Soldiers of Odin tar ställning för Motståndsrörelsen!

FINLAND. Medborgargardet Soldiers of Odin i Finland har tagit ställning för Nordiska motståndsrörelsen efter Birkaland tingsrätts beslut om att förbjuda organisationen. 

Det nationalistiska medborgargardet Soldiers of Odin har tagit ställning för Nordiska motståndsrörelsen efter Birkaland tingsrätts dom om att förbjuda organisationens finska gren. Samtidigt uppmuntrar organisationen människor att ansluta sig till frihetsmarschen i Helsingfors på självständighetsdagen.

Nedan följer en kommentar som publicerats på Soldiers of Odins hemsida:

Soldiers of Odin anser att den politiska polisen samt den politiska elitens motstånd mot Nordiska motståndsrörelsen grundar sig i lögner, avsiktligt missförstånd och överreaktioner baserat på en vilja att förtrycka framförandet av oönskade politiska åsikter till folket. Det är en rent politisk åtgärd. Förbudet har inget att göra med finska strafflagen. Om brott som begåtts av enskilda medlemmar gör hela organisationen olaglig bör alla organisationer i Finland förbjudas – inklusive polisen.

Var finns den punkt där Motståndsrörelsen uppmuntrar människor till våld? Var har man definierat vad som är god sed? Var förbjuder lagen att tala om fel saker? Var är det definierat, vad tycker folk om det och vem kan bestämma en sådan sak? När har någon omröstning hållits i dessa frågor?

Vi deltar i 6.12.-marschen för friheten tillsammans med andra nationalistiska människor. Vi ber även alla våra supportrar och andra nationalister att delta i marschen för nationell frihet, ett rättvist samhälle och omutlig moral – det vill säga att marschera mot frihet! Samtidigt kommer vi ihåg och respektera de tidigare generationernas frihetskämpar.

Vi träffas på torget Narinken 6.12. klockan 16.00.
Soldiers of Odin Finland Ry

Källa:
S.O.O. järjestön näkemys PVL kieltopäätöksestä

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments