Soldiers of Odin tar ställning för Motståndsrörelsen!

FINLAND. Medborgargardet Soldiers of Odin i Finland har tagit ställning för Nordiska motståndsrörelsen efter Birkaland tingsrätts beslut om att förbjuda organisationen. 

Det nationalistiska medborgargardet Soldiers of Odin har tagit ställning för Nordiska motståndsrörelsen efter Birkaland tingsrätts dom om att förbjuda organisationens finska gren. Samtidigt uppmuntrar organisationen människor att ansluta sig till frihetsmarschen i Helsingfors på självständighetsdagen.

Nedan följer en kommentar som publicerats på Soldiers of Odins hemsida:

Soldiers of Odin anser att den politiska polisen samt den politiska elitens motstånd mot Nordiska motståndsrörelsen grundar sig i lögner, avsiktligt missförstånd och överreaktioner baserat på en vilja att förtrycka framförandet av oönskade politiska åsikter till folket. Det är en rent politisk åtgärd. Förbudet har inget att göra med finska strafflagen. Om brott som begåtts av enskilda medlemmar gör hela organisationen olaglig bör alla organisationer i Finland förbjudas – inklusive polisen.

Var finns den punkt där Motståndsrörelsen uppmuntrar människor till våld? Var har man definierat vad som är god sed? Var förbjuder lagen att tala om fel saker? Var är det definierat, vad tycker folk om det och vem kan bestämma en sådan sak? När har någon omröstning hållits i dessa frågor?

Vi deltar i 6.12.-marschen för friheten tillsammans med andra nationalistiska människor. Vi ber även alla våra supportrar och andra nationalister att delta i marschen för nationell frihet, ett rättvist samhälle och omutlig moral – det vill säga att marschera mot frihet! Samtidigt kommer vi ihåg och respektera de tidigare generationernas frihetskämpar.

Vi träffas på torget Narinken 6.12. klockan 16.00.
Soldiers of Odin Finland Ry

Källa:
S.O.O. järjestön näkemys PVL kieltopäätöksestä

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
имя
Nybörjare
имя
2 år sedan

Bra. Hoppas så många som möjligt sluter upp nu. Vi ses där!

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Väldigt bra uttalande Soldiers of Odin i Finland!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Soldiers of Odin gjorde det rätta valet det har dom all heder av.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Strongt av finska Soldiers of Odin att sätta friheten för folket att organisera sig och yttra sig på vilket vis de vill före allt annat. Svenska grenen av SoO bör självklart göra detsamma.

Joakim
Nybörjare
Joakim
2 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Soo är icke aktivt i Sverige längre.

MvH
Före detta fullvärdig

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
2 år sedan

Det var som fan, hade jag INTE väntat med av SOO. Är redan mer positivt inställd till dem

Blue
Nybörjare
Blue
2 år sedan

Är den svenska delen av Soldiers of Odin verkligen något Motståndsrörelsen är betjänt av att förknippas med?

”Mötet kuppas av dömd pedofil”

http://soldiersofodin.story.aftonbladet.se/chapter/gardets-forsta-traff/