Fabian Fjälling ställer Janouch mot väggen om judendomens syn på pedofili – uppdaterad

RELIGION. I ett Facebookinlägg ställer Fabian Fjälling en rad frågor till Katerina Janouch om judendomens syn på pedofili.

I ett Facebookinlägg publicerat under dagen ställde Fabian Fjälling en rad frågor till judinnan Katerina Janouch.

Frågorna gällde judendomens inställning till pedofili och Katerina Janouch egna inställning till densamma, då Fjälling menar att frågatecken kring dessa ämnen behöver rätas ut.

Läs inlägget nedan:

Hej Katerina Janouch,

Eftersom du tydligen deltar i Talmudiska ceremonier så undrar jag ärligt om detta med sex med barn. Beskrivs detta i den Babylonska Talmud? Är det något som din Rabbin eller trosuppfattning tydligt tar avstånd från, eller är uppgiften om barnsex en lögn?

Det är inte för att provocera dig utan för att fråga dig som judinna, som jag anser har hög trovärdighet och, i alla fall innan ”avslöjandet” om Talmudiska ceremonier, jag ansåg ha ett gott uppsåt för Sverige och svenskarna. Jag tror inte att du tycker att sex med barn 3 år och en dag gamla är en bra idé, men hur förhåller du som (troende?) judinna dig till detta och hur förklarar din Rabbin detta?

Jag undrar ärligt, och hade väldigt gärna ställt frågan direkt till en Rabbin, men av någon anledning är det helt omöjligt för mig att få ett samtal med en Rabbin.

Jag ber dig att inte avfärda frågan som antisemitisk, jag är inte antisemit oavsett om alla judar i hela världen kallar mig det. Jag hatar inte judar.

Jag ogillar dock saker som verkar stå i judendomens heliga skrifter, men eftersom jag inte kan hebreiska kan jag omöjligt vara säker på vad som står där eller inte.

Du har tidigare sagt mycket underliga saker om barn och sex som ”expert” för RFSL, som till exempel att så länge barnet utan påverkan tar initiativ till sexuell utforskning av sin förälder så är det inget man skall skuldbelägga så länge föräldern inte känner lust.

Jag opponerade mig i mail mot detta och fick ett skamset och ångerfullt svar som jag antog var genuint. I ljuset av Talmudiska ceremonier, och vad jag förstår står i Talmud, blir jag dock åter igen undrande. Så jag vore väldigt tacksam för ett klargörande.

Dina uttalanden om barns sexualitet, Dominikas affärsidé att attackera det trogna äktenskapet, och den Talmudiska ceremonin målar upp en bild som inte är helt positiv för den ickejudiska delen av samhället.

Uppdatering:

Efter att ha uppmärksammats om Fjällings inlägg skriver Katerina Janouch i tråden att hon har polisanmält ”den här skiten”, snarare än att svara på frågorna.

Källa:
Facebook: Fabian Fjälling

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Grottbjörnen_DH_PeterSverkerCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

En annan sak som jag tycker skulle vara intressant att få svar på är alla blodsriter som judarna sysslar med eller anklagas för att ägna sig åt. I Gamla Testamentet är det fullständigt nerlusat med den här sortens aktiviteter, förutom att ägna sig åt folkmord och ta sexslavar från de besegrade folken. När ryska myndigheter för några år sen beslutade att utreda morden på den ryska tsarfamiljen under den sk ”ryska revolutionen” som ritualmord väckte det stor bestörtning hos judiska rabbiner för att de kände sig kollektivt utpekade som judar. Var det pga den stora judiska inblandningen i den sk… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Ska bli intressant om Fabian F får svar. Men hon tillhör de som vänder kappan efter sorosvinden. Att tjäna pengar på sexsmaskiga råd till osäkra vita kvinnor och män i slaskmedian. För att sedan inse, ovey, bor i Sverige och nu verkar folk vakna upp eller? Men som tur för henne så har en del av publiken en stor vördnad för sexmiljoners klubben.

Caesar-Aurelius
Medlem

På en stenmedaljong på väggen på Palazzo Salvadori , Trento, står det översatt till svenska:

”I de inre rummen i denna byggnad, där en synagoga en gång stod, men där en helgedom nu har byggts, under ohygglig tortyr dödades den välsignade martyren lille Simon av Trento, under nattens mörkaste timmar, av judarna, vid ålder av tjugonio månader, den 10 april 1475 i vår tid.”

http://www.italiavirtualtour.it/virtual_tours/trentino_alto_adige/trento/vt/palazzo_salvadori/images/bassorilievo_esterno.jpg

Här en virtual video och en webbsida som visar byggnaden i Italien.

http://www.italiavirtualtour.it/dettaglio.php?id=97359

Simon av Trent är ett italienskt helgon som helgonförklarades efter att judarna i stadens synagoga dödat det lilla barnet genom att tömma det på blod.

Caesar-Aurelius
Medlem

Tobias da Magdeburg var en judisk alkemist som flyttat från Tyskland till Trento i Italien. Han livnärde sig på allehanda häxkonster som han påstod var läkekonst och medicin. Tobias da Magdeburg blev tillsammans med 16 andra judar åtalad för deltagande i tortyrmordet, utfört i synagogan i Trento den 21 mars 1475, på det lilla barnet Simon, då ca 2,5 år gammalt. Efter att Tobias da Magdeburg och 14 av de andra judarna erkänt mordet på barnet blev de dömda till döden och avrättade. De som avrättades hade alla erkänt att de rituellt hade mördat Simon och använt hans blod vid… Läs mer »

Sverker
Medlem

Fabian gör här en perfekt exponering av judinnan.
Själv har jag funderat på att konfrontera henne med den paradox/dubbelmoral/judisk fräckhet som uppstår när hon ondgör sig om invällandet av rasfrämlingar och deras illgärningar, men är helt blid och stum över faktumet att det är hennes stamfränder som initierat(Nils Schwartz), propagerat(Barbara Lerner Spector) och effektuerat(Geörgi Schwartz=Geroge Soros) detta.
De 3 nämnda stamfränderna är som vi alla vet, bara en droppe i Röda havet, av dom självutvalda, som agerar 24/7/365, för att förstöra våra civilisationer, så dom kan tjäna massor av Sheckels!

Peter
Medlem

Mycket bra, att detta uppmärksammas!

_DH_
Medlem
_DH_

Jag noterar att hon vägrar besvara hans frågor, utan istället polisanmält inlägget! Tänka sig att det finns svenskar som är dumma nog att stödja denna judinna, att tro att hon slåss för dem… https://www.facebook.com/fabian.fjalling.98/posts/586485301788454?comment_id=586593185110999&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D

Karl-Путин A
Medlem

Undrar vad brottsrubriceringen är. ”Goj är nyfiken på judiska seder”?

Grottbjörnen
Medlem

bara att kolla Bergmans erfaranhet av judar som syns i hans filmer, har också erfarenheter i släkten, min farbror jobbade i en klädbutik som ägdes av judar..innan jul fick de gå fram till gammelgubben som satt på en stol, ta i hand och bocka och så fick de sin lön plus en liten bonus, efter jul drogs bonusen på deras lön…vem är det som började vara rasistisk mot vem egentligen? är du vit, neger, asiat, arab, indian whatever, tro inget annat än att juden hatar och föraktar dig

Karl-Путин A
Medlem

Lades det även minusränta på bonusen för den tid som gojerna disponerade pengarna?

Sverker
Medlem

Sådärja, hon kopplar inte att hon just nu är schackad.
Hon är farligt nära att folk nu blivit nyfikna på vad Talmud är för något. Börjar folk kolla Talmud, så blir hon dessutom schack & matt. Då hajar folk till slut.
Blir väl kul för henne, när resten av hennes stam kommer att anklaga henne för att ha spelat så illa att folk börjat kolla Talmud.
I Talmud står att texterna måste hemlighållas, för om icke-judar får läsa deras texter, så kommer judarna att krossas.
Med all rätt!