Tankar om moskéskjutningarna i Nya Zeeland och eventuella paralleller till nordisk kamp

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
18

UTTALANDE. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver här om dagens terrordåd i Nya Zeeland och om det finns några likheter med organisationens kamp.

Tidigare idag nåddes vi alla av nyheten att den till synes nationelle mannen Brenton Tarrant gått in i en moské med skjutvapen och haft ihjäl så många rasfrämlingar han kunde till tonerna av nationalistisk musik. Jag har sett videon. Jag har läst hans manifest. Det är en händelse som berört också mig och som jag har tänkt och grubblat på under dagen. Jag delar här med mig av mina slutsatser.

De två huvudmotiven han uppger i sitt manifest är det svårt att inte känna sympati för. För det första att den vita rasen går mot sin biologiska undergång genom allt för lågt barnafödande i kombination med massinvandring av icke-vita till alla vita länder. Av icke-vita som dessutom statistiskt sett föder betydligt fler barn än vita.

Varför inte fler människor uppmärksammar denna enkla slutsats och allvarligt upprörs av vetskapen för att därefter agera, är och förblir en av de viktigaste och mest aktuella frågorna som finns. Hela vårt folks existens hänger nämligen på att folk börjar förstå och agera utifrån denna fakta. Det är därför också Nordiska motståndsrörelsens allra viktigaste åtagande i dagsläget; att krossa lagerna av hjärntvätt som gör att folk inte förstår och att sopa undan dimridåerna av den egocentriska trans som står i vägen för att människor, ifall de trots allt når vetskap, ändå inte ska göra något åt saken. Vi måste informera folket om kampen och mobilisera de till att delta i den.

För det andra uppger Tarrant att dådet var en hämnd för terrorattacker begångna av rasfrämmande muslimer med oskyldiga vita som offer, men också för de många andra mord, misshandlar, våldtäkter och rån som drabbar vita människor världen över med icke-vita som förövare.

Det är även här anmärkningsvärt att inte någon av de miljoner syskon, föräldrar, barn, partners, vänner, grannar, kollegor, de överlevande offren själva, eller så bara medmänniskor med tillräckligt rättspatos, någonsin agerar för att slå tillbaka och skipa åtminstone lite rättvisa. Att de vita offren och dess anhöriga bara accepterar att låta sig köras över och tryckas ned beror såklart på samma omständigheter som att de accepterar sin egen biologiska utrotning, nämligen för att de är hjärntvättade, passiviserade, defaitistiska, egocentrerade och nedtryckta.

När allt kommer omkring är det alltså egentligen inte något märkligt med att det som skett idag i Nya Zeeland har skett. Egentligen är det som är mest anmärkningsvärt att inte sådant här sker oftare.

Rent moraliskt kan man såklart resonera. Visst är död alltid död och vissa menar kanske på att det aldrig kan rättfärdigas att ta livet av någon annan? Vi vita har dock ofrivilligt blivit indragna i ett lågintensivt utrotningskrig över hela västvärlden. I krig dör människor. Är det då värre att ha ihjäl någon rent handgripligen än att lobba för, att genomdriva, och att utgöra en aktiv del i en politik som tar död på en hel ras? Attentatsmannen tycks dessutom ha valt ut sina måltavlor med omsorg för att det i högsta möjliga grad inte är totalt oskyldiga som ska drabbas.

Med allt detta sagt menar jag dock inte att okritiskt hylla dådet, för även om jag som sagt inte ser det som något konstigt eller per automatik felaktigt på ett moraliskt plan, så menar jag samtidigt att detta ensamt givetvis inte heller leder till att situationen blir bättre för vita människor i vare sig Nya Zeeland eller i världen. Jag kan inte svara till 100% för hur läget ser ut i Nya Zeeland och Australien där gärningsmannen kommer ifrån, men jag kan däremot svara för situationen här i Norden. Här har den civila nationella kampen momentum, Nordiska motståndsrörelsen växer stadigt och får allt mer inflytande. Vidare är vi här inte heller totalt förbjudna utan kan, trots ökad repression, fortfarande driva kampen någorlunda effektivt så som vi önskar på legal väg. Vi kan alltså lyckas.

Detta medför att dylika metoder som de i Nya Zeeland blir kontraproduktiva här då de leder till ökade sympatier för våra motståndare och till att systemet ges legitimitet till än hårdare repressalier. Tro mig exempelvis när jag säger att vi också kommer piskas och jagas för detta dåd även i Norden, trots att vi inte har någonting med det att göra. Detta dåd kommer att användas för att mobilisera opinion mot oss i allmänhet och för att rättfärdiga ett förbud mot oss i synnerhet. Det ironiska i sammanhanget blir ju bara att med ett förbud skapar systemet en miljö där risken att vi får se fler sådana här dåd ökar avsevärt.

Vår kamp är nämligen en ödeskamp. Det handlar om att vinna eller försvinna. Inte bara för oss nationalsocialistiska aktivister själva, utan för hela vårt folk och därmed inkluderat såväl minnet av våra förfäder som det framtida livet för våra efterkommande. Det är alltså för våra barn vi kämpar. För deras överlevnad. Ett förbud kommer inte stoppa oss.

Ifall olagliga metoder är den enda kvarvarande vägen att gå för att göra sin röst hörd är det ju också ännu mindre konstigt eller felaktigt om något olagligt sker. I ett sådant läge kommer då inte jag att på något vis fördöma det i varje fall. Jag kommer däremot hoppas på att sådana eventuella, framtida nordiska nationella partisaner, tar sikte högre och sparkar uppåt mot den globala eliten som flyttar pjäserna, istället för mot pjäserna i sig – men det är en annan fråga.

Vad som dock kan sägas gällande metoder som dessa är att det mer är ett uttryck för desperation och att ta med sig så många fiender som möjligt i fallet, än vad det är effektiv kamp för att faktiskt förändra situationen – storskaligt, på riktigt och för evigt. Det är exempelvis inte genom enskilda terrordåd våra förfäder blev härskare över världen. Det är inte heller genom enskilda terrordåd våra fiender slagit bort oss från tronen och tagit över våra förfäders positioner. Nej, det är genom organisering. Det har varit en utdragen process som gått i med- och motgång, där aktörerna behövt ha tålamod. Det är också på det viset vi kämpar och växer. Det är så vi kommer att segra.

Förstår du att något behöver göras? Bra. Är du modig nog att göra det som krävs? Ännu bättre, så gör det och anslut dig till oss!

Ta steget2

Gör du inte samma bedömning som jag och därför tror att Brenton Tarrants väg är mer korrekt än min och att du dessutom faktiskt är beredd att offra det som krävs för att gå denna väg och inte bara använder det som en ursäkt för att inte göra något alls? I sådana fall vore det olagligt och kanske även olämpligt av mig att uppmuntra dig till att agera och därför säger jag istället; Håll dig långt borta från oss, för både din egen och vår skull.

Nordiska motståndsrörelsen ägnar sig inte åt terror (hur gärna systemet än önskar att vi skulle göra det så de hade fått en god anledning att förbjuda oss). Vi är en revolutionär kamporganisation som agerar civilt och legalt. För den sakens skull tar vi inte avstånd från vita människor som agerar – än om de agerar annorlunda än oss.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Child-Of-GodErik_DH_JimVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Bra skrivit Lindberg,och helt enig .
HS

Axel Eriksson
Redaktör

Perfekt analys. Det är exakt såhär jag själv tänker, även om jag inte kunnat mejsla ut det i såhär välformulerad textform.

Ethny
Medlem

Väl skrivet och reflekterat.

Sedan i den andra artikeln där man inte längre kan kommentera:

Henke Himmlär
Och du gör VAD som alternativ handling?

5 -5 6 timmar sedan

Varför får jag alltid känslan av att du försöker skapa osämja? Är det ens nödvändigt att ställa dylika frågor, framförallt då till folk som använder sig av pseudonym här? Detta med tanke på att de flesta av oss som hänger här har liknande intressen och åsikter. Vad är det du vill uppnå med den frågan f.ö förutom eventuella konflikter eftersom det är det enda som det kommer att leda till.

Henke Himmlär
Medlem

Gå tillbaka till den artikeln och läs den kommentar som jag sedan kommenterade! ”Detta dåd måste vara utfört av en totalt sinnessjuk person eller…osv..” Det är ju den personen som försöker skapa osämja! Min fråga var alltså ingen fråga utan snarare en reaktion mot en korkad kommentar. Varför ska det ALLTID dyka upp folk och gnälla när någon för en gångs skull gör någonting? Det var likadant när Anton Lundin Pettersson hade genomfört sin aktion. Naturligtvis skulle det dyka upp folk och gnälla i vanlig ordning. Vadå ”totalt sinnessjuk person”??? Och DU beskyller MIG för att försöka skapa osämja. Vänd… Läs mer »

Rickard
Medlem

Det jag menade var ganska precis det som Simon beskriver sina tankar om skjutningen som verkar amatörmässigt utförd och det verkar inte som han kritiserar dom styrande i världseliten heller i sitt manifest så förutom att det blev 49 färre muslimer i världen så försökte han dra in allt från pewdiepie till järngardet i sina handlingar vilket bara kommer leda till besvärande lagstiftningar och som Simon menade det är pirayamannen som är problemet.

Ethny
Medlem

Står inte för vad denne skrev och för den delen försvarar jag det inte. Menar bara att jag tyckte din kommentar var som en negativ attack mot denne individ, som jag anser skapar en negativ stämning här.

Med det sagt anser jag att passivitet / nihilism / apati f.ö är det värsta man kan vara / bli. Gäller att göra allt man kan genom att använda alla legala medel möjliga för att kämpa för vår överlevnad.

Detta kan dock förändras väldigt fort. Tar inte direkt avstånd från Brenton, men förespråkar det inte heller.

Henke Himmlär
Medlem

Ok, bra! 👍

Erik
Medlem

Varför skulle det INTE kunna vara en false flag? Snubben verkar i sitt manifest inte direkt gå hårt åt den grupp som ligger bakom massinvandringen och därmed världen vi lever i. Enligt nordfronts förra artikel nämns Israel i stil med ”Jag har inget emot judar som bor i Israel så länge de inte arbetar mot mitt folk”. Om det är allt han säger om dessa personer förstår han inte varför världen ser ut som han gör, ändå skulle han ut och mörda folk som om detta hjälper i det långa loppet? Jag förstår en person betydligt mer om han tar… Läs mer »

Rickard
Medlem

Erik din text är det som jag tänkte oxå, så länge det inte är ett fullskaligt världskrig som pågår så är aktioner som Brenton gjorde misslyckade och lika oärligt och fegt som självmordsbombare på civila platser och attacken på USS Liberty. Det gäller att vara smartare än att utföra terroraktioner för det finns det andra krafter som är emot oss. Kampen kräver mer än ord men handlingar utan tanke kan bli förödande oxå.

Caesar-Aurelius
Medlem

Brenton Tarrant, the suspect in the shooting in Christchurch, New Zeeland, as a little innocent boy in his beloved father’s bosom. The father died early and left the little boy all alone.

Early in life, he must start working to support himself. No one knows today why the little cute boy became a fierce soldier who went out to war against the invaders to defend his country and people.

People are killing and being killed in war. The feelings behind are only human. Which we have to endure with. We must remember that Brenton Tarrant is also a human being.

comment image

Child-Of-God
Medlem

surely its a war, against all holiness! what this man is supposed to do, if the clip is real, cant be defended. in fact, Jesus Christ The Lord wrote on each heart of man; THOU SHALT NOT MURDER! but we can pray for him and everyone in the darkness, that their eyes and ears becomes open to what the spirit says. also, the holy bible is the inspired Word of The Holy Spirit to mankind, and in it we can read at several places, warnings against not taking care of the fatherless and widows. there is a Devil and he… Läs mer »

Slipsen
Medlem

Bra reflektion och klargörande!
Nordiska motståndsrörelsens arbete och agerande är fullt lagliga och opinionsbildande. Det ska inte jämställas på något sätt med terrorism bara för att dess aktivister är radikala och konsekventa!
Stefan Lövén fördömde attacken i hårda ordalag från ett förskrivet manus när han själv är medskyldig till att otaliga svenska liv har gått förlorade, däribland barn i terrordådet på Drottninggatan.
Till och med den vänsterextrema Stieg Larsson sa att förbud mot politiska motståndare inte är rätt väg att gå och insåg väl antagligen att oppositionen endast blir starkare och än mer radikaliserad av det.

Jimmy Thunlind
Redaktör

Tack för en mycket snabbt levererad och väl genomtänkt reflektion, Simon! Det är så viktigt att drastiska händelser som denna, som berör oss alla på något sätt, inte får oss att tappa perspektivet på vår långsiktiga kamp.

Vera
Medlem

Det är en oerhörd svår situation vi befinner oss i. Att ta avstånd ? Nej, att stödja den? Nej, att befinna sig mellan” tvä stolar” fordrar en klok och behärskad ledare som vägledning och jag tackar för Dina reflektioner Simon. Var själv lite vilsen men blev lugnare efter Dina ståndpunkter. Så länge vi får agera något så när laglig vilket är svårt med den osäkra ”Hets mot Folgrupplagen” som hanteras godtycklig får vår kamp begränsas inom denna ram. Vi får även lära oss att ”läsa mellan raderna” och även skriva på det sättet att undvika åtal. Det är svårt –… Läs mer »

Jim
Medlem

Tack Simon!

_DH_
Medlem
_DH_

Angående det som hände: ökända Janouch omfamnar i princip attacken! https://twitter.com/katjanouch/status/1106639903130075137 ”Ser i flödet personer uttrycka chock över att någon vill döda muslimer. Samtidigt: Muslimer dödar varandra. 100.000 människor mördas varje år i världen pga är kristna.Sverige sponsrar terror så judar i Israel mördas för att de är judar. Samhället har inga problem visa hat. #svpol” Bra märkligt att en jude kan komma undan med ett uttalande som så skulle brännmärka en icke-judisk vit nationalist. Själv ser jag uttalandet som en del av samma judiska gottande över icke-judars död i allmänhet, och inser att hon skulle gotta sig lika mycket… Läs mer »

Erik
Medlem

Fy fan, att gråta över de fåtal judar som dör i den konflikten när antalet palestinier som dör är så sjukt mycket högre. För att inte nämna att Israel har världens mest högteknologiska försvar medan Palestina inte har en riktig armé, inget flygvapen och ingen flotta… Spyr.

Child-Of-God
Medlem

varje mord är helt åt helvete! passa er för djävulen. på tal om Djävulen, kolla in 04:13 på det stora klippet (totallängd 17minuter) , där kan man höra i bakgrundsljudet/musiken på ren svenska, som om någon sjunger eller säger ”döda dig, döda dig, DÖ DÖDEN!” och PRECIS när det låter DÖ DÖDEN! så är det som om man kan se djävulens ansikte, eller två falska ljus som om det vore ögonen på den fan. och det blinkar i takt med ”låten” och det är inte den enda märkliga tajmingen på klippet heller eller iofs, kanske inte bör rekommenderas men om… Läs mer »