Galen rasfrämling försökte angripa aktivister med träpåk!

STOCKHOLM. Under middagstid höll aktivister ur Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning utanför Åsö utbildningscentrum på Södermalm, Stockholm. En rasfrämling försökte då angripa aktivisterna med en träpåk men avväpnades och tillrättavisades snabbt som ögat.

Under dagen ”föreläste” den judiske förintelsebluffaren Emerich Roth på Åsö utbildningscentrum i Stockholm. Aktivister från Näste 1 anordnade då en protestaktion utanför skolan där man delade ut specialtillverkade flygblad i syfte att slå hål på de lögner som Roth sprider.

Till en början gick aktionen lugnt tillväga och många flygblad delades ut till elever och allmänhet. Efter ett tag började ett gäng med rasfrämlingar att samla ihop sig varav en av dem gick fram till en aktivist och ryckte ett flygblad ur handen på honom. Aktivisten tillrättavisade snabbt den aggressiva främlingen som sedan sprang iväg av rädsla. Motståndsrörelsens aktivister accepterar inte våldsamt beteende och kommer alltid att utnyttja sin rätt till nödvärn.

Flygbladsutdelningen fortsatte som vanligt tills en annan rasfrämling kom gåendes ut ur skolan beväpnad med en träpåk. Främlingen närmades sig aktivisterna och försökte gå till angrepp men misslyckades totalt då aktivisterna snabbt avväpnade och tillrättavisade honom. En patrullerande polis som var i området kom då fram till aktivisterna och bad i vänlig ton om att få träpåken, vilket aktivisterna gick med på.

Efter en stund beslutade ansvarig på plats att man skulle bege sig vidare till en annan plats och där fortsätta utdelningen. Men på vägen dit dök fler poliser upp vilka började, i vanlig ordning, att trakassera aktivisterna. Motståndsmännen blev uppställda mot en vägg och visiterades. Chefen över Näste 1, Anders Rydberg, greps samtidigt av konstaplarna som inte hade någon anledning att gripa honom.

Nordfronts korrespondent från Näste 1 samt en annan Nordfront-journalist förbjöds också från att fotografera men lyckligtvis så var de blå herrarna inte intresserade av några kameror denna gången.

Under tiden som aktivisterna stod uppställda mot väggen kom Mathias Wåg fram på en cykel och skulle fotografera. Då en av aktivisterna påpekade att Nordfronts journalister inte fick fotografera så beslutade polisen otroligt nog att avvisa Wåg från platsen.

Efter att polisen var färdiga med sina trakasserier så körde man iväg aktivisterna till olika platser utanför Södermalm. Rydberg är fortfarande anhållen.

Uppdatering:

Mathias Wåg har lagt upp ett klipp på sin Twitter där han påstår att aktivisterna blev bortjagade av rasfrämlingarna. I själva verket sprang man iväg från platsen för att gömma kamerorna då polissirener började tjuta. Detta eftersom polisen brukar beslagta Nordfronts kameror utan orsak.

Uppdatering (21:50):

Uppgifter har nu kommit in till Nordfront om att nästeschef Anders Rydberg är frigiven och mår toppen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

205 Kommentarer till "Galen rasfrämling försökte angripa aktivister med träpåk!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
DH
Gäst
Nybörjare
DH

Borde inte polisen ha hittat någon paragraf med vilken man kunde ha gripit Wåg? Som t.ex. ”outhärdig kroppsodör”? Eller någon variant av stalkningsbeteende?

Mårten
Gäst
Nybörjare
Mårten

Polis är och kommer alltid att vara frimurarnas underhuggare. Dom gör endast som dom blir tillsagda och saknar totalt egen vilja.

Kurt
Gäst
Nybörjare
Kurt

Dessa är precis vad Lenin var – ZOGialDemonkrater.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Herregud, Åsö gymnasium…Emerich Roth…Mathias Wåg på cykel… 90-talet verkar vara tillbaka och vissa har inte utvecklats och gått vidare med sina patetiska vänsterliv. Och frågan kvarstår. Hur kan Wåg vara så tjock när han tycks cykla överallt?

Och snälla patrioter, blir det en repris på när Wåg åkte i backen så hoppas jag att ingen patriot går emellan den här gången för att förhindra att Wåg inte ställer sig upp något mer…någonsin.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det är inte så wågat att påstå att Mathias är ute och cyklar för jämnan. Senildement verkar den också vara eftersom hans minne sitter i flashformat i kameran.

Det är enda sättet en dum kommunist med underlägsen genetik kommer få fotografiskt minne.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Wåg behöver inte fotografiskt minne då han och RG använder ansiktsigenkänningsprogramvara för identifiering av de som fotograferats. Givetvis under förutsättning att de har bilder på personerna sedan tidigare med identiteter.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Eftersom rödingar helt saknar hjärnor så använder de datorer med judemjukvara för hela sin rödingexistens.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Han konsumerar väl kopiösa mängder av chips, popcorn och ostbågar.

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Hoppas man får se video på detta, Bra gjort som tillrättavisa de.

Strikehard
Gäst
Nybörjare
Strikehard

Ja det är tusenfaldigt mkt bättre än en historia om händelsen, inte minst som propagandavapen.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

japp och då får ni se hur mycket nordfront förvrängt historien ;)

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Och så var video uppe och vänsternollan maggot en bevisad lögnare. Man slog alltså inte ens nollan. Bara vred påken ifrån honom.

Styberts
Gäst
Nybörjare
Styberts

Jag tror wåg bor hemma hos sin mamma. Han utstrålar något i den stilen. Hoppas ni kan lägga ut en bild på honom från dagens aktivitet så alla kan memorera den vedervärdiga människan i det fall man springer ihop.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Fråga dig istället vem den relativt unge blatten är som står skriven hemma hos Wågs mamma.

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Bra agerat av er mot dessa individer som uppenbart har problem att hantera andras åsikter! Väldigt bra också att ni står på er! Hedern och samvete är ett måste.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare

Mycket bra jobbat av Nordiska Motståndsrörelsens aktivister! Skamligt agerat av polisen!

Det skulle vara intressant att se fler bilder och filmklipp om fler bra sådana finns.

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Blir en kamrat gripen så får alla bli det. Gör ett försök o försöka fria kamraten från platsen av sionist slavarna

leen
Gäst
Nybörjare
leen

Vi brukar inte våld endas självförsvar Annas har dom en hake på oss det är snart val glöm inte göra mycket reklam och upp för er korekt!

Danny Jönsson
Gäst
Nybörjare
Danny Jönsson

Går att försöka fria sin kamrat utan våld

leen
Gäst
Nybörjare
leen

Finns det ingen paragaf som polisen kan sätta fast killen från nordiska motståndsrörelsen.under låtig sig att bli misshandlad av flykting med påk .Robert EXPO kan nog lösa det?

Manne blge
Gäst
Nybörjare
Manne blge

Jävla systemlakejer!.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Mycket bra initiativ och lika bra agerande som satte främlingarna på plats!

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

En annan fråga som inte framgick i artikeln – Gjorde polisen en anmälan på främlingen med träpåken? Då han kom beväpnad så klassas det som olaga hot med tillhygge mot grupp då ni var flera stycken. Det klassas som allvarligare i straffskalan. Men då systemet förmodligen tycker synd om främlingen att ”han kände sig hotad av aktivisternas närvaro” så gjorde de väl ingen anmälan mot honom!

svensk kvinna och antiPK, antifeminist
Gäst
Nybörjare
svensk kvinna och antiPK, antifeminist

Svenskar är i allmänhet hjärntvättade PK idioter som med glädje skänker bort landet åt (((eliten))) och invandrarhorderna dom använder som sina fotsoldater.

Med ett leende på läpparna särar Fru svensson på skinkotna redo för våldtäkt medans herr Svensson ler och hejar på av rädsla för att bli kallad ”rasist”. Samtidigt tar han fram plånboken och skänker sina sista kronor till våldtäktsmännen och (((eliten))) är gladast av alla.
Snart finns det inget svenskt folk längre.
Läs Kalergi planen.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

Ni glömde delen då ni misshandlade den unga (15åriga) eleven, höll fast och sparka honom tills ni hörde att polisen kom så ni sprang iväg… moget.

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Hahaha tror du på de där själv eller ? ”Margot” .. bra försök rödingar era värdelösa kräk.

Titta på antal röstningar jämfört med tidigare kommentarer och de efter, från ingenstans kommer en hetsig kommentar likt denna, och heelt plötsligt har den massa röstningar.. hmmmmm, ett fall för Sherlock Holmes detta.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

Ursäkta men var du där och såg när eleven blev misshandlad ”Lefflan”? Tror inte det, och vad har antalet röstningar med saken att göra?

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Ursäkta ”Margot” Men var du själv där och såg detta? Varför skriver du under ett falskt namn och låtsas vara en äldre pensionär för att skapa mer trovärdighet för dig?
Tror du folk här är dumma i huvudet? Haha rödingar är så satans dumma i huvudet :D Vilka fiender vi har !

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

”margot” är (((Emerich Roths))) buktalardocka, måste ju vara så när den är judestyrd och har judens arma lögner uppkörda därbak.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

Jo jag var där och försökte få stopp på när dom slog på en som redan var på marken, och på denhär sidan kan man inte heta sitt riktiga namn utan att nån kommer skicka mordhot etc.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

”på denhär sidan kan man inte heta sitt riktiga namn utan att nån kommer skicka mordhot etc.” -margot

så du har alltså skrivit här förut, med ditt riktiga namn, och då mottagit mordhot..? jag tror faktiskt inte det.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Du har gått i (((Emerich Roths))) snabelfabel”skola”.

Haha
Gäst
Nybörjare
Haha

Inte nog med att rödingar alltid brukar ljuga om varenda händelse: Åsö utbildningscenter är ett vuxengymnasium. Så en 15-åring som går på komvux alltså? Något i det påståendet låter rätt suspekt..? :)

Är det kanske ett baaaaaaaaaaaaaaaarn det handlar om?

margot
Gäst
Nybörjare
margot

åsö är en grundskola också

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

(((Emerich Roth))) var där så grunden bygger på judelögner.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Lögnrödingen Maggot avslöjad. Lite knepigt att förklara vad en 15-åring gjorde på vuxengymnasiet. Modus Operandi för rödingar är att fabulera och sprida lögner. Men ni blir så gott som alltid påkomna.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Idag röd, imorgon död

”Ni” blanda inte in mig bland de fula fiskarna – rödingarna. Jag har hjärna och den fungerar exeptionellt, två kriterier ingen röding uppfyller var för sig eller ihop.

Det blir syftningsfel när du svarar mig men vänder dig till Maggot.

Haha
Gäst
Nybörjare
Haha

Så en 15årig rasfrämling från grundskolan.. gick till då nästan obegriplig attack mot motståndsmän som delade flygblad mot roths ”föreläsning” på vuxengymnasiet?

..varpå denne 15åring förintades av motståndsmännen.. vilket polisen reagerade på med ett axelryck och en fråga om de kunde få den stackars 15åringens träpåk som souvenir.

..Och du var där och såg alltihop också…

Cool story, bro.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

Här har jag en fråga, om era aktivister inte gjorde något fel varför sprang dom ifrån platsen så fort dom hörde polissirener komma? :)

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

bättre fråga: om dessa aktivister i grupp nu slagit sönder barn på platsen, varför greps dom inte?

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Rödingar är plastjudar. Tvångsmässiga lögnare. En galen blatte med tillhygge som angriper aktivister när de nyttjar sin grundlagsstadgade rätt att dela ut flygblad blir till ”nazister slog ihjäl småbarn” enligt röda lögntrutar.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Rödingar har som oss två hjärnhalvor. Men i deras fall är dom helt frikopplade. Bara den vänstra halvan är någorlunda funktionell. På högra halvan finns en skylt med ”Ur funktion”.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

ni säger ju i princip själva att personen är under 18 i titeln på artikeln. Ni uppger ju att personen blev ”tillrättavisad”. Att tillrättavisa någon är en sak som föräldrar gör med barn under 15 år. att ni använder det uttrycket säger ju att ni själva anser att det är ett barn ni har att göra med.

att ta ifrån honom påken har jag inga problem med men att skryta om att man varit i konflikt med ett barn o vunnit är lite….. ynkligt

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nåja, men så fann du ju åtminstone något att anmärka på – om än det låter ganska krystat.

elin
Gäst
Nybörjare
elin

jag anmärker inte. och det är inte krystat.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

?
Personlighetsklyvning eller?

elin
Gäst
Nybörjare
elin

min poäng var att ni säger emot er själva. först beskriver personen på ett sätt som gör att man tänker på denne som en oredlig tonåring sen försöker ni få det att låta som ni var modiga när ni gör det. och när någon ifrågasätter er så reagerar ni inte med fakta eller logik utan med öknamn o hån som om ni saknar argument

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Du anser dig funnit något att anmärka på och det vill jag inte ta ifrån dig, om det är krystat, som sagt.

Angelica Nord
Gäst
Nybörjare
Angelica Nord

Jag tror de menar tillrättavisande på ett nedvärderade sätt, de ser utlänningar som mindre vetande. Jag säger inte att det är så men det är så NMR ser det.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Man kallar det alltid för tillrättavisning här. (och det är en bra & korrekt term) Nu är ni sannerligen desperata att försöka rädda era ynkliga lögner..

Annan ”15åring” eller? :D
https://www.nordfront.se/aktivister-doms-efter-att-ha-tillrattavisat-syndikalist.smr

Perra
Gäst
Nybörjare
Perra

Margot. Nu finns ju film på händelsen upplagd, jag måste missförstått alltihopa, du påstår ju att de ursinningslöst misshandlar den stackaren?? Det gör ju dig till en lögnare. Föga förvånande, antar att moral och ärlighet är okända begrepp för dig.

Nino
Gäst
Nybörjare

Bra kamrater. Ge aggressiva och fientliga element ingen pardon!

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Varför i helvete greps Anders för??

Satans idioti samhälle!!

1312
Gäst
Nybörjare
1312

One day these shomrims are gonna pay for their crimes – and that day will be something so hard that they will regret everything they have ever done.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Don efter ”person” det var därför Shrek (trä(sk)-skalle) kom med träpåk. Hade förmodligen använt den för att fiska termiter att äta innan.

Shorim grep efter ZOG-halmstrån och grep aktivisten för något Shomrim hittat på där på skolgården, Shomrim kanske rådgjort med (((Emerich Roth))) han är ändå lögnens mästare, så har de snabbt uppfunnit gripande svepskäl.

Antilänsmansjävel
Gäst
Nybörjare
Antilänsmansjävel

Var Kling & klang DÄR nu också?! Märkligt..dom verkar inte alls ha någon resursbrist?.. Det är bara det att när det är rasupplopp som i tex Husby så springer Kling & klang hem till stationen igen..ännu märkligare?..

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det är för att Shomrim är så rasande antivita.

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Polisanmäl polisen för tjänstefel för helvete, använd deras kräksystem mot dom själva! Tråka ihjäl asen och bind upp dom i domstol tills dom spyr! Det är dags att NMR på allvar organiserar sig mot dessa statens övergrepp mot yttrandefriheten!

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Det må da finnes advokater som sympatiserer med NMR i denne saken. De burde hatt baller nok til å läre grynterne om meneskerettigheter som faktisk skal forsvare oss hvite i Norden. Dette er noe advokatene burde tatt pro bono på grunn av viktigheten for vår eksistens.

2017
Gäst
Nybörjare
2017

Vadå inte ”får” fotografera? Enligt vilken lag? Vem som helst får fotografera vad som helst förutom skyddsobjekt och t.ex. i omklädningsrum. Utgivningsbevis ger dessutom möjlighet att publicera bilder på vem som helst utan att behöva lyda under PUL.

Micke 104
Gäst
Nybörjare
Micke 104

Bra jobbat kamrater!

ja?
Gäst
Nybörjare
ja?

Förmodad etnicitet på rasfrämlingen? Vore intressant att veta vilka typer som är beredda att slåss till förmån för förintelsepropaganda..

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

Jävlar vad ni sprang!

Julius Blomberg
Gäst
Nybörjare

Ja. För att säkra foto och filmbevis. Därefter stannade vi och inväntade sionisthuliganerna i polisen.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Ni sprang ju fortare än Usain bolt ifrån platsen haha

Haha
Gäst
Nybörjare
Haha

heter du axel, johan eller margot? håll dig till ett nick. alla fattar du är en och samma lilla vän.

margot
Gäst
Nybörjare
margot

Jag är varken Axel eller Johan, sorry

Thomas W Mosveen
Gäst
Nybörjare
Thomas W Mosveen

Mest sannsynlig en ‘hen’ antar jeg. Hvordan kan du sove om natten når du åpenbart bistår invasjonsmakten i deres agenda? Mulig du ikke föler tilhörighet i Norden, så du står helt sikkert fri til å flytte til et araberland etter eget valg. God tur.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nä, du är en batikhäxa, garanterat.

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

Jag heter Axel, kan inte svara för Johan eller Margot. Här är förresten en liten film från den ariska reträtten tidigare idag: https://twitter.com/era_stockholm/status/831905582818947073

:))))

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

Är det bara jag eller har dessa ”bortjagare” som ”jagar bort nazisterna” någon form av stealth-teknologi som gör att de inte syns på film?

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Ser ingen film och du är Margot!

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

jodå.. är hela 7 sekunder film på en grupp av oidentifierade personer som joggar. påstått ”bortjagade” av någon/några som däremot inte syns.

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Nu såg jag filmen :) Motståndsmännen blir inte jagade..De försöker ta sig från platsen innan statens åsiktspoliser dyker upp efter att de läxat upp några byfånar som trodde de hade gudarna på sin sida!

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

men notera att ”antifascisterna” påstår att de ”jagas bort”.. nä jag tror nog att ”antifascisterna” som jagar bort de inte syns någonstans på filmen för att dessa har stealth-teknologi. det måste vara skälet. aldrig att rödingar ljuger… :)

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

briljant twitterkonto för övrigt:
https://twitter.com/ERA_Stockholm/status/827949915636633600

”60 miljoner dog i kocentrationsläger”. dessa killar borde bli historiker?

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

är ni säkra på att det inte var 600 miljoner dock? oy vey glöm inte de 6000 miljonerna, hela 60000 miljoner goyim.

har ni några kommentarer på att judar erkänner att de hittade på 5 miljoner icke-judiska offer?

https://unvis.it/timesofisrael.com/remember-the-11-million-why-an-inflated-victims-tally-irks-holocaust-historians

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

En liten joggingtur i solskenet gör susen vettu.

Julius Blomberg
Gäst
Nybörjare

Vi har en normal fysik till skillnad från undermänniskor som ruttnar bort i tv-soffan. Så jag förstår att du har svårt att greppa hastigheterna vi joggade i när du får beskåda det i verkligheten.

k0nsl
Gäst
Nybörjare

Mycket bra!

Ett mindre misstag:
”Främlingen närmades sig [..]”

Mvh,
-k0nsl

Victor Nationalsocialistsson
Gäst
Nybörjare
Victor Nationalsocialistsson

Bra jobbat kamrater :) fortsätt så hära!

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Jude antifascist snut jävlar!

Biały
Gäst
Nybörjare

Stavfel rad 4. Hål, inte håll.

Coola Ola
Gäst
Nybörjare
Coola Ola

Dagens AKTIVITET avslutades med att RASFRÄMLINGARNA som bestod av 14-16 åringar plus/minus någon lärare GICK TILL ANGREPP mot en del av KAMRATERNA. Resten av KAMRATERNA slöt upp för att man ropa med vikinga röst ”KAMRATER FORMATION, INTA POSITION” och i tumultet, som visserligen KAMRATERNA vann?! mot 14-16 åringarna, hörs KOMMUNIST SIRENERNA och KAMRATERNA sprang över skolgården i RAKA nästa MILITÄRISKA led bort mot parken där ett missförstånd uppstod huruvida man skulle ta vänster eller höger om parken. Valet blev självklart HÖGER då vänster hade varit ett för alldeles för VÄNSTER-KOMMUNISTISKT val.

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

hur skall vi ha det: sprang dom från platsen för att de i grupp just misshandlat oskyldiga barn och behövde fly polisen, eller drevs dom på flykt av ”tuffa antifascister”? det kan inte vara både och.

Coola Ola
Gäst
Nybörjare
Coola Ola

Jag lägger inga värderingar i varför dom sprang. Jag ville bara förklara sakligt och med erat språk.

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

du kan inte bestämma vilken lögn ni skall använda menar du? rödinglögnare flyr visst kritiska frågor långt fortare än ni påstår ”nazister” flyr lika påstådd 15-åring-misshandel eller ”hårda antifascister” (lite oklart vilket då ni, dvs du, hävdar båda)

http://images.memes.com/meme/1058536

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande
Coola Ola
Gäst
Nybörjare
Coola Ola

Nu tror jag ack att du förväxlar min text med någon annan skribent?

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

kan mors lilla olle inte svara på enkla frågor?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@undrande

Det har glömt ett l i sitt trollalias.

Rödingar som den tycker det är coolt bli ollade av juden.

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

”bestod av 14-16 åringar”

och 16 åringar dessutom?.. gick dessa i grundskolan eller på komvux? :)

Coola Ola
Gäst
Nybörjare
Coola Ola

det var väl för att dra en rimlig ålder.. men nu när du uppmärksammar det så kanske det borde ha stått 13-15åringar

undrande
Gäst
Nybörjare
undrande

säker på att det inte var dagisbarn med nalle och napp? ta i rejält nu när du diktar ihop saker, precis som emerich roth.

var detta sen barn som närmast slogs ihjäl (men som genom magi inga ”nazister” greps för, trots att man stötte ihop med polisen) eller var det dessa som – osynliga utifrån videomaterialet – drev ”nazisterna” på flykt?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Det är för mig tydligt att det finns två diametralt olika fraktioner i NMR. Nationella socialiser och nationella kapitalister. SD är väl ett slags nationella ”bajsnödiga” kristdemokrater i jämförelse, vilket visat sig ge betydligt bättre resultat i valen.

Roger Gustafsson
Gäst
Nybörjare
Roger Gustafsson

Etablissemangets trogna tjänare och horor (Poliserna) daltar med buset men är alltid på hugget när vanliga svenskar protesterar mot invasionen och delar ut flygblad – Only in the nowadays bizarre Sweden::((

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Axel och Johan är garanterat två lysande exempel på det man i Daily Stormers artikel kallar cucks, de har aggressiva tendenser sådana där.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

jag skulle nog tro att alla är en och samma bolsjevik!, en ”Cuck” skulle aldrig skriva här! dom är alla upptagna med ”Farmen” och ”Antikrundan”

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag är dock övertygad de håller till här ganska ofta.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Trakasserierna blir allt vanligare.

Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Vad var det för flygblad? Kan man få läsa? PDFfil?

Politruken Dan Eliasson
Gäst
Nybörjare
Politruken Dan Eliasson
Det statliga rättsväsendet prioriterar att jaga och försöka fängsla regimkritiker. Att de ser det som allvarligare ”brott” att yttra fel politiska åsikter än till exempel att våldta en 11-årig flicka bevisas av vilka olika proportioner straffen som utdelas är av: I samband med att Nordfront lanserades flyttades allt material från Nationellt Motstånd till Nordfronts arkiv. Detta har tingsrätten räknat som en nypublicering av allt material. Samtliga texter som lett till domen var läsarkommentarer. Åklagare Fredrik Ingblad yrkade på 3 månaders fängelse. Fredrik Vejdeland blev dömd till 4 månaders fängelse. 18-årige (egen uppgift) Guled Haysow Mohamud, asylinvandrare från Somalia, lurade en… Läs mer »
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Tillrättavisade?
Nej, det kallas misshandel. För övrigt är det rätt få vuxna som skulle spöa en 15-åring och sedan skryta om det. Tyvärr, jag är inte imponerad.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

Nej det enda som imponerar dig är den dag din rabbin-pappa inte vill ha incest med dig. Judar är jordens mest inavlade ”folk”.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Åh, lol. Inte imponerad när ni spöar småungar?
Då måste jag vara en del av en judisk konspiration. Sjukt vulgär kommentar för övrigt. Du har en riktigt störd fantasi. Och nej, jag är inte jude, utan same. Men jag har inga problem med judarna och de skulle förmodligen inte ha ett problem med dig om du kunde sluta leka runt i din fantasivärld och bete dig som folk istället.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Ni har redan blivit avslöjade som de lögnrödingar ni är. Det finns inga 15-åriga babbar på ett vuxengymnasium. Inga andra 15-åringar heller.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

http://asogrundskola.stockholm.se

Grundskolan ligger på samma adress som gymnasiet, dvs Blekingegatan 55. Eller är hemsidan också en konspiration? Byggnaden som varenda besökare kan se kanske också är en del av en illvillig intrig för att få det att se ut som att ni spöar småttingar?

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Vuxengymnasiet är totalt dominerande vad gäller antalet elever och det var för dem som Emerich Roth föreläste. Och blatten som attackerade med påk var inte 15 år utan betydligt äldre. Fatta det nu, lögnröding.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia
@idag Vilket rimligtvis borde få dig att fatta att vi inte försöker ljuga, utan att vi är ett gäng okoordinerade individer som går på vad vi fått höra av de som var där/ vad vi sett, vilket i princip alltid skiljer sig lite åt. @Konstantin Vi har inga källor i dagsläget på det som både Nordfrontare och deras meningsmotståndare kan enas om. Det enda jag etablerat är att argumentet att Åsö är ett vuxengymnasium inte håller i sammanhanget. 15-åringen får vi helt enkelt vänta och se om det kommer in uppgifter från ett håll alla kan tro på eller inte… Läs mer »
VK
Gäst
Nybörjare
VK

@ Julia

Ni vet alltså inte, men påstår glatt saker som fakta ändå? Men ”maggot” ovan påstod ju sig själv ha sett en 15åring bli gängmisshandlad? (vilket är direkt motbevisat nu) Ljuga är allt ni kan.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Julia
Likväl påstod du att en 15-åring blivit misshandlad, jaja.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

Det var en målsökande missil jag skickade, din reaktion visade att den träffade (((målet))).

FYI: Judar är smutsiga och har inget med ren att göra.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Du menar alltså att de du vanligtvis umgås med inte reagerar på äckliga incestkommentarer?
Istället för att skylla allt på judarna, kanske du skulle pröva med att bara ta det personligt istället.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

Jag umgås inte med er judar, därför har jag ingen anledning att nämna incest. Judar är fortfarande Jordens mest inavlade ”folk” och skulle må bra av några kiloton friska negergener, istället steriliserar ni de stackars negrerna i er apartheidstat Israel, när negrerna skulle kunna råda bot på era inavelsproblem. Sedan är ni ju så förbajat fula också att till och med ett negeranlete är en förbättring.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgjueIILr1HcJN1hx4r7g5ho91BUQ1lj945Je2uwKK7cTNeGJXsA

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

@Allan: Jag tänker nu börja påstå att du är en lila ekorre med partyhatt på huvudet. Du kan försöka argumentera emot, det är tydligen så lila ekorrar gör när de blir konfronterade.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

Till skillnad från dina påståenden, så är allt jag sagt om er judar helt sant, och beläggs empiriskt överallt där judeas finns.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

På denna inavelskarta t.ex. som visar hur röda (((ni))) är.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Era huliganer stod utanför gymnasiet och därmed befann de sig även utanför grundskolan. Att det fanns rätt många ungar i närheten kan vem som helst räkna ut. Skulle du ha någon som helst akademisk ärlighet skulle du erkänna att jag klått ditt argument. Men du kanske tycker att det är superjobbigt att backa av någon anledning? Om det är så, har du funderat på varför?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

FYI: skäggbaaaarn är inte riktiga barn.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Det är du och dina röda gelikar som blivit beslagna med lögn. Eleverna var vuxna. Och som jag skrev lite längre ned så håller ni rödingar på att sprida helt olika versioner av den här flygbladsutdelningen. Ni klarar inte ens av att synka ert ljugande.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jo, men även ifall de stod där, finns det bevis på att en 15-åring blev misshandlad ?

elin
Gäst
Nybörjare
elin

Julia. det är ingen idé att försöka resonera med de flesta här inne eller ens ställa vettiga frågor om deras politik. jag har försökt o de reagerar enbart med att direkt börja kalla en öknamn och dravla runt. undrar varför.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Snarare ”elin” som vill ge sken av det, med vissa människor kan man vara hur tydlig och rak som helst vilket inte spelar roll eftersom man i grund och botten inte vill ta till sig den förklaring som ges.

Då är det lättare att försöka framställa meningsmotståndaren som otydlig, naturligtvis.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

@Elin Jag har inga större förhoppningar om att kunna föra en rimlig diskussion med dem. Det räcker för mig att se dem slösa bort sin tid och sina rasistiska förolämpningar på en som inte bryr sig. LOL!

j2
Gäst
Nybörjare
j2

@Judia
Nu har filmen kommit ut och du har blivit avslöjad som en lögnare och NMR har talat sanning som vanligt. Skäms på dig!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Lappar är också gravt inavlade. Ni borde blanda upp er mer med judar, zigenare och negrer. Det kommer att rädda er ras från utrotning.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

@Allan: Du är lila. Och en ekorre.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det säger du bara för du är en (((nöt))) och rädd när jag har knäckt dig.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Nötknäpparsviten, the soundtrack of Judias life.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Det stämmer inte, eftersom du är lila. #flawlesslogic

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

@Allan

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Är det fastslaget att en 15-åring blev misshandlad då?

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia
@Konstantin Helt rimlig invändning, men det är inte brist på fakta som gör det svårt för mig att backa upp mitt påstående, utan att ni inte tror på samma källor som jag. DN rapporterar att ni spöat inte bara en, utan två högstadieelever. Observera att jag anklagade er för en misshandel innan de skrivit något. Det beror på att min ursprungliga källa var en mamma som har ett barn på grundskolan. Det tror jag mer på än en av era filmer som kan visa en sak men utelämna andra. Men återigen, det är inte det faktum att ni inte trodde… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

@Judia

DN med din rasfrände råttjuden Wolodarski, den (((blaskan))) ljuger mer än Hänt i vecket.
http://www.friatider.se/s-blir-du-lurad-av-dn

Sedan kan alla se hur du ljuger när du strax ovan svarar ett annat av dina trollalias ”elin” och påstår:
” Det räcker för mig att se dem slösa bort sin tid och sina rasistiska förolämpningar på en som inte bryr sig. LOL!”

Uppenbarligen bryr du ju dig.

Kul att du tog åt dig, judens tid är förbi, snart är det enda du hör när vi föser dig ut ur din bekväma (((åsikskorridor))) – Juden Raus!

elin
Gäst
Nybörjare
elin

@allan. de är första gången någon kallat mig trollalias. ledsen attt göra dig besviken men jag o julia är inte samma person. Men du kanske kan svara på frågan jag inte fått ett vettigt svar på. När ni går ut med flygblad m.m. så måste det ju vara för att väcka folks intresse o locka rätt personer till er. men när personer anstänger sig tillräcklig för att komma in här och försöka förstå vad ni står för o varför förolämpar ni oss. varför?

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

@Allan Enligt min foliehatt så skrivs alla kommentarer som stöder Nordfront av en och samma lila ekorre, det vill säga du, Allan. Usch, så tråkigt det måste vara att vara den enda som håller med om det här nazidravlet.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ge mig bilder på de misshandlade barnen då, fram med dem!

Peter B
Gäst
Nybörjare
Peter B

Hej Julia. Är du möjligtvis den person som gick ut i media att du blivit överfallen utav ett gäng ”nazister ”när du var ute och promenerade i skogen? Är det någon annan här som minns tidningsartikeln?

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Noops, det var en Märak.

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Ni agerar alltid korrekt!
Väl kämpat, kamrater.

Jimmy 502
Gäst
Nybörjare
Jimmy 502

Näste 1 levererar! Snyggt!

Anneli
Gäst
Nybörjare
Anneli

Jag älskar att det fortfarande finns de som säger till asen på rätt sätt. Att man inte säger ifrån och biter tillbaka gör att de tror de kan bete sig hur som helst mot oss. Då blir det värre och värre hela tiden. Så det är VÄLDIGT viktigt att man står upp för sig och inte tar invandrarnas skit.

Hell seger
Gäst
Nybörjare
Hell seger

Väldigt pinsamt när en av er pratade i telefon och tiggde pengar av försäkringskassan.. för att forsätta mjölka ut staten på skattepengar ja menar skäms du inte?
Kan man stå vid medis som du gjorde, kanske man kan jobba också?

Du är ju som inte bättre än rinkeby somalier a 😆

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Lär dig grammatik om du vill ljuga mer trovärdigt.

Hell seger
Gäst
Nybörjare
Hell seger

Ibland svider sannigen 😆
Den som pratade i telefon vet mycket väl vad jag pratar om 😂

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Ur röda käftar kommer aldrig någon sanning. Ni rödingar borde förövrigt fundera på att synkronisera ert ljugande. För ni sprider nämligen olika versioner av den här flygbladsutdelningen.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Minsann?
Så det ligger så till med importen från Somalia alltså, där ser man.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Kaosblattar/ne9rer och identitetslösa rödingar är symtomen, agendajuden är sjukdomen.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Innan denna person kom med träpåken så var det en individ från Nordfront som sparkade ner en av personerna från gymnasiet. Men skriv inte om det.

الله أكبر جنود الرب
Gäst
Nybörjare
الله أكبر جنود الرب
vi ska döda er era gris icke muslim ska dö guds klinga skära er hals när dag kommer. ni tror att ni är nazister men hitler han beundrade islam så vi muslimer är riktiga nazisterna. vi ska göra om era kyrkor till mosker precis som turkarna gjorde med hagi sofia. vi ska bräna bort all spår av era civilsaton vi ska göra om europa till arabisk land alla ska prata arabiska vi ska utrota alla andra språk och religion. alla er kvinnor ska bli sexslavar till vår krigare och imamer och era barn ska bli förslavade och ska bli muslimer.… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Oj!!!

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Hahaha. Gå och lek med din get nu istället, Achmed. Eller håller din mamma på med den nu igen?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Hur skall ni göra det när så fort svenskarna slutar matar era värdelösa hudingmunnar så svälter ni ihjäl?

الله أكبر جنود الرب
Gäst
Nybörjare
الله أكبر جنود الرب

hahaha ni kommer aldrig sluta ge oss pengar vi kommer ta över, vi lever lyx på era pengare och ingen gör något åt det hahaha.. när ekonomi dör ut i svetrige så kommer det vara oss muslimer som tar över. sharia kommer regera i sverige!! ni kommer bli halshuggna!! الله أكبر سنقتل جميع غير المسلمين سنقوم قضاء على المسيحية وجميع المسلمين من غير

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon

Du försöker för hårt. Lär dig att vara mer subtil när du betar din jävla fjant.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det enda ni har lyckats med är att vara världens billigaste judeh*ror, det gäller oavsett om du är råttlim eller kontrajihadist.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Yeah, right, musse. Ni klarar inte ens av att ta över mellanöstern. Snart kommer ryssar och amerikaner att turas om att smiska upp er så ni tappar skäggen. Här på våra breddgrader överlever ni bara tack vare oss.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Erat brunsttjut Alla Arslet bar skall tydligen betyda ‘gud” är stor, och det är väl det ni känner när ni böjer er med rövarna i vädret – att ”gud” är stor.

Er ”gud” måste vara något i stil med Onkel Kånkels ”tarmspräckar-Elof”.

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Med understöd av bland annat USA har erat ”rike” lyckats ha ihjäl 33000 människor under flera års tid, och av dom kan ju ett antal ha halshuggts ja. Med det klena resultatet är ni mer än patetiska.

Ni är bara utnyttjade av Sionisterna att skapa oreda i världen, något egentligt hot är ni EJ.

Jag kan inte procent och sånt men anta att det nu är 7 miljarder människor på planeten, jag då kanske ni kan ta över om sisådär 10000år?

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

När det inte finns några svenskar kvar så kommer ni undermänniskor att frysa och svälta ihjäl. Detta är inte arabien. Här är det kallt 9 månader om året. Men du är förmodligen en nyanländ horunge och har inte hunnit lägga märke till detta ännu.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Du ar inte muslim.
Du ar en sionistlakej.

Allah is a pig
Gäst
Nybörjare
Allah is a pig

Fan va du gapar din smutsiga hund allah är satan vatikanen kontrollerar eran tro prata så IRL vart e du

الله أكبر جنود الرب
Gäst
Nybörjare
الله أكبر جنود الرب

kom utanför zayeds moske i stockholm imorgon jag slakta dig gris

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Du kommer ju inne i moskén, när du nosar de andra råttlimsgubbarna i baken.

Allah is a pig
Gäst
Nybörjare
Allah is a pig

Ska jag ta me bacon så matar vi allah kom till västra götaland

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Säg adressen då, sandtrampare.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Vil du do sionistsvin.

Iman Khomeini var en hjälte
Gäst
Nybörjare
Iman Khomeini var en hjälte

Dräp dig själv sunnikräk.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Kontrajihadist som trollar?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Kan ju vara en av lärare Dübecks små älsklingar för all del, bra de är ärliga i såfall.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Oavsett ifall det verkligen är en muslim eller endast ett troll så stämmer det, det är på så vis utövare av denna religion burit sig åt under långa tider.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Som sagt innan så är samtliga religioner vilka bygger på bibeln och koranen det allra värsta som funnits, i allmänhet alltså.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Kompletta galningar som dig är försvinnande få i helheten,det kommer ni bittert att få erfara när Europeerna har rest sig färdigt.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Ni muslimer och afrikaner är oförskämda parasiter. Ni har aldrig skapad likvärdiga samhällen som vi européer. Européer flyttade aldrig till era efterblivna länder som ni gör för att leva på bekostnad av hemmabefolkningen. Det är särskilt dramatiskt och tragiskt i Tyskland som tyskarna uppbyggde igen efter 1945, och där ni parasiter idag tror har rätt att bosätta sig. Tyskland lever av kunskap, samhället kan ni dumskallar inte upprätthålla.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Du ar inte muslim.
Du ar en gris och sionistlakej.
Palestinierne kampar for deras land och for deras folks frihet.
Du ar en shamuda och et lyckeriddersvin.
Hoppas du får ett nackskud av Islams soldater.
Allahu akbar!

Alluahhahaha snackbar
Gäst
Nybörjare
Alluahhahaha snackbar

En hund och en gris hade samlag och resultatet är du.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Tendensen är ju absolut att er version av Demiurgen är på frammarsch i ex. Malmö, men frågan är hur länge det kommer tolereras? Häromdagen verkar det som om en av era våldtäktsmän avrättades, förmodligen av den våldtagna kvinnas bröder eller far. Kanske är det så att Sveriges regering beordrat polisen att vara mesiga i dagsläget, men folket är inte alltid så mesigt när det väl gått för långt, inte heller privata polismän. De har ofta blivit pacificerade av Jesus som lärt dem att vända andra kinden till, att älska glömma och förlåta, men de har inte tre kinder och är… Läs mer »
nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Inget som säger att ”polisen” MÅSTE följa direktiven om att trakassera NMRs aktivister jämt och ständigt.

Södermalm är ju sveriges marxismsäte – ge fan i den där statsdelen,den kommer ändå att självdö när det blir mer nationellt styre i framtiden som värnar om den svenska nationalstaten.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Haha! Jäklar vad de där barnen skrämde slag på er. Ni kan verkligen det här med att springa och gömma er. Antar att ni ger tillbaka på ert vanliga sätt, genom att sätta upp klistermärken och hänga upp nåt lakan på en bro.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Hrm, finns dem som har mycket värre erfarenheter av ”barnen” bäste Anders, men då blundar du väl antagligen.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Det var lögnvariant 2. Dina röda gelikar i det här kommentarsfältet har främst kört lögnvariant 1 där babbesmåbarn misshandlades brutalt. Finns det fler månne?

cirkus kommunistus
Gäst
Nybörjare
cirkus kommunistus

Noterar att afatrollen på flashback nu hittat en ny målgrupp, nämligen arbetslösa. Inte särskillt konsekvent och kan bara tolkas som en ideologisk implosion. Ni var mer ”äkta” när ni bombade ams. Men jag grattar afatrollen till deras nyanställningar på samhall, kanske lär ni er hur känns att betala skatt

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Mycket bra jobbat kamrater!

Thomsson
Gäst
Nybörjare
Thomsson

Unge herr svartmusk, ger man sig in i leken får man leken tåla… :)

Kebabjagare
Gäst
Nybörjare
Kebabjagare

Haha motståndsrörelsen ska skydda och stå upp för Sverige, blir bortjagade svett gäng ungdomar. Bra jobbat, trovärdigheten att ni skulle kunna stå upp för Sverige och styra landet sjunker fortare än Titanic.

Idag röd, imorgon död
Gäst
Nybörjare
Idag röd, imorgon död

Det var bara det att de inte blev det. Lille kebabsmaskare.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

De blev lika bortjagade som påkturken blev gängmisshandlad. Dvs inte alls.

Alla kan redan se hur ni återigen bara ljuger era små nollor. Allt ni kan är prata sk-t på nätet. :D

Abcdefghijklminopqrstuvxyzåäö
Gäst
Nybörjare
Abcdefghijklminopqrstuvxyzåäö
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

ÅSÖ ÄR EN FUCKING GRUNDSKOLA OCKSÅ!!
Dra åt helvete!

Cedermark Göteborg
Gäst
Nybörjare
Cedermark Göteborg

”Fucking” ??

Du skriver som en blatte talar. Usch

förintelsevillfarelser
Gäst
Nybörjare
förintelsevillfarelser

Håller med Julia, vad man ska juden göra där och sprida sin dynga? Låt barnen vara ifred!

wpDiscuz