Tankar om moskéskjutningarna i Nya Zeeland och eventuella paralleller till nordisk kamp

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
18

UTTALANDE. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver här om dagens terrordåd i Nya Zeeland och om det finns några likheter med organisationens kamp.

Tidigare idag nåddes vi alla av nyheten att den till synes nationelle mannen Brenton Tarrant gått in i en moské med skjutvapen och haft ihjäl så många rasfrämlingar han kunde till tonerna av nationalistisk musik. Jag har sett videon. Jag har läst hans manifest. Det är en händelse som berört också mig och som jag har tänkt och grubblat på under dagen. Jag delar här med mig av mina slutsatser.

De två huvudmotiven han uppger i sitt manifest är det svårt att inte känna sympati för. För det första att den vita rasen går mot sin biologiska undergång genom allt för lågt barnafödande i kombination med massinvandring av icke-vita till alla vita länder. Av icke-vita som dessutom statistiskt sett föder betydligt fler barn än vita.

Varför inte fler människor uppmärksammar denna enkla slutsats och allvarligt upprörs av vetskapen för att därefter agera, är och förblir en av de viktigaste och mest aktuella frågorna som finns. Hela vårt folks existens hänger nämligen på att folk börjar förstå och agera utifrån denna fakta. Det är därför också Nordiska motståndsrörelsens allra viktigaste åtagande i dagsläget; att krossa lagerna av hjärntvätt som gör att folk inte förstår och att sopa undan dimridåerna av den egocentriska trans som står i vägen för att människor, ifall de trots allt når vetskap, ändå inte ska göra något åt saken. Vi måste informera folket om kampen och mobilisera de till att delta i den.

För det andra uppger Tarrant att dådet var en hämnd för terrorattacker begångna av rasfrämmande muslimer med oskyldiga vita som offer, men också för de många andra mord, misshandlar, våldtäkter och rån som drabbar vita människor världen över med icke-vita som förövare.

Det är även här anmärkningsvärt att inte någon av de miljoner syskon, föräldrar, barn, partners, vänner, grannar, kollegor, de överlevande offren själva, eller så bara medmänniskor med tillräckligt rättspatos, någonsin agerar för att slå tillbaka och skipa åtminstone lite rättvisa. Att de vita offren och dess anhöriga bara accepterar att låta sig köras över och tryckas ned beror såklart på samma omständigheter som att de accepterar sin egen biologiska utrotning, nämligen för att de är hjärntvättade, passiviserade, defaitistiska, egocentrerade och nedtryckta.

När allt kommer omkring är det alltså egentligen inte något märkligt med att det som skett idag i Nya Zeeland har skett. Egentligen är det som är mest anmärkningsvärt att inte sådant här sker oftare.

Rent moraliskt kan man såklart resonera. Visst är död alltid död och vissa menar kanske på att det aldrig kan rättfärdigas att ta livet av någon annan? Vi vita har dock ofrivilligt blivit indragna i ett lågintensivt utrotningskrig över hela västvärlden. I krig dör människor. Är det då värre att ha ihjäl någon rent handgripligen än att lobba för, att genomdriva, och att utgöra en aktiv del i en politik som tar död på en hel ras? Attentatsmannen tycks dessutom ha valt ut sina måltavlor med omsorg för att det i högsta möjliga grad inte är totalt oskyldiga som ska drabbas.

Med allt detta sagt menar jag dock inte att okritiskt hylla dådet, för även om jag som sagt inte ser det som något konstigt eller per automatik felaktigt på ett moraliskt plan, så menar jag samtidigt att detta ensamt givetvis inte heller leder till att situationen blir bättre för vita människor i vare sig Nya Zeeland eller i världen. Jag kan inte svara till 100% för hur läget ser ut i Nya Zeeland och Australien där gärningsmannen kommer ifrån, men jag kan däremot svara för situationen här i Norden. Här har den civila nationella kampen momentum, Nordiska motståndsrörelsen växer stadigt och får allt mer inflytande. Vidare är vi här inte heller totalt förbjudna utan kan, trots ökad repression, fortfarande driva kampen någorlunda effektivt så som vi önskar på legal väg. Vi kan alltså lyckas.

Detta medför att dylika metoder som de i Nya Zeeland blir kontraproduktiva här då de leder till ökade sympatier för våra motståndare och till att systemet ges legitimitet till än hårdare repressalier. Tro mig exempelvis när jag säger att vi också kommer piskas och jagas för detta dåd även i Norden, trots att vi inte har någonting med det att göra. Detta dåd kommer att användas för att mobilisera opinion mot oss i allmänhet och för att rättfärdiga ett förbud mot oss i synnerhet. Det ironiska i sammanhanget blir ju bara att med ett förbud skapar systemet en miljö där risken att vi får se fler sådana här dåd ökar avsevärt.

Vår kamp är nämligen en ödeskamp. Det handlar om att vinna eller försvinna. Inte bara för oss nationalsocialistiska aktivister själva, utan för hela vårt folk och därmed inkluderat såväl minnet av våra förfäder som det framtida livet för våra efterkommande. Det är alltså för våra barn vi kämpar. För deras överlevnad. Ett förbud kommer inte stoppa oss.

Ifall olagliga metoder är den enda kvarvarande vägen att gå för att göra sin röst hörd är det ju också ännu mindre konstigt eller felaktigt om något olagligt sker. I ett sådant läge kommer då inte jag att på något vis fördöma det i varje fall. Jag kommer däremot hoppas på att sådana eventuella, framtida nordiska nationella partisaner, tar sikte högre och sparkar uppåt mot den globala eliten som flyttar pjäserna, istället för mot pjäserna i sig – men det är en annan fråga.

Vad som dock kan sägas gällande metoder som dessa är att det mer är ett uttryck för desperation och att ta med sig så många fiender som möjligt i fallet, än vad det är effektiv kamp för att faktiskt förändra situationen – storskaligt, på riktigt och för evigt. Det är exempelvis inte genom enskilda terrordåd våra förfäder blev härskare över världen. Det är inte heller genom enskilda terrordåd våra fiender slagit bort oss från tronen och tagit över våra förfäders positioner. Nej, det är genom organisering. Det har varit en utdragen process som gått i med- och motgång, där aktörerna behövt ha tålamod. Det är också på det viset vi kämpar och växer. Det är så vi kommer att segra.

Förstår du att något behöver göras? Bra. Är du modig nog att göra det som krävs? Ännu bättre, så gör det och anslut dig till oss!

Ta steget2

Gör du inte samma bedömning som jag och därför tror att Brenton Tarrants väg är mer korrekt än min och att du dessutom faktiskt är beredd att offra det som krävs för att gå denna väg och inte bara använder det som en ursäkt för att inte göra något alls? I sådana fall vore det olagligt och kanske även olämpligt av mig att uppmuntra dig till att agera och därför säger jag istället; Håll dig långt borta från oss, för både din egen och vår skull.

Nordiska motståndsrörelsen ägnar sig inte åt terror (hur gärna systemet än önskar att vi skulle göra det så de hade fått en god anledning att förbjuda oss). Vi är en revolutionär kamporganisation som agerar civilt och legalt. För den sakens skull tar vi inte avstånd från vita människor som agerar – än om de agerar annorlunda än oss.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Tobias says:

  Bra skrivit Lindberg,och helt enig .
  HS

 • Axel Eriksson Axel Eriksson says:

  Perfekt analys. Det är exakt såhär jag själv tänker, även om jag inte kunnat mejsla ut det i såhär välformulerad textform.

 • Ethny says:

  Väl skrivet och reflekterat.

  Sedan i den andra artikeln där man inte längre kan kommentera:

  Henke Himmlär
  Och du gör VAD som alternativ handling?

  5 -5 6 timmar sedan

  Varför får jag alltid känslan av att du försöker skapa osämja? Är det ens nödvändigt att ställa dylika frågor, framförallt då till folk som använder sig av pseudonym här? Detta med tanke på att de flesta av oss som hänger här har liknande intressen och åsikter. Vad är det du vill uppnå med den frågan f.ö förutom eventuella konflikter eftersom det är det enda som det kommer att leda till.

  • Henke Himmlär says:

   Gå tillbaka till den artikeln och läs den kommentar som jag sedan kommenterade!

   ”Detta dåd måste vara utfört av en totalt sinnessjuk person eller…osv..”

   Det är ju den personen som försöker skapa osämja! Min fråga var alltså ingen fråga utan snarare en reaktion mot en korkad kommentar. Varför ska det ALLTID dyka upp folk och gnälla när någon för en gångs skull gör någonting? Det var likadant när Anton Lundin Pettersson hade genomfört sin aktion. Naturligtvis skulle det dyka upp folk och gnälla i vanlig ordning. Vadå ”totalt sinnessjuk person”??? Och DU beskyller MIG för att försöka skapa osämja. Vänd dig istället till författaren till den andra kommentaren!

   Sedan en annan sak. Jag har inte postat en enda kommentar här sedan dagen innan riksdagsvalet. 😉 Det är 6 månader sedan. Jag är verkligen ivrig att skapa osämja här. Hehe…

   Alltså, jag har bara tröttnat på alla djävlar som alltid ska gnälla på andra som gör antingen det ena eller det andra. Och det är väl ingen som på allvar tror det rör sig om en falseflag här???

   Det är med andra ord inte mig du borde beskylla för någonting!

   • Rickard says:

    Det jag menade var ganska precis det som Simon beskriver sina tankar om skjutningen som verkar amatörmässigt utförd och det verkar inte som han kritiserar dom styrande i världseliten heller i sitt manifest så förutom att det blev 49 färre muslimer i världen så försökte han dra in allt från pewdiepie till järngardet i sina handlingar vilket bara kommer leda till besvärande lagstiftningar och som Simon menade det är pirayamannen som är problemet.

   • Ethny says:

    Står inte för vad denne skrev och för den delen försvarar jag det inte. Menar bara att jag tyckte din kommentar var som en negativ attack mot denne individ, som jag anser skapar en negativ stämning här.

    Med det sagt anser jag att passivitet / nihilism / apati f.ö är det värsta man kan vara / bli. Gäller att göra allt man kan genom att använda alla legala medel möjliga för att kämpa för vår överlevnad.

    Detta kan dock förändras väldigt fort. Tar inte direkt avstånd från Brenton, men förespråkar det inte heller.

   • Varför skulle det INTE kunna vara en false flag?

    Snubben verkar i sitt manifest inte direkt gå hårt åt den grupp som ligger bakom massinvandringen och därmed världen vi lever i. Enligt nordfronts förra artikel nämns Israel i stil med ”Jag har inget emot judar som bor i Israel så länge de inte arbetar mot mitt folk”. Om det är allt han säger om dessa personer förstår han inte varför världen ser ut som han gör, ändå skulle han ut och mörda folk som om detta hjälper i det långa loppet?

    Jag förstår en person betydligt mer om han tar livet av någon/några som våldtagit eller misshandlat en släktning eller som begått ett faktiskt brott, men att tro att man hjälper sitt folk och nation genom att ta kol på 49 personer är osmart.

    Dessutom var kommer Brenton hamna? I fängelse för resten av sitt liv, möjligen mördad av muslimska gäng väl inne i finkan. Den personen som kan gå så långt, och vara så radikal, borde om något hålla sig borta från husering inom lås och bom och ist arbeta för en organisation. Tänk vad snubben hade kunnat uppnå utanför fängelsets murar, tro mig det är betydligt mer än vad hans dåd uträttade…
    Begår vi som vet hur världen ser ut brott av den kaliber att vi sätts i fängelse på livstid är kampen så gott som död.
    Brentons liv vigt åt kamp i form av det som Motståndsrörelsen gör hade hjälpt ofantligt mycket mer och givit 1000 gånger bättre resultat.

    Motreaktionen på detta och propagandamöjligheterna EMOT etno-nationalism kommer öka världen över pga detta dåd. Varken du eller gärningsmannen ser ut att förstå det. Du får tänka lite långsiktigt ist för att se en händelse som en lösryckt s.k heroisk handling. Förutom att det som skedde är höjden av feghet dvs att avliva individer som inte är i position att försvara sig (likt Röda Arméns härjande mot tyska folket eller morden på tyska civila som utlöste Tysklands invasion av Polen, Israels övergrepp mot palestinier som alla är handlingar oförenliga med den vita människans moral och rättspatos. Senast jag kollade stod euroepisk nationalism för heder och ära?), så blir resultatet att alla makter som arbetar mot nationalism kommer få mer pengar från (((våra vänner))) för att förbjuda organisering, öka hjärntvätten av folket och mata radikala anti-nationalistiska element. Med andra ord så blir allting svårare från och med nu, men detta begriper du uppenbarligen inte. Istället blir du irriterad när folk kritiserar ”folk som agerar”, i detta fallet agerar idiotiskt, kortsiktigt och ogenomtänkt.

    • Rickard says:

     Erik din text är det som jag tänkte oxå, så länge det inte är ett fullskaligt världskrig som pågår så är aktioner som Brenton gjorde misslyckade och lika oärligt och fegt som självmordsbombare på civila platser och attacken på USS Liberty. Det gäller att vara smartare än att utföra terroraktioner för det finns det andra krafter som är emot oss. Kampen kräver mer än ord men handlingar utan tanke kan bli förödande oxå.

 • Caesar-Aurelius says:

  Brenton Tarrant, the suspect in the shooting in Christchurch, New Zeeland, as a little innocent boy in his beloved father’s bosom. The father died early and left the little boy all alone.

  Early in life, he must start working to support himself. No one knows today why the little cute boy became a fierce soldier who went out to war against the invaders to defend his country and people.

  People are killing and being killed in war. The feelings behind are only human. Which we have to endure with. We must remember that Brenton Tarrant is also a human being.

  https://sun6-5.userapi.com/c849320/v849320651/1552a9/NQqzlkWxtB0.jpg

  • Child-Of-God says:

   surely its a war, against all holiness!

   what this man is supposed to do, if the clip is real, cant be defended. in fact, Jesus Christ The Lord wrote on each heart of man; THOU SHALT NOT MURDER!

   but we can pray for him and everyone in the darkness, that their eyes and ears becomes open to what the spirit says.

   also, the holy bible is the inspired Word of The Holy Spirit to mankind, and in it we can read at several places, warnings against not taking care of the fatherless and widows.

   there is a Devil and he obviously uses the fatherless in a most spectacular way. for example, we have Muhammad (the false prophet), Djingis Khan and Adolf Hitler, and as you say, this one seems to be one too.

   Isaiah 1:17-23 King James Version (KJV)

   ^17 Learn to do well; seek judgment, relieve the oppressed, judge the fatherless, plead for the widow.

   ^18 Come now, and let us reason together, saith the Lord: though your sins be as scarlet, they shall be as white as snow; though they be red like crimson, they shall be as wool.

   ^19 If ye be willing and obedient, ye shall eat the good of the land:

   ^20 But if ye refuse and rebel, ye shall be devoured with the sword: for the mouth of the Lord hath spoken it.

   ^21 How is the faithful city become an harlot! it was full of judgment; righteousness lodged in it; but now murderers.

   ^22 Thy silver is become dross, thy wine mixed with water:

   ^23 Thy princes are rebellious, and companions of thieves: every one loveth gifts, and followeth after rewards: they judge not the fatherless, neither doth the cause of the widow come unto them.

   Psalm 82:3 King James Version (KJV)

   ^3 Defend the poor and fatherless: do justice to the afflicted and needy.

   Proverbs 23:10 King James Version (KJV)

   ^10 Remove not the old landmark; and enter not into the fields of the fatherless:

   Proverbs 22:22-29 King James Version (KJV)

   ^22 Rob not the poor, because he is poor: neither oppress the afflicted in the gate:

   ^23 For the Lord will plead their cause, and spoil the soul of those that spoiled them.

   ^24 Make no friendship with an angry man; and with a furious man thou shalt not go:

   ^25 Lest thou learn his ways, and get a snare to thy soul.

   ^26 Be not thou one of them that strike hands, or of them that are sureties for debts.

   ^27 If thou hast nothing to pay, why should he take away thy bed from under thee?

   ^28 Remove not the ancient landmark, which thy fathers have set.

   ^29 Seest thou a man diligent in his business? he shall stand before kings; he shall not stand before mean men.

   Jeremiah 5:26-29 King James Version (KJV)

   ^26 For among my people are found wicked men: they lay wait, as he that setteth snares; they set a trap, they catch men.

   ^27 As a cage is full of birds, so are their houses full of deceit: therefore they are become great, and waxen rich.

   ^28 They are waxen fat, they shine: yea, they overpass the deeds of the wicked: they judge not the cause, the cause of the fatherless, yet they prosper; and the right of the needy do they not judge.

   ^29 Shall I not visit for these things? saith the Lord: shall not my soul be avenged on such a nation as this?

   Psalm 68:4-6 King James Version (KJV)

   ^4 Sing unto God, sing praises to his name: extol him that rideth upon the heavens by his name Jah, and rejoice before him.

   ^5 A father of the fatherless, and a judge of the widows, is God in his holy habitation.

   ^6 God setteth the solitary in families: he bringeth out those which are bound with chains: but the rebellious dwell in a dry land.

 • Slipsen says:

  Bra reflektion och klargörande!
  Nordiska motståndsrörelsens arbete och agerande är fullt lagliga och opinionsbildande. Det ska inte jämställas på något sätt med terrorism bara för att dess aktivister är radikala och konsekventa!
  Stefan Lövén fördömde attacken i hårda ordalag från ett förskrivet manus när han själv är medskyldig till att otaliga svenska liv har gått förlorade, däribland barn i terrordådet på Drottninggatan.
  Till och med den vänsterextrema Stieg Larsson sa att förbud mot politiska motståndare inte är rätt väg att gå och insåg väl antagligen att oppositionen endast blir starkare och än mer radikaliserad av det.

 • Jimmy Thunlind Jimmy Thunlind says:

  Tack för en mycket snabbt levererad och väl genomtänkt reflektion, Simon! Det är så viktigt att drastiska händelser som denna, som berör oss alla på något sätt, inte får oss att tappa perspektivet på vår långsiktiga kamp.

 • Det är en oerhörd svår situation vi befinner oss i. Att ta avstånd ? Nej, att stödja den? Nej, att befinna sig mellan” tvä stolar” fordrar en klok och behärskad ledare som vägledning och jag tackar för Dina reflektioner Simon. Var själv lite vilsen men blev lugnare efter Dina ståndpunkter. Så länge vi får agera något så när laglig vilket är svårt med den osäkra ”Hets mot Folgrupplagen” som hanteras godtycklig får vår kamp begränsas inom denna ram. Vi får även lära oss att ”läsa mellan raderna” och även skriva på det sättet att undvika åtal. Det är svårt – men den s. k. friheten inom demokratin är nu så bluffbeskaffad med fällor och all möjlig djävulskap – undrar på att motståndet kan explodera.

 • Angående det som hände: ökända Janouch omfamnar i princip attacken! https://twitter.com/katjanouch/status/1106639903130075137

  ”Ser i flödet personer uttrycka chock över att någon vill döda muslimer. Samtidigt: Muslimer dödar varandra. 100.000 människor mördas varje år i världen pga är kristna.Sverige sponsrar terror så judar i Israel mördas för att de är judar. Samhället har inga problem visa hat. #svpol”

  Bra märkligt att en jude kan komma undan med ett uttalande som så skulle brännmärka en icke-judisk vit nationalist. Själv ser jag uttalandet som en del av samma judiska gottande över icke-judars död i allmänhet, och inser att hon skulle gotta sig lika mycket om någon massakrerade även oss svenskar.

  Judarna har minsann ett stort ansvar för det som hände, då det var de som fick oss att ta emot alla dessa skräpfolk. Trist att det var icke-judar som drabbades igår, när det hade varit så mycket bättre om judarna hade fått smaka på sin egen medicin, detta mordiska folkslag.

  • Fy fan, att gråta över de fåtal judar som dör i den konflikten när antalet palestinier som dör är så sjukt mycket högre. För att inte nämna att Israel har världens mest högteknologiska försvar medan Palestina inte har en riktig armé, inget flygvapen och ingen flotta… Spyr.

   • Child-Of-God says:

    varje mord är helt åt helvete! passa er för djävulen.

    på tal om Djävulen, kolla in 04:13 på det stora klippet (totallängd 17minuter) , där kan man höra i bakgrundsljudet/musiken på ren svenska, som om någon sjunger eller säger ”döda dig, döda dig, DÖ DÖDEN!” och PRECIS när det låter DÖ DÖDEN! så är det som om man kan se djävulens ansikte, eller två falska ljus som om det vore ögonen på den fan. och det blinkar i takt med ”låten”

    och det är inte den enda märkliga tajmingen på klippet heller

    eller iofs, kanske inte bör rekommenderas men om ni känner er skyddade av Herren Jesus Kristus Heliga Ande.


 • Lämna ett svar