Guldregn över Motståndsrörelsen på 1 maj

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Kontantdonationer och Swish-pengar. På 1 maj strömmade massvis med pengar in till Motståndsrörelsen, Nordfront TV och Nordfront.

Sedan den internationella bankmaffian, med hjälp av svenska staten, stängt ned Nordfronts möjligheter att ha vanliga bankkonton har vi tvingats att finansiera verksamheten med insparade medel. Då dessa medel snart tagit slut gick Nordfront ut med en insamlingskampanj för att få in ett minimum av motsvarande 20 000 kr i Bitcoin för att täcka de närmsta månadernas behov.

Tyvärr tycks Bitcoin ha varit för krångligt för många och därför har insamlingen inte nått ända fram – fram till 1 maj. Allt som behövdes var en demonstration.

40 000 i Swish-pengar

Nordfront TV:s livesändning från 1 maj fick under dagen över 30 000 unika visningar trots extremt hård censur från både Youtube och andra videotjänster. Många av tittarna skickade även in pengar till det Swish-konto som satts upp för dagen där pengarna ska gå till Nordfront TV och Nordfronts driftkostnader. Över 40 000 samlades in.

Tiotusentals kontanter i bidrag under demonstrationen

I både Ludvika och Kungälv gick representanter för organisationer runt med insamlingsbössor och samlade in pengar, särskilt vid eftersamlingarna. Väldigt mycket pengar strömmade in där medlemmar och sympatisörer lämnade alltifrån hundralappar till tusentals kronor. Största donationen lämnades in i Kungälv där en person gav 14 880 kronor för den fortsatta kampen.

Lyssna på intervju med donatören nedan:

Listen to ”NR Bohuslän: Extra tack!” on Spreaker.

Med detta har vi nått vårt mål för att säkerställa driften av Nordfront de närmaste månaderna. Vi har under en tid arbetat med ett projekt som förhoppningsvis ska lösa de ekonomiska problemen Nordfront har fått dras med de senaste åren, men nya Bitcoin-insamlingar kan bli aktuella innan detta har sjösatts. Vi skulle vilja uppmana alla Nordfronts läsare att titta igenom instruktionsfilmen för hur man donerar Bitcoins.

Till skillnad från reguljära bankkonton går Bitcoin-plånböcker inte att godtyckligt stängas ner av bankmaffian. Det innebär att så fort lyssnare och tittare lärt sig att donera på detta vis kommer det innebära en bättre ekonomi för organisationens medieprojekt, något som kommer att driva utvecklingen framåt ännu mer.

Slutligen vill vi tacka alla som donerat och fortsätter att donera till Nordfront. Utan er hade bankmaffian och dagens korrupta stat redan vunnit. All heder åt er!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SlipsenLingonetnordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Oerhört trevlig läsning – man brukar säga att ”pengar är inte allt” men i detta fall så börjar det närma sig det.

Lingonet
Medlem

Utan pengar är inte ballt :)

Slipsen
Medlem

Oerhört glädjande läsning!
Det känns skönt att man själv bidrog med en slant också men alla som vill fortsätta höra sanningen från Nordfront bör donera även framöver!
Globalistbankmaffian kommer aldrig att besegra oss!
Ingenting kan stoppa en rörelse vars tid är inne!