SE SKANDALFILMEN: Ny brutal polisattack i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under söndagen slog den folkfientliga Stockholmspolisen till igen. Se det exklusiva bildmaterialet och läs vittnesskildringen från Nordfronts Mia Olsson.

Bild från Stockholmspolisens attack mot tre aktivister under söndagseftermiddagen. FOTO: Nordfront.se.

Just nu tycks en våldsupptrappning pågå gentemot Motståndsrörelsen från framförallt Stockholmspolisen. Senast i fredags utsattes Fredrik Kosonen, som är Näste 1:s områdeschef i Stockholm, för en oerhört brutal behandling av polisen i samband med att han försökte ta sig hem från sitt arbete.

Under söndagseftermiddagen skedde nästa attack i Stockholmsområdet. Denna skedde samband med att en grupp aktivister och medlemmar i Motståndsrörelsen var på väg hem från en fotbollsmatch och blev kontaktade av poliser som uppmanade dem att ”lägga av”. När man frågade exakt vad som menades inleddes en misshandel, där en av aktivisterna blev slagen i huvudet med batong så pass att blodvite uppstod.

Mia Olsson, som är nyhetsskribent på Nordfront, var med och lyckades fånga efterspelet på film. Hon blev också avtvingad filmen av polisen, trots att hon förklarade att hon var journalist och att polisen inte får eftersöka källskyddat material enligt Sveriges grundlag. Nästeschef Anders Rydberg deltog även i söndagens Radio Nordfront, där händelsen diskuterades.

Läs Mia Olssons vittnesskildring nedan:

Vi var ett par aktivister och medlemmar från Näste 1 som hade varit på fotbollsmatch mellan AIK och Hammarby och möttes upp efter matchen utanför arenan. Vi begav oss därefter tillsammans mot Blåsut tunnelbanestation. Utanför tunnelbanestation var polisnärvaron hög, både i form av civilpoliser, poliser i uniform samt en drös piketbussar. Vi stannade till utanför stationen, då det var kö och mycket folk som skulle in.

En av de våra sa plötsligt att han kände igen en av poliserna som stod uppradade bakom oss, och man såg tydligt att polisen kände igen honom då han följde hans minsta rörelse. Motståndsmannen stod och pratade och gestikulerade, när plötsligt samma polisman kommer fram och säger att motståndsmannen ska ”lägga av med det han håller på med”. När han då undrar vad polismannen syftar på, så rusar flertalet poliser fram mot oss med dragna batonger.

Tre av oss drogs iväg och blev nedtryckta på marken och en blev slagen i bakhuvudet med en batong samtidigt som resten av poliserna motade bort flera upprörda åskådare.

Folkmassan utanför tunnelbanestation reagerade på gripandena och det oprovocerade våldet. Många protesterade och ifrågasatte även polisens agerande. Polisen gick då iväg med motståndsmännen till en piketbuss som stod parkerad längre bort. Väl vid piketbussen kunde man höra hur en polis ringde in gripandet med orden ”Tre gripna, medlemmar i NMR!”

Sedan kom det fram en polis och slet mobilen ur handen på mig medan jag filmade och förklarade att han tänker beslagta den som ”bevismaterial”, varpå han stängde av filmandet. Jag förklarade för honom att han inte har rätt att ta min mobiltelefon samt att jag har rätt att filma på allmän plats. Dessutom förklarade jag att jag är journalist åt en grundlagsskyddad tidning och att mobiltelefonen innehöll källskyddat material och att de därmed inte fick beslagta den. Efter mycket diskussion fram och tillbaka fick jag tillbaka min mobiltelefon, dock efter att de lagt över filmen på sin dator.

När jag sedan frågade vad de var gripna för fick jag bara till svar:

— Du vet varför.

Jag gav mig dock inte och frågade gång på gång, men fick samma svar. Till slut tröttnade polismannen på mig och sade:

— Du vet varför, vi vet att de är medlemmar i NMR och ja, det är yttrandefrihet i Sverige, men den gäller bara till en viss grad.

Polismannen uppmanade mig vidare att ”hålla mig borta” från dessa ”grabbar”, då de inte är något ”bra umgänge”. Han sade vidare att jag skulle försöka att ”prata dem tillrätta”.

Se filmklippet från Stockholmspolisens brutala attack nedan:

Är du trött på förbrytarna som försöker utrota vårt folk och samtidigt slå ned på alla som rakryggat försöker opponera sig mot vansinnet? Stanna då inte hemma den 30 september, då Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar i Göteborg under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”

LÄS MER: Revoltera.nu

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

133 Kommentarer till "SE SKANDALFILMEN: Ny brutal polisattack i Stockholm"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Stöfan Hivsvin
Gäst
Nybörjare
Stöfan Hivsvin

Polisen leker med elden…när man gör det bränner man sig till slut.

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Om inte annat så ska de där poliserna också bli gamla i Sverige med låg pension, eller ingen pension alls. Deras barn ska också gå i den svenska skitskolan osv osv..

Tråkigt nog är det troligtvis polisen som får sympatierna bland vanliga Svenssons. Jag vet ärligt talat inte om det finns så många svenskar kvar som jag överhuvudtaget har någonting till övers för längre.

Poliser, journalister och i princip alla andra också förtjänar det som snart kommer drabba samtliga. Den afrikanska tsunamin kommer göra köttfärs av Europa!

Svenskarna hade chansen 1991 eller 1994 eller till och med 2010, men de sumpade allt.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars
Det är antagligen planen från polisledningen. Jag gissar på att polisen har blivit beordrade att gå extra hårt fram nu innan demonstrationen för att reta upp oss så mycket det går. De vill se motståndsrörelsens demonstranter arga och våldsamma den 30 september så att de kan slå ned rörelsen med full kraft, stänga bankkonton, terrorklassa osv. Nåväl, de har kastat masken. Svensk polis är som tjekan under Lenin. Jag hoppas att Dan Eliasson skickar många poliser till Göteborg. Jag hoppas att alla förortsgangsters blir fullständigt medvetna om att polisen denna dag kommer att förfölja demonstrerande Svennar och att mycket lite… Läs mer »
Nordisk
Gäst
Nybörjare
Nordisk

jag hoppas att folket i demonstrationen inte sväljer betet och utan att dom håller sig lugna,blir det som polisen önskar att det blir våldsamt så kommer dom nog försöka förbjuda Motståndsrärelsen

Cold Warrior
Gäst
Nybörjare
Cold Warrior

Jag instämmer. Jag har sagt det förr och säger det igen vi måste driva kampen långsiktigt genom ett korrekt och respektingivande uppträdande. Jag är helt övertygad om att det är så vi måste gå tillväga om vi ska lyckas med våran kamp som vi alla brinner för. Var rädda om er kamrater tillsammans är vi starka.

/Cold Warrior

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Folk som filmar bör ladda ned app som kontinuerligt laddar upp bilder o film till exempelvis google drive. Då kan polisen sno telefonen bäst fan de vill sen.

pastej
Gäst
Nybörjare
pastej

Nordfront är ingen plats för grundlös ryktesspridning om Motståndsrörelsens aktivister.

Skärpning.

/Redaktionen

Okänd soldat
Gäst
Nybörjare
Okänd soldat

Vad är en fotbollshuligan? Hur vet du att dessa är det? Vem har förnekat det?

pastej
Gäst
Nybörjare
pastej

Uppe sent er redaktion, arbetar inte ni hårdare än alla andra?

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Håll tyst pastej din haschrökande vänsterextremist!
Alla seriösa tidning har fler än en tjänstgörande redaktör!

Nazigoreng
Gäst
Nybörjare
Nazigoreng

Haha klagar du på allvar över att folk jobbar på natten?

TalarFritt
Gäst
Nybörjare
TalarFritt

”Nordfront är ingen plats för grundlös ryktesspridning om Motståndsrörelsens aktivister.”

Men att klantigt sprida rykten om massa annat är helt okej?

Yttrandefrihet, det var något som jag uppskattade här tills jag såg censureringen.

Headshot
Gäst
Nybörjare

Troll

Okänd soldat
Gäst
Nybörjare
Okänd soldat

Cinilsnuten som man ser 30 sekunder in är från deras terrorcell som punktmarkerar och provocerar NMR.

Måste finnas bättre bild och någon som vet vart han rör sig. Dags att punktmarkera tillbaka?

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Apropå det och ett tips till alla som filmar. Försök få med tydliga ansiktsbilder på samtliga, särskilt de som använder vapen.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Den toleranta och kärleksfulla demokratin visar sitt sanna ansikte när opposition nalkas.

pastej
Gäst
Nybörjare
pastej

Alex Schulmans kompisar eller kanske inte med tanke på hans krönika om fotboll nyligen. Alltid lika kul när en jude inte förstår att han håller på en klubb med rötterna i nationalsocialismen.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
Vad motståndsrörelsen förlorar på att fixera på judarna. Oavsett hur det är med dem och deras agenda, så är de en grupp på 15 000 människor i Sverige. Kan man få övriga svenskar att tänka rätt så är judarna ett lätt problem att navigera runt. Men för varje öppet antisemitisk kommentar så skrämmer man bort tio Svenssons. Är det inte viktigare att vinna över Svenssons, än att tjöta om judar? Kanske värt att tänka lite mer strategiskt innan man häver ur sig saker om judar. Vem bryr sig om att Schulman skriver om fotboll? Har han automatiskt fel om detta,… Läs mer »
Skjerpings
Gäst
Nybörjare
Skjerpings

Hvor mange personer trengs for å fylle de viktige posisjoner? Svaret er; ikke fullt så mange. Så, ha det i tankene neste gang du kommer med ”men de er jo ikke så mange”.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Det är minst 100 000 judar i Sverige! 15000 är zionistiska propaganda! Om det var 15000 judar i Sverige så skulle det innebära att 1 av på 670 invånare! Vilket strunt prat, du känner inte igen en jude när du ser än! Det hör ju jag, ack ack ack!!!!!

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Judarna är de som har den verkligt fientliga agendan, den som innebär förslavandet och/eller förintandet av oss som folk. Inget annat hot är större. De äger också större delen av massmedia, och kontrollerar även statsmedia indirekt. Så de är den drake som måste besegras. Undviker man judefrågan så är det ofrånkomligt att man låter sig manipuleras av dem till att vara kontrollerad opposition.

Allan
Medlem
Nybörjare

@Anna Lampskärmsdotter

Så när (((någon))) försöker mörda dig, då förlorar du på att fokusera på (((mördaren))), bra logik hörru, lärde ni er den i lördagsskolan för (((teorier))) om fågelskrämmor som påstås skrämma bort påstådda hönshjärnor?

Denna bild säger allt:
http://media.breitbart.com/media/2017/08/Huffpost-SKB-640×480.jpg

Och denna:
http://davidduke.com/wp-content/uploads/2013/12/menorah-white-house.jpg

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
Det är just den här helt rabiata och inkörda inställningen när det gäller judar som gör att NMR har svårt att växa bortom en klick. Vill ni ha kvinnlig medlemmar? Sånt här skrämmer bort kvinnor som mig. Jag VILL att NMR ska växa och då är det så jävla synd att folk snöar in sig på detta, för det är en återvändsgränd. Vilka vill ni hellre ha bort från Sverige? 15 000 judar eller 1.5 miljoner svarrat och muslimer? För att få bort de sistnämnda så behövs hela svenska folket bakom sig. Det får man aldrig, om man springer omkring… Läs mer »
Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
Vare sig ni gillar det eller inte: Det tåget har gått! De 15 000 judarna kan man i så fall hantera sist. I samma vända som förrädiska svenskar. Sen är det typiskt att jag själv får mitt namn inom trippelparenteser för att jag vågar uttrycka en avvikande åsikt om detta. Är vi kamrater som kan diskutera, eller en skock får som bara får säga en sak? Winning the battle and losing the war. Håll ögonen på vad det långsiktiga målet är. Annars finns det säkert någon liten koloni i Sydamerika där man kan springa omkring och leva ett perfekt nazistiskt… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

@Anna Lampskärmsdotter (ej tvålfager)

Det är inte för din avvikande åsikt du får vad du förtjänar, det är för att du sätter näsan i vädret.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Sluta trolla! Anna! Det bor inte 100 000 judar i Sverige! Helt otänkbart det bor mellan 100-200 tusen judar i Sverige! Judarnas antal har alltid varit en het potatis då dom vill få det att framstå som om dom är liten obetydlig minoritet som omöjligt skulle kunna inneha någon som helst betydande makt! Men vi som vet hur man känner igen en jude vet att dom är långt mer än 15000! Det skulle isåfall innebära att chansen att man skulle stöta på en jude är en på 670! Och är fullständigt otänkbart!!!!!!

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Jag menade att det inte bor 15 tusen judar i Sverige!

Allan
Medlem
Nybörjare
@Tarzan Det har du rätt i, det uppehåller sig hundratusentals (((parasiter))) i Sverige. https://www.radioislam.org/judemakt/intro-7-historik.htm ”Var och en som bor i en av de större städerna i Sverige, särskilt städer som Stockholm och Göteborg och lever lite inpå kretsarna kring medel- och över-klasserna märker snabbt att antalet judar i Sverige måste var vida mer än 20 000.” ”Under ett rutinbesök på det Judiska Muséet i Stockholm, året var kring 1992, kunde en av Radio Islams nära medarbetare avlyssna en konversation som fördes mellan Glück – som då agerade guide på muséet – och en judisk museibesökare, en kvinna. Hon samtalade om… Läs mer »
Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Läs ”sion vises protokoll” till att börja med, imbecilla fruntimmer.

Nazigoreng
Gäst
Nybörjare
Nazigoreng

Vi vill inte ha kvinnliga medlemmar som är rädda för order ‘jude’. Vi vill ha nordiska män och kvinnor som utan fruktan säger och står upp för sanningen!

Att du får trippelparantes runt ditt namn får du tåla med tanke på att du framför argument som brukas av judar som vill ge vita människor ”goda råd” om hur man ska strida för sin överlevnad.

Nordic Angel
Gäst
Nybörjare
Nordic Angel

Anna har rätt.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Du tar upp något som du lever och andas i varje dag – Ashkenazerns värld. Du behöver med några få sökord på din dator ta fram vilka som äger och styr vår värld idag. Det gäller att välja. De veka som accepterar den rådande situationen eller de rakryggade svenskar som vill skapa en framtid för sina efterlevande.

Dr Ford
Gäst
Nybörjare
Dr Ford

Säger bara en sak: Hade det varit vänsterextremister som utsatts för samma sak så hade samtliga riksmedier tjutit i veckor!

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Kolla 1:32 vad Polisen ”D13 1” gör!

JAG SAKNAR ORD!😮😠

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Alla heter ju ”D13 1”. Klonade STASI poliser…

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

1:50 Polisen tänker ”Jag blev visst filmad…”

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Minns du hästsvanspatrullen? 3 snutbrudar som skulle gripa EN asylblatte. Hahaha.

Han spöade brudarna OCH slog sönder en polisbil.

Fundersam
Gäst
Nybörjare
Fundersam

Den invandraren slapp säkert alla repressalier. Skulle en nmr gubbe gjort samma motstånd hade det blivit typ 6-8 år i fängelse

Morningstar
Medlem
Nybörjare

The jewing intensifies. På direkt order av Bangkok-Danne.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
Jag är helt chockerad. Diktaturfasoner av polisen. De är tydligen med på agendan att sänka Sverige. Jag trodde en del av dem visste. I filmen är de oerhört brutala. Jag bor i ett annat europeiskt land och här skulle polisen aldrig bete sig så mot t.ex. knarklangare. Sverige är tydligen ingen demokrati alla. Jag anser att NMR medlemmarna borde ha avstått från tillmälen, för att undvika att ge polisen någon orsak att bli provocerade. I övrigt förstår jag inte hur någon kan bli gripen och misshandlad för att den försöker gå ned i tunnelbanan efter en fotbollsmatch. Skrämmande uppvaknande. Svenska… Läs mer »
Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
PS – bra gjort av tjejen som filmade! Att hon stod på sig om filmen. Men nästa gång kanske de helt enkelt skiter i lagen. Vad har en ensam tjej för chans mot en grupp poliser? Man kanske måste ha en strategi för sånt där. För att se till att material inte kan bli konfiskerat. T.ex. ladda upp materialet regelbundet så det går att komma åt det även om telefonen konfiskeras. Det känns som att polisen i princip skiter i lagen och gör som de vill numera. Jag trodde de såg dagligen vilka landets och ordningens fiender är. NMR kanske… Läs mer »
Nordic Angel
Gäst
Nybörjare
Nordic Angel

Det var ju inte planerat, hon improviserade ju bara hur kan hon ladda ned etc. ?

WaenSwenske
Gäst
Nybörjare
WaenSwenske

Hej, man kunna få samåka med någon till Göteborg? Jag är rätts så ny inom rörelsen…Jag bor i nordvästra skåne.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler
Skjerpings
Gäst
Nybörjare
Skjerpings

Fy faen til politi!
Forakten ble nå langt høyere.

Qwerty
Gäst
Nybörjare
Qwerty

Vikka punk-poliser!

Snuthatare
Gäst
Nybörjare
Snuthatare

Bra att svinen finns på bild, jag säger bara det!

Yrton
Gäst
Nybörjare
Yrton
ZOGBOT foot-soldiers consist of rootless opportunistic careerists and psychopathic Shabbos Goyim (in the true sense of the word as they deserve) who are willing to destroy their own folk and country for few shekels and the pitiful retirement paychecks put in their ***holes like the slave-minded betas as they are. There are very few and far in-between who are truly on the side of their folk and have found themselves between a rock and a hard place and can’t do anything. They are not the heart of the hydra. This problem needs to be addressed from the very top first… Läs mer »
Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

The happy news is that in Sweden the police works for shit money. They will all have low pensions. :-)

Kristian T
Gäst
Nybörjare
Kristian T

Äckliga vidriga systemlakejer..

stinna
Gäst
Nybörjare
stinna

Har man sett eller hört. Att flyktingar o invandrare blivit behandlade så här efter dom bränt upp polisbilar och skadat poliser aldrig!!!!!!

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Helt klart övervåld och solklart fall av misshandel. Anmäl för fan.

Magnus Wardmo
Gäst
Nybörjare
Magnus Wardmo

Maktens knähundar är uppenbart rädda nu. Det övervåld vi sett senaste tiden är ett tydligt tecken på att vi hat skakat etablissemanget ordentligt.
Det är nuvarande makthavares dödsryckningar vi ser.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Ja, och det klarar de inte särskilt bra, troligen för att avgörandet närmar sig mer och mer, polisen måste kanske välja sida?

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Oavsett vilket så MÅSTE det ge något utslag i nästa års val. Nu har Motståndsrörelsen haft bra demonstrationer, inklusive Almedalen, samt mycket uppmärksamhet i media en längre tid. Alla som vill veta mer kan besöka den här sidan. Precis alla svenskar utom min farmor använder internet. Hur enkelt som helst.

I september 2018 går gränsen för mig. Fortfarande under 1% nationalister bland väljarna och det är adjöss.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Sluta med defaitistiska utspel om att demokraturens val är avgörande för något överhuvudtaget!

Vi ska delta i valet och synas överallt. Men tro inte att det spelar någon roll hur det går i ett demokratur-val.

Det är bara bluff.

JUDE-makten…där har du makten.

Det måste till en revolution för att någon förändring ska kunna ske.

JUDARNA och deras lakejer (inklusive deras snut-horor) kommer fortsätta förstörelsen av vårt folk tills vi stoppar dem och avslutar deras makt, en gång för alla.

Hell seger!

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr
Krävs nog ganska mycket mord då!? Alltså inte bara lite slå folk på käften utan revolution innebär totalt massmördande av fiender. Du fattar väl att den här revolutionen måste bli helt annorlunda än alla andra tidigare!!! Nu gäller det inte religion eller ideologi! Nu gäller det hela vår existens! Jag tror inte på några 25-51% av rösterna i ett val. Vad jag vill se är att det finns tillräckligt med svenska nationalister för att genomföra en revolution ens i teorin. Är vi fortfarande färre än 10.000 kan du skrika defaitism åt mig hur mycket du vill. Jag lovar…det är inte… Läs mer »
Bogus
Gäst
Nybörjare
Bogus

Det framgår väldigt tydligt att snutarna har fått order om att trappa upp våldet och trakasserierna emot NMR´s medlemmar.
Dom darrar av rädsla och gör nu sitt allt för att tysta och trakassera sanningssägare.
Förjävligt!

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Det som görs vid 1:33 är fullständigt oförsvarligt – jag blev mycket förvånad över att svensk polis beter sig på detta vis. Huruvida det inledande gripandet är befogat framgår inte av filmen, fast man misstänker att det på vanligt vis är politiskt motiverat. Dock – även om det var befogat, så var dock inte fällandet vid denna tidpunkt det. Polismannen hade aktivisten under kontroll, varför detta tilltag var fullständigt onödigt. Det känns för mig som att en anmälan om misshandel är på sin plats, för denna fällning. Aktivisten kunde lätt ha landat på huvudet och allvarligt skadat sig.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Vi ses i Gøteborg kameraden!

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Shorim skulle aldrig tordas att bära sig åt, så här mot HA. Dom hållet efter shorim hårdare. Det här är dock en farlig väg. Jag kan inte tolka det på något annat sätt än att NMR är förbjuden. Det gör ont i mig att se en babbe bäng med batong. Där går en gräns för mig.
Dom har problem med att NMR växer.

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Meget provoserende film igjen. Har de ikke tenkt på at denne oppförsel vil bli ettersett og tatt hånd om ved et maktskifte. Har INGEN tro på at de skremmer noen med slik maktutövelse,siden det kun virker provoserende og forkastlig.

Gustav
Gäst
Nybörjare
Gustav

Jag var där

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Löjligt agerande av polisen, vad är det för jävla sätt att slå någon i bakhuvet och sparka i knävecken?
Har chefen beordrat hårdare/fegare tag p.g.a att vi blir större och starkare som organisation för var dag.
Är det ett sätt att försöka tysta oss eller skrämmas SÅ ÄR NI JÄVLIGT FEL UTE.

HUNDAR!

(Vi ses den 30:de)

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Till dessa ”poliser”:

Ni kommer att få ångra att ni valt att förråda ert folk. Ni är den sämsta av alla sortens människor.

Hell seger!

peckerwood
Gäst
Nybörjare
peckerwood

på tide med hjemmebesøk til disse feige svina og deres herrefolk.

Anti-antifa malmö
Gäst
Nybörjare
Anti-antifa malmö

Inte så konstigt att man hatar snuten. Även snutarna som tittar på utan att ingripa när deras kollegor beter sig som luffare.

Kategori C
Gäst
Nybörjare
Kategori C

Idiotisk kommentar raderad. Personangrepp och grundlös ryktesspridning mot aktivister tolereras inte.

/Redaktionen

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

och Kategori C har en bra betydelse inom fotboll om man ska gnälla om huliganism? ta en sil o somna om.

Kategori C
Gäst
Nybörjare
Kategori C

Var kanske just därför det nicket användes? Suck…

Hankee
Gäst
Nybörjare
Hankee

Polisen behöver uppenbarligen inga mer ekonomiska tillskott.
Finns ju massor resurser att jaga folk som är av ”fel åsikt”.

Anette
Gäst
Nybörjare
Anette

Lyddjuren D13-1 bevisar tydligt att (((de))) skyldiga till vårt lands förfall är riktigt nervösa och rädda och det med all rätt.
Som man sår får man skörda.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Polisen arbetar alltmer i handling och via skattesedeln för sin egen och Sveriges undergång – under (((eliassons))) ledning växer det fram sverigefientliga ”baseballligor” – helt tvärtom alltså.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

forumet är helt bananas just nu.

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Fan vad jag hatar åsikspoliser. Det blir övertydligt vilka förbrytarna är.

Simon
Gäst
Nybörjare
Simon

Dessa jävla poliser. Jag brukade verkligen ha respekt för dem men med senaste årens utveckling kan jag inte säga annat än att de inte är annat än ett jävla pack med skurkar.

T.O
Gäst
Nybörjare
T.O

Det finns inga bra snutar.

Hell Malexander…

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Vilka diktatur fasoner. 88

Fiatvaluta
Gäst
Nybörjare
Fiatvaluta

Bra video. Behöver inte hetsas mot polisen i kommentarer utan det här ska exponeras. Den andra fällningen är den värsta. Den första är inte motiverad heller men det kanske är enklare att förklara än nummer två som verkligen är över gränsen. Den polismannen har då redan sett hur den gripne till vänster åkt ned på marken onödigt hårt.

Det gäller att få spinn på detta.

Mycket bra kameraarbete. Duktig tjej som filmat.

LalaDevi
Gäst
Nybörjare
LalaDevi

Det är mentalt lättare för polisen att behandla er illa med allmänhetens tystnad när man sticker ut via rakat huvud/bomber-jacka. Propagandan blir bättre och ert psykologiska övertag starkare om ni ser vanliga ut i en sån här situation.

Många ”vanliga” som ser filmen och aldrig skulle kunna tänka sig att identifiera sig som ”skinnskallar” kommer tänka ”det var skinnskallar” och avhumanisera er, sen släpper dom det.

Detta är ju annars ett utmärkt tillfälle att vinna allmänhetens sympatier och stöd, en allmänhet som är trött på hur Svenskar behandlas.

Bara en tanke, och all respekt och heder till de drabbade …

Guest
Gäst
Nybörjare
Guest

Kan inte sluta vara suverän bara för att inte trigga några ärthjärnor.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Israel, israeler och palestinier?
Nej, Sverige, kommunistisk svensk polis och svenska medborgare.

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Dokumentera, håll reda på namnen, hämnden ska serveras kall. Men de kommer inte slippa undan.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Ser ut som klart övervåld endast pga av vad den gripne säger. Särskilt fällningen verkar ju vara helt onödig och straffbar!
När ska de avhysa de illegala invandrarna som ”strejkar”.
Olikhet inför lagen gäller som standard nu, det är tydligt.
Åsikterna styr behandlingen, påhejat av Censurmedier och de som vanstyr landet.

SS Mann
Gäst
Nybörjare
SS Mann

Alle politifolk har en familie med barn som skal gå allene til skolen, koner som skal på jobb, og foreldre som skal handle.

Man føler seg kanskje som ”verdnes herskere” når man tar på uniformen, men skal komme på at fallet fort kan komme noe man har flere historiske eksempler på.

Blueshift
Gäst
Nybörjare

Om Mia Olssons beskrivning av händelseförloppet stämmer, vilket det inte finns någon anledning att betvivla, blev Sverige den 11:e september 2017 officiellt bekräftad som en våldsdiktatur av samma snitt Latinamerika drogs med på 1970-talet.

Måhända har det blivit dags för en förnyad analys av hur vinna den kampen – nu när förutsättningarna så radikalt förändrats?

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Helt riktigt!

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Oj vad rädda vi blir för dem nu eller hur. Soros horor. Jävla gaypoliser. Missnöjda för att de vet att de är fega och misslyckade och att de borde vara med oss men inte vågar. De intalar sig själva att vi är idioter och har fel för att trycka undan känslan av att de borde gå med oss istället.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Oj vad rädda vi blir för dem nu eller hur. Soros horor. Jävla gaypoliser. Missnöjda för att de vet att de är fega och misslyckade och att de borde vara med oss men inte vågar. De intalar sig själva att vi är idioter och har fel för att trycka undan känslan av att de borde gå med oss istället.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Mer nyheter om polisens ränker och fulspel:
Judiska centralrådet kommer överklaga nazistmarschen
http://www.expressen.se/gt/judiska-centralradet-kommer-overklaga-nazistmarschen/

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
Jag hoppas verkligen detta icke är sant det som står i artikeln, tyvärr är det väl sant, det innebär att flera intellektuella jag känner kommer att engagera sig för samma sak som NMR gör, några av dem kommer att se NMRs styre som en ”transitional stage” för att kunna återgå till normal europeisk demokratisk standard. OM det är som artikeln skildrar så är det en helt ny fas vi kommit in i i Sverige- polisen trakasserar medborgare utan acceptabel anledning, – djupt tragiskt. Min bedömning är att det har att göra med punkaren Dan Eliasson som ny rikspolischef och oförståndet… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Sedan 80 talet har det skett en fruktansvärd förändring med hjärntvätt av etablissemanget skolorna. Polisskolan, gymnasiet, LO osv. som ger sig på det egna folket. De som vågar protestera blir objekt för politrukernas sadistbehov. En polis av i dag tycks vara förhindrad att se objektiv utan daltar med kriminella invandrare medan svenska patrioter blir slagpåsar för att tillfredsställa deras aggression och praktisk utövandet som de har lärt sig under utbildningen. Där får de nämligen ingen kritik som kan hindra ev. befordran. Att ett sådant beteende skapar ännu större kampvilja hos oss kan de i sin demokratiska inskolning inte fatta.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Polisen i landet har som främsta uppgift att fungera som politiska kommissarier, inte att stävja brott!

Göte
Gäst
Nybörjare
Göte

Eller att plocka burkar med öl på stan, som de häller ut för att höja lönen med ! Svarta pengar alltså , fy skäms !

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

Vem förespråkar att man ska gå på ”normala hyggliga judar” ? ”normala Svenskar” som läser ditt inlägg och luras att (((Anna))) blir påhoppad av NMR för hon försvarar ”normala hyggliga judar” är dom som skräms från kampen.
Helt onödigt inlägg av dig.

Allan
Medlem
Nybörjare
@Anna Lampskärmsdotter (ej tvålfager) Det finns idel genocidala antivita judar, inte ens ett ringa fåtal pro-vita judar av alla miljoner judar som finns kan ni påvisa, däremot är bevisen överväldigande för judisk antivitism: Barbara Spectre, Noel Ignatiev, Emily Goldstein, Tim Weise, Gregor Gysi, Terblanche Delport, Lena Dunham, Susan Sontag, Göran Rosenberg, Ingrid Lomfors, Cecilia Hagen, Bill Kristol, Nicolas Sarkosy, Richard Fochtman, Frans Timmermans, J.J. Abrams, Ben Shapiro, Ishmael Levitts, Wesley Clark, Miriam Faine, Earl Raab, Ben Wattenberg, Seth Wynes, Max Benwell. + 13 på Twitter. http://archive.is/dbBrq https://web.archive.org/web/20170516235956/https://www.dailystormer.com/white-left-used-as-an-insult-on-chinese-internet Dessutom är ju ”bortskrämmandet” en (((teori))) ni har, utan stöd i verkligheten, blir… Läs mer »
m96
Gäst
Nybörjare
m96

Det är den judiska makteliten som är det största problemet.

Allan
Medlem
Nybörjare

@Daniel i lejongropen

Judens normala tillstånd är antivitism vilket jag visat. Kan du visa bild på alla de du påstår skrämdes bort på den dryga timme som förflutit sedan jag författade mitt svar till (((Anna)))? Eller finns de endast i din fantasi?

Dessutom är ju både du och ”Anna” här, trots att ni kokat ihop teorier om bortskrämmande, är det så farligt som ni påstår borde ni varit de första att bli bortskämda, men er logik är inte lika stark som er trolldom.

Danne1312
Gäst
Nybörjare
Danne1312

@Allan ballan foliehattpåskallan

ja jag har bilder på alla som blev bortskrämda .
Sen använde jag bara ”anna’s” retorik om att skrämma vanliga svenssons då jag skiter i om någon ser en kommentar och blir rädd, då är man endå inte redo för kampen. Men du tar allt bokstavligt.

Allan
Medlem
Nybörjare

@Daniel i lejongropen

Så man skall inte fästa någon vikt vid vad du skriver då eller?

Bifoga en översättningsmanual för dina kommentarer då.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Jag känner till innehållet i all den infomation du länkar till. Jag tror det ligger något i en del av det, men jag ser bara gnäll, hysteri och hat. Ingen konkret handlingsplan. Och tonen på de där sidorna är så extrem att man undrar varför människorna i fråga bryr sig om att förneka förintelsen. Tycker man som de gör om judar borde man tycka att förintelsen är okej också. Tyvärr. Jag känner till alla anklagelserna mot judar lika bra som alla andra här, men jag tolkar situationen och prioriteterna annorlunda.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna
Jag håller med om att en del av de där människorna är obehagliga och det finns många mer. Men de som tar de politiska besluten i Sverige är INTE judar. Det är svenskar som kan välja att strunta i eventuella försök från ovannnämnda att påverka dem. Sveriges polis och militär är INTE judar. Miljontals sunda människo på svenska landsbygden är inte judar. Osv. Har vi ovanstående grupper på vår sia så spelar det ingen roll vad den miniskula judiska klicken tycker. Det är de grupperna som måste radikaliseras. Och det sker inte genom att sitta och köra nazistretorik. ÄVEN om… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare
@Anna Lampskärmsdotter (ej tvålfager) Man kan inte förneka något som inte har hänt. Att den gigantiska judebluffen ”förintelsen” inte har hänt bevisas av att den kräver skydd av snuskigt hårda kätterilagar, kemisten Germar Rudolf sattes i fängelse när han avslöjade judebluffen ”förintelsen”, försvarsadvokaten Sylvia Stolz sattes också i fängelse när hon försvarade ”kättare” för bra, likväl som 80+ gubbar och gummor. Det är ju inte endast anklagelser mot judar, alla kan se hur de håller på i ren skadeglädje över sitt folkmord på vita, så det är ekvavilent med en som totalt ensam med offret håller i mordvapnet med blodiga… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Hur kunde det komma sig att Weimarrepubliken drällde av judar som stod bakom det omoraliska förfallet särskilt i Berlin? Du förstår eller inte vill förstå deras taktik. Släpper man in en i en maktposition så ser han till att få fler av sina med, och nu är det rätt enkelt. Man har skrämt vettet ur kritiker med antisemitismpropaganda tack vare 6000 000 lögnen som de rider på i tid och otid och de får sin vilja fram med sina snyfthistorier. Judarna finns inte på landet, det måste du veta utan har sin maktposition i det s. k. kulturlivet, pressen och… Läs mer »
wpDiscuz