Kommentarsfältet på Nordfront är till för utbyte av åsikter, inte för efterlysningar, annonser eller intern kommunikation mellan enskilda användare. (För mer fria diskussioner skapade läsare av Nordfront en fristående och autonom Telegram-chatt 2019 som man kan vända sig till.)

Kommentarer på Nordfront som inte berör sammanhanget (off topic) är icke tillåtna, dessa raderas. Eftersom ambitionen är att kommentarsfältet ska vara ett forum för seriösa debatter uppmanar vi dig som användare att skriva sakligt och genomtänkt.

För att främja seriösa diskussioner ser vi också helst att du undertecknar dina kommentarer med eget namn. Dels ser det bra ut om nya läsare ser att många av våra läsare står för sina åsikter, dels uppmuntrar det de som skriver kommentarer att uttrycka sig på ett seriöst och ansvarstagande sätt. Vi förstår dock att vissa inte vill kommentera i eget namn och det går då bra att använda en pseudonym, men det är inte tillåtet att på ett trovärdigt sätt utge sig för att vara en annan verklig person än den du är.

Du som postar kommentarer på Nordfront är själv juridiskt ansvarig för det du skriver. Nordfront vill dock att kommentarerna håller god ton, inte är onödigt kränkande eller subkulturella, inte innehåller uppmaningar till brott och inte bryter mot hets mot folkgrupp-lagen. Redaktionen förbehåller sig rätten att i efterhand redigera eller radera opassande kommentarer. Nordfront är för en omfattande yttrandefrihet men vårt kommentarsfält är inte rätt plattform för personer som vill bryta mot Sveriges censurlagar. Anonymt trollande görs bäst på andra ställen.

För att kommentera på Nordfront måste man först registrera ett konto på vår hemsida. För användare som vill vara anonyma rekommenderar vi att man skapar en ny och anonym e-post som man sedan använder för att registrera sig här. Det går bland annat att göra på Protonmail.com.

Personer som har ett konto på VK kan också fortfarande koppla sitt konto till Nordfront för att kunna kommentera här. Här kan du läsa mer om hur du gör det.

Tillägg: Längre kommentarer som berör ett aktuellt ämne kan passa som insändare. Om du tror att du att du har skrivit en kommentar som förtjänar att publiceras som en separat insändare på Nordfront kan du informera redaktionen om det på redaktionen@nordfront.se. Läs mer om att skriva insändare här.