Allt för Norden!

MÅNADSRAPPORT. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson summerar här månaden som gått och konstaterar att kampmaskinen arbetar i oförminskad takt.

Ännu en månad har gått och det är nu återigen dags för en summering av vad som har hänt under kampmånaden som gått. Som vanligt har det varit en mycket händelserik månad med flera aktioner både inom och utom det heliga Nordens gränser. I Tyskland och Bulgarien så har svenska delegationer från Motståndsrörelsen deltagit på en demonstration i tyska Würzburg samt den årliga Lukovmarschen i Bulgariens huvudstad Sofia.

Under månaden som gått har Motståndsrörelsens aktivister även slagit tillbaka en främlingsattack i Salem, deltagit i en misslyckad ”boxningsmatch” i Göteborg och avväpnat galna rasfrämlingar i Stockholm. Sen har det även kommit in uppgifter om att okända människor har spridit ”nazistisk terror” i Umeå respektive Uleåborg.

Samtidigt så har basaktivismen legat på en fortsatt hög nivå med uppsatta banderoller, klistermärken och affischer i hela landet! Kampmaskinen arbetar febrilt och varje litet klistermärke och flygblad är ytterligare ett steg närmare segern.

Motståndsrörelsen slog tillbaka främlingsattack

Den första februari genomförde aktivister ur Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Salem. Redan från början cirkulerade det flera främlingsgäng i området som betedde sig hotfullt. Stämningen uppges ha varit väldigt spänd redan innan aktivisterna ställt upp sig för att dela ut flygblad. Trots detta så ställde man upp sig och började att dela ut propaganda.

Efter en stund kom ett av främlingsgängen fram till en aktivist vilket ledde till att en häftig diskussion uppstod. Rasfrämlingarna gav sig iväg men kom sedan tillbaka och hotade aktivisterna med att de skulle få stryk om de inte gick därifrån. Gänget, som uppenbarligen inte är vana vid att stöta på rakryggade motståndsmän, fick som svar av ansvarig på plats att ”vi kommer inte att flytta på oss en enda meter härifrån!”.

Främlingarna, i sin naiva tro om att dessa ”kaxiga svennar” skulle bli en enkel match, gick till fysiskt angrepp mot aktivisterna som genast slog tillbaka anfallet med full styrka. Det hela slutade med att främlingsgänget la benen på ryggen och lämnade platsen. Förhoppningsvis har de lärt sig sin läxa och låter bli att gå till angrepp nästa gång de stöter på Motståndsrörelsens aktivister.

Klistermärken spred skräck i Umeå

”Oy vey!”

Under februari månad har Umeås judiska invånare levt under skräckfyllda förhållanden. De har nämligen blivit utsatta för den vidrigaste formen av ”nazistisk terror” som man kan föreställa sig; klistermärkesuppsättningar. Den värsta klistermärkesattacken inträffade under den så kallade ”Förintelsens” minnesdag då okända ”NS-terrorister” satte upp hela tre stycken klistermärken på skylten till den Judiska Församlingen.

Carinne Sjöberg, som är ordförande i den Judiska Församlingen, berättar att ”terrorattacken” fick henne att förstå hur judarna måste ha känt sig under självaste kristallnatten. Lyckligtvis larmades polisen som omedelbart kom till platsen och tog bort klistermärkena från skylten. En anmälan om hets mot folkgrupp har upprättats som ska leda till, om allt går väl, att de ”nazistiska banditerna” döms för sina vidriga förbrytelser.

Några veckor senare genomförde de ”ljusskygga terroristerna” en klistermärkesvendetta som hämnd för lokalmedias och polisens tappra insatser med att belysa och bekämpa den ”nazistiska terrorgruppen” som har spridit skräck och fasa i Umeå. Än så länge har man inte lyckats tillfångata de hemska barnätande ”nazi-terroristerna”.

Flygbladsutdelning och polistrakasserier i Karlstad

Lördagen den 4 februari samlades delar ur Näste 5 och Näste 2 för en offentlig flygbladsutdelning i Karlstad. Bortsett från en upprörd invandrare som gick till attack mot en förbigående man som han trodde tillhörde Motståndsrörelsen så gick aktiviteten lugnt till och många folkkamrater tilldelades flygblad.

Under aktivitetens gång var det även många poliser som var på plats och ”övervakade” aktionen och efter att flygbladsutdelningen var avslutad när aktivisterna var på väg hem igen så blev de stoppade av lagens långa arm för en ”nykterhetskontroll”. Ett klipp från polisens trakasserier går att se HÄR. Trots en förvirrad invandrare och trakasserande poliser så var utdelningen väldigt lyckad.

”Boxningsmatch” i centrala Göteborg

Inne i polisens hemmagjorda ”boxningsring”.

Den elfte februari samlades aktivister och partimedlemmar från Näste 2 samt aktivister från Norge för att genomföra en offentlig utdelning i Göteborg. Detta var startskottet på en helhelg i kampens tecken. Förutom flygbladsutdelningen stod också diverse utbildningar i skog och mark på schemat.

Den otroligt snabba cykelkommunisten, som även går under namnet ”Blixten Mcqueen” från filmen Bilar.

Själva flygbladsutdelningen var väldigt händelserik då aktivisterna bland annat fick träffa på en livs levande cykelkommunist som försökte angripa Nordfronts fotograf som var på plats. Han blev dock tillrättavisad och var inte långt ifrån att ringa hem till mamma och pappa och böla ut om händelsen. Men cykelkommunisten var i själva verket inte ensam, på det numera nationalsocialistiska Järntorget som aktivisterna befann sig på, utan hade med sig ”Göteborgs antifascistiska elit”.

Göteborgs ”antifascistiska elit” höll reda på de mordiska ”nazisterna”!

Under aktivitetens gång spottade en krullhårig angripare mot en aktivist som genast tillrättavisade honom. Detta ledde till att polisen fick den briljanta idén att göra en temporär ”boxningsring” i ett hörn där man hade trängt in aktivisterna, men till polisens stora förtret så blev det ingen ”boxningsmatch”. Efter att polisen satt upp sin ”boxningsring” helt i onödan med hjälp av spärrband begav sig aktivisterna ifrån platsen iväg mot Avenyn där man fortsatte att dela ut flygblad. Läs mer om aktiviteten HÄR.

Statsministern höll sektmöte i Ludvika

Vår folkförrädare till statsminister Stefan Löfven, som har huggit det svenska folket i ryggen med den sionistiska storfinansens dolk genom att tillåta främmande horder att välla in i landet, har under en tid åkt land och rike runt för att träffa sina vilseledda följare. Den 10 februari var han i Grängesberg och talade inför andra socialdemokrater under ett sektmöte.

Grundtanken med Löfvens resa genom Sverige var att folket skulle få möjligheten att ställa frågor till statsministern. Men istället så har statsministern valt att träffa redan frälsta partitrogna följare och någon ärlig chans för åhörarna att få ställa frågor till Löfven gavs inte. Istället så valde man frågor på förhand och ingen i publiken fick ställa några frågor. Så här sa Motståndsrörelsens Pär Öberg i efterhand om ”talet” som Löfven höll:

Jag har aldrig hört så många floskler per tidsenhet. Det var bara en massa tomt svammel och vaga löften rakt igenom. Löfven talade om pensionärerna och gav en massa vaga löften. Naturligtvis nämnde han inte att de lagt ut pensionssystemet för spekulation på börsen. Som talare var han helt talanglös. Det känns helt overkligt att det är dessa nollor som sitter vid makten och representerar Sverige i världen. Löfvén var verkligen en usel talare; vag i sina löften, visionslös, utan pondus samt direkt oärlig. Det är som natt och dag att jämföra Löfvens svammel med Simon Lindbergs kraftfulla och visionära tal där han helt ärligt klargör läget och förklarar att ‘så här ska vi göra’.

Galen rasfrämling försökte attackera motståndsmän under protestaktion

Fem dagar efter Löfvens sektmöte i Ludvika, den 15 februari, så höll juden och förintelsebluffaren Emerich Roth ett ”föredrag” på Åsö vuxengymnasium i Stockholm. Att svenska ungdomar indoktrineras till att tro på något som aldrig ägde rum och hata sig själva är inget Motståndsrörelsen kan acceptera. Därför begav sig aktivister från Näste 1 till skolan för att dela ut flygblad med information som slår hål på Roths groteska lögner.

Under protestaktionen var det en del rasfrämlingar som betedde sig hotfullt varav en gick in i skolan och hämtade ett basebollträ i syfte att angripa motståndsmännen. Rasfrämlingen misslyckades dock totalt och blev snabbt avväpnad och tillrättavisad av aktivisterna. Händelsen har uppmärksammats av lögnpressen och främlingen ifråga blev intervjuad och ljög om att han fick stryk av motståndsmännen. Men som filmklippet ovan visar så är det en ren och skär lögn. Aktivisterna ska istället ha beröm för att de behärskade sig själva!

Näste 7 reser sig

Under årets upplaga av Aktivistdagarna meddelade Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att det sedan tidigare nerlagda Näste 7 nu återupplivas. Några veckor senare, den 18 februari, genomförde det återuppståndna nästet sin första offentliga flygbladsutdelning. Den offentliga aktiviteten genomfördes i den småländska staden Jönköping som allt för länge har varit ett tillhåll för den röda pesten.

Aktiviteten gick lugnt tillväga och aktivisterna fick många positiva reaktioner, mer än vad man hade förväntat sig, och som väntat dök Jönköpings ”antifascistiska elit” upp som stod på avstånd och knapprade febrilt på sina mobiltelefoner. Samtidigt var det en del självhatande kvinnor som betedde sig allmänt illa då de dels märkte att Jönköpingborna uppskattade Motståndsrörelsens närvaro samt att de själva fick sina känslor ”krossade” genom aktivisternas fräcka närvaro. Efter aktiviteten begav sig aktivisterna till en lokal för middag och gott umgänge i kamraters sällskap.

Läs min intervju med den nya chefen för Näste 7 HÄR.

Motståndsrörelsen i Tyskland och Bulgarien

Texten på banderollen lyder ”Tillsammans för Europa”.

Samtidigt som Näste 7 höll offentlig utdelning i Jönköping så befann sig två svenska delegationer från Motståndsrörelsen nere i Bulgarien respektive Tyskland. I Bulgarien deltog man på den årliga Lukovmarschen som anordnas till minnet av den bulgariske generalen Christo Lukov som mördades av kommunister under andra världskriget.

I Tyskland deltog den andra svenska delegationen på Der Dritte Wegs demonstration i Würzburg. Demonstrationen i Würzburg arrangerades i syfte att uppmärksamma de bombningar som de allierade utförde mot den tyska civilbefolkningen under andra världskriget. Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg talade under demonstrationen och hans tal går att se nedan:

Basaktivism, aktioner och interna aktiviteter

Det traditionella kamparbetet i form av till exempel klistermärkesuppsättningar, affischering och flygbladsutdelningar har under februari månad rullat på i oförminskad styrka! Under månaden har cirka 250 kamprapporter skickats in vilket är ungefär lika många kamprapporter som skickades in under januari månad. Som vanligt; bra jobbat kamrater!

Ett litet urval av månadens aktiviteter:

Offentlig utdelning och ”nattliga fasor” i Finland

I Finland har Motståndsrörelsen bland annat genomfört en offentlig flygbladsutdelning i Uleåborg där några kamrater från Sverige närvarade. Aktiviteten skedde i centrala Uleåborg, som ligger i norra Finland, och förutom några hjärntvättade kvinnor och gubbar som tog illa upp av aktivisternas närvaro så träffade man på många positivt inställda folkkamrater.

De hemska ”nazisterna” som sätter upp klistermärken i Fredrikshamn måste stoppas till varje pris enligt finsk polis.

Även i finska Fredrikshamn så har invånarna behövt genomlida den ”nazistiska terrorn”. Två anonyma män har nämligen under nattetid satt upp klistermärken med Motståndsrörelsens propaganda och detta kan givetvis inte tolereras! Polisen utreder just nu det hela under beteckningen ”hets mot folkgrupp” och hade de kunnat så hade man benämnt det hela som ”förberedelse till folkmord”. Än så länge så har man inte fått tag i de rasistiska massmördarna.

Upplysning om massmorden i Dresden

Våra norska kamrater har under månaden som gått genomfört en omfattande propagandaoffensiv i syfte att uppmärksamma massmorden i den tyska staden Dresden under andra världskriget där hundratusentals människor mördades av de allierades brandbomber. I kombination med detta publicerade Nordfronts systersida Frihetskamp flertalet artiklar som beskriver helvetet i Dresden.

Allt för Norden!

Jag vill avsluta den här månadsrapporten med att berömma alla de rakryggade nordiska män och kvinnor som ger allt i kampen för att säkra vårt folks överlevnad och frihet. När andra står och ser på medan folket blint vandrar mot sin egen undergång så vägrar ni att vara passiva åskådare. Varje dag, året runt, i ur och skur kämpar ni på oavsett vad som kommer i er väg. Ni gör skillnad!

Om du som läser det här ännu inte organiserat dig i kampen för vårt folk och fortfarande knyter näven i fickan; organisera dig i frihetskampen och ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen! Du har absolut inget att förlora. Men tills dess att du har bestämt dig för att kämpa så fortsätter vi med det hårda arbetet att befria vårt folk från Sions klor.

Kampen för ett fritt och enat Norden fortsätter!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments