Nationalsocialister marscherar för frihet i Finland den 6 december

DEMONSTRATION. I Helsingfors arrangeras en frihetsmarsch den 6 december, då det har gått hundra år sedan Finland blev självständigt. Exakta samlingsplatser, -tider och annan nödvändig information kommer att publiceras senare. Besök gärna marschens hemsida: Kohtivapautta.com.

Förra året arrangerade Motståndsrörelsen i Finland en frihetsmarsch på landets självständighetsdag den 6 december. Nu arrangeras marschen för en andra gång, men denna gång kommer alla nationella organisationer att vara välkomna med i tåget med sina egna flaggor. Evenemangets arrangörer vill göra Finlands självständighetsdag till en riktig folkgemenskapsfest där alla patrioter kan marschera i samma led och stödja varandra.

Alla som är nationellt sinnade är välkomna att tillbringa en öppen politisk självständighetsdag i Helsingfors den 6 december. Kom till den finska huvudstaden och hjälp till att uppmärksamma Finlands hundraårssjälvständighetsdag med den värdighet det förtjänar. Nedan kan ni se två videos från förra årets marsch:

Så här skriver vår finska systersida Vastarinta om den finska självständighetsdagen:

För oss är inte självständighetsdagen en vemodig minnesstund för ett förlorat självbestämmanderätt. Däremot har vi samlats för att hedra tidigare och framtida frihetskämpar och för att svära nuvarande förtryckarstats förgörelse. Om du älskar ditt land och vill kämpa för ditt folks överlevnad, så ses vi den 6 december i Helsingfors!

Klicka för större bild.

Ursprungligen publicerat på Vastarina.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TobiasRami Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rami
Medlem

Ska bli fint att återigen marschera på Helsingfors gator i frihetens tecken. Alla till Helsingfors! Hell Norden!

Tobias
Medlem

Ni som har möjlighet att ta er dit,bör göra det!
Det är ett minne för livet
Alla till Finland!

Hell seger
Eläköön Voitto!