Nordfronts nyhetssvep – vecka 18

Av ,
Nyhetsredaktör
0

NYHETSVECKAN. Nordfronts nyhetsredaktör sammanfattar de viktigaste nyheterna under veckan som gått.

1 maj: Nordiska arbetare mot globalism, förtvivlad judisk makt-rörelse och förvirrade sossar
Nordiska Motståndsrörelsens årliga första maj-demonstrationer i Ludvika och Kungälv blev stora politiska succéer för folkrörelsen. Stödet från folket visade sig inte minst genom att stora summor donerades både till rörelsen och dess propagandaverksamhet.

Medan det i Ludvika framförallt samlats vuxna människor utklädda till clowner till protest kantades Kungälvsdemonstrationen delvis av hysteriska vänsterextremister.

För att man försvarat sig från angripande vänsterextremister och poliser greps flera av Motståndsrörelsens aktivister i Kungälv, samtidigt som illegalt maskerade rödingar tilläts kasta sten och smällare på första maj-tåget, på polisen och på deras hästar.

Polisen hjälpte de våldsbejakande vänsterextremisterna genom att på måfå gripa tag i aktivister, varav en slogs till marken och fick en fot överkörd av en polisbil.

Polischefen över Storgöteborg Erik ”Erik Syd” Nord, tillika kommenderingschef för polisen på första maj i Kungälv, sade att han var mycket nöjd med polisinsatserna vid demonstrationen och skröt över föredömligt agerande från ”skickliga poliser”.

Den politiska repressionen visade sig också genom att norska aktivister blev gripna vid svenska gränsen, hindrade från att delta i den lagliga och tillståndsgivna demonstrationen, och slutligen belagda med ett treårigt inreseförbud i landet.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg konstaterar att det var en lyckad första maj-demonstration i Kungälv – trots den värsta polisinsatsen i modern tid.

Det var en arbetarfientlig polis som mötte Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv på första maj.

Lindberg aviserar samtidigt att så länge Erik Nord är polisens ansvarige kommer Nordiska motståndsrörelsen knappast att söka några fler demonstrationstillstånd i regionen.

Den judiska internationella organisationen World Jewish Congress kräver dessutom efter 1 maj återigen att repressionen mot Nordiska motståndsrörelsen ökas till den grad att organisationen totalförbjuds.

Samtidigt höll Socialdemokraterna första maj-tal bland annat i Umeå. Statsminister Stefan Löfven pekade ut Moderaterna och Kristdemokraterna som så kallade högerextremister.

Efter statsministern tog den rasfrämmande S-kvinnan Lina Farhat ordet. Hon förfasas över det ökade politiska motståndet i Sverige, som utgörs av ”klimatförnekande rasister”. Farhat varnade de boende i Sverige för att en ”ny judeförintelse” väntar med de utpekade högerextremisterna Ebba Busch-Thor och Ulf Kristersson och andra i den ”nya högern”.

I Malmö stal SSU Nordiska motståndsrörelsens slagord och skanderade ”krossa sionismen!” till judisk makt-rörelsens stora förfäran. Längst fram i tåget gick den tidigare Malmö-sossebossen Ilmar Reepalu, som även tidigare anklagats för antisemitism.

I Tyskland genomförde det nationella och socialistiska partiet Der Dritte Weg en lyckad första maj-demonstration som fick stor uppmärksamhet. Ett filmklipp från demonstrationen hade på ett dygn delats 400 000 gånger.

Norden: Rasfrämmande våldtäktspolis, Expos årsrapport och miljöpartistisk Syrienresenär
Nordfront avslöjade i veckan att den polisman i Västerbotten som misstänks för våldtäkt på en ung kvinna är den rasfrämmande Skellefteåpolisen Christoffer Lindberg. Av oklara anledningar har Lundberg inte häktats, men kvinnan som anmält våldtäkten till polisen har valt att berätta om händelsen för Nordfront.

Polisman Christoffer Lindberg (831010-7415)

”Rekordmånga vit makt-aktiviteter under 2018”, konstaterar Expo i sin årsrapport för tredje året i rad. 90 procent av dessa har Nordiska motståndsrörelsen stått för.

Efter förra veckans stora nyhet om åtalet mot vänsterterroristen Jonas Linde kan Nordfront också avslöja att riksdagskandidaten Linus Perlerot (MP) under 2017 och 2018 var i Syrien där han arbetade tillsammans med den vapenbrottsåtalade Linde åt den vänsterextrema syndikalisttidningen Arbetaren.

Linus Perlerot ville inte svara på Nordfronts frågor angående hans samarbete med Jonas Linde.

Under en pressträff framträdde partiledarna Jan Björklund (L) och Jimmie Åkesson (SD) tillsammans och meddelade att man kommer att åka på en gemensam ”debatturné” under EU-valrörelsen. Samtidigt meddelar Alexander Bard att han kommer att debattera Gustav Kasselstrand (AfS) i Stockholm den 24 maj.

Den judiska ägarkoncentrationen i Norden ökar ytterligare genom att den judiska mediekoncernen Schibsted köper upp Stampens lokaltidningar i Sverige. Den judiska familjen Hjörne blir nu ”största minoritetsägare” i bolaget Stampen Media.

Valberedningen i den krisande och folkfientliga storbanken Swedbank föreslår tidigare socialdemokratiske statsministern Göran Persson som ny styrelseordförande. Enligt SR Ekot har Persson tackat ja till uppdraget.

Utrikes: Judisk makt-rörelsens Polenplaner, al-Baghdadis återkomst och fortsatt Facebookcensur
Utomlands har två rabbiner och collegeföreläsare orsakat uppståndelse efter att det blivit känt att deras föreläsningar uppmanar till judisk makt och förslavande av icke-judar, som de menar är rasligt underlägsna. Rabbinen Goran Redler erkänner också under en föreläsning att Adolf Hitlerhade rätt i vartenda ord han sade … han stod bara på fel sida”.

Nordfronts Erik Forsell har granskat judisk makt-rörelsens planer för Polen. Man vill nu att allt fler judar ska återvända till landet och förvandla det till en utpräglat judisk stat.

I veckan visade Islamiska statens ledare Abu Bakr al-Baghdadi upp sig på film för första gången sedan han utropade kalifatet i Mosuls stormoské för fem år sedan. al-Baghdadi hyllade terrordåden i Sri Lanka samtidigt som han utlovade hämnd för terrorgruppens senaste motgångar.

En härjad Abu Bakr al-Baghdadi visade upp sig på film för första gången på fem år.

Den tyska revisionisten Ursula Haverbeck riskerar att dö i fängelset om hon inte väljs in till EU-parlamentet för partiet Die Rechte. Nu har dock polis stormat partiets högkvarter och beslagtagit de namnunderskrifter som krävs för att ställa upp i valet.

Fler konservativa och systemkritiska personer har under veckan stängts av från Facebook. Denna gång drabbades bland annat Alex Jones, Louis Farrakhan, Paul Nehlen och Paul Joseph Watson.

Facebookcensuren får dock allt fler kritiker och kändisar som Donald Trump Jr och den ”afroamerikanske” rapparen Snoop Dogg har offentligt yttrat sitt missnöje under veckan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om