Ung kvinna berättar: ”Polismannen sa att han skulle ’hjälpa mig’ – slutade med att jag våldtogs”

POLISVÅLD. Nyligen skrev media om en polisman i Västerbotten som misstänks för våldtäkt på en ung kvinna. Nordfront kan nu avslöja att det rör sig om den rasfrämmande Skellefteåpolisen Christoffer Lindberg.

Polismannen Christoffer Lindberg (831010-7415) är misstänkt för våldtäkt. Foto: Facebook.

Nordfront kunde nyligen rapportera om att en polis i Skellefteå är misstänkt för att ha våldtagit en ung kvinna. Enligt lokalmedias rapportering ska hans kollegor tvingats att bryta upp dörren till hans bostad vid gripandet, då han vägrat öppna.

Polismannen satt anhållen men kom inte att häktas av oklara anledningar. Detta är dock inte ovanligt när poliser misstänks för allvarliga brott, troligtvis då en häktningsframställan blir offentliga uppgifter.

Nordfront kan trots detta avslöja att den misstänkte våldtäktspolisen heter Christoffer Lindberg och arbetar åt Skellefteåpolisen, även om han nu inte är i tjänst med tanke på utredningen. Han bor med fru och barn i ett samhälle strax utanför centrala Skellefteå.

Till Nordfront har kvinnan som anmält Lindberg berättat om händelsen. Hon kom i kontakt med honom då hon tidigare missbrukat narkotika. Hennes farföräldrar kontaktade då polisen för att hon skulle få hjälp, varpå polisen skickade Christoffer Lindberg för att ta henne på bar gärning när hon körde bil.

Han kom att skjutsa henne till Beroendeenheten på psykiatriska kliniken i Skellefteå för provtagning.

En tid senare sökte Lindberg upp kvinnan på hennes jobb, där han kom med ett erbjudande.

— Du kommer att dömas för ringa narkotikabrott och rattfylleri. Men lägg till mig på Snapchat så ska jag berätta vad du ska säga för att du ska få så lite straff som möjligt, lovade han

På Snapchat fortsatte kontakten med komplimanger och sexuella inviter. ”Din rumpa var så fin när du låg på psyket”, ska han bland annat ha skrivit.

En tid senare stötte den unga kvinnan på Christoffer Lindberg på en krog i Skellefteå. Lindberg var då inte i tjänst och bad henne följa med honom för att ”röka en cigarett”. Men istället tog han med henne ut på landsbygden utanför Skellefteå i sin privata bil där han gjorde sexuella närmanden som enligt kvinnan slutade med ett frivilligt samlag.

Bilen som polismannen Christoffer Lindberg skjutsade den unga kvinnan i. Foto: Facebook.

Hon kom dock att anmäla honom för sexuellt utnyttjande då hon menar sig ha stått i en beroendeställning till honom som polisman som hanterade hennes ärende.

Efter detta valde hon dock att blockera den alltmer framfusiga Lindberg, som i hennes umgängeskrets är känd för sina olämpliga kontakter med unga kvinnor. Det ryktas även, enligt kvinnan, om att han själv använder narkotika och till henne ska han ha erkänt att han ”varit busig” emellanåt.

”Är du säker på att du blivit våldtagen?”
Lindberg lyckades till slut kontakta den unga kvinnan och uttryckte att han ”måste prata med henne”. Till slut ska hon ha gått med på det, och bjudit hem honom till sin bostad. När de satt ner ska hon ha sett honom i ögonen och uttryckt ”jag vill absolut inte ha sex med dig” två gånger. ”Jag vill bara prata”, fortsatte hon.

— Men han hade inget att prata om, berättar kvinnan för Nordfront.

Istället våldtog han henne i hennes bostad. Direkt efteråt lämnade han platsen, varpå kvinnan ringde 112 för att berätta att hon blivit våldtagen av en polis.

— Ni måste hjälpa mig, jag har blivit våldtagen av en polis! ska kvinnan ha sagt till en kvinnlig larmoperatör.

Kvinnan ska då ha skrattat.

— Men du släppte ju in honom? Är du säker att du har blivit våldtagen?

Den unga kvinnan lade då på luren och ringde 112 igen, varpå ambulans och polis från Luleå kom till hennes lägenhet. Hon fick genomgå en undersökning på sjukhus, ett så kallat rape kit, och förhördes om händelsen.

Den unga kvinnan är skärrad efter händelsen men mår efter omständigheterna bra. Hon säger sig ha låg tilltro till rättsväsende och polis och vill därför att hennes berättelse blir känd.

Nordfront kommer att följa ärendet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Tors Spjut
Nybörjare
Tors Spjut
1 år sedan

En till synes perfekt negroid att ha som polisman i det korrupta skitsystem som förvaltar Sverige. Tanken på att denna främling ska styra och ställa över riktiga svenskar är bara motbjudande

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan
Reply to  Tors Spjut

Fast trots denna mycket trista berättelse, att kvinnan våldtagits av negern ifråga – så finns det faktiskt en fördel med negroida polismän. Är det en etnisk svensk som sökt sig till polisyrket (antagligen då för att bekämpa brott istället för att kväsa nationalism) så står man ju inför ett moraliskt dilemma om man ska göra något mot polisen i fråga. 1: Han är etnisk svensk, en del av vårt folk. 2: Han ville nog helst inte göra det han tvingas göra som systemets väktare. Besätts hela poliskåren däremot av negrer och andra rasfrämlingar så blir den dock därigenom fullt lovligt… Läs mer »

Tors Spjut
Nybörjare
Tors Spjut
1 år sedan
Reply to  _DH_

Det har du rätt i såklart. Inget ont det inte kommer något gott ur

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Polis i Talmud-Kalergi-provinsen Sverige är som i Brasilien där svarta poliser också våldtar och får mycket lågt straff. Korrupta regimen behöver kriminella och sexuellt perversa poliser.