Galen rasfrämling försökte angripa aktivister med träpåk!

STOCKHOLM. Under middagstid höll aktivister ur Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning utanför Åsö utbildningscentrum på Södermalm, Stockholm. En rasfrämling försökte då angripa aktivisterna med en träpåk men avväpnades och tillrättavisades snabbt som ögat.

Under dagen ”föreläste” den judiske förintelsebluffaren Emerich Roth på Åsö utbildningscentrum i Stockholm. Aktivister från Näste 1 anordnade då en protestaktion utanför skolan där man delade ut specialtillverkade flygblad i syfte att slå hål på de lögner som Roth sprider.

Till en början gick aktionen lugnt tillväga och många flygblad delades ut till elever och allmänhet. Efter ett tag började ett gäng med rasfrämlingar att samla ihop sig varav en av dem gick fram till en aktivist och ryckte ett flygblad ur handen på honom. Aktivisten tillrättavisade snabbt den aggressiva främlingen som sedan sprang iväg av rädsla. Motståndsrörelsens aktivister accepterar inte våldsamt beteende och kommer alltid att utnyttja sin rätt till nödvärn.

Flygbladsutdelningen fortsatte som vanligt tills en annan rasfrämling kom gåendes ut ur skolan beväpnad med en träpåk. Främlingen närmades sig aktivisterna och försökte gå till angrepp men misslyckades totalt då aktivisterna snabbt avväpnade och tillrättavisade honom. En patrullerande polis som var i området kom då fram till aktivisterna och bad i vänlig ton om att få träpåken, vilket aktivisterna gick med på.

Efter en stund beslutade ansvarig på plats att man skulle bege sig vidare till en annan plats och där fortsätta utdelningen. Men på vägen dit dök fler poliser upp vilka började, i vanlig ordning, att trakassera aktivisterna. Motståndsmännen blev uppställda mot en vägg och visiterades. Chefen över Näste 1, Anders Rydberg, greps samtidigt av konstaplarna som inte hade någon anledning att gripa honom.

Nordfronts korrespondent från Näste 1 samt en annan Nordfront-journalist förbjöds också från att fotografera men lyckligtvis så var de blå herrarna inte intresserade av några kameror denna gången.

Under tiden som aktivisterna stod uppställda mot väggen kom Mathias Wåg fram på en cykel och skulle fotografera. Då en av aktivisterna påpekade att Nordfronts journalister inte fick fotografera så beslutade polisen otroligt nog att avvisa Wåg från platsen.

Efter att polisen var färdiga med sina trakasserier så körde man iväg aktivisterna till olika platser utanför Södermalm. Rydberg är fortfarande anhållen.

Uppdatering:

Mathias Wåg har lagt upp ett klipp på sin Twitter där han påstår att aktivisterna blev bortjagade av rasfrämlingarna. I själva verket sprang man iväg från platsen för att gömma kamerorna då polissirener började tjuta. Detta eftersom polisen brukar beslagta Nordfronts kameror utan orsak.

Uppdatering (21:50):

Uppgifter har nu kommit in till Nordfront om att nästeschef Anders Rydberg är frigiven och mår toppen.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Borde inte polisen ha hittat någon paragraf med vilken man kunde ha gripit Wåg? Som t.ex. ”outhärdig kroppsodör”? Eller någon variant av stalkningsbeteende?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +68 (av 80 röster)
 • Herregud, Åsö gymnasium…Emerich Roth…Mathias Wåg på cykel… 90-talet verkar vara tillbaka och vissa har inte utvecklats och gått vidare med sina patetiska vänsterliv. Och frågan kvarstår. Hur kan Wåg vara så tjock när han tycks cykla överallt?

  Och snälla patrioter, blir det en repris på när Wåg åkte i backen så hoppas jag att ingen patriot går emellan den här gången för att förhindra att Wåg inte ställer sig upp något mer…någonsin.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +67 (av 77 röster)
  • Det är inte så wågat att påstå att Mathias är ute och cyklar för jämnan. Senildement verkar den också vara eftersom hans minne sitter i flashformat i kameran.

   Det är enda sättet en dum kommunist med underlägsen genetik kommer få fotografiskt minne.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +35 (av 45 röster)
   • Wåg behöver inte fotografiskt minne då han och RG använder ansiktsigenkänningsprogramvara för identifiering av de som fotograferats. Givetvis under förutsättning att de har bilder på personerna sedan tidigare med identiteter.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Hallonben says:

   Han konsumerar väl kopiösa mängder av chips, popcorn och ostbågar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Danny Jönsson says:

  Hoppas man får se video på detta, Bra gjort som tillrättavisa de.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +46 (av 54 röster)
 • Styberts says:

  Jag tror wåg bor hemma hos sin mamma. Han utstrålar något i den stilen. Hoppas ni kan lägga ut en bild på honom från dagens aktivitet så alla kan memorera den vedervärdiga människan i det fall man springer ihop.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +39 (av 43 röster)
 • Valhalla says:

  Bra agerat av er mot dessa individer som uppenbart har problem att hantera andras åsikter! Väldigt bra också att ni står på er! Hedern och samvete är ett måste.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +35 (av 41 röster)
 • Mycket bra jobbat av Nordiska Motståndsrörelsens aktivister! Skamligt agerat av polisen!

  Det skulle vara intressant att se fler bilder och filmklipp om fler bra sådana finns.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +60 (av 66 röster)
 • Danny Jönsson says:

  Blir en kamrat gripen så får alla bli det. Gör ett försök o försöka fria kamraten från platsen av sionist slavarna

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 23 röster)
 • Finns det ingen paragaf som polisen kan sätta fast killen från nordiska motståndsrörelsen.under låtig sig att bli misshandlad av flykting med påk .Robert EXPO kan nog lösa det?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 15 röster)
 • Manne blge says:

  Jävla systemlakejer!.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +28 (av 34 röster)
 • senaste says:

  Mycket bra initiativ och lika bra agerande som satte främlingarna på plats!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 27 röster)
 • Valhalla says:

  En annan fråga som inte framgick i artikeln – Gjorde polisen en anmälan på främlingen med träpåken? Då han kom beväpnad så klassas det som olaga hot med tillhygge mot grupp då ni var flera stycken. Det klassas som allvarligare i straffskalan. Men då systemet förmodligen tycker synd om främlingen att ”han kände sig hotad av aktivisternas närvaro” så gjorde de väl ingen anmälan mot honom!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +37 (av 41 röster)
 • svensk kvinna och antiPK, antifeminist says:

  Svenskar är i allmänhet hjärntvättade PK idioter som med glädje skänker bort landet åt (((eliten))) och invandrarhorderna dom använder som sina fotsoldater.

  Med ett leende på läpparna särar Fru svensson på skinkotna redo för våldtäkt medans herr Svensson ler och hejar på av rädsla för att bli kallad ”rasist”. Samtidigt tar han fram plånboken och skänker sina sista kronor till våldtäktsmännen och (((eliten))) är gladast av alla.
  Snart finns det inget svenskt folk längre.
  Läs Kalergi planen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +43 (av 47 röster)
 • margot says:

  Ni glömde delen då ni misshandlade den unga (15åriga) eleven, höll fast och sparka honom tills ni hörde att polisen kom så ni sprang iväg… moget.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -61 (av 103 röster)
  • Lefflan says:

   Hahaha tror du på de där själv eller ? ”Margot” .. bra försök rödingar era värdelösa kräk.

   Titta på antal röstningar jämfört med tidigare kommentarer och de efter, från ingenstans kommer en hetsig kommentar likt denna, och heelt plötsligt har den massa röstningar.. hmmmmm, ett fall för Sherlock Holmes detta.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +29 (av 43 röster)
   • margot says:

    Ursäkta men var du där och såg när eleven blev misshandlad ”Lefflan”? Tror inte det, och vad har antalet röstningar med saken att göra?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -42 (av 64 röster)
    • Lefflan says:

     Ursäkta ”Margot” Men var du själv där och såg detta? Varför skriver du under ett falskt namn och låtsas vara en äldre pensionär för att skapa mer trovärdighet för dig?
     Tror du folk här är dumma i huvudet? Haha rödingar är så satans dumma i huvudet :D Vilka fiender vi har !

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +34 (av 52 röster)
  • Du har gått i (((Emerich Roths))) snabelfabel”skola”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +22 (av 32 röster)
  • Inte nog med att rödingar alltid brukar ljuga om varenda händelse: Åsö utbildningscenter är ett vuxengymnasium. Så en 15-åring som går på komvux alltså? Något i det påståendet låter rätt suspekt..? :)

   Är det kanske ett baaaaaaaaaaaaaaaarn det handlar om?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +32 (av 40 röster)
   • margot says:

    åsö är en grundskola också

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -20 (av 34 röster)
    • (((Emerich Roth))) var där så grunden bygger på judelögner.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +19 (av 27 röster)
     • Idag röd, imorgon död says:

      Lögnrödingen Maggot avslöjad. Lite knepigt att förklara vad en 15-åring gjorde på vuxengymnasiet. Modus Operandi för rödingar är att fabulera och sprida lögner. Men ni blir så gott som alltid påkomna.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 17 röster)
     • @Idag röd, imorgon död

      ”Ni” blanda inte in mig bland de fula fiskarna – rödingarna. Jag har hjärna och den fungerar exeptionellt, två kriterier ingen röding uppfyller var för sig eller ihop.

      Det blir syftningsfel när du svarar mig men vänder dig till Maggot.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 6 röster)
    • Så en 15årig rasfrämling från grundskolan.. gick till då nästan obegriplig attack mot motståndsmän som delade flygblad mot roths ”föreläsning” på vuxengymnasiet?

     ..varpå denne 15åring förintades av motståndsmännen.. vilket polisen reagerade på med ett axelryck och en fråga om de kunde få den stackars 15åringens träpåk som souvenir.

     ..Och du var där och såg alltihop också…

     Cool story, bro.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +23 (av 29 röster)
     • margot says:

      Här har jag en fråga, om era aktivister inte gjorde något fel varför sprang dom ifrån platsen så fort dom hörde polissirener komma? :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -22 (av 36 röster)
     • undrande says:

      bättre fråga: om dessa aktivister i grupp nu slagit sönder barn på platsen, varför greps dom inte?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +26 (av 34 röster)
     • Idag röd, imorgon död says:

      Rödingar är plastjudar. Tvångsmässiga lögnare. En galen blatte med tillhygge som angriper aktivister när de nyttjar sin grundlagsstadgade rätt att dela ut flygblad blir till ”nazister slog ihjäl småbarn” enligt röda lögntrutar.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +10 (av 16 röster)
   • Hallonben says:

    Rödingar har som oss två hjärnhalvor. Men i deras fall är dom helt frikopplade. Bara den vänstra halvan är någorlunda funktionell. På högra halvan finns en skylt med ”Ur funktion”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
   • ni säger ju i princip själva att personen är under 18 i titeln på artikeln. Ni uppger ju att personen blev ”tillrättavisad”. Att tillrättavisa någon är en sak som föräldrar gör med barn under 15 år. att ni använder det uttrycket säger ju att ni själva anser att det är ett barn ni har att göra med.

    att ta ifrån honom påken har jag inga problem med men att skryta om att man varit i konflikt med ett barn o vunnit är lite….. ynkligt

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -5 (av 9 röster)
    • Konstantin says:

     Nåja, men så fann du ju åtminstone något att anmärka på – om än det låter ganska krystat.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +3 (av 5 röster)
     • jag anmärker inte. och det är inte krystat.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 5 röster)
     • Konstantin says:

      ?
      Personlighetsklyvning eller?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 4 röster)
    • min poäng var att ni säger emot er själva. först beskriver personen på ett sätt som gör att man tänker på denne som en oredlig tonåring sen försöker ni få det att låta som ni var modiga när ni gör det. och när någon ifrågasätter er så reagerar ni inte med fakta eller logik utan med öknamn o hån som om ni saknar argument

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -3 (av 7 röster)
     • Konstantin says:

      Du anser dig funnit något att anmärka på och det vill jag inte ta ifrån dig, om det är krystat, som sagt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 5 röster)
     • Angelica Nord says:

      Jag tror de menar tillrättavisande på ett nedvärderade sätt, de ser utlänningar som mindre vetande. Jag säger inte att det är så men det är så NMR ser det.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
    • Man kallar det alltid för tillrättavisning här. (och det är en bra & korrekt term) Nu är ni sannerligen desperata att försöka rädda era ynkliga lögner..

     Annan ”15åring” eller? :D
     https://www.nordfront.se/aktivister-doms-efter-att-ha-tillrattavisat-syndikalist.smr

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Perra says:

   Margot. Nu finns ju film på händelsen upplagd, jag måste missförstått alltihopa, du påstår ju att de ursinningslöst misshandlar den stackaren?? Det gör ju dig till en lögnare. Föga förvånande, antar att moral och ärlighet är okända begrepp för dig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 20 röster)
 • Bra kamrater. Ge aggressiva och fientliga element ingen pardon!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +33 (av 39 röster)
 • Lefflan says:

  Varför i helvete greps Anders för??

  Satans idioti samhälle!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 35 röster)
 • One day these shomrims are gonna pay for their crimes – and that day will be something so hard that they will regret everything they have ever done.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 21 röster)
 • Don efter ”person” det var därför Shrek (trä(sk)-skalle) kom med träpåk. Hade förmodligen använt den för att fiska termiter att äta innan.

  Shorim grep efter ZOG-halmstrån och grep aktivisten för något Shomrim hittat på där på skolgården, Shomrim kanske rådgjort med (((Emerich Roth))) han är ändå lögnens mästare, så har de snabbt uppfunnit gripande svepskäl.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 21 röster)
 • Antilänsmansjävel says:

  Var Kling & klang DÄR nu också?! Märkligt..dom verkar inte alls ha någon resursbrist?.. Det är bara det att när det är rasupplopp som i tex Husby så springer Kling & klang hem till stationen igen..ännu märkligare?..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 28 röster)
 • Hellfire says:

  Polisanmäl polisen för tjänstefel för helvete, använd deras kräksystem mot dom själva! Tråka ihjäl asen och bind upp dom i domstol tills dom spyr! Det är dags att NMR på allvar organiserar sig mot dessa statens övergrepp mot yttrandefriheten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 27 röster)
  • Thomas W Mosveen says:

   Det må da finnes advokater som sympatiserer med NMR i denne saken. De burde hatt baller nok til å läre grynterne om meneskerettigheter som faktisk skal forsvare oss hvite i Norden. Dette er noe advokatene burde tatt pro bono på grunn av viktigheten for vår eksistens.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 17 röster)
 • Vadå inte ”får” fotografera? Enligt vilken lag? Vem som helst får fotografera vad som helst förutom skyddsobjekt och t.ex. i omklädningsrum. Utgivningsbevis ger dessutom möjlighet att publicera bilder på vem som helst utan att behöva lyda under PUL.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 18 röster)
 • Micke 104 says:

  Bra jobbat kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 17 röster)
 • Förmodad etnicitet på rasfrämlingen? Vore intressant att veta vilka typer som är beredda att slåss till förmån för förintelsepropaganda..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
 • Jävlar vad ni sprang!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -26 (av 42 röster)
 • Johan says:

  Ni sprang ju fortare än Usain bolt ifrån platsen haha

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -26 (av 48 röster)
 • Mycket bra!

  Ett mindre misstag:
  ”Främlingen närmades sig [..]”

  Mvh,
  -k0nsl

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 8 röster)
 • Victor Nationalsocialistsson says:

  Bra jobbat kamrater :) fortsätt så hära!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 23 röster)
 • Anders says:

  Jude antifascist snut jävlar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 13 röster)
 • Stavfel rad 4. Hål, inte håll.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Coola Ola says:

  Dagens AKTIVITET avslutades med att RASFRÄMLINGARNA som bestod av 14-16 åringar plus/minus någon lärare GICK TILL ANGREPP mot en del av KAMRATERNA. Resten av KAMRATERNA slöt upp för att man ropa med vikinga röst ”KAMRATER FORMATION, INTA POSITION” och i tumultet, som visserligen KAMRATERNA vann?! mot 14-16 åringarna, hörs KOMMUNIST SIRENERNA och KAMRATERNA sprang över skolgården i RAKA nästa MILITÄRISKA led bort mot parken där ett missförstånd uppstod huruvida man skulle ta vänster eller höger om parken. Valet blev självklart HÖGER då vänster hade varit ett för alldeles för VÄNSTER-KOMMUNISTISKT val.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -17 (av 25 röster)
 • Roger Gustafsson says:

  Etablissemangets trogna tjänare och horor (Poliserna) daltar med buset men är alltid på hugget när vanliga svenskar protesterar mot invasionen och delar ut flygblad – Only in the nowadays bizarre Sweden::((

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Konstantin says:

  Axel och Johan är garanterat två lysande exempel på det man i Daily Stormers artikel kallar cucks, de har aggressiva tendenser sådana där.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 22 röster)
  • Feldjager says:

   jag skulle nog tro att alla är en och samma bolsjevik!, en ”Cuck” skulle aldrig skriva här! dom är alla upptagna med ”Farmen” och ”Antikrundan”

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 14 röster)
 • Fredrika says:

  Trakasserierna blir allt vanligare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 14 röster)
 • Vad var det för flygblad? Kan man få läsa? PDFfil?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 14 röster)
 • Politruken Dan Eliasson says:

  Det statliga rättsväsendet prioriterar att jaga och försöka fängsla regimkritiker. Att de ser det som allvarligare ”brott” att yttra fel politiska åsikter än till exempel att våldta en 11-årig flicka bevisas av vilka olika proportioner straffen som utdelas är av:

  I samband med att Nordfront lanserades flyttades allt material från Nationellt Motstånd till Nordfronts arkiv. Detta har tingsrätten räknat som en nypublicering av allt material. Samtliga texter som lett till domen var läsarkommentarer. Åklagare Fredrik Ingblad yrkade på 3 månaders fängelse. Fredrik Vejdeland blev dömd till 4 månaders fängelse.

  18-årige (egen uppgift) Guled Haysow Mohamud, asylinvandrare från Somalia, lurade en 11-årig flicka att låta sig fotograferas på ett intimt sätt. Han lovade henne sedan att få tillbaka bilderna om hon följde med honom hem. I stället för att ge tillbaka bilderna våldtog Guled flickan med brutala inslag, bl.a. genom slag mot ansiktet och så att kraftiga blödningar uppstod i underlivet. På onsdagen fick Guled sin dom – några veckors samhällstjänst i form av städ- eller trädgårdsarbete.

  Sundsvalls Tingsrätt, Dom 2015-06-24, Mål nr: B 1018-15, Påföljd m.m. Skyddstillsyn med samhällstjänst 180 timmar. Om sluten ungdomsvård i stället hade valts som påföljd skulle sluten ungdomsvård 5 månader ha dömts ut. källa
  Araben Khaled Odeh som knivhögg och skar halsen av Daniel Wretström fick också ett liknande straff på två veckors samhällstjänst. Att yttra fel politiska åsikter är alltså allvarligare än både grov våldtäkt och mord beroende på den politiska agendan.

  Odeh knivhögg Wretström så hänsynslöst många gånger att kniven förstördes men han stannade inte där. Det som var kvar av kniven använda han för att skära av halsen på den unge pojken. Efter mordet ska någon i gänget ha skrikit ”krossa rasismen” när de lämnade platsen. Värt att notera är att innan mordet hade fiendemedia bedrivit en mycket smutsig hetskampanj mot nationalism och nationalister. Göran Persson och Mona Sahlin hade bland annat lovat att ”krossa” de nationalistiska krafterna. Invandrarna som var inblandade i mordet dömdes till samhällstjänst samt 1500 kronor i böter. Mördaren Khaled Odeh lever idag med skyddad identitet. Danilo Herniques som också var delaktig i mordet på Wretström är idag artist och går under namnet ”Danjah”.

  När invandrare våldtar och mördar svenskar får de lägre straff än när svenskar yttrar politiska åsikter att de är emot vansinnet som politikerna skapat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 18 röster)
 • Julia says:

  Tillrättavisade?
  Nej, det kallas misshandel. För övrigt är det rätt få vuxna som skulle spöa en 15-åring och sedan skryta om det. Tyvärr, jag är inte imponerad.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -24 (av 36 röster)
  • @Judia

   Nej det enda som imponerar dig är den dag din rabbin-pappa inte vill ha incest med dig. Judar är jordens mest inavlade ”folk”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 18 röster)
   • Julia says:

    Åh, lol. Inte imponerad när ni spöar småungar?
    Då måste jag vara en del av en judisk konspiration. Sjukt vulgär kommentar för övrigt. Du har en riktigt störd fantasi. Och nej, jag är inte jude, utan same. Men jag har inga problem med judarna och de skulle förmodligen inte ha ett problem med dig om du kunde sluta leka runt i din fantasivärld och bete dig som folk istället.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -14 (av 28 röster)
    • Idag röd, imorgon död says:

     Ni har redan blivit avslöjade som de lögnrödingar ni är. Det finns inga 15-åriga babbar på ett vuxengymnasium. Inga andra 15-åringar heller.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 16 röster)
     • Julia says:

      http://asogrundskola.stockholm.se

      Grundskolan ligger på samma adress som gymnasiet, dvs Blekingegatan 55. Eller är hemsidan också en konspiration? Byggnaden som varenda besökare kan se kanske också är en del av en illvillig intrig för att få det att se ut som att ni spöar småttingar?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 19 röster)
     • Idag röd, imorgon död says:

      Vuxengymnasiet är totalt dominerande vad gäller antalet elever och det var för dem som Emerich Roth föreläste. Och blatten som attackerade med påk var inte 15 år utan betydligt äldre. Fatta det nu, lögnröding.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +11 (av 19 röster)
     • Julia says:

      @idag Vilket rimligtvis borde få dig att fatta att vi inte försöker ljuga, utan att vi är ett gäng okoordinerade individer som går på vad vi fått höra av de som var där/ vad vi sett, vilket i princip alltid skiljer sig lite åt.

      @Konstantin Vi har inga källor i dagsläget på det som både Nordfrontare och deras meningsmotståndare kan enas om. Det enda jag etablerat är att argumentet att Åsö är ett vuxengymnasium inte håller i sammanhanget.

      15-åringen får vi helt enkelt vänta och se om det kommer in uppgifter från ett håll alla kan tro på eller inte (om ett sådant finns) Status – inte bevisad, inte motbevisad.

      @Allan Det säger du bara för att du är en lila ekorre. Med partyhatt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 11 röster)
     • @ Julia

      Ni vet alltså inte, men påstår glatt saker som fakta ändå? Men ”maggot” ovan påstod ju sig själv ha sett en 15åring bli gängmisshandlad? (vilket är direkt motbevisat nu) Ljuga är allt ni kan.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 6 röster)
     • Konstantin says:

      @Julia
      Likväl påstod du att en 15-åring blivit misshandlad, jaja.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
    • @Judia

     Det var en målsökande missil jag skickade, din reaktion visade att den träffade (((målet))).

     FYI: Judar är smutsiga och har inget med ren att göra.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 10 röster)
     • Julia says:

      Du menar alltså att de du vanligtvis umgås med inte reagerar på äckliga incestkommentarer?
      Istället för att skylla allt på judarna, kanske du skulle pröva med att bara ta det personligt istället.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 17 röster)
     • @Judia

      Jag umgås inte med er judar, därför har jag ingen anledning att nämna incest. Judar är fortfarande Jordens mest inavlade ”folk” och skulle må bra av några kiloton friska negergener, istället steriliserar ni de stackars negrerna i er apartheidstat Israel, när negrerna skulle kunna råda bot på era inavelsproblem. Sedan är ni ju så förbajat fula också att till och med ett negeranlete är en förbättring.

      http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgjueIILr1HcJN1hx4r7g5ho91BUQ1lj945Je2uwKK7cTNeGJXsA

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 10 röster)
     • Julia says:

      @Allan: Jag tänker nu börja påstå att du är en lila ekorre med partyhatt på huvudet. Du kan försöka argumentera emot, det är tydligen så lila ekorrar gör när de blir konfronterade.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -7 (av 13 röster)
     • @Judia

      Till skillnad från dina påståenden, så är allt jag sagt om er judar helt sant, och beläggs empiriskt överallt där judeas finns.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 8 röster)
     • @Judia

      På denna inavelskarta t.ex. som visar hur röda (((ni))) är.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 7 röster)
     • Inavelskarta:
      http://archive.is/5ZJ0f/ecf115dcc12b133b2bdd7cbec86efe4149f6a337.gif

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 8 röster)
    • Julia says:

     Era huliganer stod utanför gymnasiet och därmed befann de sig även utanför grundskolan. Att det fanns rätt många ungar i närheten kan vem som helst räkna ut. Skulle du ha någon som helst akademisk ärlighet skulle du erkänna att jag klått ditt argument. Men du kanske tycker att det är superjobbigt att backa av någon anledning? Om det är så, har du funderat på varför?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -12 (av 18 röster)
     • FYI: skäggbaaaarn är inte riktiga barn.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +11 (av 13 röster)
     • Idag röd, imorgon död says:

      Det är du och dina röda gelikar som blivit beslagna med lögn. Eleverna var vuxna. Och som jag skrev lite längre ned så håller ni rödingar på att sprida helt olika versioner av den här flygbladsutdelningen. Ni klarar inte ens av att synka ert ljugande.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 14 röster)
     • Konstantin says:

      Jo, men även ifall de stod där, finns det bevis på att en 15-åring blev misshandlad ?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 6 röster)
     • Julia. det är ingen idé att försöka resonera med de flesta här inne eller ens ställa vettiga frågor om deras politik. jag har försökt o de reagerar enbart med att direkt börja kalla en öknamn och dravla runt. undrar varför.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -4 (av 8 röster)
     • Konstantin says:

      Snarare ”elin” som vill ge sken av det, med vissa människor kan man vara hur tydlig och rak som helst vilket inte spelar roll eftersom man i grund och botten inte vill ta till sig den förklaring som ges.

      Då är det lättare att försöka framställa meningsmotståndaren som otydlig, naturligtvis.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 5 röster)
     • Julia says:

      @Elin Jag har inga större förhoppningar om att kunna föra en rimlig diskussion med dem. Det räcker för mig att se dem slösa bort sin tid och sina rasistiska förolämpningar på en som inte bryr sig. LOL!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
    • @Judia
     Nu har filmen kommit ut och du har blivit avslöjad som en lögnare och NMR har talat sanning som vanligt. Skäms på dig!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +12 (av 12 röster)
    • Hallonben says:

     Lappar är också gravt inavlade. Ni borde blanda upp er mer med judar, zigenare och negrer. Det kommer att rädda er ras från utrotning.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +3 (av 3 röster)
   • Julia says:

    @Allan: Du är lila. Och en ekorre.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -8 (av 12 röster)
  • Konstantin says:

   Är det fastslaget att en 15-åring blev misshandlad då?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Julia says:

    @Konstantin
    Helt rimlig invändning, men det är inte brist på fakta som gör det svårt för mig att backa upp mitt påstående, utan att ni inte tror på samma källor som jag.

    DN rapporterar att ni spöat inte bara en, utan två högstadieelever. Observera att jag anklagade er för en misshandel innan de skrivit något. Det beror på att min ursprungliga källa var en mamma som har ett barn på grundskolan.

    Det tror jag mer på än en av era filmer som kan visa en sak men utelämna andra.

    Men återigen, det är inte det faktum att ni inte trodde mig om 15-åringen per automatik som jag stör mig på, utan att Idag Röd börjar anklaga mig för att ljuga med motiveringen att Åsö bara är ett vuxengymnasium. Sedan skiter hen i att på något sätt erkänna att jag har en poäng när jag till och med orkat visa med länk att det finns en grundskola på samma adress.

    Samtidigt lallar Allan på om att han fått för sig att jag skulle vara jude för att jag inte är impad av att era huliganer spöar moppeungar. Ja, jag tycker att hans antisemitism är vidrig och att hans vulgära språk är äckligt, men sedan när säger det något om vilken religion jag tillhör?

    Allt det här får mig att undra vad i all världen ni räknar som fakta.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -3 (av 5 röster)
    • @Judia

     DN med din rasfrände råttjuden Wolodarski, den (((blaskan))) ljuger mer än Hänt i vecket.
     http://www.friatider.se/s-blir-du-lurad-av-dn

     Sedan kan alla se hur du ljuger när du strax ovan svarar ett annat av dina trollalias ”elin” och påstår:
     ” Det räcker för mig att se dem slösa bort sin tid och sina rasistiska förolämpningar på en som inte bryr sig. LOL!”

     Uppenbarligen bryr du ju dig.

     Kul att du tog åt dig, judens tid är förbi, snart är det enda du hör när vi föser dig ut ur din bekväma (((åsikskorridor))) – Juden Raus!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 2 röster)
     • @allan. de är första gången någon kallat mig trollalias. ledsen attt göra dig besviken men jag o julia är inte samma person. Men du kanske kan svara på frågan jag inte fått ett vettigt svar på. När ni går ut med flygblad m.m. så måste det ju vara för att väcka folks intresse o locka rätt personer till er. men när personer anstänger sig tillräcklig för att komma in här och försöka förstå vad ni står för o varför förolämpar ni oss. varför?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 3 röster)
     • Julia says:

      @Allan Enligt min foliehatt så skrivs alla kommentarer som stöder Nordfront av en och samma lila ekorre, det vill säga du, Allan. Usch, så tråkigt det måste vara att vara den enda som håller med om det här nazidravlet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 3 röster)
    • Konstantin says:

     Ge mig bilder på de misshandlade barnen då, fram med dem!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Peter B says:

   Hej Julia. Är du möjligtvis den person som gick ut i media att du blivit överfallen utav ett gäng ”nazister ”när du var ute och promenerade i skogen? Är det någon annan här som minns tidningsartikeln?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Susanne Stenberg says:

  Ni agerar alltid korrekt!
  Väl kämpat, kamrater.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 24 röster)
 • Jimmy 502 says:

  Näste 1 levererar! Snyggt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 25 röster)
 • Anneli says:

  Jag älskar att det fortfarande finns de som säger till asen på rätt sätt. Att man inte säger ifrån och biter tillbaka gör att de tror de kan bete sig hur som helst mot oss. Då blir det värre och värre hela tiden. Så det är VÄLDIGT viktigt att man står upp för sig och inte tar invandrarnas skit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 18 röster)
 • Hell seger says:

  Väldigt pinsamt när en av er pratade i telefon och tiggde pengar av försäkringskassan.. för att forsätta mjölka ut staten på skattepengar ja menar skäms du inte?
  Kan man stå vid medis som du gjorde, kanske man kan jobba också?

  Du är ju som inte bättre än rinkeby somalier a 😆

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -16 (av 24 röster)
  • Idag röd, imorgon död says:

   Lär dig grammatik om du vill ljuga mer trovärdigt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 21 röster)
   • Hell seger says:

    Ibland svider sannigen 😆
    Den som pratade i telefon vet mycket väl vad jag pratar om 😂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -12 (av 18 röster)
    • Idag röd, imorgon död says:

     Ur röda käftar kommer aldrig någon sanning. Ni rödingar borde förövrigt fundera på att synkronisera ert ljugande. För ni sprider nämligen olika versioner av den här flygbladsutdelningen.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 14 röster)
  • Konstantin says:

   Minsann?
   Så det ligger så till med importen från Somalia alltså, där ser man.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Pierre says:

  Kaosblattar/ne9rer och identitetslösa rödingar är symtomen, agendajuden är sjukdomen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 14 röster)
 • Andreas says:

  Innan denna person kom med träpåken så var det en individ från Nordfront som sparkade ner en av personerna från gymnasiet. Men skriv inte om det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -11 (av 21 röster)
 • الله أكبر جنود الرب says:

  vi ska döda er era gris icke muslim ska dö guds klinga skära er hals när dag kommer. ni tror att ni är nazister men hitler han beundrade islam så vi muslimer är riktiga nazisterna. vi ska göra om era kyrkor till mosker precis som turkarna gjorde med hagi sofia. vi ska bräna bort all spår av era civilsaton vi ska göra om europa till arabisk land alla ska prata arabiska vi ska utrota alla andra språk och religion. alla er kvinnor ska bli sexslavar till vår krigare och imamer och era barn ska bli förslavade och ska bli muslimer. الله أكبر سنقتل جميع غير المسلمين سنقوم قضاء على المسيحية وجميع المسلمين من غير

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -31 (av 37 röster)
  • Konstantin says:

   Oj!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +11 (av 17 röster)
  • Idag röd, imorgon död says:

   Hahaha. Gå och lek med din get nu istället, Achmed. Eller håller din mamma på med den nu igen?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 19 röster)
  • Hur skall ni göra det när så fort svenskarna slutar matar era värdelösa hudingmunnar så svälter ni ihjäl?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 17 röster)
   • الله أكبر جنود الرب says:

    hahaha ni kommer aldrig sluta ge oss pengar vi kommer ta över, vi lever lyx på era pengare och ingen gör något åt det hahaha.. när ekonomi dör ut i svetrige så kommer det vara oss muslimer som tar över. sharia kommer regera i sverige!! ni kommer bli halshuggna!! الله أكبر سنقتل جميع غير المسلمين سنقوم قضاء على المسيحية وجميع المسلمين من غير

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -18 (av 22 röster)
    • Du försöker för hårt. Lär dig att vara mer subtil när du betar din jävla fjant.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +13 (av 17 röster)
    • Det enda ni har lyckats med är att vara världens billigaste judeh*ror, det gäller oavsett om du är råttlim eller kontrajihadist.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +11 (av 13 röster)
    • Idag röd, imorgon död says:

     Yeah, right, musse. Ni klarar inte ens av att ta över mellanöstern. Snart kommer ryssar och amerikaner att turas om att smiska upp er så ni tappar skäggen. Här på våra breddgrader överlever ni bara tack vare oss.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +13 (av 15 röster)
    • Erat brunsttjut Alla Arslet bar skall tydligen betyda ‘gud” är stor, och det är väl det ni känner när ni böjer er med rövarna i vädret – att ”gud” är stor.

     Er ”gud” måste vara något i stil med Onkel Kånkels ”tarmspräckar-Elof”.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 6 röster)
    • Ove R says:

     Med understöd av bland annat USA har erat ”rike” lyckats ha ihjäl 33000 människor under flera års tid, och av dom kan ju ett antal ha halshuggts ja. Med det klena resultatet är ni mer än patetiska.

     Ni är bara utnyttjade av Sionisterna att skapa oreda i världen, något egentligt hot är ni EJ.

     Jag kan inte procent och sånt men anta att det nu är 7 miljarder människor på planeten, jag då kanske ni kan ta över om sisådär 10000år?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 4 röster)
    • Hallonben says:

     När det inte finns några svenskar kvar så kommer ni undermänniskor att frysa och svälta ihjäl. Detta är inte arabien. Här är det kallt 9 månader om året. Men du är förmodligen en nyanländ horunge och har inte hunnit lägga märke till detta ännu.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 6 röster)
    • legionæren af 27 juni 1942 says:

     Du ar inte muslim.
     Du ar en sionistlakej.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 6 röster)
  • Allah is a pig says:

   Fan va du gapar din smutsiga hund allah är satan vatikanen kontrollerar eran tro prata så IRL vart e du

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 10 röster)
  • Iman Khomeini var en hjälte says:

   Dräp dig själv sunnikräk.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 7 röster)
  • senaste says:

   Kontrajihadist som trollar?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 10 röster)
  • Konstantin says:

   Oavsett ifall det verkligen är en muslim eller endast ett troll så stämmer det, det är på så vis utövare av denna religion burit sig åt under långa tider.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 10 röster)
   • Konstantin says:

    Som sagt innan så är samtliga religioner vilka bygger på bibeln och koranen det allra värsta som funnits, i allmänhet alltså.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 4 röster)
  • nordbo says:

   Kompletta galningar som dig är försvinnande få i helheten,det kommer ni bittert att få erfara när Europeerna har rest sig färdigt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 7 röster)
  • Klaus Katzschke says:

   Ni muslimer och afrikaner är oförskämda parasiter. Ni har aldrig skapad likvärdiga samhällen som vi européer. Européer flyttade aldrig till era efterblivna länder som ni gör för att leva på bekostnad av hemmabefolkningen. Det är särskilt dramatiskt och tragiskt i Tyskland som tyskarna uppbyggde igen efter 1945, och där ni parasiter idag tror har rätt att bosätta sig. Tyskland lever av kunskap, samhället kan ni dumskallar inte upprätthålla.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 9 röster)
  • legionæren af 27 juni 1942 says:

   Du ar inte muslim.
   Du ar en gris och sionistlakej.
   Palestinierne kampar for deras land och for deras folks frihet.
   Du ar en shamuda och et lyckeriddersvin.
   Hoppas du får ett nackskud av Islams soldater.
   Allahu akbar!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
  • Alluahhahaha snackbar says:

   En hund och en gris hade samlag och resultatet är du.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Tendensen är ju absolut att er version av Demiurgen är på frammarsch i ex. Malmö, men frågan är hur länge det kommer tolereras? Häromdagen verkar det som om en av era våldtäktsmän avrättades, förmodligen av den våldtagna kvinnas bröder eller far.

   Kanske är det så att Sveriges regering beordrat polisen att vara mesiga i dagsläget, men folket är inte alltid så mesigt när det väl gått för långt, inte heller privata polismän.

   De har ofta blivit pacificerade av Jesus som lärt dem att vända andra kinden till, att älska glömma och förlåta, men de har inte tre kinder och är ättlingar till de vikingar och krigshärar som en gång satte skräck i Europa.

   Islamiseringen av Sverige kommer förmodligen leda till det totala utplånandet av den extrema gren av Islam som du tillhör.

   Jag tror att Bahá’í har potential att överleva såväl som de som väntar på Mahdi, likväl som ateistiska eller kristna apostater och naturligtvis pastafarianer med sin mycket egna religiösa huvudbonad, men för dig och dina muslimska bröder är det sannolikt kört.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • nordbo says:

  Inget som säger att ”polisen” MÅSTE följa direktiven om att trakassera NMRs aktivister jämt och ständigt.

  Södermalm är ju sveriges marxismsäte – ge fan i den där statsdelen,den kommer ändå att självdö när det blir mer nationellt styre i framtiden som värnar om den svenska nationalstaten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Anders says:

  Haha! Jäklar vad de där barnen skrämde slag på er. Ni kan verkligen det här med att springa och gömma er. Antar att ni ger tillbaka på ert vanliga sätt, genom att sätta upp klistermärken och hänga upp nåt lakan på en bro.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -17 (av 27 röster)
  • Konstantin says:

   Hrm, finns dem som har mycket värre erfarenheter av ”barnen” bäste Anders, men då blundar du väl antagligen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 9 röster)
  • Idag röd, imorgon död says:

   Det var lögnvariant 2. Dina röda gelikar i det här kommentarsfältet har främst kört lögnvariant 1 där babbesmåbarn misshandlades brutalt. Finns det fler månne?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 9 röster)
 • cirkus kommunistus says:

  Noterar att afatrollen på flashback nu hittat en ny målgrupp, nämligen arbetslösa. Inte särskillt konsekvent och kan bara tolkas som en ideologisk implosion. Ni var mer ”äkta” när ni bombade ams. Men jag grattar afatrollen till deras nyanställningar på samhall, kanske lär ni er hur känns att betala skatt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
 • Mycket bra jobbat kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 19 röster)
 • Thomsson says:

  Unge herr svartmusk, ger man sig in i leken får man leken tåla… :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 12 röster)
 • Kebabjagare says:

  Haha motståndsrörelsen ska skydda och stå upp för Sverige, blir bortjagade svett gäng ungdomar. Bra jobbat, trovärdigheten att ni skulle kunna stå upp för Sverige och styra landet sjunker fortare än Titanic.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -25 (av 27 röster)
 • Julia says:

  ÅSÖ ÄR EN FUCKING GRUNDSKOLA OCKSÅ!!
  Dra åt helvete!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -12 (av 14 röster)
 • förintelsevillfarelser says:

  Håller med Julia, vad man ska juden göra där och sprida sin dynga? Låt barnen vara ifred!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 13 röster)
 • Anders nationalsocialist says:

  Det är mycket enkelt: Det är judarna som rår för att vi har rasfrämlingar i landet. Därför så ska bägge kategorierna bort.

  Och de svenska cucksen och liberalerna å rödingfjantarna får vi ta hand om och uppfostra till bättre människor. Det är inte så svårt.

  Det kommer att bli så. Enligt naturlagarna.

  Om det krävs inbördeskrig, eller kanske europeiskt raskrig mellan nationella vita och resten för att uppnå det, så får det bli så.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • nordbo says:

  Det enda som kommer ur rödingarnas käftar är lögner,verklighetsfrånvänt flum och sagor.
  Man kan säga att dom är perfekta verktyg att använda för att föra vidare judarnas 24/7 lögner.

  Det bygger man inget hållbart samhälle på.

  f.ö ett alldeles exemplariskt ingripande på galningen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Bjarne says:

  He he ni mötte på motstånd idag va? Ni ljuger ju lika bra som Al Assad som ni stödjer. Helt otroligt om nordfronts läsare (utanför eran ledarsekt) tror på dravlet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -6 (av 6 röster)
 • hailmary says:

  @julia du inser väl att personen du försöker framställa som ett oskyldigt barn var beväpnad? Skulle du själv inte avväpna någon som hotade dig, oavsett ålder? Det är ju uppenbarligen inte fråga om misshandel här. För övrigt är du ingen riktig same, du är en identitetssökande förvirrad ung människa, det vet du innerst inne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
  • Julia says:

   Om jag skulle avväpna någon som hotade mig?
   Visst.

   Däremot så skulle jag inte gå med i en nazistorganisation, knata ut med knivbeväpnade kriminella polare och trakassera moppeungar, sedan använda ett numerärt överläge för att misshandla en 15-åring som var tuff nog att protestera, för att sedan sitta och klaga över att han kom tillbaka med ett tillhygge.

   Ja, jag tycker att det hade varit bättre om han lämnat saken åt polisen. Men det hade varit ännu bättre om Nordfront inte tilläts organisera sig för då skulle vanligt folk slippa välja mellan att tåla misshandel och att bryta lagen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • frazz says:

  Bra jobbat!! Fortsätt så!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *