George Soros sponsrar Expo!

AVSLÖJANDE. Skurkkapitalisten George Soros sponsrade den svenskfientliga stiftelsen Expo under valåret 2014 för att påverka svensk politik.

sorosExpo

Nordfront brukar kalla Expo för en sionistiskt underrättelsetjänst. Sedan tidigare är det bland annat känt att juden Gabriel Urwitz genom sitt investmentbolag Segulah stödjer Expo. Även juden Robert Aschberg, som har ett långvarigt engagemang i Expos styrelse, har varit av stor betydelse för Expo och fungerat som en brygga mellan de vänsterextrema journalisterna och Sveriges medieetablissemang.

Nu framkommer det att juden George Soros också sponsrar Expo med stora summor pengar. Det är i samband med att Soros stiftelse Open Society Foundations hackats och fått runt 2 500 interna dokument läckta som detta framkommer.

Det var under valåret 2014 som Soros, som ett led i en paneuropeisk påverkanskampanj där han ville motverka nationalism och EU-motstånd i Europa, sponsrade Expo med 25 000 dollar, vilket med dagens kurser motsvarar 211 000 kronor. Kontaktperson för denna transaktion var Alexander Bengtsson, en person med politisk bakgrund inom Ung Vänster men som numera alltså agerar springpojke åt skurkkapitalister som Soros.

Soros kallade finansieringen ”Enighet är vårt enda val” och pengarna gick till att bekosta projektet ”Tillsammansskapet”. ”Tillsammansskapet” har varit ett misslyckat försök från Expo att starta en antirasistisk gräsrotsrörelse runtom i Sverige, men projektet har alltid känts artificiellt och konstlat och verkar inte ha rönt några större framgångar någonstans annat än att det fungerat som födkrok för opportunistiska antirasister.

I Soros motivering till varför Expo får pengar står följande:

Bidragets syfte är att stödja Stiftelsen Expo med att arrangera två utbildningsläger för aktivister från antirasistiska organisationer och rörelser från olika lokalsamhällen i Sverige. Målet är att stärka infrastrukturen i ”Tillsammansskapet” och träna aktivisterna för kampanjerna i det uppkommande EU-valet och de svenska valen till riksdag, kommun och landsting. Bidraget kommer användas för att transportera och förse deltagarna med logi och utbildningsmaterial, samt täcka administrativa utgifter.

soros-fram

Soros och Sverige
George Soros blev år 1992 känd i Sverige efter en omfattande valutaspekulation mot den svenska kronan. I korta drag kan man säga att han satsade stora belopp i så kallade derivatpapper på att kronan skulle falla. Detta skapade en kedjereaktion och massor av stora företag växlade sina svenska pengar till andra valutor för att alla var rädda för det stora stundande värderaset.

Den desperata situationen gjorde att Riksbanken på kvällen 16 september höjde marginalräntan (styrräntan) till 500%. Denna rekordhöga ränta var endast bestående till 21 september. Detta var en desperat åtgärd för att försvara kronan från vidare spekulationer. När valutaspekulationen fortsatte under mitten av november gav Riksbanken till slut upp försvaret av kronan och eftermiddagen den 19 november ”flöt” kronan. Från att kronan hade haft en fast växlingskurs sjönk den nu med 25% mot D-marken och med 40% mot dollarn. I och med dessa procentsatser ökade således de svenska bankernas utlandsskulder på kort tid samtidigt som de gjorde kreditförluster på 50-80% på sina kommersiella fastigheter. De som hade satsat pengar i att svenska kronan skulle sjunka i värde kunde kamma hem storvinster. Som vanligt är det på skattebetalarnas bekostnad.

Efterverkningarna av denna frammanade finanskris blev i Sverige en enorm kostnad för skattebetalarna. En permanent höjd arbetslöshet och över 2000 finansbolag i konkurs.

Det är alltså en svenskfientlig fräckhet utöver det vanliga Expo uppvisar när man tar emot pengar från Soros.

soros

Soros har också sponsrat de anti-vita kravallerna i Ferguson, vilket var en viktig händelse i skapandet av Black Lives Matter-rörelsen som fortsatt att uppvigla mot vita människor och därmed underblåst de strömningar som numera resulterat i att ett antal vita poliser mördats.

Läs mer om Soros i artikeln ”George Soros – filantrop eller ekonomisk krigsförbrytare?”

Då Open Society Foundations-läckan är omfattande och intressant kan Nordfront få anledning att återkomma med fler artiklar om den vid senare tillfälle.

Källor:
Relevant skärmdump från läckan
Komplett PDF-fil
som laddas ner härifrån

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Mattias says:

  Riktigt bra skriven artikel.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +79 (av 81 röster)
 • Björn says:

  Tror att många gärna skulle höra inslag i Radio Nordfront där ni ringer upp och konfronterar i samma stil som Granskning Sverige. Att ringa Alex Bengtsson och fråga varför han tror att en superkapitalist skänker pengar till Expo blir då ett givet val.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +82 (av 86 röster)
  • Ja absolut! Pressa dem på svar!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +51 (av 53 röster)
  • Hallonben says:

   Andra inom Expo dom gärna får ringa upp är koreanen Tobias Hübinette och juden Robert Asch. Rasblanderskan Måna har väl tyvärr hoppat av annars hade det också varit intressant.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +16 (av 18 röster)
 • Daniel says:

  Man hittar mycket intressant i dessa dokument. Bland annat en lista över alla EU-parlamentariker och huruvida de sympatiserar med Soros frågor. ( -Europe-OSI Brussel EU Advocacy calendar-European Elections-reliable allies in the european parliament 2014 2019.pdf )

  På dcleaks-sajten kan man ladda ner alltihop med program som Downthemall. Alla filerna finns också ihoparkiverade på http://danielhammarberg.com/george_soros.zip .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +29 (av 31 röster)
 • Libra says:

  George kommer brinna finfint i helvetet, de förrädiska identitetslösa mentalfallen på Expo likaså.
  Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +47 (av 51 röster)
 • Förväntar mig ett reportage om detta av Uppdrag Granskning!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +34 (av 36 röster)
 • Christer says:

  Bra att detta offentliggörs. Indicierna blir allt fler och vittförgrenade över vilka som ytterst står bakom o pushar för samhällets normupplösning. Avskyvärda fega kräk som går Expos ärenden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 29 röster)
 • Urban says:

  ACHTUNG JUDEN!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +42 (av 44 röster)
 • Mats Lindberg says:

  ”Expo” ska till dörren där det står Exit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 22 röster)
 • Thor Viking says:

  Mr. Evil Devil

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 23 röster)
 • Scandinav says:

  Finansjuden Jacob Schiff sponsrade kommunisterna som genomförde den judiska statskuppen i Ryssland 1917.

  Judiska bankirer sponsrar ALLTID alla organisationer som är dåliga för vita. Självklart sponsrar finansjuden Soros samma antivita slödder som Finansjuden Jacob Schiff gjorde för ett sekel sedan.

  Dem evige juden at work. Same jew then and now. Jag är mer förvånad att någon är förvånad. Judiska bankirer sponsrar ALLTID alla sidor och särskilt sådant som är dåligt för vita.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +43 (av 45 röster)
  • Der Fuhrer says:

   Där av benämningen den evige juden eller på tyska der ewige jude. Det är en film som känns lika högaktuell nu som då den kom ut.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +24 (av 26 röster)
  • Scandinav says:

   EXPO är en judisk terroristorganisation. EXPO leds av judar, och dessa judar med deras hus-whiggers har obegränsat med ”media”tid i det judestyrda Sverige.

   Pool och det patrasket är judarnas vita Onkel Tom. Shabbat gojim, nyttiga idioter.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +40 (av 42 röster)
   • tänka sig att grisen Daniel poohl infiltrerade skinheadsrörelsen och avslöjade allt hos Aschberg,sen påstår han att han är expert på nationalsocialister.den tidens skinheadsrörelse var inte seriös det var mest rakade huvuden och kläderna och alkoholen som band dom tillsammans som dag och natt om man jämför Nordiska motståndsrörelsen idag!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +18 (av 20 röster)
   • Nån som läst Daniel Poohls bok ”Som om vi hade glömt”? Har för mig att hans far är okänd och namnet Poohl lär stamma från polack, fast förr skrev man Pol eller Pohl. Jag har kunnat ana mig till att hans svenskhat sitter mycket djupt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +11 (av 13 röster)
 • Jocke Berg says:

  Denna video förklarar https://youtu.be/kBiAUdnLfpE på ett kortfattat och lättbegripligt sätt varför den svenska välfärdsstaten är på väg mot sin undergång!. Se!,dela den och gilla(på youtube) denna blivande youtube klassiker!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 13 röster)
 • När skithögen Soros, med blodbesudlade händer, stöder Expo då vet man att satan är här!

  Soros, må du dö i din egen avföring!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +29 (av 31 röster)
 • Caesar says:

  Alexander Bengtsson har kommit långt i sin långdragna process för att bli Sveriges allra värsta folkförrädaras.

  Betänk att det endast är några år tillbaka i tiden, som denne looser och supernolla med synliga fosterskador (tillknycklat kranium) sysselsatte sig med att tipsa SVT:s licensmyndighet om svenskar som inte betalat TV-licensen, till att nu vara den som är förbindelselänk i Sverige med den djävulsdemon som idag gör störst anspråk på att bli den kommande judiske världskonungen – Per me reges regnant – Soros.

  ”Den israelitiske konungen – världens patriark. Då Israels konung sätter kronan på sitt heliga huvud, den krona som det kuvade Europa räckt honom, då blir han även världens patriark. De av honom hemburna offren ska, tack vare deras ändamålsenlighet, aldrig uppnå det antal som i århundraden offrats av storhetsvansinnet – av gojimregeringarnas rivalitet.”

  Ur Protokoll Nr. 15

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 28 röster)
  • vörtis says:

   Det där passar bra ihop med Uppenbarelseboken också. Läser man den noga så blir det helt tydligt att den kommande Antikrist måste vara jude.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 15 röster)
  • Caesar says:

   För de som ej behärskar latin:

   ”Per me reges regnant” = Av mig regeras regenterna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 14 röster)
  • Klaus Katzschke says:

   Soros är rik men trots allt misstänker jag att han får pengar från Israel eftersom Israel får regelbunden otroligt mycket pengar från USA och Tyskland att det kan delvis användas t.ex. för Soros’ NWO aktiviteter på alla kontinenter. På det viset sinar Soros’ inkomstkälla aldrig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 7 röster)
 • vörtis says:

  ”Tillsammansskapet” låter ganska krystat, är för långt att uttala och skriva. Jag rekommenderar EXPO att prova med ”Fanskapet” istället.

  För övrigt kan jag bara säga att (((finansgubbarnas))) välde måste få ett slut.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +22 (av 24 röster)
 • Hasse Huus says:

  Jag ska också starta en Open Society organisation. Vårt mål är att Israel ska öppna sina gränser, att israeliska kvinnor ska skaffa barn med immigranter och att mångkulturen får riktigt fäste.

  Nu undrar jag, vill Soros sponsra mig med några miljoner och kan Barbara Spectre tänka sig att låta mig komma och föreläsa på Padeia i Stockholm?

  Hör av er!

  Mvh

  Hans

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +46 (av 50 röster)
  • Hallonben says:

   Vi kan starta ett Anti-Padeia Institut för studier av judisk verksamhet. Undrar om vi kommer att få 40 miljoner i skattepengar?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 12 röster)
  • Frasse says:

   Om någon är intresserad så kommer jag att gå på en kommande Paideia-kurs i Stockholm: Jewish Law: From the Talmud to Shulhan Arukh
   http://www.paideia-eu.org/2017/02/20/jewish-law-from-the-talmud-to-shulhan-arukh-3/

   Planerar att sitta längst bak i seminariet, fnissa mig igenom lektionerna, skramla med en medtagen påse folköl och då och då öppna en burk ljudligt. Ibland blir det papperssvala av kursmaterialet, försöker pricka Barbaras öga med den nätta fågeln.
   Häng med vet jag! Ju fler man blir desto roligare!

   Mvh
   Frasse

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 14 röster)
 • Bond...James Bond says:

  Soros åker skorsten:
  https://www.youtube.com/watch?v=U00tRdMKTqI

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Soros har jag alltid tyckt illa om.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • ”Förenta nationernas generalförsamlings resolution 3379, antogs 10 november 1975 med 72 röster mot 35 (32 avstod), och ”fastställer att Sionism är en form av rasism och etnisk diskriminering. Resolutionen upphävdes den 16 december 1991 av resolution 46/86.”

  ”World Zionist Organization har tagit initiativ till en petition som i november 1985 överlämnades till FN. Undertecknarna av petitionen tar avstånd från resolution 3379 och ber FN att ogiltigförklara den. I många länder har underskrifter insamlats. I Sverige har bl.a. följande personer undertecknat petitionen: Karin Söder, Björn Rosengren, Astrid Lindgren, Alf Svensson, Bengt Westerberg, Olof Johansson………”

  https://www.radioislam.org/judemakt/appendix/antisionlist.htm

  Tänk vilken mörk värld Jorden blivit på bara 25 år.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 14 röster)
 • 47:an Löken says:

  Soros är ond. Han är en tvättäkta psykopat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 15 röster)
  • Jappe says:

   Han är en tvättäkta jude, det är vad han är.
   Hans riktiga namn är György Schwartz,,,en riktig finansterrorist, som borde åtalas för brott mot mänskligheten.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 11 röster)
 • George den skurken, stoppa han i burken.

  Var är Radio Nordfront?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Frasse says:

  Video på ”Tillsammansskapet”. Spana in dessa pedofilliknande styggelser. Om nätterna levererar de neddrogade barn till ”källargubben”, George Soros himself, sittandes i sliten toga-dräkt på en kattguldstron i en sprit- och pisstinkade hörna i källaren till Expo-skrapan. Vid hans fötter ligger en kedjad, väsande halvnaken Mona Sahlin, komplett med rygg av ödleskinn och tudelad tunga rullandes in och ut från det gul-bleka ansiktet. I gnisslande burar hängandes från taket ser man från skenet av oljelamporna zigenare med tre armar, två huvuden, piskande svansar, Helle Kleins perukfrysir, grotesker från en undre värld. ”Hej-hej! Kroona pleese” mässar de och flinar med den upp- och nedvända munnen, blinkar med cyklopögat. Fy helvete!

  https://www.youtube.com/watch?v=KO5TfzdTrSc

  Mvh
  Frasse

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Aononym says:

  Jag har sätt bilden på Matias Wåg! Någon som har lite uppgifter om honom? Han är dömd för något men jag vet inte riktigt vad? Jag skulle gärna försöka få en profilering av detta drägg!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
  • Hasse Huus says:

   Kanske ska göra din research innan du påbörjar din ”profilering”. All info om honom finns på nätet. Börja med att googla.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Godnattvisa says:

  George Soros presenterar:
  ”Antinationalism är organisering”

  https://www.youtube.com/watch?v=8yU1QBGPx_Y

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Glöm inte att Mattias Karlsson (sd) skrev till Expo där han ville få information om så kallade ”extremister”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 13 röster)
 • Sven Nilsson says:

  Kom ihåg , Allt kan köpas för pengar ! Och vem har pengarna ? J U D E N !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Sannerligen inte förvånande. Att judar sponsrade Expo och dylika grupper i alla vita länder (och inte sällan direkt styr sådana grupper) är ju ett välkänt faktum för nationella.

  Dock bra att vi får mer om det svart på vitt. Det här är en länk folk bör spara och dra upp vid behov, precis som Barbara Spectres uttalanden – vilket också mycket tydligt visar den judiska agendan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
 • Mats Lindberg says:

  Motgift har också tittat på papperen.
  Men det verkar som att pengarna börjar ta slut för dem …tv-ändå sändningen är inte ointressant men är nog mest en lång vädjan om donationer. ”Tänk om vi också kunde få sådana summor …”.

  https://www.motgift.nu/2016/08/15/den-valfinansierade-fienden/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Danne1312 says:

  radio nordfront tack

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Konstantin says:

  Åh, så förvånad jag är, verkligen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 5 röster)
 • HellSeger77 says:

  Bra att ni lyfter fram detta! Dock är jag inte det minsta förvånad!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Bunke says:

  Radio Nordfront NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 6 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Varför har ingen svensk ekonom anklagat Soros för den skada han gjorde Sverige 1992? Borde inte Interpol efterlysa honom för att få honom fälld i Sverige?

  Ja, jag vet, Juden styr hela media, och Frimureriet som i sin tur styr alla svenska instutitioner och politiker.

  Men ändå? Det finns väl ekonomer i Sverige som inte är politiskt uppbundna? De borde uttala sig på ekonomiska forum. Där borde i alla fall finnas debatt om detta, som kan sprida medvetenhet om denne ondskefulle Judes attack mot Sverige.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Sven Nilsson says:

  Soros är rädd för den Svenske Nationalisten ! En liten eld kan tända en stor brand och det vet juden ! Länge leve Norden och vårat folk !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Alkolisten says:

  Hell Soros!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -11 (av 15 röster)
 • Angantyr says:

  Soros har en diger ”meritlista”. Förutom Gabriel Urwitz finns det fler judiska finansmän i Sverige som sponsrat Expo och/eller kulturmarxister. Mikael Kamras, Robert Weil och Daniel Sachs närmare bestämt. En gammal tradition det där med att judiska finansmän sponsrar kommunister. Känd sedan åtminstone bolsjevikrevolutionen i Ryssland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Niclas says:

  Är det nån som är förvånad på riktigt? Han sponsrar allt som är anti vit.
  George Soros får djävulen att se ut som en oskyldig skolpojke i jämförelse.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Victor.K says:

  Den välfinansierade fienden – https://www.youtube.com/watch?v=iejmTvL_kCo

  George Soros ”Open Society Foundation” har blivit hackade. Vi har börjat titta på dokumenten, och har en del att säga. Bland de som finansieras av Soros hittar vi bland annat Expo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Den sensation skall jag läsa mer detaljerad expressen o aftonbladet och GT i dag det är nog med på löpsedlarna skall bli spännande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • David says:

  Dem donerade även till Daniel Sachs bolag i Sverige, inte bara expo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Daniel Sachs Foundation
  Campaign “Höj Rösten” – raise your voice
  SE
  The purpose of the grant is to continue this well-established voter mobilization campaign beyond the EU elections on May 25th and also mobilize voters for equality, diversity and openness and against xenophobia and nationalism in the Swedish National elections on September 14th.
  01/01/2014 – 09/15/2014
  Daniel Sachs ds@proventus .se
  USD 25,000.00

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Scandinav says:

  Denna man intervjuades i TV-programmet 60 Minutes
  (CBS) av Steve Kroft den 20e december 1998. Som bakgrund måste nämnas 
  att när Adolf Eichmann kom till Ungern för att befatta sig med morden av
  de judar som levde där fick Soros – själv jude – hans uppdrag att 
  konfiskera den judiska befolkningens egendomar. Kroft frågade i 
  intervjun vilket som var hans ”lyckligaste år”. Här följer en 
  översättning av denna del av samtalet:

  ”Kroft: Som jag förstår gick ni ut med denne er beskyddare, som hade svurit att ni skulle vara hans adopterade gudson.

  Soros: Ja. Ja.

  Kroft: Ni gick alltså 
  faktiskt ut och hjälpte till med konfiskationen av den egendom som era 
  judiska medmänniskor, vänner och grannar hade.

  Soros: Ja, det stämmer. Ja.

  Kroft: Det låter för mig som en erfarenhet som för flera år skulle sända många människor till en psykiaters soffa. Var det svårt?

  Soros: Nej inte alls. Inte alls. Jag tyckte om det.

  Kroft: Inga skuldkänslor?
  Soros: Nej, bara känslor av absolut makt.

  KÄLLA:http://www.whitetv.se/historie

  http://avpixlat.info/2016/08/16/miljardaren-george-soros-massinvandringen-ar-det-nya-normala/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Så AFA anhängarna är judar och barn till rika så alla är rädda att nodiska motståndsrörelsen släppa loss sina krafter efter valet? Är det därför jude media ser dom som ett enormt hot?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
  • Efter riksdagsvalet kan vanigt folk vara väldigt trötta på politiker o Robert Aschbergs pekpinnar och innse att man måste TÄNK själva och handla uti från det
   Efter riksdagsvalet är landet ändo mer facktupp än nu !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Billy Bob says:

  Glöm inte kroknäsan Daniel Sachs och hans ”stifltelse” som Soros gladeligen betalar till:
  https://i.sli.mg/gNg6tD.jpg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Den där juden Peter Hjörne är helt Otrolig !! Skyldig staten 500 mille !! Tyvärr kan svenska folket känna sig lurade av Göteborgspostens ägare som har plockat hem 60 mille till sin familj av Gp:s sista tillgångar !! Fy skäms på juden !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Arne Strand. says:

  Läs kommentarerna om bland andra Vänstermiljardären George Soros –

  http://mxp.blogg.se/2016/august/dokumentaren-pa-flykt-eller-pa-flytt-2.html#comment

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Aononym says:

  För er som har vart inne på EXPOS hemsida! Vad dom har hård vinklat allting,och dom har en egen slags internet ”skola” om hur man ska bli en duktig AFA aktivist! Desperata människor som inte kan tänka själva utan måste avlöna folk för att dom ska delta!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Aononym says:

   Hej alla Exposar och AFAiter! Jag ser att ni har vart här inne och läst! Det är bra,men ge fan i åsikts tummandet! Det är till för sympatisörer och medlemmar!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *