Judisk makt-organisationen WJC manar återigen till förbud mot Nordiska motståndsrörelsen

LOBBYISM. I ett öppet brev till Stefan Lövfen skriver World Jewish Congress att Sverige måste förbjuda nazister och ta andra konkreta steg för att öka judarnas säkerhet i landet.

Den mäktiga Amerikabaserade judisk makt-organisationen har noterat Motståndsrörelsens lyckade 1 maj-demonstrationer i Kungälv och Ludvika. Att just den 1 maj valdes som dag för demonstrationerna menar WJC inte alls har att göra med att det är arbetarens hyllningsdag. Istället har Motståndsrörelsen medvetet valt att provokativt göra detta på Jom Hashva, som är en judisk minnesdag över förintelsen. Inte heller att detta var fjärde året i rad det arrangerades demonstrationer av Motståndsrörelsen den 1 maj, men att man aldrig tidigare gjort någon speciell aktion under Jom Hashva (som sker på olika dagar varje år) tycks vara relevant.

WJC:s chef, Robert Singer, som undertecknat brevet till statsministern, skriver om de ”skrämmande marscherna av uniformerade medlemmar i Motståndsrörelsen som ägde rum på Jom Hashva”. Vidare skriver han att ”det måste råda nolltolerans för sådana ondskefulla manifestationer” och att ”det är oacceptabelt att våldsamma extremister utnyttjar den svenska yttrandefriheten för att skrämmas och uttrycka ett ohämmat hat mot judar.”

Brevet innehåller ännu fler lögner om Motståndsrörelsen, så som att organisationen attackerar oskyldiga flyktingar med brandbomber, att man arrangerat militanta marscher på judiska högtidsdagar, att man vid upprepade tillfällen terroriserat det judiska samhället i Umeå och att man begick flera kriminella och våldsamma handlingar mot Almedalsveckans besökare 2018.

Singer menar att lösningen på judarnas problem med Motståndsrörelsens existens inte enbart är att inskränka den svenska föreningsfriheten och förbjuda organisation, utan också att staten måste avsätta mer pengar för att bussa skolelever till koncentrationsläger.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg var kanske inte hel fel ut ute när han i sitt tal i onsdags sa:
”Med vår manifestation här idag gör vi vad vi kan för att dra ut trollen i ljuset och tro mig när jag säger att de förbannade kräken, uppe i Stockholm, nere i Bryssel – över haven i New York och i Tel Aviv – var de nu helst befinner sig – de följer oss och det vi gör med stor fasa.”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KlausJan HjelmVictorVeraSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Om det är någon som borde förbjudas så är det väl de här: ”Jews murder a Christian child to get his blood for matzos cookies”

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_1848

Slipsen
Medlem

WJC ska ge fullständigt fan i vad vi gör i Norden! Det ska och måste finnas ett motstånd mot de och allt vansinne!
Förbud eller ej-kampen fortsätter!

Sverker
Medlem

Som Martin Luther lät sin bok heta år 1543, om judarna: ”Judarna och deras lögner”
Eller som Göbbels sa 1933 i Sportpalats i Berlin, – judarna och deras fräcka lögner!

Man kan ju tycka att nutida människor skulle lärt sig detta ganska lätt då det varit känt länge.

Vera
Medlem

Dessa judiska gnällspikar skall hålla sig vid klagomuren och inte lägga sig i andra länders förehavanden om de klär sig i kostym eller nickar i sina skruvlockar – maktlystna till max så tror de sig att bestämma över hela världen. Nationalsocialismen med vår insikt kommer de att gå bet på trots hot om förbud m. m. den kommer ALLTID att lysa genom lögner och förtal med sin
sanningsupplysning – det är detta som judarna är så
hysterisk rädda för.

Victor
Medlem

HS! o/

Jan Hjelm
Medlem

Stefan Löfven och övriga styrande i Sverige gör allt i sin makt för att sakta men säkert driva det svenska folket in i fållan och göra oss till en lydig förslavad massa under judisk kontroll. Men i vårt land ska de inte lyckas. Nordiska motståndsrörelsen är djupt rotade i vårt älskade Norden och kommer inte att acceptera något annat än en fullständig seger över den självutnämnda judiska ”härskarrasen”. Jag är inte intresserad av judar, vill dem inget ont, men håll er borta från mig, min famlijj, mitt folk och mitt land. Till slut tryter vårt tålamod.

Klaus
Medlem

Varför finns det egenligen Israel?
Majoriteten i Talmud-Kalergi-provinsen Sverige är goyims, dvs icke-judar, som jobbar och betalar skatte varifrån Talmud-judarnas och Kalergis ras- och kulturfrämlingar finansieras och ockupationspolitikerna som proletariern Löfven (ex-arbetaren). Goyims, dvs svenskar, får firar när som helst. Judar är igen fräck.
Fred Leuchter’s rapporter måste publiceras!! Contra judarnas egomaniska fräckhet!