Radio Regeringen #110: Ung och modig

RADIO REGERINGEN. Ikväll klockan 20.00 kommer Radio Regeringen att diskutera 1 maj med två unga grabbar som precis nyligen vaknat upp.

I kvällens program kommer Radio regeringen att gästas av två unga grabbar som nyligen vaknat upp ur samhällets hjärntvätt och hittat till Nordiska motståndsrörelsen. Ingen av våra gäster har tidigare varit med på en 1 maj-demonstration men nu är det äntligen dags. 1 maj i Boden och Ludvika närmar sig med stormsteg och våra gäster kommer att dela med sig av sina tankar och funderingar runt att delta på sin första 1 maj-demonstration med Motståndsrörelsen.

Programledare är Elin och Tess och som vanligt kommer vi prata om veckans fråga, veckans aktivism.

Även Sveket mot de unga, en viktig och välskriven krönika av Paulina Forslund kommer diskuteras under kvällen.

Har du tankar och funderingar kring första maj, eller vill berätta om dina upplevelser under tidigare första maj demonstrationer, ring in till programmet på nr 02 1495 1488 eller skriv till oss.

radioregeringen@nordfront.se eller i kommentarsfältet under artikeln
Som vanligt kan ni chatta med oss under sändning på spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Stöd oss via MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Lyssna Här:
Listen to ”Radio Regeringen # 110: Ung och modig” on Spreaker.

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mer än ord: Oscar Bergströms budskap till ungdomar | Nordfront.seElliot, 16: "Min SO-lärare likställde mig med en pedofil för att jag hade annan politisk åsikt" | Nordfront.seMalte, 15: "Nationalsocialismen växer väldigt mycket i vår skola" | Nordfront.senordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Familjen tittar på Beppes sagostund om man jämför med tiden. (amerika antar jag)

De mesta va vitt i rutan och svängit musikmässigt men sen kom chuck berry å rörde till i TV-rutan

Han svängde nästan lika bra,men som nebrer är så kladdade även han på för unga kjolar.

nordbo
Medlem

apropå amerika bild – vitt svängit innan (((drogromantiken))).

Eddie Cochran ” kommer ur TVn” ..https://www.youtube.com/watch?v=Qadw2rFiaJc

Elvis svängde way better..denna är ball ändå, upp till folket att bedöma.

trackback

[…] senaste avsnittet av Radio Regeringen gästades av programmet av två unga och modiga män som sökt sig till Nordiska motståndsrörelsen. En av dem är Malte, 15, som går i nian men trots […]

trackback

[…] senaste avsnittet av Radio Regeringen gästades av programmet av två unga och modiga män som sökt sig till Nordiska motståndsrörelsen. En av dem är Elliot,  som är 16 […]

trackback

[…] senare tid har organisationen blivit bättre att få dem att faktiskt gå med i organisationen. I senaste avsnittet av Radio Regeringen medverkade exempelvis ungdomarna Malte (15) och Elliot (16) som berättade om sin väg till […]