Motståndsrörelsen i Tyskland och Bulgarien

TYSKLAND-BULGARIEN. Under dagen hålls nationella demonstrationer i både Tyskland och Bulgarien. Motståndsrörelsen har en svensk delegation på plats i varje land och Nordfront kommer här att kontinuerligt skriva om vad som händer i Tyskland och Bulgarien. 

Idag är det demonstration i Tyskland och Bulgarien. I den tyska staden Würzburg demonstrerar Der Dritte Weg som är ett revolutionärt nationellt socialistiskt parti och i Bulgarien hålls en minnesmarsch i landets huvudstad Sofia för att hedra den fallna hjälten Christo Lukov. Nordiska motståndsrörelsen har en svensk delegation på plats i varje land och här kan du följa liveuppdateringen från Tyskland och Bulgarien.

Åsiktspolisen hittade inga kärnvapen.

När den svenska delegationen som nu befinner sig i Tyskland var på väg mot flygplatsen under fredagsmorgonen stoppades man av en polisbil på en parkeringsplats i Göteborg för en så kallad ”rutinkontroll”. Inom kort anropade man tre andra polisbilar som hade väntat bakom ett hörn.

Regimens hantlangare visiterade delegationen och undersökte deras fordon och samtidigt som trakasserierna pågick åkte en av polisbilarna iväg för att bekämpa riktiga brott. Efter att åsiktspoliserna tröttnat, då de inte hittade några massförstörelsevapen, så fick delegationen åka iväg mot flygplatsen.

Gårdagens protestaktion utanför stadshuset i Sofia, Bulgarien.

Den andra delegationen som befinner sig i Bulgarien deltog igår på en protestaktion utanför stadshuset i Sofia då de styrande i staden gör allt för att stoppa Lukov-marschen.

Liveuppdateringen kommer att gå till som så här att uppdateringar från Tyskland kommer att markeras i röd färg medan Bulgarien kommer att markeras i grön färg.

Följ liveuppdateringen nedan:

Uppdatering 15:00:

Demonstranterna är nu på väg mot platsen där demonstrationen ska hållas. Enligt uppgifter är det ungefär 200 deltagare.

Uppdatering 16:00:

De bulgariska demonstranterna är nu på väg till samlingsplatsen. Nedan är ett klipp från marschen till samlingsplatsen för den stora Lukovmarschen:

Uppdatering 16:10:

Polisen har stoppat deltagarna för visitation på väg mot samlingsplatsen.

Uppdatering 16:15:

Demonstrationen har börjat och precis som i Sverige vid Motståndsrörelsens demonstrationer är storfinansens hjärndöda massa på plats och skriker.

Uppdatering 16:35:

Församling! Deltagarna förbereder sig inför marschen. Regimpolisen har visiterat och skrivit ner samtliga deltagares personuppgifter.

Uppdatering 16:50:

Uppdatering 17:00:

Uppställning inför avmarsch! Motståndsrörelsen har fått äran att marschera i främsta ledet.

Uppdatering 17:05:

Ledaren har ordet.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg talar just nu inför åhörarna i tyska Würzburg.

Uppdatering 17:10:

Uppdatering 17:30:

Uppdatering 17:40:

Uppdatering 17:55:

Walter Strohmaier från Der Dritte Weg talar om de allierades krigsförbrytelser mot det tyska folket. Texten på banderollen lyder ungefär: ”Bombterror mot Tyskland – Vi minns deras offer!”. Till vänster syns två ”bödlar” som håller i varsin bomb, en brittisk och en amerikansk, och har en begravningskista emellan dem.

De amerikanska och brittiska ”bödlarna”.

Den judiska storfinansens springpojkar nummer ett (AFA) är också på plats och motdemonstrerar med EU-fanor och israeliska fanor.

Uppdatering 18:10:

Uppdatering 18:15:

Uppdatering 18:35:

Demonstrationen i Tyskland är nu avslutad. Utrikeskorrespondenten på plats meddelar att arrangörerna under marschens gång spelade upp Wagnermusik. Sista talare var Matthias Bauernfeind som är lokal ledare för partiet i Würzburg samt vice ledare för hela södra Tyskland. Han talade om hur tiotusentals tyskar dog i eldstormarna i Würzburg under andra världskriget som de allierade bombplanen var ansvariga för. Då ska man också ha i åtanke att Würzburg är en relativt liten stad.

Efter talet spelade man upp en ljudinspelning från ett flyglarm och bomber som exploderar för att påminna åhörarna om den skräck som de civila måste ha känt under bombningarna. Tyvärr har vi inga bilder från Bauernfeinds tal.

Uppdatering 18:40:

Uppdatering 18:45:

Uppdatering 19:25:

Demonstrationståget har nu nått sin slutdestination som är utanför Christo Lukovs hem där han den 13 februari år 1943 mördades av kommunister. Mordet ägde rum utanför hemmet på gatan där kommunisterna sköt honom i ryggen. Just nu håller olika representanter för inhemska så väl som utländska organisationer tal.

Uppdatering 19:40:

Enligt nya uppgifter till Nordfront så avslutades inte demonstrationen förut. Det var endast själva marschen som avslutades. En av Der Dritte Wegs företrädare har nyligen avrundat den lyckade demonstrationen. Minst 200 personer deltog i demonstrationen.

Efter att demonstrationen avslutats kom polisen fram till den svenska delegationen och förklarade att en vidrig systemjournalist påpekat för konstaplarna att Motståndsrörelsens fana är olaglig i Tyskland. Lindberg blev därför först misstänkt för gummiparagrafen hets mot folkgrupp eftersom att han talade under demonstrationen. Men polisen kollade sedan upp det hela och sa till motståndsmännen att organisationens fana inte alls är olaglig i Tyskland. Chefen för Näste 2, Jimmy Andersson, som är ansvarig för fanorna var ändå tvungen att lämna ID till polisen vilket innebär att han nu istället är misstänkt.

Uppdatering 19:45:

Fanorna sänks och deltagarna knäböjer och tillägnar den heroiske generalen en tyst minut.

Uppdatering 20:10:

När deltagarna var på väg tillbaka mot samlingsplatsen för att åka hem igen så beordrade arrangörerna marschtåget att stanna då de trodde att Motståndsrörelsens fanor blivit beslagtagna av polisen. Arrangörerna meddelade polisen att man inte skulle fortsätta en enda meter förrän fanorna lämnats tillbaka. Dock blev fanorna aldrig beslagtagna och marschtåget fortsatte tillbaka mot samlingsplatsen för avfärd hemåt men en bit innan man var framme så stoppade polisen deltagarna och försökte gripa någon eller några men misslyckades totalt.

Anledningen till detta var för att deltagarna skanderade ”Nationalsozialismus! – jetzt!” som betyder ”Nationalsocialism! – Nu!”, viket är olagligt i Tyskland. Efter polisens misslyckade försök till att gripa deltagare så fortsatte man mot samlingsplatsen. Kvällen kommer nu att avslutas med sociala aktiviteter.

Uppdatering 20:25:

Härmed avslutas liveuppdateringen från Tyskland och Bulgarien. Fler artiklar om demonstrationerna kommer att publiceras de närmaste dagarna.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

46 Kommentarer till "Motståndsrörelsen i Tyskland och Bulgarien"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Läckert, blev just sugen paa att dra till Sofia igen (ska bara fixa klart nytt ID)

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Det viktigaste är då att se till att din identitet är klarlagd, så att ditt rätta namn framgår av id-kortet/passet.

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Vad yrar du om? Varför skulle inte min identitet vara klarlagd?

Fanan
Gäst
Nybörjare
Fanan
MSM i Sverige är oerhört rädda för er och den nationalism som vuxit sig stark på senaste tiden. I spåren av Trumps framgång och metoderna som hans anhängare använt är MSM rädda för att samma framgångar ska upprepas i vårt land och att folket vaknar upp och inser vad som pågår. Tittar man på Eskilstuna Kurirens granskning av Granskning Sverige så är det uppenbart en reaktion på Trump och alt right-rörelsen och tidningen försöker med all kraft släcka en källa som dom ser som ett hot för att misskreditera alla nationellt sinnade och helt enkelt tysta den protestvåg vi ser… Läs mer »
break
Gäst
Nybörjare
break
MSM ger Eskilstuna-Kuriren allt stöd nu och till och med statsministern uttalar sig vilket visar hur rädda etablissemanget nu är. Något måste Granskning Sverige ha gjort rätt då de skrämmer makten för annars skulle MSM inte lägga så här mycket energi på dom. Jag är förvånad över att just Granskning Sverige blir måltavla då jag vet ett antal mer seriösa och duktigare granskare och förmedlare av nyheter på nätet. Det känns lite som när Bredbandsbolaget och The Pirate Bay valdes ut som måltavlor i den nyligen avslutade rättegången om fildelning för de är bara en försvinnande liten del i det… Läs mer »
Europa rising
Gäst
Nybörjare
Europa rising

Bra! Ett enat europa kan ta sig an hela världen!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Bra med samarbete med likasinnade i Europa.Men fy fan vilken svinaktig polis vi har som hela tiden trakasserar folk som inte ställer upp på pk-eländet.

HS
Gäst
Nybörjare
HS

Hörs inget för mig.

HS
Gäst
Nybörjare
HS

Fast Fast jag har klickat på högtalarknappen.

Jens N
Gäst
Nybörjare
Jens N

Jag har samma problem!

Kvinnlig aktivist
Gäst
Nybörjare
Kvinnlig aktivist

Samma här

Manne blge
Gäst
Nybörjare
Manne blge

Äckliga systemlakejer! Vi kämpar för att skydda era kvinnor åh barn så tackar ni oss genom att trakassera oss.

Norther
Gäst
Nybörjare
Norther

A new dawn of Europa The Rise of Nationalism

https://www.youtube.com/watch?v=03Scv1Styzc

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

”NMR are going places”!

Härligt att svenska patrioter håller fanan högt, och syns där det händer!

Ellen
Gäst
Nybörjare
Ellen

Är stolt över min sambo och alla andra som är där och visar sitt stöd, härligt att se!

break
Gäst
Nybörjare
break
MSM i Sverige är oerhört rädda för er och den nationalism som vuxit sig stark på senaste tiden. I spåren av Trumps framgång och metoderna som hans anhängare använt är MSM rädda för att samma framgångar ska upprepas i vårt land och att folket vaknar upp och inser vad som pågår. Tittar man på Eskilstuna Kurirens granskning av Granskning Sverige så är det uppenbart en reaktion på Trump och alt right-rörelsen och tidningen försöker med all kraft släcka en källa som dom ser som ett hot för att misskreditera alla nationellt sinnade och helt enkelt tysta den protestvåg vi ser… Läs mer »
break
Gäst
Nybörjare
break

MSM ger Eskilstuna-Kuriren allt stöd nu och till och med statsministern uttalar sig vilket visar hur rädda etablissemanget nu är. Något måste Granskning Sverige ha gjort rätt då de skrämmer makten för annars skulle MSM inte lägga så här mycket energi på dom.

Jag är förvånad över att just Granskning Sverige blir måltavla då jag vet ett antal mer seriösa och duktigare granskare och förmedlare av nyheter på nätet. Det känns lite som den nyligen avslutade rättegången om fildelning för de anklagade där är bara en försvinnande liten del i det som vissa anser vara ett problem.

break
Gäst
Nybörjare
break
MSM och etablissemanget har aldrig varit mer desperata och jag undrar om inte denna agenda för mångkultur nått sin gräns nu för vad folk klarar och MSM inser att svenskarna nu tappat förtroendet för de kanaler som förespråkar fri invandring. Det är ingen slump att Eskilstuna-Kurirens medarbetare består av personer som Burman med rötter i knallröda Umeå samt Voronov från Ryssland/Ukraina samt Ståhle vars flickvän är ryss. Vad det i grunden handlar om är ett organiserat motstånd mot Putin som för MSM är ett betydligt större hot än Trump och alla nationella rörelser tillsammans. Det är viktigt att de nationella… Läs mer »
break
Gäst
Nybörjare
break

Jag kan efter att ha läst Eskilstuna-Kurirens facebook-kommentarer konstatera att det är en stor majoritet kvinnor som ger tidningen stöd gällande Granskning Sverige. Det stärker min bild av att den svenska kvinnan ännu inte insett problemen i vårt land och att kvinnor tenderar blunda mer för problemen kanske utav rädsla.

Jens N
Gäst
Nybörjare
Jens N

Kvinnor kopierar av evolutionen generellt sett stammens beténde mer än män. Att sticka ut ur mängden har inte varit något som varit gynnsamt för kvinnor. Evolutionen har varit mer förlåtande mot ”utanförboxen-tänk” för oss män.

Men hade vi män inte släppt in juden i våra nationer så hade detta inte varit ett problem till att börja med.

duman
Gäst
Nybörjare
duman

Kvinnor har mer att förlora på konflikter menar du och som det svagare könet är de mer beroende av omsorg och välfärd. Kvinnan är svagare vid konflikter men jag anser de oftast vara starkare än män socialt sett. Därmed har de större kontaktnät och sociala band vilket gör att de senare också vågar ta ställning i frågor som till exempel invandring.

Kvinnor i Sverige har trots ökade sexuella attacker mot dom ännu inte på bred front insett vad som har hänt och kanske kommer de aldrig göra detta låsta i sina sociala kontaktnät som de är.

Nipa
Gäst
Nybörjare
Nipa

Vilka europeiska organisationer deltog denna demonstration?

break
Gäst
Nybörjare
break

Mattias Ståhle aviserade Eskilstuna-Kurirens död redan i Oktober förra året i denna infantila krönika:

http://www.ekuriren.se/kulturnoje/jag-ar-tidningsdoden-vem-ar-du-2/

Påhoppet på Granskning Sverige handlar om att rädda tidningen på samma sätt som Aftonbladet och Expressen gjort med granskningar som vänder sig till den del av vår befolkning som fortfarande vägrar se verkligheten.

Eskilstuna-Kuriren är inte ett dugg intresserade av Granskning Sverige men vågar inte ge sig på Fria Tider och Avpixlat.

break
Gäst
Nybörjare
break

Ståhles ryska flickvän Olga tog fotot till den krönikan och man kan så smått undra om hon i själva verket är en rysk agent?

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Mycket glädjande att Nordiska motståndsrörelsen har representanter på plats både i Tyskland och Bulgarien och att andra nationella i Europa har så stort förtroende för organisationen.
Hell ett enat ns-Europa!

-
Gäst
Nybörjare
-

Beundrar Ert engagemang.

Norgren
Gäst
Nybörjare
Norgren

Vackert att se kamrater! Hell Seger!

-
Gäst
Nybörjare
-

Kan vi få talet på video eller text, snälla??

Grimjaur
Gäst
Nybörjare
Grimjaur

Är tyrrunan tillåten i Tyskland? Jag trodde att i princip alla runor var förbjudna där, iaf i sådana här sammanhang.

Marcus
Gäst
Nybörjare
Marcus

Jag blir bara mer och mer äcklad av den svenska polisen. Börjar bli ganska uppenbart när man ser mellan fingrarna på vartenda babbe brott. Judiska knähundar

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Hell seger!

Kampgrupp
Gäst
Nybörjare
Kampgrupp

Ett enat Europa med nationalsocialister.
Fler och fler enas.Meine ehre heist treue
!!!

Harald H
Gäst
Nybörjare
Harald H

Hell Evropa!

Hell seger!

Mauritzon
Gäst
Nybörjare

Underbart!
Nationalsocialistisk kamp världen över!

David
Gäst
Nybörjare
David

Imponerande uppoffringar och vilja, riktig Kärlek!

Munin
Gäst
Nybörjare
Munin

Jeg er sikker på at på innsiden av det Tyske politiets uniformer, så vil det bli flere og flere hjerter som stemmer med i å rope Nationalsozialismus jetzt, i tiden som kommer, ettersom situasjonen fortsetter å forverre seg i Europa.

Joel. K
Gäst
Nybörjare
Joel. K

Ingen säger utan kamp fortsätt såhär

? Rebecca (Rivka) ?
Gäst
Nybörjare
? Rebecca (Rivka) ?

Hell seger!

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Vackert!

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Bra och intressant! Mycket viktigt att Motståndsrörelsen har kontakter till andra nationalistiska organisationer.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Det finns för många nationella partier i Tyskland. Hade Hitler inte sagd att ett folk behöver bara ett nationellt parti?
AfD, NPD, REP, Die Rechten, Der dritte Weg.
Tänk de 5 partierna får 4% var för sig, det vore 20% ihop, men inget parti kommer i parlamentet.
Jag misstänker att fientliga agenter splittrar det nationella motståndet och nationella medborgare låter lura sig.

Norden
Gäst
Nybörjare
Norden

All heder kamrater!
Framåt för folkgemensskap!

Norden
Gäst
Nybörjare
Norden

Deutschland über alles!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

…Minst 200 personer deltog i demonstrationen…

Igår kväll demonstrerade 160.000 FÖR !! massinvandring i Barcelona

Tobbe Motståndsman Vellinge
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman Vellinge

Underbart att se denna utvecklingen!

Leve Nationalsocialismen!

Läsare
Gäst
Nybörjare
Läsare

Märkligt att inte Motståndsrörelsen gör något liknande besök till Ryssland. Det vore på tiden med tanke på ryssarnas stöd gällande Finska Motståndsrörelsen.

wpDiscuz