Elliot, 16: ”Min lärare likställde mig med en pedofil för att jag har annan politisk åsikt”

RADIO. Elliot, 16 år, berättar hur åsiktsförtrycket fungerar på skolorna. Elliot har även skrivit en omtalad insändarartikel på Nordfront.

Listen to ”URKLIPP: Elliot, 16: ”Min SO-lärare likställde mig med en pedofil för att jag hade annan politisk åsikt”” on Spreaker.

Ovan återges ett urklipp av samtalet med Malte. Vi rekommenderar att ni lyssnar på hela Radio Regeringens samtal med Elliot och Malte. Samtalet börjar vid cirka 40 minuter in i programmet och avslutas vid 1 timme och 45 minuter.

I senaste avsnittet av Radio Regeringen gästades av programmet av två unga och modiga män som sökt sig till Nordiska motståndsrörelsen. En av dem är Elliot,  som är 16 år.

Elliot har tidigare skrivit insändaren Kulturmarxistisk indoktrinering av barn med interaktiva spel som länkades på andra forum och på grund av det vårdade och ideologiska språket ifrågasattes av vissa som trodde att ingen i den låga åldern kan uttrycka sig på det sättet. I Radio Regeringens avsnitt diskuterade han det kulturmarxistiska spelet och varför han skrev insändaren.

Elliot berättar även om en minst sagt bisarr historielektion han nyligen hade. Elliot hade förväntat sig att läraren skulle vara objektiv, men istället för att bemöta fakta och argument blev hennes svar att ”du borde se över hur du ser på andra personer”.

Under en annan lektion dyker läraren upp och säger till Elliot att han är ”helt sjuk” och att ifrågasätta ”Förintelsen” kan vara kriminellt.

— Hon sa att: ”Man förnekar inte Förintelsen och man våldtar inte spädbarn”, berättar Elliot.

Under en annan diskussion säger läraren att hon ”inte tänker sätta betyg på rasister”.

Nordfront har tagit del av detta samtal, som spelades in av Elliot och senare har spelats upp under en av Motståndsrörelsens interna föreläsningar för att påvisa åsiktsförtrycket i skolorna. Nordfront kan bekräfta att det som Elliot berättar stämmer och att han också bara skrapar på ytan över den mobbing och de hotelser som läraren använt sig av mot honom.

För att få råd ringde Elliot Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg, själv med en bakgrund som lärare, och fick därefter kontakt med medlemmar i Göteborgsregionen, däribland Tess i Radio Regeringen. Idag är Elliot medlem i Nordiska motståndsrörelsen.

I ovan nämnda program medverkade även Elliots vän Malte som också fått erfara att yttrandefriheten är begränsad i ”demokratins” Sverige.

— Vi stötter på korrupta lärare tillsammans, men klarar av det tillsammans, säger Elliot.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mer än ord: Oscar Bergströms budskap till ungdomar | Nordfront.seAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anna
Medlem
Anna

Strongt!

trackback

[…] I senaste avsnittet av Radio Regeringen medverkade exempelvis ungdomarna Malte (15) och Elliot (16) som berättade om sin väg till Nordiska […]