Kommentarregler

Kommentarsfältet på Nordfront är till för utbyte av åsikter, inte för efterlysningar, annonser eller intern kommunikation mellan enskilda användare.

Kommentarer på Nordfront som inte berör sammanhanget (off topic) är icke tillåtna, dessa raderas. Eftersom ambitionen är att kommentarsfältet ska vara ett forum för seriösa debatter uppmanar vi dig som användare att skriva sakligt och genomtänkt.

För att främja seriösa diskussioner ser vi också helst att du undertecknar dina kommentarer med eget namn. Dels ser det bra ut om nya läsare ser att många av våra läsare står för sina åsikter, dels uppmuntrar det de som skriver kommentarer att uttrycka sig på ett seriöst och ansvarstagande sätt.

Om man verkligen inte vill kommentera i eget namn går det bra att använda en pseudonym, men det är då inte tillåtet att på ett trovärdigt sätt utge sig för att vara en annan verklig person än den du är.

Du som postar kommentarer på Nordfront är själv juridiskt ansvarig för det du skriver. Nordfront vill dock att kommentarerna håller god ton, inte är onödigt kränkande, inte innehåller uppmaningar till brott och inte bryter mot hets mot folkgrupp-lagen. Redaktionen förbehåller sig rätten att i efterhand redigera eller radera opassande kommentarer.

Även om Nordfront är för en omfattande yttrandefrihet så är inte vårt kommentarsfält rätt plattform för personer som vill bryta mot Sveriges censurlagar. Anonymt trollande hör hemma på andra sidor.

För att kommentera på Nordfront måste man först registrera ett konto på VK. Här kan du läsa mer om hur du sedan kopplar ditt VK-konto till Nordfront. Om du har problem med att registrera dig för att kunna posta kommentarer kan du mejla itsupport@nordfront.se för att få hjälp.

Tillägg: Längre kommentarer som berör ett aktuellt ämne kan passa som insändare. Om du tror att du att du har skrivit en kommentar som förtjänar att publiceras som en separat insändare på Nordfront kan du informera redaktionen om det på redaktionen@nordfront.se.