Kampen fortsätter – aktivism i Helsingfors

FRIHETSKAMPEN. Statligt förtryck hindrade inte Motståndsrörelsens Helsingforsavdelning från att idag sprida ljus i den finska huvudstaden. Nordfront var på plats och kan rapportera om att kampmoralen inför den kommande frihetsmarschen är högre än någonsin.

Helsingforsaktivist gör sig redo för att dela flygblad. Foto: Nordfront.se.

Trots den finska statens försök att tysta ner Motståndsrörelsen i Finland begav sig Helsingforsaktivister idag ut i julhandeln för att påminna allmänheten om den kommande demonstrationen den sjätte december. Under flygbladsutdelningen syntes, som vanligt i Helsingfors, inga vänsterfanatiker till och polisen noterades bara i förbifarten.

Flygbladen innehöll all nödvändig information om den kommande demonstrationen. Foto: Nordfront.se.

Då närvaron från meningsmotståndare och förtryckarstaten var tillika med noll fick aktivisterna i lugn och ro diskutera med allmänheten, som mottog Motståndsrörelsens närvaro med värme. Några förbipasserande medborgare vinkade medan andra ställde konstruktiva frågor.

Foto: Nordfront.se.

Många har frågat hur stämningen varit i Finland sedan domstolens beslut. Nordfront kan konstatera efter att ha följt med de finska aktivisterna under dagen att stämningen var såväl kamratlig som extra passionerad. Skenrättegången har verkligen fått motsatt effekt från vad makteliten måste ha hoppats på. Kampviljan bland de finska medlemmarna är nu mer passionerad och personligare än någonsin.

Faktum är att stämningen bland Helsingforsaktivisterna under dagens aktiviteter stämmer mycket väl in med vad Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skrev, när han kommenterade förbudet i artikeln ”De kan aldrig stoppa oss!”:

Allt detta är dock bara små fartbulor i vår väg och knappast något som kommer att stoppa oss. Vi är den sanna och omutbara oppositionen och vi kommer att jaga folkets fiender genom is och eld – till seger eller död, vad de än ställer för hinder i vår väg!

Tankebrottslingar utanför den finska riksdagen. Foto: Nordfront.se.

Aktivisterna passade även på att besöka en liten demonstration mot den Europeiska Unionen som idag hölls framför det finska riksdagshuset. Utanför den finska parlamentarismens högborg så delade man även ut flygblad till de närvarande demonstranterna och önskade dem varmt välkomna till kommande frihetsmarschen.

Aktivisterna bjöd in demonstranter till den kommande frihetsmarschen. Foto: Nordfront.se.

Vid riksdagshuset stötte aktivisterna även på några medlemmar av Soldiers of Odin, som även de tycktes vara på demonstrationshumör och sade att de garanterat skulle komma till demonstrationen den sjätte december. Något som vi hoppas på att alla som älskar tanken om ett fritt Norden kommer att göra.

Tidigare idag meddelade också Soldiers of Odin i Finland att de tar ställning för Motståndsrörelsen, motsätter sig förbudet och att de kommer att delta på marschen på onsdag.

Medlemmar från Soldiers of Odin meddelade att de kommer att delta på onsdagens frihetsmarsch i Helsingfors. Foto: Nordfront.se.

För dig som är bosatt i Sverige och är sugen på att ta dig till Helsingfors för demonstrationen så finns det ännu gott om tid. Efter statlig hets mot rörelsen och ett fritt nordiskt folk är din närvaro viktigare än någonsin. För mer information ber vi dig besöka kohtivapautta.com, där du kan finna mer information om frihetsmarschen. Längst ner på sidan finns även information på engelska.

LÄS MER: Nationalsocialister marscherar för frihet i Finland den 6 december

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ungdomen, framåt!FimbultyrJakobSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Det kriminella beslutet som Finland har tagit om NMR kommer inte att lyckas då kampviljan hos folket är för stor.Det nordiska folken kommer att resa sig mot globalisternas förtryck och återta malten i våra länder.HELL SEGER.

Jakob
Medlem

Detta är bara början.

Vi ger oss ALDRIG!

HELL SEGER!

Fimbultyr
Medlem

Vi behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi tänker, känner, säger och gör idag och imorgon.

Von Becker
Medlem

Finlands sak är vår! Hell seger!