INSÄNDARE: Kulturmarxistisk indoktrinering av barn med interaktiva spel

INSÄNDARE. En högstadieelev skriver i den här insändaren om hur kulturmarxisterna flyttar fram sina positioner med hjälp av ny teknik för att nå ut till barn och unga.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

För drygt en vecka sedan väntade jag och mina klasskamrater i nionde klass inför den kommande lektionen.
Jag vände blicken åt min ena sida och observerade till min förvåning att min kompis laddade ned ett spel med en afrikansk, muslimsk kvinna som ikon.
Runt henne stod andra vita flickor och tittade på när hon laddade ned denna app.
Jag blev nyfiken och började själv titta på när de spelade spelet och resonerade kring händelseförloppen.
Lektionen innan hade varit normkritik och dessa tjejer hade varit de som varit mest positiva under lektionspasset.

Jag laddade ned appen själv för att skapa min egna bild av den och jag började alltmer undersöka vilka det var som låg bakom denna app.
När man sätter i gång spelet väljer man en av tre fiktiva karaktärer, varav en afrikan vid namn Malcolm som älskar att dansa, en slöjbärare som “älskar fotboll” eller så kan man spela som sig själv.

Innan spelet börjar så ”triggervarnar” de naturligtvis för rasism, givetvis för att inga snöflingor skall bli kränkta.
Genom spelets gång råkar man ut för olika scenarier när diverse vita agerar så kallat “rasistiskt”, det kan vara att en klasskamrat vill känna på Malcolms hår, en lärare ber honom om han kan visa upp en afrikansk dans på idrottslektionen eller att någon kallar honom för “Chokladpralin” på sociala medier.
När man råkar ut för “diskriminerande” händelser väljer man sitt egna utfall, till exempel kan alternativen vara: skicka ett mail till rektorn, be din mamma att kontakta skolledningen eller inte göra något alls. Om man trycker på alternativet att inte göra något blir spelaren ombedd att resonera kring det och fundera kring vilka konsekvenser det kan utgöra. Enligt skaparna själva är spelet ett “första hjälpen-kit” för rasifierade. De försöker alltså uppfostra rasfrämlingar att bli snöflingor som ser diskriminering i allt som rör sig, eller som dom säger i deras lärarhandledning: “uppmuntra till civilkurage”.

Spelet är en del av kulturmarxisternas satsning på barn. Regeringen gav i juli 2015 i uppdrag till Statens Skolverk att: “…bl.a. att utveckla arbetet med skolans värdegrund, vilket inkluderar arbete med jämställdhet, normkritik samt arbete mot diskriminering och kränkande behandling.”

Konsekvenserna av detta beslut har jag personligen redan börjat känna av i skolan. Min rektor har tagit beslutet att vi nu i flera veckor, en gång i veckan skall jobba med normkritik och värdegrund. VI skall lära oss att kvinnor kan vara män, män kan vara kvinnor, hur viktigt det är att det inte är heteronormativt, vikten av att rasfrämlingar, icke heteronormativa och funktionshindrade skall ta mer plats.

Appen Reality Check är en del av denna folkfientliga satsningen av kulturmarxisterna och är delvis finansierad med skattemedel. Enligt de själva är målgruppen 13-19 år och skaparna har ambitioner om att appen skall användas i skolor, därmed har de skapat en lärarhandledning som finns att ladda ned från respektive initiativtagares hemsida. Det råder alltså inga tvivel om att kulturmarxisterna försöker flytta fram sina positioner med hjälp av ny teknik riktat mot barn.
Bakom appen står den folkfientliga stiftelsen Mångkulturellt centrum, Anna Lindh Foundation och Teskedsorden med stöd från MUCF (Myndigheten För Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor) och Arvsfonden.
Enligt de själva skall spelet motverka så kallad rasism och islamofobi, från vita riktat emot rasfrämlingar.

Spelet heter Reality Check, vita skall alltså få en verklighetskoll genom denna appen och inse hur rasistiska svenskarna är.
Detta är ännu ett exempel på hur vita trängs undan i samhället, nu skall rasfrämlingar bli en ny överklass som vi ständigt måste anpassa oss till. I kulturmarxisternas arsenal har de offentliga uthängningar, smutskastningar och lagstiftningar som lagen om hets mot folkgrupp. Ett ynka litet skämt eller mild kritik mot dessa nya herrar i vårt egna hus kan resultera i att man förlorar sitt jobb, eller i värsta fall kan man få ett fängelsestraff. Likhet inför lagen existerar inte och när en rasfrämling uttrycker sig rasistiskt så är det plötsligt okej och man hyllas snarare än att man fängslas. Vit nationalism är ju rasistiskt, medans sionism , samisk och afrikansk nationalism är okej.

Mellan scenarierna dyker det ibland upp faktarutor om att skolan är skyldig att förebygga diskriminering och diverse videos med föreläsningar om hur mycket vita svenskar har förtryckt rasfrämlingar genom historien. Det dyker även upp hyllningstexter där de presenterar diverse prominenta antirasister, som bland annat Tess Asplund som ställde sig i vägen för Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge 2016 som gjorde en black power-gest och Timimie och Maxida Märak som verkar för den samiska kulturens överlevnad.
Tess har varit antirasistisk aktivist sedan hon var 16 år. Hon är engagerad i Asylrörelsen i Stockholm och talesperson för ”Fokus afrofobi”.”
Fokus Afrofobi är en Facebooksida och Instagramkonto med drygt 600 följare vardera som på sin Instagramsida lägger ut bilder på ickevita individer och memes. Bilden Tess när hon gjorde blackpower-gesten blev årets bild 2016.

Timimie Märäk är queeraktivist, poetry slam- och spoken world-poet och Maxida Märäk är rappare, jojkare och skådespelare. Gemensamt har de att de verkar för den samiska kulturens överlevnad, och kämpar för samernas rätt i alla sammanhang. Syskonen Märaks texter handlar om både samhällsfrågor och kärlek, men hela tiden fokuserar de på sitt ansvar som medmänniskor, och pratar om det som händer i Sápmi och i Sverige”

Det är underligt hur individer som systrarna Märak och Tess Asplund framställs som revolutionerande aktivister, när de är en del av systemet. Tess Asplunds aktion i Borlänge 2016 blev uppmärksammad världen över och hon har medverkat i tidningsartiklar sen dess som en representant för antirasisterna. Systrarna Märaks påstådda kamp för den Samiska kulturens överlevnad är bara trams, samer är en erkännd nationell minoritet som åtnjuter miljoner i skattemedel för att deras kultur skall överleva.

Ur Teskedsorderns artikel om appen:
“Vi vill att när användaren har spelat klart ska
känna att hen har ett första hjälpen-kit redo för att kunna se och förstå vardagsrasism samt kunna ingripa när det behövs.”

Lovisa Fhager Havdelin, generalsekreterare på Teskedsorden i ett pressmeddelande:
“Vi arbetar ständigt för att skapa ökad tolerans och respekt i samhället, därför är det självklart för oss att utvidga vårt arbete till fler plattformar. Med den här appen får vi möjlighet att nå ut till fler människor med vårt viktiga budskap”

Vid appens lansering vid Mångkulturellt centrum i Fittja deltog bland annat den antivita kulturministern Alice Bah Kuhnke.

Jag uppmanar alla föräldrar att ifrågasätta den folkfientliga propagandan som sprids i deras barns skolor, ofta av utomstående organisationer utan en lärares översyn. Jag uppmanar alla unga att ifrågasätta propagandan i klassrummet med sakliga argument och försök att få med så många som möjligt.
De judiskt uppköpta kulturmarxisterna har inga som helst gränser och vi måste möta deras propaganda med stenhårt motstånd, speciellt när det gäller våra barn.
Samtidens kulturmarxistiska och moraliska förfall kommer utan motstånd att eskaleras och snart resultera i vårt folks rasliga och andliga undergång.

/Elliot, 16 år

Källor:
Teskedsorderns artikel om appen Reality Check
Mångkulturellt Centrum om appen “Reality Check”
Regeringens uppdrag till Skolverket 2015
Fokus Afrofobi’s Instagramkonto, organisationen som Tess Asplund är “talesperson” för

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
12 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Fredrika
2 år sedan

Jag måste ge en eloge åt denna skolelev som på ett så fantastiskt bra sätt lär mig hur det ser ut i spelkulturen och hur den tydligare än vad jag någonsin har hört tidigare används parallellt med skolans indoktrinering i kulturmarxistisk propaganda. Du ser saker jag inte hade en aning om. Jag säger allt oftare att det är ungdomen som kommer att rädda det här landet. De flesta i min gamla generation förstör det bara. Antingen för att de vill eller tjänar pengar på det. Om du i framtiden väljer att bli en del av vår folkrörelse blir i alla… Läs mer »

Leif Eriksson
Redaktör
2 år sedan

Bra skrivet och starkt att du engagerar dig mot indoktrineringen i skolan! Hoppas att du får fler med dig. Jag har för övrigt tillbringat en hel vecka ihop med Timimie Märak på en festival en gång. De dagarna går till historien som några av mina mörkaste, i alla bemärkelser ;-)

_DH_
_DH_
2 år sedan

Datorspel är ju något vi vita män uppfunnit, och syftet var oskyldig underhållning. Nu har de alltså gjort ”spel” som går ut på att lära invällarpatrask att känna sig kränkta, ”spel” utan något som helst underhållningsvärde? Patetiskt. Jag tror dock realistiskt att man skapar ökade klyftor på detta vis. Jag menar, ska invällarna känna sig kränkta över varenda liten sak så finns det ju ingen möjlighet alls för ens de svenskar som vill att bygga broar till dem. Så det är nog ingen större fara om invällarna ”spelar” ”spelen” ändå. Trist bara om svenskar gör det, och slösar bort sin… Läs mer »

Martin
Martin
2 år sedan
Reply to  _DH_

Eller så får man bara spela en vanlig svensk.. som måste rädda svenska tjejer när invandrare våldtar dem på skoltoaletten, skriker svennehora, knolladinmossa, eller rånar folk på mobiltelefon osv.

Karl A
Karl A
2 år sedan

Chokladpralin var ju ett skojigt epitet – får mig att tänka på när juden Jonas Gardell kallade negressen Nyamko Sabuni för ett Kinderegg.

Som den jude och tillika bög han är så föll ingen skugga på honom. Hade däremot Greta 62 år och etnisk svensk fällt den kommentaren så hade hon fått dryga böter och ett halvår i fängelse.

Karl A
Karl A
2 år sedan
Reply to  Karl A

Han har en bror som som heter Mattias Gardell och som är muslim, men han är i alla fall straight. Det var Mattias arabiska, muslimska fru Edda Manga som ledde hetsjakten mot butikschefen på Bangatan i Göteborg som hällde vatten på en tiggande ”eu-migrant” som satt i vägen vid butiksingången och som sen renderade honom ett avsked från jobbet. Så olika man kan behandlas utifrån vilken stamtillhörighet man har.

Här ser man Jonas Gardell med sin partner Mark Levengood

comment image

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Förr fanns ju det här trevliga PC-spelet, någon som minns det?

https://www.youtube.com/watch?v=dyhgy0XVPsw

Även det här var ju populärt om jag minns rätt:

https://www.youtube.com/watch?v=F_fLfBZaDMw

Karl A
Karl A
2 år sedan

Teskedsorden som nämns i insändaren är föga förvånande en utvald organisation och ägnar sig åt antirasistisk propaganda riktad mot svenska barn från årskurs 3 och uppåt. Teskedsorden har även ett nära samarbete med fritidsledaren Christer Mattsson som gjort sig en lukrativ yrkeskarriär på John Hrons död. Bl.a. är Teskedsorden medarrangör i Mattssons Toleransprojekt som har som mål att skapa intolerans mot etniska svenskar genom att skuldbelägga dem för vad som skedde, eller påstås skedde för 70-80 år sen i Tyskland. I Toleransprojektet ingår att man ”låter” skolelever gå en kurs i ”antirasism och tolerans” och som sen avslutas med en… Läs mer »

Peter H. Norrland
Peter H. Norrland
2 år sedan

Fantastiskt bra skrivet, jag hade precis högläsning för familjen och både frugan och min son höll (så klart) med om hur sinnessjukt samhället börjar bli!

Min son är 11 år och har redan blivit påtvingad ”normkritik”, ”feminism” och annan sjuk kulturmarxistisk dynga från sin galna vänster-fröken!

Hoppas du snart ansöker som medlem om du inte redan gjort det Kamrat!

Peter
Redaktör
2 år sedan

Just när de är unga som är så pålästa, insatta och engagerade blir jag förbryllad över hur lite ålder betyder. Du gör förmodligen redan mer för dina blivande barns och barnbarns framtid än vad din egen farfar någonsin gjort! Imponerande!

Warg
Warg
2 år sedan

Väldigt intressant och otroligt välskrivet.

trackback

[…] har tidigare skrivit insändaren Kulturmarxistisk indoktrinering av barn med interaktiva spel som länkades på andra forum och på grund av det vårdade och ideologiska språket ifrågasattes […]