Mynttorgsprotesterna kuppas av judiska krafter

JUDISK MAKT. Den sexualliberala judinnan Katerina Janouch meddelar på Twitter att hon personligen kommer att anordna nästa demonstration mot FN:s migrationsavtal.

Nordfront har tidigare skrivit om att Nyheter Idags judiske grundare Chang Frick upprördes över att hans folkfrände, sex- och samlevnadsrådgivaren och författarinnan Katerina Janouch, var talare under de så kallade Mynttorgsprotesterna mot FN:s migrationsavtal. Anledningen till hans upprördhet är att han noterat ”extremistiska” och ”antisemitiska” strömningar bland deltagarna.

Frick menar bland annat att ”borgerligheten”  – snarare än nationella krafter – bör stå för protesterna. Detta för att ge ”åhörarna på Mynttorget en plattform för att visa sitt missnöje i en annars helt legitim fråga”.

Han beklagar sig vidare att Janouch har synts bland ”extremister”, och menar att hon inte ska ”behöva figurera i ett sammanhang med antisemiter för att uppmärksamma en helt legitim fråga”.

Men nu skriver Janouch att hon personligen kommer att anordna nästa protestaktion, som hålls den 16 december på Mynttorget:

Janouchs judiska identitet har tidigare visat sig vara en känslig fråga, då hon enligt egna uppgifter polisanmälde medborgarjournalisten Fabian Fjälling efter att denne ställt frågor om talmudiska traditioner.

Det återstår att se ifall någon kritik mot judisk makt-aspekten av det så kallade migrationsavtalet kommer att tillåtas bland Mynttorgsaktivisterna med Jaonouch vid rodret.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Caesar-AureliusFredrikaGunnarKarl-Путин AMarten Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag måste konstatera att svensk höger i dag är ett enda stort skämt. Trots allt som sker och det motstånd det borde rendera, så finns ingen organisation alls att tala om, utöver Motståndsrörelsen, och vissa ännu mindre organisationer som t.ex. Misesinstitutet.

I brist på någon trovärdig opposition borde alla svenska invandringsmotståndare, nationalister och ”Sverige-vänner” organisationera sig inom Motståndsrörelsen, oavsett ideologi. Jag menar, inget annat fungerar ju rimligtvis.

Victor
Medlem

En judinna som står och talar på Mynttorget. Bara det i sig med protesterna låter så judiskt på något sätt.

Karl-Путин A
Medlem

Instinktivt dras de ju till pengar, men jag trodde att myntmarknaden hade övertagits av zigenare, fast det kanske är samma folk.

Victor
Medlem

Man börjar ju nästan undra ibland om det är samma folk. Svårt att skilja dom åt som sagt.

Caesar-Aurelius
Medlem

Faktiskt så stämmer ditt antagande nog till en hel del. Det har nämligen berättats för mig ”av de gamle” att i Stockholm bodde judarna och zigenarna i samma kvarter en gång i tiden.

Några av dessa judisk-zigenska boende i dessa judezigenska kvarter ska ha varit några av allas vår ”ack så käre” fd. Statsminister Fredriks förfäder.

Jag har för mig att det finns typ rättegångsprotokoll på någon stockholmsk dråp- eller mordrättegång där det vimlar av diverse Fredrikar och Fredrikor med nära släktskap till ”vår egen” landsförrädargris Fredrik Reinfeldt.

Victor
Medlem

Är det så? Det var mer än jag visste. Skulle gärna vilja gräva vidare i det.

Victor
Medlem

Hittade det här när jag sökte om zigenare och judar. Intressant. En del personer från båda grupperna tycks se sig vara sammankopplade i sitt genetiska arv så att säga. Och har träffats i Israel för djupare studeringar i ämnet. https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5248902,00.html

Fredrika
Medlem

Skulle vara intressant att höra vad Karl Olov Arnstberg säger om saken. Han är den främsta experten på zigenare i vårt land.

Victor
Medlem

Ja eller hur. Läst Arnstbergs bok om zigenare än föresten? Funderar på att köpa den själv snart.

Marten
Medlem

Endast transvestiter som Jan-usch kommer att tillåtas tala på detta event såklart. Seal of Solomon betyder transsexuell som Jan-usch har på sin Twitter: https://www.youtube.com/watch?v=ru6-VenlzRA

Gunnar
Medlem

Kontrollerad jävla cykelhjälms-opposition.