Tal och artikel: Den kommande demonstrationen i Göteborg är den viktigaste någonsin!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
44

30 SEPTEMBER. Motståndsrörelsens ledare vädjar här till folket att sluta upp i den kommande demonstrationen med parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”

Med mindre än tre veckor kvar närmar vi oss med stormsteg nästa stora nationella demonstration. Det är inte bara en demonstration likt alla andra, isolerad från övrig aktivism och där vi återigen börjar om från början med att försöka samla människor till våra led. Nej, denna demonstrationen hänger tydligt ihop med både det som varit och det som komma skall och är antagligen den viktigaste politiska aktionen i modern tid. Den är en bärande länk i den kedja som utgör vårt folks ödeskamp för frihet och överlevnad. Jag ska förklara tydligare vad jag menar och börjar med en tillbakablick.

Innan Borlänge den 1 maj förra året hade det gått tämligen trögt i många år när det kom till att engagera nationellt sinnade människor att sluta upp i demonstrationståg i Sverige av olika slag.

Vi själva, alltså vi i Nordiska motståndsrörelsen, hade inte lyckats skramla ihop mer än ca 150 personer i något av våra tåg. Det nedlagda Svenskarnas parti (SvP) lyckades inte samla många fler, trots upprepade försök på utspridda orter och samarbeten med andra organisationer.

Det nyligen nedlagda projektet Folkets demonstration lyckades förvisso mobilisera fler människor, men detta fullt ut på bekostnad av budskapet. Med starka avståndstagande mot ”nazism” och en ”öppen” syn på svenskhet som inkluderade såväl samtliga rasfrämlingar som fått medborgarskap som alla ”väletablerade” invandrare som ännu inte fått medborgarskap kan nämligen Folkets demonstration inte sägas ha varit ett vare sig nationellt eller ens kontroversiellt projekt i systemets ögon.

LÄS ÄVEN: Öppet brev till tidigare deltagare på Folkets demonstration

Summa summarum blir alltså att den största nationella demonstrationen i Sverige på flera år inte lyckades samla mer än drygt 200 personer.

Med denna bakgrund skulle vi arrangera en 1 maj-demonstration i Borlänge under den radikala parollen ”Kamp mot storfinans och folkförrädare”. Resultatet blev överväldigande då vi lyckades samla 350 personer och därmed genomföra den största nationella demonstrationen på många år och den största öppet nationalsocialistiska på ännu längre tid.

Ett halvår senare var det dags igen, den 12 november i Stockholm skulle vi visa att vi kunde bli ännu fler om vi tog en bredare, men inte desto mindre radikal, paroll och dessutom höll demonstrationen i en större och mer lättillgänglig stad som ju faktiskt Stockholm är i jämförelse med Borlänge. Under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen!” dubblerade vi vårt antal till 700 deltagare.

Nu i år på vår 1 maj-demonstration i Falun blev vi 600 personer, vilket trots det färre antalet än i Stockholm sågs som en stor seger då vi återigen flyttat ut oss själva i en jämförelsevis mindre ort långt från storstäderna och gjort parollen smalare och mer explicit nationalsocialistisk igen. Denna demonstration bör alltså deltagarmässigt snarare jämföras med den året innan i Borlänge och som ett konkret bevis på vår tillväxt sen dess.

Med tre stycken väl genomförda demonstrationer där deltagarantalet växt kraftigt kan man alltså säga att vi under det senaste ett och ett halvt året äntligen på riktigt lyckats etablera en nationell demonstrationskultur i Sverige. Alla dessa tre demonstrationer har varit viktiga och fyllt sitt syfte väl, nämligen att visa såväl för etablissemanget som för folket att det finns en växande stark och radikal kraft som utgör en verklig opposition mot dagens härskare. Att demonstrationerna varit oerhört lyckade och att det knappast är meningslöst att demonstrera vittnar systemets ilska och desperation tydligt om.

Mediahetsen mot oss i år liknar ingenting jag någonsin tidigare skådat. En snabbkoll på Googles nyhetssök de senaste sex månaderna visar att det skrivits nästan lika mycket om ”Nordiska motståndsrörelsen” som det gjort om ”Socialdemokraterna” eller ”Sverigedemokraterna”. Det har skrivits mer om oss det senaste halvåret än det gjorts om ”Moderaterna”. Betänk då att detta alltså är väletablerade partier jag jämför med, de tre största i Riksdagen, med hundratals kommunala mandat och ekonomiska resurser att använda för exponering som vi inte ens skulle kunna drömma om.

Inte i en enda av dessa artiklar har vi fått komma ocensurerat till tals utan det rör sig istället i en majoritet av skrivelserna om kraftigt vinklade propaganda-artiklar fyllda till bredden med lögner om vår ideologi och våra företrädare.

Ett oräkneligt antal politiker, journalister, talespersoner, debattörer, ”experter” och b-kändisar har gjort tydliga ställningstagande mot oss där de krävt att vi ska tystas och förbjudas. På det ”fria” nätet censureras vi av de internationella globalistföretagen med allt från nedstängda Paypal-konton till karantänsatta Youtube-klipp. Utöver allt detta flyttar polisen hela tiden fram sina positioner mot våra aktivister med regelrätta trakasserier och misshandlar.

Vi har med andra ord med våra demonstrationer och vår övriga verksamhet lyckats skrämma upp etablissemanget rejält. De kan inte längre förneka att vår aktivistkader växer och att våra politiska idéer får allt större genomslag bland ”vanligt” folk. Det nuvarande systemets ihärdiga försvarare vet om att de är de första att bli av med sina karriärer när vi når maktpositioner, varför de heller inte anser att de har någonting att förlora på att göra allt de kan för att stoppa oss. De släpper sina masker totalt och tvingas visa att de inte är några godhetsapostlar som bara vill sprida kärlek utan istället demoner och troll med en hatfylld och dunkel agenda.

SE ÄVEN: Mobiliseringsfilm inför demonstrationen i Göteborg!

Nu börjar vi närma oss där vi står idag. Nästa demonstration och nästa del i framgångståget ska gå av stapeln i Göteborg den 30 september. Vi blev av polisen efter de första förhandlingarna lovade en marschväg genom centrala Göteborg som sedan efter den ökände folkförrädaren och rikspolischefen Dan Eliassons inblandning blivit helt utbytt till den med ansträngning mest ödelagda vägen man bara kan ta för att ta sig från vår start till vårt slut.

Den lokala polischefen för Göteborg, Erik Nord, begår tydliga tjänstefel när han uppviglar mot oss, försöker begå pakter med ”antifascister” och har utlovat att polisen ska göra allt de kan för att gripa oss för den ena påhittade lagen och inskränkningen av grundlagen efter den andra. Ren och skär skrämsel-taktik för att förmå mer oförhärdade svenskar att inte våga sluta upp i våra led.

Med den här demonstrationen står vi inför en uppgörelse med systemet. Det är inte den första och inte den sista, men åtminstone den största uppgörelsen vi skådat till dags dato. På ena sidan har vi oss frihetskämpar, med det nordiska folkets bästa för våra ögon och på andra sidan har vi det kriminella systemet med korrupta poliser, journalister och politiker hand i hand med kapitalets maskerade springpojkar ”antifascisterna”. Deras samlade vilja är att stoppa det nationella uppvaknandet för att jordens härskande elit ostört ska kunna fullfölja sina planer med att förgöra alla fria homogena nationer och utrota allt motstånd. Inte minst Sverige och svenskarna.

Våra samlade framgångar hittills och all systemets hets mot oss har kokats ner till den avgörande stund vi kommer att möta den 30 september i Göteborg. Det är vad som gör denna demonstration till den viktigaste politiska uppvisningen i modern tid. Antingen visar vi tillsammans att vi är en växande kraft som det inte går att stoppa och att det nordiska folket inte kommer att ge upp sin frihet och överlevnad utan strid, eller underkuvar vi oss systemet och viker oss under den dundrande ångvälten.

Alla ni ”Svenssons” där ute i stugorna som stödjer oss, men som hittills av olika orsaker inte vågat associera er med oss – det är dags för er nu att kavla upp ärmarna och sluta upp. Era karriärer, er sociala status, eller vad ni nu är så evinnerligt rädda för att mista kan väl ändå i slutändan inte vara mer värt än våra barns framtid? Jag vägrar tro att ni blivit så förstörda av den statliga propagandaapparatens gift att ni faktiskt hellre ser era döttrar bli gruppvåldtagna och era söner mördade än att riskera att få lite problem på era arbeten eller med er svärmor.

Alla ni som under åren sagt att ni står med oss dagen det verkligen gäller, det är nu dags att ni lever upp till era ord. Det är nämligen nu det verkligen gäller för vår ras öde kommer nämligen inte som ni kanske fantiserat om avgöras i en enda stor slutstrid, Raskriget eller Revolutionsdagen med stora R, utan i flertalet mindre slag varvid detta definitivt är ett av dem.

Alla ni nationella som av olika mer eller mindre välmotiverade anledningar inte vill gå med i Motståndsrörelsen – det är nu till denna demonstration jag verkligen vädjar till er att sluta upp och visa att ni i slutändan också har samma mål som oss – vårt folks överlevnad och frihet. Om ni i denna avgörande timma prioriterar att hata nationalsocialismen, att störa er på vår taktik eller avsky mig som ledare och detta mer än vad ni älskar ert folk – så okej då, bra, då vet vi en gång för alla var vi har er!

Alla ni som tvekar och velar – sluta upp med det och kom med i tåget. Vi måste visa att vi är ett livskraftigt folk och att vi inte accepterar att bli ledda till undergång av förbrytare. Att vi inte låter oss skrämmas till tystnad och att vi inte kommer att vika ner oss utan kamp. Kom med oss den 30 september i Göteborg och revoltera mot förbrytarna! Tillsammans kan vi göra det inte bara till den viktigaste utan också den största nationella demonstrationen på år och dar!

ALL INFORMATION OM DEMON I GÖTEBORG HITTAR DU HÄR!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

44 Kommentarer till "Tal och artikel: Den kommande demonstrationen i Göteborg är den viktigaste någonsin!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström

Det är nu eller alldrig med tanke på det åsiktsförtryck som nu eskalerar.

Stöd rätten att demonstrera och att fritt kunna blida opinion emot dessa folkfientliga krafter.

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Alla med sunt förnuft dyker upp.

Man blir lika taggad som vanligt när man läser/hör dina tal !

Hell seger!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Vi kommer !!!

Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström
Det blev två inlägg inte optimalt… ”Alla ni ”Svenssons” där ute i stugorna som stödjer oss, men som hittills av olika orsaker inte vågat associera er med oss – det är dags för er nu att kavla upp ärmarna och sluta upp. Era karriärer, er sociala status, eller vad ni nu är så evinnerligt rädda för att mista kan väl ändå i slutändan inte vara mer värt än våra barns framtid? Jag vägrar tro att ni blivit så förstörda av den statliga propagandaapparatens gift att ni faktiskt hellre ser era döttrar bli gruppvåldtagna och era söner mördade än att riskera… Läs mer »
Mike
Gäst
Nybörjare
Mike

Nej eftersom Hitler…. Allt faller på att ni hyllar Hitler.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Tvärtom då alltså – du låter vårt folk falla för att du hatar Hitler!? Patetiskt

invisible
Gäst
Nybörjare
invisible

Han är väl ett judetroll…

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Hitlers nationalsocialism kommer alltid associeras med alla former NS så länge systemet är emot nämna åskådning, sålunda finns det bara mindre poäng att vinna på att ta avstånd från den storhet som Hitler faktiskt var.

Mike
Gäst
Nybörjare
Mike

Och därmed blir blir ni seda som sekt av vanliga svenskar….

Hitler gör att det inte går att ta er på allvar.

Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström

Ja sekter tycker jag verkar otäckt.
Läskigaste av alla sekter tycker jag att PK-Kulturmarxsismen är.
Deras lydiga följare gör allt deras sektledare vill betalar 75% i skatt medans landet står i full brand, sekten medlemmar verkar även vara skrämda till total underkastelse.
Det räcker med att hota med att du är Nazist.

Buhu buuuu.snyft

Eken
Gäst
Nybörjare
Eken

Felet all annan typ av motstånd gör är att kompromissa med sanningen och vad man tror på. Sanningen vinner alltid i slutändan och oavsett vad folk tror är sanningen så är det ingen här som hyllar folkmord utan precis tvärtom!

Eken
Gäst
Nybörjare
Eken

Nationalsocialism är alltså en ideologi som är EMOT folkmord till skillnad från vad många andra ideologier verkar vara.

Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström

Adolf Hitler existens var på 30-40 talet.
Så här kan det ha varit då.

https://m.youtube.com/playlist?list=PLo0ThsDnveH5nv5TNviBrGTX9P6IrYfIe

Kristian T
Gäst
Nybörjare
Kristian T

Bra talat Simon Lindberg!!! Hoppas vi ses i Göteborg den 30e.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Simon Lindbergs ord och röst beskriver på ett suveränt sätt den situation som det svenska (och nordiska) folket befinner sig i.

Det är allvar nu.

Det handlar om vårt folks överlevnad!

Demonstrationen kommer därför att gå till historien som en vattendelare.

På vilken sida i kampen står du?

Hell seger!

Ragnvald Jarl
Gäst
Nybörjare
Ragnvald Jarl
Vad nedan sägs är angeläget både med avseende på demonstrationen den 30 september och med avseende på det nu väckta åtalet mot Simon Lindberg. Yttrandefriheten är en av flera fri-och rättigheter som är föreskrivna i regeringsformen, som är en av Sveriges grundlagar. När det gäller yttrandefrihet får en frihetsbegränsning ske med hänsyn till flera olika angelägenheter, av dessa torde det i huvudsak vara hänsyn till ‘förebyggande och beivrande av brott’, som i praktiken skulle kunna komma ifråga i detta sammanhang. Det vill säga, att om det väckta åtalet mot Simon Lindberg, för hans hälsning, verkligen skulle leda till fällande dom… Läs mer »
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Det var en lång kommentar!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det låter ju fint, men svensk pajaspolis och svenska dumstolar bryr sig inte om någon regeringsform eller andra lagar när det gäller att tysta regimkritiker och i synnerhet om det gäller nationalsocialister.

(((Man))) kommer att ”göra en samlad bedömning” och ”sätta den i sin kontext”.

Mitt stalltips är att Simon Lindberg kommer att hämtas in till förhör dagen innan demonstrationen och släppas när den är över.

Serbisk sverigevän
Gäst
Nybörjare
Serbisk sverigevän

Du borde ha skickat en insändare istället, bra skrivet.

Sturesson
Gäst
Nybörjare
Sturesson

Jag kommer för våra ännu ofödda generationers skull. För en nordisk framtid.

Hell seger!

Kecke
Gäst
Nybörjare
Kecke

Kamplust, offervilja och stolthet!
Det är dags att visa var skåpet ska stå och som vanligt inspirerar Simon Lindberg till just detta!
Hade vi inte varit på rätt väg så hade etablissemanget inte fruktat oss. Hade vi inte växt för var dag som går så hade systemets knähundar inte ägnat oss en tanke. Fler och fler vaknar och synar vansinnet i sömmarna och jag är förbannat stolt att stå sida vid sida med mina nordiska bröder och systrar i detta!
Ingen seger utan kamp!!

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

ALLA TILL GÖTEBORG! FÖR VÅRA BARNS FRAMTID!!!!

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

2017-11-12 har han rest fram i tiden och spelat in talet?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Jepp, vi nazister är ju telepatiska vet du väl :)

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

måste bero på allt dödsknark får dra i mig lite mer för den förmågan har jag inte än.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Ingrid Carlqvist förnekar nazisternas hot och hat mot judar!
https://aktuelltfokus.se/ingrid-carlqvist-fornekar-nazisternas-hat-mot-judar/

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Was Adolf Hitler Racist ? The Documentary (DOWNLOADABLE)
https://www.youtube.com/watch?v=SmY46GAkr-s

Nok er faen med nok!
Gäst
Nybörjare
Nok er faen med nok!

Ser frem til 30.september! Systemets sensur og politiets voldeligheter gjør meg rasende! Tid for å vise forakt for politisk korrekthet!

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Intressant! Det är oerhört viktigt att vara extremt vis med vad man ger sig in på! En förstörd karriär tjänar ingen på. Kvinnor och män av den rätta kalibern kan tjäna lika mycket bakom kulisserna!
Varje handling är viktig!

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Helt ärligt, är din anställning mer värd än min?

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Och där var Andreas igen ja.. den eviga bromsklossen som aldrig uppmanar till annat än inaktivitet.

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

Men engelsk text hade varit bra för våra kamrater som inte kan Svenska men som kanske vill komma och stödja vår sak.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Om du inte varit efterbliven hade du sett att hela artikeln är full av svensk och inte skånsk text…

pensionären
Gäst
Nybörjare
pensionären

Ja , jag kommer med en kamrat som vill gå med i tåget ! Nu får vi banne mig visa tokstollarna att det som händer nu inte är ok ! Sverige ska ”Aldrig” bli arabisk ! Då har jag grejer som jag kan visa ”förrädarna” och 30 september sätter de nog in äldre poliser som ska visa vad de kan innan idioterna går i pension ! Går man på stan på dagen är det bara svarta folk man ser ! Fy fan säger jag .

gäst
Gäst
Nybörjare
gäst

Vi ses där! Förutom att det är viktigt, så är det också oerhört kul! Det är alltid en karaktärsstärkande upplevelse att få gå sida vid sida med goda fosterlandskämpar och folkfränder och stå upp för det man innerst inne vet är rätt och riktigt.

Tobbe
Gäst
Nybörjare
Tobbe

Enligt JewTube är alltså mobiliseringsfilmen en sådan som enligt vissa användare kan anses stötande…..

Tobias B
Gäst
Nybörjare
Tobias B

Jag kommer gå på min första demo den här gången. Är slutmesat nu. Finns det någon/några som man kan sammåka med från Stockholm? Annars tar jag tåget givetvis.

Samåkning
Gäst
Nybörjare
Samåkning

Det går att lösa – hör av dig till rätt kontaktperson här i listan bara: http://www.revoltera.nu/samakning/

Tactical Bowlcut
Gäst
Nybörjare
Tactical Bowlcut

Det finns det!

Ta kontakt med Anders Rydberg – 0790392422.

Jan Hjelm
Gäst
Nybörjare

Du kan räkna med mig Simon! Jag kommer.

Nasse Puh
Gäst
Nybörjare
Nasse Puh
Jag vet inte om många känner till vilket lagrum polisen agerar inom. Men det kan vara på sin plats att informera om en del av polisförordningen då befogenheter ibland verkar ha överskridits i vad gäller polisens agerande i samband med NMR:s aktiviteter: ”Polisförordning (SFS 2014:1104) Skyldigheter i anställningen Kontakter med allmänheten 10§ Anställda vid Polismyndigheten och Säkerhetspolisen ska i kontakter med allmänheten med beaktande av omständigheterna och situationen agera så hänsynsfullt som möjligt, visa behärskning och uppträda på ett sätt som inger förtroende. 11§ En polisman ska under tjänstgöring kunna legitimera sig med tjänstekort för polisman (polislegitimation), om inte särskilda… Läs mer »
Kristina
Gäst
Nybörjare
Kristina

Vad är syftet med eran demonstration?

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Att visa förbrytarna i Riksdagen, EU-parlamentet och på de stora mediehusen att vi som fått nog av deras förrädar-styre blir allt fler.

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Och det gör man genom att hylla Hitler?? Hur tänkte du nu egentligen!?

wpDiscuz