Erik Nords budskap: ”Blir det för likt Tredje riket griper vi er”

Av ,
Nyhetsredaktör
136

30 SEPTEMBER. Nordfront kan nu avslöja att Göteborgspolisen har för avsikt att kraftigt försöka begränsa Motståndsrörelsens yttrande- och demonstrationsfrihet med hjälp av en tjugo år gammal dom från Högsta domstolen.

Tidigare idag meddelade Göteborgspolisen via ett pressmeddelande att man har för avsikt att utfärda något man benämner som ett ”begränsat demonstrationstillstånd”. Den rutt som polisen föreslår för Motståndsrörelsen innebär att Göteborgsregionens polischef Erik Nord backar från tidigare uttalanden, där han klart och tydligt uttrycker att man inte kan begränsa Motståndsrörelsens demonstrationsrätt med tanke på våldsamma motdemonstranter.

I pressmeddelandet fanns förövrigt spektakulära uttalanden om vad som kommer att anses vara ”brottsligt” under demonstrationen.

— Det kan handla om uniform klädsel eller klädsel av visst snitt och färg, vissa attribut eller emblem och om uniformt uppträdande som att till exempel taktfast marschera med fanor och sköldar. Det finns utrymme att väga in olika faktorer till en samlad bedömning, även om de var för sig i lagens mening inte hade ansetts sprida ett meddelande av ett givet slag, säger Erik Nord i pressmeddelandet.

Ett uttalande som till och med förvånat de mest svenskfientliga vänsterextremister:

Nordfront har varit i kontakt med Erik Nord, för att bereda honom utrymme att förklara vad exakt det är han menar.

Enligt Nord har någon inom polisen lyckats gräva fram en över tjugo år gammal dom, som man tänker presentera som vägledande praxis för en domstol, skulle man gripa någon enligt ovan nämnda kriterier.

I domen NJA 1996 s. 577, som Nord hänvisar till, beskrivs hur en ung man som benämns som B.B., har burit ett stort antal symboler med koppling till Tredje riket, varav flertalet redan är förbjudna:

B.B. har d 30 nov 1995 utanför Åhlens på Österväg i Visby burit kläder med följande nazistsymboler synliga: solkors, kugghjul och sädesax, bältesspänne i form av solkors, märke för Frisinnade unionspartiet, metallmärke föreställande solkors, tygmärke örn med odalruna, pinsmärke föreställande Livets träd och pinsmärke föreställande odalrunan. Symbolerna representerar en våldsinriktad ideologi med förhärligande av den ariska rasen. Genom att bära dem har B.B. uppsåtligen spritt ett meddelande som uttrycker hot och missaktning för andra folkgrupper. – B.B. har i vart fall genom att bära dessa märken på allmän plats betett sig på sätt som varit ägnat att väcka förargelse hos allmänheten.

Nord menar att det ”tog lite tid innan vi hittade det här dokumentet”, men att det kan vara applicerbart även på Motståndsrörelsens demonstrationer. Göteborgspolisen har nu för avsikt att försöka lagföra demonstrationsdeltagare ifall demonstrationens estetik påminner alltför mycket om Tredje rikets nationalsocialistiska demonstrationer.

Till Nordfront berättar Nord att det handlar om att man exempelvis har uniform klädsel, att man ”håller fanorna” på ett sätt som ”påminner om Nazityskland” eller att man agerar uniformt genom att exempelvis ”marschera”. Exakt vad som menas med att ”marschera” är dock något oklart, och Nord medger att alla demonstrationer innebär ett visst uniformt beteende, då en grupp människor rör sig i samlad trupp mot ett visst mål.

— Men man kan göra sig skyldig till hets mot folkgrupp ifall man beter sig som ni gör vid era demonstrationer och det kommer vi vara observanta på, menar Nord.

”Man kan göra sig skyldig till hets mot folkgrupp ifall man beter sig som ni gör vid era demonstrationer”, menar Erik Nord och syftar på den framgångsrika estetik som Motståndsrörelsen använt sig av under tidigare demonstrationer.

På fråga ifall även exempelvis en kommunistisk demonstration, med en liknande estetik, skulle kunna vara ”hets mot folkgrupp” ifall denna påminner för mycket om en demonstration från 1930- och 40 talet svarar Nord:

— Kommunister? Nej, det skulle förmodligen inte utgöra hets mot folkgrupp. Möjligtvis om man hyllade Pol Pot då.

Enligt Nord är det han kallar för ”30-tals estetik” tillåtet så länge man har ”rätt” åsikter.

Istället menar Nord att Motståndsrörelsens vikt vid rasfrågor är avgörande och erkänner därmed att ”likhet inför lagen” inte gäller och att yttrandefriheten, enligt Göteborgspolisen, ser olika ut beroende på vilket politisk ideologi man bekänner sig till.

— Det är ju faktiskt så att yttrandefriheten är begränsad i det att man inte får uttrycka vilka åsikter som helst, menar Nord.

Samtidigt menar Nord, som säger sig ha läst Motståndsrörelsens politiska program Vår väg, att Motståndsrörelsens politik i sig är helt laglig och att man under en demonstration skulle kunna använda programmets samtliga nio punkter på plakat utan problem – självklart med undantag för punkt två, som berör den enligt etablissemanget känsliga frågan om sionismen, där det enligt Nord ”beror på hur man formulerar sig.

— Det politiska programmet är ju bara en naturlig följd av att man bekänner sig till den nationalsocialistiska ideologin, konstaterar Nord.

LÄS ÄVEN: Polischefens helomvändning: Låter vänsterpöbel diktera villkoren för 30 september

På fråga ifall Motståndsrörelsens demonstration på första maj i Falun skulle vara brottslig enligt detta nya synsätt svarar Nord att han inte var på plats för att kunna göra en ”samlad bedömning”, men att han utifrån de bilder han har sett från demonstrationen vill hävda att det åtminstone är ”på gränsen”.

Nord tillägger också att ”hets mot folkgrupp” är ett individuellt brott och att man därför kommer att bedöma varje persons beteende för sig. Lite senare säger han dock att polisen kan, ifall det är polistaktiskt möjligt och ifall man bedömer att ”Tredje riket-kriterierna” uppfylls, gå in och stänga ned hela demonstrationen.

— Då kanske vi rapporterar och griper er mitt under pågående demonstration, hotar Nord och tillägger:

— En demonstration är ingen frizon att begå brott.

Värt att tillägga är att Erik Nord uppenbarligen inte, trots sin positionen inom polisen, vet hur svensk lag fungerar. Polisen får inte hindra en pågående demonstration och kommer inte lyckas lagföra 1 000 nationella på grund godtyckliga ”upplevelser” och ”tolkningar” eller andra diffusa skäl.

Ifall man studerar Nord ur ett bredare perspektiv framgår också bilden av en starkt politisk polischef. I samband med att Nordfront uppmärksammade Nords ställningstagande för yttrandefriheten, ställde han samtidigt upp på en intervju med den korrupta vänstertidningen ETC. I egenskap av polischef uttalade han sig då som en politisk motståndare till Nordiska motståndsrörelsen:

— Det räcker med att man svarar något så hugger de på det. Det förvånar mig inte. När man tittar på verkligheten med de glasögon som NMR gör och har det perspektivet på livet som de har kan man nog vrida och vända på allt till sin fördel. Jag tror inte de drivs av något större mått av sanningssökeri. Jag delar inte deras livssyn på något sätt. Tvärtom så känner jag förakt inför de brott som nazismen har begått.

På sin Twitter, där han tydligt deklarerar att han är ”Chef i Polisområde Storgöteborg” och att han ”deltar i Twitter utifrån den yrkesrollen”, lägger han regelbundet upp politiska ställningstaganden där han bland annat hånar andra länders statsöverhuvuden.

Han hyllar även en starkt politiskt vinklad krönika på Expressen, där Csaba Perlenberg skriver att Nordiska motståndsrörelsen och ”svensk högerextremism” är ”minst lika farlig som den islamistiska extremismen”. I inlägget använder han också, i egenskap av myndighetsperson, det orwellianska nyspråksordet ”bombnazister”:

Nords utspel är att betrakta som skrämselpropaganda med syfte att försöka hålla folk ifrån att gå med i demonstrationen och ett bevis hur Motståndsrörelsen planerade demonstration har skakat om systemet i grunden. I och med dessa hot från en politiskt motiverad polischef blir din medverkan ännu viktigare – att stanna hemma är inte längre ett alternativ för den som på allvar menar sig vilja revoltera mot förbrytarna som styr vårt land.

Var med och skriv historia och visa hela världen att nordiska män och kvinnor inte låter sig hunsas av varken politiska polischefer, okunniga lagstiftare eller folkfientliga proffstyckare.

Alla till Göteborg!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

136 Kommentarer till "Erik Nords budskap: ”Blir det för likt Tredje riket griper vi er”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Supernazisten
Gäst
Nybörjare
Supernazisten

HAHAHA NEJ är det sant!??? Pinsamt :D

Vi har gröna fanor och ska såklart inte köra NSDAP stil men att det är sådär känsligt hah

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Ja, man måste ju undvika ”taktfast gång med fanor och uniformer”.. dvs likt denna bild från tredje riket..
http://static-cdn.sr.se/sida/images/161/6aa05790-782d-4ba5-ba93-dd91156cef29.jpg?preset=article-slider

..eller vänta ja, det var visst sossarna med Hultkvist i spetsen. Fanor, marsch och tom regelrätt uniform går bra sålänge du har ‘rätt åsikter’TM.

Demonstrationens paroll är verkligen väl valda, detta är hycklande patetiska förbrytare och inget annat. Det nuvarande systemet är totalt illegitimt.

Fundersam
Gäst
Nybörjare
Fundersam

Ojojoj, snacka om skendemokrati. Och uppvigling. Kunde han inte ha kommenterat ang vilken färg på skorna som är godkända också! #fashyhaircut

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Färgen på skorna och så vidare kommer väl snart också. Som i ockuperade Tyskland ,Sverige vill så klart inte vara sämre.

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

Man får till och med inte ha vita skosnören…

M Kristensson
Gäst
Nybörjare
M Kristensson

Av axelklaffarna ser man att Erik Nords grad är ”Polismästare”. Sossen Dan Eliasson har rank ”Rikspolischef”. Att tro Polisen skulle agerat annorlunda är som att tro en kapten inom det militära skulle göra tvärt emot vad en general beordrat. Att söka demonstrationstillstånd av en Sosse är som att söka demonstrationstillstånd hos AFA, lika korkat…

https://sv.wikipedia.org/wiki/Polisens_grader_i_Sverige

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Är stålhättan laglig eller ej?:)

Martin
Gäst
Nybörjare
Martin

Revoltera mot*

Ses i Göteborg.

sven
Gäst
Nybörjare
sven

De har fått order från juden !!!

Norling
Gäst
Nybörjare

Hell seger! Vi måste krossa sionist-oket en gång för alla för att vårat folk skall bli fritt!

Maria
Gäst
Nybörjare
Maria
Andreas Johansson
Gäst
Nybörjare

Vi ses i Göteborg, kamrater!

Peter
Gäst
Nybörjare
Peter

Jag kommer närvara och marchera taktfast tillsammans med er bröder och systrar!

Svensson
Gäst
Nybörjare
Svensson

Samma här! Är ingen medlem till NMR utan en ”Svensson” som tamejfan fått nog av dessa jävla odugliga poliser och deras snömos som dom spyr ut i media till det sovande folket!! Har ni inget att göra ”polischef” Nord, inga skottlossningar i förorten att ta itu med?! Inga åldringsrån att ta itu med?! Inga knarklangare att ta itu med?! Jag skall bli medlem till NMR och ta itu med er!!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Jag var som du för två år sen! du är inte ensam broder

Välkommen och HELL SEGER!!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Nu har svensk polis tydligt visat att man inte värnar allas medborgares rätt utan gör klart politiska ställningstaganden.Detta har man anat långt tidigare men nu är det solklart vilken sida polisen tar.Förtroendet för vår polis är nu totalt utraderat då dom endast tar politiska hänsyn i sitt arbete.

Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

Det börjar klämmas åt ordentligt nu både på nätet och IRL.

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Men själv går de i prideparad och tramsar sig med nakna pedofiler…

Finländare
Gäst
Nybörjare
Finländare

De börjar bli rädda. Han vill inte att det ska se mäktigt ut med 1000 nazister som går enhetligt och skämmer ut fjollvänstern.

AFA-info
Gäst
Nybörjare
AFA-info

HÄR finns bilderna på de aktiva personerna inom AFA-Skåne:

comment image
comment image
comment image

Har du information om dessa personer? Kontakta då research@nordfront.se

Vi är även intresserade av ledande personer från AFA i Stockholm, Göteborg m.m.

Namn, bo- och arbetsplatser, bilder, vardagsrutiner och sysselsättningar är av stort intresse.

Mejla alla uppgifter till research@nordfront.se

Gunnar R
Gäst
Nybörjare
Gunnar R

Detta är sååå sjukt. Den som tror att Sverige är en demokrati måste ha knarkat bort samtliga sina hjärnceller.

Dags för revolt mot förbrytarna!!

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Då tycker jag att vi kan säga att det är dags för lite civil olydnad.

Att kräva att en nationalsocialist ska gå i otakt är som att be en operasångare att sjunga falskt!

Waffen88
Gäst
Nybörjare
Waffen88

Blir spännande det här.

Tiwaz
Gäst
Nybörjare
Tiwaz

Polisen kommer ta tillfället i akt nu när politiker och polischefer håller dom om ryggen att veva batong och pepparspray som aldrig förr.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Allt kommer att tas upp senare vid rättegångarna i Finspång.

Pogo_Pedagog1
Gäst
Nybörjare
Pogo_Pedagog1

comment image

Göteborg
Gäst
Nybörjare
Göteborg

Jag sympatiserar inte fullt ut med er men jag kommer till demonstrationen. Man måste inte tillhöra NMR för att inse att landet styrs av kriminella och att polisens beteende är rent sagt åt helvete. Och jag kommer gå hur fan jag vill. I takt, i otakt, kobent eller som vanligt.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_
Hmm. Jag tycker Nord förtjänar uppskattning för att han söker stöd för sin uppfattning i faktisk lag och faktiska prejudikat, samt att han kommunicerar med berörd part. Men han är definitivt fel ute när han likställer det trollartade utspel Björkqvist gjorde på den tiden, med de välordnade demonstrationer NMR gjort. Jag menar, man kan ju som påpekat inte applicera ett individuellt ”brott” som HMF, med relativt välkänd avgränsning, på en hel demonstration – och särskilt inte göra avgränsningarna mer vidsträckta då. Det stämmer att B.B. aktivt provocerade med sin utstyrsel, men formuleringen ”varit ägnat att väcka förargelse hos allmänheten” stämmer… Läs mer »
Ns forever
Gäst
Nybörjare
Ns forever

Vi ses där och ironiskt nog kommer du att få ligga i ditt namn..?LOL

Alexander Vikström
Gäst
Nybörjare
Alexander Vikström

Sådan här beteende kommer att öka på antalet medlemmar för Nmr. :)

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

inget att va rädd för de kan inte gripa oss alla .och försöker de hindra&stoppa oss då .då använd vi nödvärnsrätten . som i min familj säjer utan offer ingen seger. .blir hårt mot hårt.rösta Nmr 2018 vär ära heter trohet??

Jeff
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Hade helt klart fel om Nord, han är lika jävla pantad som Dan Eliasson.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Problemet är att Erik Nord saknar heder. Ett handslag betyder ingenting för honom. Han är den ultimata medlöparen.

Att han är polischef under Eliasson bevisar allt. Alla poliser som avancerat eller inte degraderats under Eliassons ledning är den typ av förbrytare som storförbrytaren Eliasson vill ha. Så enkelt är det.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Lika gummiryggad som Peter Springare som pudlade när det blev lite hett om grisöronen.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars
kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Dan Eliasson har väl dragit Nord i örat. En tillrättavisning från en Frimurarbroder.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

”Sanningssökeri”…Som om han själv skulle ägna sig åt något sådant.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

(((Stephen-Tate)))

Kecke
Gäst
Nybörjare
Kecke

Erik!! Nu lägger du av!! Det här börjar ju likna en fars.

Bitte
Medlem
Nybörjare

Fler och fler vaknar och märker att vi börjar ses som ett hot, blir nyfikna och ansluter. Det ligger i människans natur att revoltera när makthavarna sviker sitt folk.

martin
Gäst
Nybörjare
martin

kommer det att sluta med att vettiga poliser vägrar följa order ju galnare ordrara blir? vore häftigt

Förbannad
Gäst
Nybörjare
Förbannad

Undra om jag får ha snaggad skalle eller om jag måste sätta i extensions innan får gå med i tåget.

martin
Gäst
Nybörjare
martin

sätt på dig en afroperuk för säkerhets skull https://www.eksons.se/sv/artiklar/afro-peruk-svart.html blir du sprayad av polisen så kan du ju gråta ut i media sen

Förbannad
Gäst
Nybörjare
Förbannad

haha ja visst så alla vi flintisar får se ut som bilden nedan
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/508/918/749.jpg

Daniel Spansk
Gäst
Nybörjare
Daniel Spansk

Men nån måtta får det väl ändå vara på godtyckandet?!

Inte marschera ( att gå i takt med varandra). Inte bära uniform klädsel. Inte ha en Vasakärve eller en fornnordisk runa synlig.

– kan alla dansa hambo? Det är ett mkt bra & effektivt sätt att ta sej från A till B på. Dessutom ger det en bra motion. För dans lär Nord ha svårt att slå ned på.

död åt ZOG
Gäst
Nybörjare
död åt ZOG

Han är väl en frimurare. De vettiga poliserna har sagt upp sig redan.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”De vettiga poliserna har sagt upp sig redan”

Helt korrekt och samma har hänt inom det sociala arbetspolitiska experiment tidigare känt som ”Krigsmakten”

Jag ser fram emot den dag då polisiärt övervåld och maktmissbruk möts med en brännflaska genom sidorutan på patrullbilen

90 kilo muskler
Gäst
Nybörjare
90 kilo muskler

Ja nu finns det bara svartingar till snutar ! Hämnd kan jag tro .

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Kom ihåg att de Vita förrädarna är de värsta och kommer inte att mötas av någon nåd!

Förbannad
Gäst
Nybörjare
Förbannad

Oavsett så är det 6 MILJOOOOOOOOONER judar som dog

Förbannad
Gäst
Nybörjare
Förbannad

förintades*

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Muh 6 gorillion!! Får inte ifrågasättas.

CIS man
Gäst
Nybörjare
CIS man

NSDAP tog makten trots förbud och allt fan det ska vi göra också. Krossa systemet!

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Låt dem ha sina förbud, här gäller viktigare saker än dessa.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Att hylla en ideologi som mördade 60-70 miljoner vita kristna går utmärkt tycker förstås snutmuppen. Skapad som ideologin är av snutmuppens husse. Nåja, vi visste ju redan vilka som styr Sverige egentligen. Systemet börjar lukta rädd jycke. Det ska vi ta fasta på.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

”uniform klädsel eller klädsel av visst snitt och färg” – ja AFA är ju genomgående svarta, med snusnäsduk över ansiktet. HBTQ är markant färggranna och vänstern klädd i karakteristiska paltor, män ev. keps och kvinnor med skurtrasa. Allt uniformt samt sprider (högljutt) meddelande av ett givet slag.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Vackra märken B.B. bar.: solkors, sädesax, livets träd… Tala om att tolkningen är in the eye of the beholder.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Men röda kommunistfanor eller svarta AFA-fanor går bra?

För Sverige
Gäst
Nybörjare
För Sverige

Hela denna soppan är som hämtad från en scen i Braveheart https://www.youtube.com/watch?v=-KaSAUHvqUw

Jag hoppas polischef Erik Nord går upp på Eliassons kontor på måndagen efter demonstrationen och säger ett par väl valda ord.

NS
Gäst
Nybörjare
NS

Haha, säkert. Han kommer ställa sig på alla fyra och säga ”ta mig”.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

”förhärligande av den ariska rasen. Genom att bära dem (…) uttrycker hot och missaktning för andra folkgrupper.”
Ursäkta, var är logiken? A tycker om sig själv, alltså HOTAR han B?
Samt är det första ordet tendentiöst.
Alla demonstrationer är väl FÖR sin sak.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Jag är besviken på Erik Nord. Han lät förut lika bra och rak som han ser ut. Trevligt namn också.

Christian
Gäst
Nybörjare
Christian

Börjar tro det finns en film med Nord och minderåriga i komprometterande situationer.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Som jag skrev tidigare, han har blivit tillrättavisad. Kanske har DE en hållhake på denna nyttiga idiot?

FRAMÅÅÅT!!!
Gäst
Nybörjare
FRAMÅÅÅT!!!
De vill inte att vi ska ha mäktigare demos än Soros horor. Det kan bli för tydligt med vilka som är sjuka, tramsiga degenererade vilsna systemlakejer och vilka som har friska och sunda värderingar och som dessutom växer och vågar gå utan maskering. Detta är bara ett försök till att sätta käppar i hjulet för vår framfart. Det är hur tydligt som helst att de insett att vi är en kraft att räkna med och att den explosiva tillväxten som snart är ett faktum är ofrånkomlig. De försöker bromsa det men de kommer snart få se på rejäla demonstrationer med… Läs mer »
Erik - Germania
Gäst
Nybörjare
Erik - Germania

”Dagens generation bär på (Nordens) framtid. Nordens seger eller undergång. Våra fiender säger öppet att Norden skall gå under men Norden kan bara ge dem ett svar, Norden kommer leva och därför segra.” /AH

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Erik Nord har gjort sitt livsval. Vi ses vid rättegångarna i Finspång.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Polisen i Sverige, som är en JUDE-lakejpolis, har i dagsläget bara en primär uppgift: Att se till att den JUDISKA planen som vill utrota vårt folk, kan fortsätta.

Men den djävulska planen är synad och den kommer inte att fullföljas. Det kommer att bli över nordiska mäns och kvinnors DÖDA KROPPAR!

Hör ni det era fega, hycklande, hjärntvättade as…som kallas poliser.

Ni är en skam för ert yrke. Ni har sålt era själar, era hjärtan, era barn till JUDEN.

Ni som förtjänar det, kommer att straffas för era brott.

Det är säkert. Så blir det.

Hell seger!

Hyperion
Gäst
Nybörjare
Hyperion

Nord med flera borde se Europa – The Last Battle!
Så kanske de sedan kan upphöra med sina vilseledda uttalanden.
https://youtu.be/WqREtbt__O8

Boulder Dash
Gäst
Nybörjare

I call bullshit!

Roar
Gäst
Nybörjare
Roar

Ser ut som Erik Nord har blitt kalt inn på teppet og truet på noen vis. Synd han ikke hadde ryggrad nok til å spare seg for knefallet og senere demonisering av Motstandsbevegelsen. Synd.

Intolerant
Gäst
Nybörjare
Intolerant

Desto mer motarbetade vi blir desto närmare segern är vi!

Viktor
Gäst
Nybörjare
Viktor

Det är helt uppenbart att det planeras massgripanden. Sedan kommer man på plats att motivera det med den lag som passar bäst just då. Efterspelet blir nya censurlagar och hårdnat förtryck mot oliktänkande.

Hämnaren
Gäst
Nybörjare
Hämnaren

Det är bara skrämselpropaganda. De kan inte gripa 1000 personer. Sådana resurser finns inte.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Jo, tydligen för oss !!

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

De skal ihvertfall få svette litt i forsöket. Seier eller valhall.

Mathias
Medlem
Nybörjare

Kan inte annat än skratta åt detta!

Hoppas innerligt att vi alla ses i Göteborg den 30:e!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

”Tredje riket-kriterierna” (??) utan kunskap om tredje riket (?!), världskrig 1 och 2, oktoberrevolution, stalinism, Fred Leuchter report, NWO, EUROPA-The Last Battle…

Hyperion
Gäst
Nybörjare
Hyperion

Hur VI än gör och vad DE än gör, så kommer fler och fler att börja förstå att vi har rätt och de har fel!

sven
Gäst
Nybörjare
sven

Erik Nord = Folkförrädare !!!!

wpDiscuz