Undersökning: Det går inte vara nationell utan judefråga

VECKANS FRÅGA. Man kan inte vara nationell utan att bekämpa judisk makt i västvärlden. Det anser läsarna.

Skriftställaren Einar Åberg var så hatad av världens sionister att dessa tvingade svensk regering att anta en ny lag – hets mot folkgrupp, eller Lex Åberg som den hette då. Hans budskap var att nationalism som saknar judefråga är förtäckt judendom.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om man kan låtsas om som att judisk makt inte finns och fortfarande kalla sig för nationell? Kan man vara nationell och betrakta alla judar som svenskar? Kan man som nationell underordna sig judiska ledare inom den egna nationella rörelsen?

Det visade sig att 61 procent av läsarna anser att detta är en omöjlighet. 31 procent svarade ja på den frågan.

Frågan ställdes med anledning av att Katerina Janouch, en extremliberal och kulturmarxistisk judinna, tagit över Mynttorgsprotesterna och fått stöd till detta av vissa ”nationella”. Värt att notera är att hon själv inte är lika tolerant som de förment nationella som följer henne, något som hon avslöjade i en intervju med Nordfront under senaste protesterna. Sådana som talar om raser är ”extremister” och inte välkomna, menade Janouch som själv betonar sin judiska identitet och deltar i talmudiska ritualer.

I kommentarsfältet till undersökningen var det många som tyckte till, men ytterst få från den tredjedel som röstade ja på frågan. En person som möjligen röstade ja på frågan var Philip som menade att man kan ha hjärtat på rätta stället även innan man förstått hela sammanhanget:

Klart att man kan ha hjärtat på rätt ställe utan att förstå judefrågan. Jag förstod den inte själv i många år men jag dyrkade inte judar för det. Anledningen till det var nog att jag alltid varit etnocentrisk och intresserade mig inte för andra folks förehavanden men det var Barbara Lerner Spectre som gjorde mig varse. Det kan nog också bero lite på åldern också att man börjar se saker i ett större sammanhang.

Även Sigrid menar att hon var nationell innan hon kom till insikt men att när man väl förstått frågan så kan man inte bortse från den utan att gå emot nationella intressen.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

22
Lämna en kommentar

Please Login to comment
12 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
PeterGunnarAllanPhilipKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johan
Medlem

Vissa anser att man kan vara nationell utan kunskap om denna fråga. Jag anser emellertid INTE att man kan vara nationell utan att vara medveten om detta dilemma

Om man inte är villig att förstå och få insikt om vårt största existentiella hot (och nej, det är inte islam, till alla kontrajihadister där ute) så är man inte värd ett dyft som nationell i mina ögon

Rokviken
Medlem

Mitt svar, nej!

Lingonet
Medlem

Den värsta fiende man kan ha, är den man inte vet att man har!
Ty då kan den attackera en oavbrutet när den vill, hur den vill och varhelst, och sedan peka på andra orsaker när man funderar på vad i… det är som händer.

Christian Hamilton
Medlem

Exakt!!!
Dessutom har vi fienden mitt ibland oss, fiender som tillhör vårt eget folk men som blivit hjärntvättade av statlig så kallad oberoende radio och TV. De flesta av våra tidningar är ägda av judiska intressen. När folk inte orkar masa sig till att kritiskt granska maktens media blir de konditionerade att tro på allt som de nämnda folkfientliga medierna kräker ur sig. Dessa medier spelar helt på folks känslor. Folket har ju blivit så feminiserat att allt rör sig om känslor aldrig något baserat på fakta och normalt bondförnuft.

Lingonet
Medlem

Sant! Det är därför i naturen mannen är familjens överhuvud!

Rokviken
Medlem

Undra på att svenskarna är känslomässigt styrda i nästan allt de företar sig. Från dagiskulturen till vuxenålder.

Lingonet
Medlem

Ta inte illa upp nu, jag vet att du förstår att det inte är kvinnan jag ogillar, utan feministerna.
Men sant är att kvinnor tänker med känsor, även vi män gör det initialt innan förnuftet tar över, vilket även kvinnan lär sig med ålder och erfarenhet.
Bibeln säger: Den som tänker med hjärtat är en dåre, Gud gav oss ett förstånd för att användas.

Rokviken
Medlem

Och andra sidan kan man i bästa fall genomskåda den och agera.

Sverker
Medlem

Jag efterlyser er som argumenterar för att judefrågan, egentligen judeproblemet, INTE är den viktigaste frågan!
Hur har ni kommit till denna obegripliga ståndpunkt?

Grottbjörnen
Medlem

kontrajihadister som inte ser det stora perspektivet o knutpatrioter förmodligen

Lingonet
Medlem

Den kommer mer och mer, judarna inser inte hur mycket de avslöjar sig själva hela tiden. Det gick bra i början, nu, går det över styr.

Andreas
Medlem

Rasfrågan(nationalismen) innefattar per definition judefrågan, då i våra ögon och allas ögon som har ögon att se, så är judarna ett folk, en nation, och inte en relgion.

Detta folk är dels maskerade och dels öppet bland oss och använder sitt inflytande för att både förneka oss vår nationella identitet och att importera folk som inte är kompatibla med vår genetik.

Så nej, om du inte förstått judefrågan så kan du inte vinna kampen för vår nation.

Lingonet
Medlem

Första gången ordet jude dyker upp i bibeln är när ett av abrahams barnbarn får det namnet.

Sigrid
Medlem

Jag svarade nej.

Jag anser dock att jag var nationell innan jag förstått judefrågan och att man kan, i ett uppvaknande, vara nationell utan att ha förstått den än.
Men det går inte att driva en nationell kamp utan den. Som nationell kommer man förstå varför judefrågan är viktig, och om man trots allt förnekar det så är man inte för nationella intressen.

Grottbjörnen
Medlem

Nej, eftersom man aldrig kan uppnå nationell självständighet sålänge globalistiska
intressen finns kvar i landet och vill underminera och bekämpa nationell självständighet

Karl-Путин A
Medlem

Den som inte förstår judefrågan förstår i princip ingenting av värde vad gäller politik.

Philip
Medlem

Klart att man kan ha hjärtat på rätt ställe utan att förstå judefrågan. Jag förstod den inte själv i många år men jag dyrkade inte judar för det. Anledningen till det var nog att jag alltid varit etnocentrisk och intresserade mig inte för andra folks förehavanden men det var Barbara Lerner Spectre som gjorde mig varse. Det kan nog också bero lite på åldern också att man börjar se saker i ett större sammanhang.

Allan
Medlem

Nej, det är som att ha en naturmotivsbild i sovrummet istället för att ge sig ut i skogen på riktigt.

Rokviken
Medlem

Ikväll hörde jag kattugglan. Inte en gång utan flera gånger. Och jag befann mig i Stockholm, Djurgården.

Lingonet
Medlem

Härligt! Naturen finns där för den som vill se/höra den.

Gunnar
Medlem

Einar Åberg har helt och hållet rätt. All ”opposition” som inte vågar oppositionera sig mot den verkliga fienden är kontrollerad opposition.

Givetvis instämmer jag dock med föregående kommentarer här om att man i ett uppvakningsskede kanske inte ännu kommit till denna insikt, men i fall som med AfS och andra handlar det uteslutande om det förstnämna.

Peter
Medlem

Finns det ingen möjlighet att återpublicera Einar Åbergs skrifter?