Soros-vänsterns ordförande gråter ut

LUND. Tillsammanskapets förbundsordförande vill att vänstern ska kunna ägna sig åt ordningsstörningar med polisens fulla stöd.

Efter att rödingar åkte på däng i Lund har stora delar av vänstern gråtit ut i media. Nu vill man ha mer polisresurser för att skydda dem när de själva begår brott såsom ordningsstörningar.

En av dem som uttalat sig i media är Mikael M Karlsson som är förbundsordförande för Tillsammansskapet, en organisation knuten till Expo och som finaniseras av rovkapitalisten George Soros. Mikael M Karlsson har tagit över denna roll efter att den tidigare förbundsordförande för Tillsammanskapet, Alexander Bengtsson, tagit ”timeout” efter anklagelser om våldtäkt och kvinnohat.

Till Lokaltidningen i Lund säger Mikael M Karlsson att han var en av dem som förföljde Motståndsrörelsens medlemmar i Lund och att han själv blev slagen.

– Det var en stor kille som plötsligt slog till mig på kinden. Han försökte också sparka mig i skrevet, men jag lyckades parera det så att det träffade låret istället, säger Mikael M Karlsson, till tidningen.

Mikael M Karlsson menar att det inte alls var något bråk mellan grupper, trots att filmmaterial från händelsen visar just det, och att polisen måste lägga mer resurser på att försvara vänstern när de ägnar sig åt ordningsstörningar.

– Poliserna på platsen var också solklara med att det var nazister som greps, så därför känns det så märkligt när polisens pressinformatörer går ut med att det var ”ett bråk mellan grupperingar”. Det var inget bråk, det var nazister som anföll och vi som blev anfallna och det är allvarligt att man kommunicerat så fel. Många av de som blev slagna var gymnasieungdomar, säger Mikael M Karlsson.

Se även Mikael M Karlssons tal till Tillsammansskapet.

Källa:
Polisen anklagas för att ha bagatelliserat nazistattack

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Säkert inga problem . Petter Larsson på Sydsvenskan och han är säkert vänner. De ska säkert få ihop ett terrorgäng som ger sig på sådana som granskar statsmakten. Gate Keepers kallar man de där medströmsjournalisterna och redaktörerna. Haschbergarvingar. Ja inte Haschbergs pengar såklart. De stannar inom klanen.