De kan aldrig stoppa oss!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
8

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ger här sin syn på förbudet i Finland och andra repressalier från systemet som drabbat organisationen och ber samtidigt om din hjälp!

Idag kom då domen, beskedet vi väntat på sen rättegången i Tammerfors för en dryg månad sen. Nordiska motståndsrörelsen är nu förbjuden i Finland. Detaljerna kring exakt vad förbudet innebär har jag inte ännu då jag inte är helt införstådd i den finska föreningslagen och därför kan jag i nuläget inte ge er mycket mer information om det. Däremot ska jag berätta det jag faktiskt vet.

Samma dag som förbudsrättegången avslutades uttalade jag mig till Radio Regeringen och sa att om vi blir förbjudna så har det varit en skenrättegång och förbudet var redan bestämt på förhand. Detta eftersom att Finska polisstyrelsens ”bevis” rent ut sagt var löjeväckande. Det beslut vi fick idag var alltså inte ett beslut de debatterat fram och tillbaka och vänt och vridit på, utan ett som togs för länge sen, kanske redan innan ens anmälan skickades in av Finska polisstyrelsen.

Organisationens representanter utanför tingsrätten i Tammerfors.

När man läser domen framgår det med all tydlighet att man inte tagit hänsyn till ett enda ord som yttrades av försvaret under rättegången. Man har dömt till 100% efter hur den anklagande parten, ledda av kommunisten och flyktingkramaren Markku Fredman, gjorde sin framställan. Exempelvis värderar man i domen förrädaren och mytomanen Henrik Holappas ord tyngre än den finska organisationens ledare Antti Niemis. Att den finska riksledningen, liksom Pär Öberg, fick vittna och uttala sig under rättegången var enbart ett spel för gallerierna. Denna charad visar med tydlighet att Finland nu helt öppet och utan något som helst tvivel är en korrupt förbrytarstat och en knähund åt globalisterna!

Anledningen att man genomdriver detta förbud är självklart. De kan prata vad de vill om att vi främjar våld och rashat. Så länge det finns organisationer i Finland som helt öppet främjar både våld och kriminalitet och andra som faktiskt till skillnad från oss står för rashat och att dessa inte förbjuds, håller inte denna genomskinliga ursäkt. Nej, de förbjuder oss helt och hållet med anledning av att de är rädda för oss. De vet att vi växer, att vi blir mer aktiva och att stödet för oss bland folket ökar. De vet om att vi har en enorm tillväxtpotential. De vet om att när folket väl kommit över till vår sida, till sanningen, så finns det ingen väg tillbaka – då kommer de aldrig mer att ha något förtroende för de egenkära folkförrädare som idag styr våra länder och de kommer aldrig mer att ta begreppet ”liberal demokrati” i sin mun utan att kräkas.

Av samma anledning förnekar polisen oss våra grundlagsstadgade rättigheter att uttrycka våra åsikter. Av precis samma skäl stänger bankerna ner våra konton i Sverige. Av samma princip trakasserar Säkerhetspolisen oss. Med exakt samma oro och rädsla hänger media ut oss och svartmålar oss. Förbud, diskriminering, stigmatisering, trakasserier och uthängningar. Allt detta är dock bara små fartbulor i vår väg och knappast något som kommer att stoppa oss. Vi är den sanna och omutbara oppositionen och vi kommer att jaga folkets fiender genom is och eld – till seger eller död, vad de än ställer för hinder i vår väg!

Om det i slutändan blir seger eller död är mycket upp till dig som läser detta. Vi behöver nämligen din hjälp. Idag är det tyvärr så att systemet till viss del vinner på att slå mot oss. Detta måste vi tillsammans ändra på. Vi måste förändra vår mentalitet och se till att det kostar våra fiender mer än det smakar när de ger sig på oss. Till detta behöver vi din röst och vi behöver ditt engagemang.

Ring banker, poliser, media och skäll ut dem när de agerar folkfientligt. Ge oss ett extra bidrag när de försvårar för oss att ta emot donationer. Ta ledigt från arbetet eller skolan nästa vecka för att vi ska kunna bli ytterligare ett huvud på demonstrationen i Helsingfors den 6 december och visa vad du tycker om att de förbjuder oss. Eller varför inte göra det systemet hatar mest av allt – kom med i kampen och anslut dig till det växande motståndet!

Vi är helt klart på rätt väg. Är du defaitistisk och tänker att det är kört, att det går för sakta eller att vi måste bli mer defensiva och istället för att kämpa här och nu förbereda oss för framtiden – då är det dags att vakna! Systemet tror uppenbarligen på oss och inte kan det väl vara så att våra fiender tror mer på oss och vår förmåga än vad vi själva gör?

Kan vi tillsammans få etablissemanget att förlora mer än de vinner var gång de trakasserar oss eller förbjuder oss så kanske det inte nödvändigtvis leder till att deras desperata försök att stoppa oss kommer att upphöra, men det kommer att bli extra jobbigt för dem och det kommer istället för att ens bli en vägbula faktiskt ta oss framåt och närmre segern. Utan dig kan vi såklart göra en hel del – vilket vi också bevisat – men tillsammans kamrat, som en folkrörelse, kan vi få systemet att rämna i grunden!

Se filmen från Motståndsrörelsens protestaktion utanför Finlands ambassad nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JakobSigfridValhallaAlexander VikstromRagnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Suveränt bra Simon Lindberg. Systemet är mycket sjukt och helt korrumperat och vi som går ut på gatorna för att möta folket och försöka väcka dem, och då samtidigt möter JUDE-maktens lakejer som trakasserar

Anders Jonsson
Medlem

oss vet att vi är på rätt väg och vi möter mycket sympati och förståelse från vanligt folk.

Vi kämpar på varje dag och det ger resultat. Det finns ingenting som kan stoppa oss.. polisen vi möter är desillusionerad och svag. Dom har bara sin vapenmakt och sina JUDISKA herrars rättssystem i ryggen.

Utan det är dom ingenting. Dom vet att dom är poliser i ett sjunkande skepp.

Vi kommer att segra.

Hell seger!

Par
Medlem

”Dom kan aldrig stoppa oss ”
Så sant som det är skrivet

Ragnar
Medlem

Längtar till den dagen folkförrädarna får sina straff utan pardon.

Alexander Vikstrom
Medlem

Det enda som tillslut är kvar av ondskan och deras lakejer är som en sotig kartong bit som en vindpust i total stiltje med lätthet pustar iväg. Anslut er och följ saningen. Edra hjärtan fylls av glädje istället för att ständigt släpa runt på sorg och förtryck. Till kamp för vår frihet.
Tack alla som nu kämpar och som över tid alltid ståt fast besluten,detta när familj och vänner överger. TACK!!

Valhalla
Medlem

NSDAP blev förbjudet i Berlin på 1920-talet. 10 år efteråt var det NSDAP som hade makten i Tyskland. Den totalitära demokratin rår inte på den stora nationalsocialistiska idén i längden. Vi är hårdare och viljestarkare än kulturmarxisterna och naivisterna.

Sigfrid
Medlem

Bra skrivet helt klart att systemet börjar känna oro för framgångarna och till varje pris vill stoppa oss.Men dom kommer inte att lyckas då allt fler genomskådar globalisternas agenda.

Jakob
Medlem

Seger eller död! Det Nordiska Folket reser sig nu och kampen har aldrig varit viktigare än idag.

Tillslut dig denna sanna folkrörelse och dra ditt strå för att frigöra Norden / Europa / Världen från (((ondskan))) som annars förgör allt mänskligt och vackert som gör livet värt att leva.

Hell Seger!