Folkförrädaren Erik Nord skryter över polisinsatsen på 1 maj i Kungälv

INRIKES. Erik Nord, kommenderingschef för polisen på 1 maj i Kungälv, säger att han är mycket nöjd med polisinsatserna vid demonstrationen och skryter över föredömligt agerande från ”skickliga poliser”.

Polischef Erik Nord.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg beskrev häromdagen på Nordfront ordningsmaktens agerande på 1 maj i Kungälv som ”den värsta polisinsatsen i modern tid”. Kommenderingschefen själv, yttrandefrihetshataren Erik Nord, polischef över Storgöteborg, anser att det var en alltigenom lyckad polisinsats.

— Jag är oerhört nöjd med hur alla medarbetare arbetade i dag. Det hade kunnat sluta betydligt värre om vi inte hade så skickliga poliser, sa Nord till Expressen efter demonstrationen.

De ”skickliga poliser” som Nord berömmer vände bland annat ryggen till våldsamma motdemonstranter och lät dessa fysiskt angripa demonstrationsdeltagare och polishästar, men valde istället att attackera demonstrationens funktionärer när dessa försökte skydda tåget.

Polischefen har en helt annan minnesbild av händelseförloppet:

— Det är en del attacker från motdemonstranter som NMR svarar på. NMR blir övertända och går i sin tur till angrepp mot poliser och startar ett våldsamt upplopp, säger han.

Globalistlakejen Nord klagade också över polisens svåra situation och att polisen får motta kritik för sitt arbete:

— Det är ju tyvärr så att vi hamnar i mitten oftast. Vi får kritik från början för att vi följer lagen och ger NMR rätt att demonstrera och sen står vi under genomförandet så blir vi attackerade från både motdemonstranter och NMR men det är vi vana vid.

Nu ser Nord med förväntan fram emot granskningen av det stora filmmaterial från demonstrationen som polisen har för att kunna identifiera så många som möjligt av demonstrationsdeltagarna och utreda om det finns något som de kan misstänkas för i efterhand.

— Vi har filmbilder därifrån, så väldigt många kan räkna med att de kan bli misstänkta för brott i efterhand. Vi har haft mycket kameror och drönare som flugit, jag har själv sett bilderna som har fantastisk kvalitet så med dem kan kan jag göra en snabb utvärdering av vår insats, säger Nord.

De ”brott” som polisen hoppas kunna identifiera och lagföra i efterhand är framför allt låtsasbrottet ”hets mot folkgrupp”, vilket polis och åklagare kan utvidga och tillämpa efter eget godtycke.

Källa:
Polischefen om insatsen: ”Jag är oerhört nöjd”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausJ.N.Sverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Om dom där ”skickliga poliserna” hade varit någonannanstans, t.ex. förhindrat riktig kriminalitet, så hade NMR-demonstrationen undgått de problem som räknas upp. Dräggen hade inte vågat göra allt det dom nu gjorde. Ni vet och vi vet att det är så, men ni ljuger och skrävlar, medvetet. Gör som franska poliser gör nu när dom insett att de är manipulerade av (((makten))) och begått brott mot sitt eget folk. Begå självmord!

J.N.
Medlem

”Det hade kunnat sluta betydligt värre om vi inte hade så skickliga poliser”

Som i Ludvika då?

Klaus
Medlem

Det är inte skickligt med minst 2 poliser mot en obeväpnad svensk nationalist. Det är fegt och kiminellt, och det är fegt och kriminellt att inte arrestera brottsligt beväpnade och agerande kommunistiska motdemonstranter. Det är inte bara befäl, svensk polis får ingen sann information om de 2 världskrig och om Kalergi-planen, och de gillar uppenbarligen Talmud-perversiteter (barnporr, våldtäkter, oral, anal), den nya ”socialdemokratiska” svenska Talmud-kulturen. (De är dessutom rädd för rysk politik där denna perversiteter är förbjuden, och en nationalsocialistisk regering skulle också förbjuda Talmud-perversiteter.)

Klaus
Medlem