Läs mer »

Klaus
Medlem

De skulle flytta till Afrika.
Jag har sett flera norrmän med asiatiska fruar och Kalergi-barn.

Sigfrid
Medlem

Vissa vita människor verkar kunna förnedra sig hur mycket som helst i dagens samhälle.Man undrar om dom gör det bara för att passa pk-maffians önskedrömmar eller om dom är dumma i huvudet.