Uppmaning: Tänk på vad ni skriver i Nordfronts kommentarsfält

NORDFRONT. Redaktionen vill uppmana alla läsare att sluta posta kommentarer som kan uppfattas som uppvigling eller hyllning av terrorism.

Tidigare idag valde Nordfront att stänga ner kommentarsfältet till artikeln om masskjutningen i Nya Zeeland.

Vi förstår att svenskar och andra vita människor är trötta på att läsa om gruppvåldtäkter, terrorism och annan ondska som drabbar vår ras som en följd av ”mångkulturen” vi alla har blivit påtvingade. Vi förstår att folk kan se det som hände i Nya Zeeland som att ”vår sida” slog tillbaka mot det andra laget.

Nordiska motståndsrörelsens ledare har också gjort ett uttalande som representerar organisationens ståndpunkt i frågan.

Nordfront har också som policy att inte ta avstånd från saker som inte angår oss. Vi har ingen koppling till det som hände i Nya Zeeland och vi har inte uppmanat någon till att agera på det här viset. Tvärtom så uppmanar vi människor till laglig politisk organisering och opinionsbildning i syfte att förändra samhället i den riktning vi önskar.

Det som hände i Nya Zeeland angår alltså egentligen inte oss mer än det angår någon annan. Däremot ligger det i vårt intresse att vi själva agerar taktiskt och till exempel inte i onödan ger systemet ammunition att använda emot oss.

Alla som kommenterar på Nordfront bör reflektera över vad man skriver här och varför man skriver som man gör. Skriver man frasradikala och våldsförhärligande kommentarer för att det är smart eller gör man det för att man tycker att det är tufft eller roligt? Om man tror att det är smart så har man fel.

Kommentarer som uppviglar till terrorism eller liknande kommer i huvudsak leda till två saker. 1) Kommentaren kan citeras av mainstreammedia eller andra som vill framställa Nordfront som en våldsbejakande hemsida som borde förbjudas, och 2) Personen som postade kommentaren begår ett brott och riskerar att dra till sig oönskad uppmärksamhet från myndigheterna.

Den nationella kampen i Sverige är ingen lek på internet. Kampen är på allvar och regeringen har redan hotat med att slå ner på ”högerextremister” med sin nya terrorlagstiftning. Att posta kommentarer som förstärker den falska bilden av oss nationalsocialister som terrorister är att gå systemets ärenden. Vill man begå brott och tävla i att vara mest radikal får man göra det någon annanstans än i Nordfronts kommentarsfält.

Vi vill alltså uppmana alla läsare att följa Nordfronts regler för kommentarsfältet och uttrycka sina åsikter på ett taktiskt genomtänkt sätt.

/Redaktionen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
VictorGrottbjörnenLennartCaesar-AureliusDissident Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Kristoffer
Medlem

Bra skrivet. Detta borde ju vilken träskalle som helst fatta.

Rokviken
Medlem

Absolut!

Dissident
Medlem

Undra också hur många Expo-, Mossad-, CIA, SAP- (=sossarna), samt ev även SÄPO-agenter, som satt i kommentarsfälten i s k agente provocatuer-syfte och skrev terroruppviglande kommentarer…?

Caesar-Aurelius
Medlem

Jag sätter 10 000 på att flera hatiska kommentarer skrevs av Helle Klein.

Grottbjörnen
Medlem

Helle Klein har inte det i blodet, hennes folk gråter istället när de blir arga (jag menar journalister såklart och inget annat)
;)

Lennart
Medlem

Visst är det så, vi skall inte göda våra moståndare.
Kan det vara så att man inte skall kunna vara anonym? Gärna ett alias men bakom måste finns korekta person-uppgifter.

Grottbjörnen
Medlem

säg inget du inte skulle ha sagt i fikarummet

Victor
Medlem

Uppfattat!