FILM FRÅN KUNGÄLV: Polis kör över gripen aktivists fot

1 MAJ. En film från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Kungälv visar hur en polisbuss kör över en gripen aktivists fot.

En film från Nordiska motståndsrörelsens första majdemonstration i Kungälv visar hur en polisbuss – till synes medvetet – kör över en gripen aktivists fot.

Filmen är upplagd på Twitter av Tobias Lindberg, känd bland annat för sin medverkan i Radio Nordfront, och har hittills fått över 37 000 visningar. Twitterinlägget har dessutom 176 retweets och 365 gillamarkeringar. Förutom några få svenskfientliga globalister som stöder att polisen prioriterar våld mot oliktänkande är kommentarerna starkt negativa mot polisen.

Nordfront har varit i kontakt med aktivisten som säger att han tack vare skor med stålhättor lyckligtvis är helt oskadd.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Märkte vid sista demonstrationen i Göteborg att sådan polis vill vi inte ha när tre st. slog en värnlös funktionär liggande på gatan med batong med våldsam kraft. Kan inte klaga på vår polis i Ludvika. Hur kan det vara sådan skillnad mellan våra län? Hade verkligen roligt när en grupp riktig svarta neger skrek : INGA NAZISTER PÅ VÅRA GATOR – vems gator – ockupanternas – eller svenskarnas? DET är på tiden att vänster ungdomar i allmänhet funderar över det och inte med skrikande spruckna röster gapar sig fördärvade med samma utslitna vokabulär ,det väckte bara löje både i… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan
Reply to  Vera

– Det är svenska arbetare som lagt VÅRA gator och där marscherar vi så mycket vi vill.

Dina skrivgångar kan enkelt punktera en meningsmotståndare som försöker.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Rent generellt så börjar det bli riktigt farligt med samlade demonstrationer – visst de har väl alltid hänt olika händelser (speciellt mer förr i tiden) men nu med den (((fria rörligheten))) inom EU så är det enkelt för folkförrädare att skicka fram en rotlös dåre med ett skarpladdat vapen mot tåget.

Även om de mesta handlar om polisens trakasserier så känns det som att det är inte lönt att söka tillstånd längre.

Det bara väller runt förvirrade galningar som är så nära i sin mentala ohälsa att om det får några dollar/shekel i handen så gör de enkelt ett vansinne.

J.N.
Nybörjare
J.N.
1 år sedan

Jag kan bara hoppas att hjälten i rabatten kommer att få skåda sin hämnd inom en snar framtid.

Vilka skarpa kontraster- smutsiga, degenererade, hjärntvättade snutar, för ögonblicket i överläge, och så det vackra, rena, ädla, nedtryckt i skiten.

Larsson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Totalt vansinnigt!
Systemet visar sitt fula ansikte..