Vänstertidning: Alex Bengtsson är en våldtäktsman och kvinnohatare

INRIKES. Vänstertidningen Flamman pekar nu ut Expo-profilen Alexander Bengtsson som våldtäktsman.

Alexander Bengtsson pekas nu ut som våldtäktsman.

I en artikel i vänstertidningen Flamman pekas en ”känd vänsterprofil” ut som både våldtäktsman och kvinnohatare. Vänsterprofilen har enligt flamman varit en företrädare för Expo och tills nyligen ”ordförande i en landsomfattande förening” med så kallat ”antirasistiskt” syfte. Mannen är ingen mindre än Alexander Bengtsson, som i söndags meddelade sin avgång som ordförande för Tillsammansskapet på grund av en ”kronisk och progressiv sjukdom”.

Det första vittnesmålet mot Bengtsson härrör från början av 00-talet, då en idag högt uppsatt vänsterpartist hade ett förhållande med honom. Enligt den då tonåriga kvinnan ska hon vid flera tillfällen ha våldtagits av Bengtsson.

— Jag kollar fortfarande igenom talarlistor på alla event jag besöker så att jag vet att han inte ska delta, säger kvinnan till Flamman.

Enligt en annan kvinna den kände Expo-profilen haft ett förhållande ska han ha varit hotfull och våldsam. Han ska bland annat ha knuffat in kvinnan i en vägg. Bengtsson är enligt kvinnan dessutom en kvinnohatare av rang:

— Hans kvinnohat, det genomsyrade verkligen allt. Han hade verkligen ingen respekt för någon kvinna och smutskastade kvinnor hela tiden, säger kvinnan till Flamman.

Enligt artikeln har Alexander Bengtsson även begått övergrepp mot kvinnliga kollegor på Expo. I oktober fick ledningen på Expo kännedom om anklagelser mot Bengtsson, varpå ännu fler kvinnor valde att träda fram.

– Det här visar att vi inte är på något sätt immuna mot den här typen av händelser eller beteende. Och vi borde ha sett de risksignaler som ändå har funnits där om vi hade tagit dem på tillräckligt allvar. Det vi har betraktat som en generell jämställdhetsproblematik, det borde vi ha tagit på större allvar, säger Expos vd Daniel Poohl till Flamman och fortsätter:

– Det är en brutal läxa för oss, och det är väl tyvärr en läxa som väldigt många får göra i dessa dagar.

Bengtssons beteende har även fortsatt efter tiden på Expo, då har istället var ordförande för George Soros-sponsrade Tillsammansskapet. Enligt en kvinna som arbetat nära Bengtsson och som utsatts för övergrepp valde hon att hålla tyst för att inte dra skam över den ”antirasistiska” rörelsen:

– Först ville jag nog inte se hur illa det är, jag tror ju på rörelsen – jag tror att det är just ett brett folkligt stöd för antirasism som faktiskt kan göra skillnad. Allt eller inget. Håll tyst och skydda rörelsen, säger kvinnan till Flamman.

Källa:
Kvinnor vittnar om vänsterprofilens sexuella övergrepp

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlFredrikaHenkeKarl_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Ännu en röding, feminist och antifascist som visar sitt rätta ansikte:

En feg, ynklig mask som misshandlar kvinnor.

Henke Himmlär
Medlem

Mmm hehe…om det nu är sant?

Visst är det roligt när fiender får sina liv kraschade, men kom ihåg att det är lika vidriga människor som nu kommer med de här beskyllningarna. Eller möjligtvis ännu vidrigare. En vänstervriden svensk kvinna är troligen det värsta som vandrat på den här planeten. Alltså finns stor risk att allt är lögn.

Om Alex Bengtsson hade mördat sina två kommunistiska flickvänner och sedan dömts till livstids fängelse så hade det varit jackpott. Men det här är godkänt det också! :-)

Karl-Путин A
Medlem

Du har helt rätt där – inte ens hyenor uppträder så barbariskt som den svenska vänstern.

Bengtssons ”flickvänner” har naturligtvis gladeligen ”spelat på flöjten” tills ett tillfälle gavs att hugga sin mästare i ryggen för att befrämja den egna karriären.

Anders Jonsson
Medlem

Att Expo får finnas till som organisation med stöd från JUDE-makten är en kränkning mot hela människosläktet.

Hell seger!

_DH_
Medlem
_DH_

Där ser man. Innan detta hade jag trott att han var en harmlös, förståndshandikappad samhallare eftersom han inte tedde sig vidare klok. Jag förmodade att han hade ”jobbat” på skyddad verkstad, gått på LSS eller liknande, särskilt utifrån de försök till ”stand up comedy” han la upp på Youtube. Men nu visar det sig alltså att han varit en mycket aktiv sexualförbrytare. Han kan nog vara förståndshandikappad ändå, men det är ju nu uppenbart att han inte alls är harmlös. Får hoppas han nu åtalas och döms till fängelse, och får sitta av tiden på en anstalt med någon jätteneger,… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Expos vd Daniel Poohl, med romska rötter, har tydligen i åratal känt till missförhållandena men valde att träda fram först när skandalen redan var på löpsedlarna.

”Fin” kvinnosyn (((man))) har på Sveriges NKVD.

Henke Himmlär
Medlem

En dålig fiende är en bra fiende. Ofta är det bättre att ha en dålig fiende än inga fiender alls.

Henke Himmlär
Medlem

Vi måste bara bli bättre på att lyfta fram våra dåliga fiender. Kom ihåg att Åkesson sa att Mona Sahlin var SD:s bästa valarbetare! Det ligger mycket sanning i det uttalandet.

Fredrika
Medlem

Jag tycker att dessa kvinnor ska #metoo honom ordentligt för feministerna måste avslöjas som de sexister och abortdödskultaktivister de är. Men varför har sozistkvinnorna inte polisanmält och satt dit honom när det hände? Varför vänta tills hans karriär tog slut? Eller ljuger de bara, och kastar sten på honom för att hans status nu har rasat? För att kunna blicka upp mot en ny feministsexist?

När ska vi äntligen ta över?

Henke Himmlär
Medlem

Hursomhelst ligger nyheten långt upp på såväl Aftonbladet som Expressen nu! :-)

Henke Himmlär
Medlem

Man kan ju undra hur han ska försörja sig nu. Särskilt poppis i feministiska vänsterkretsar lär han troligen inte vara.

Bussförare? Hahaha..

Karl-Путин A
Medlem

Försörja sig? Någon på en annan tråd föreslog en 25-litersdunk hembränt i julklapp så är problemet löst innan Nyår.

Henke Himmlär
Medlem

Det vore finfint det! :-)

Karl-Путин A
Medlem

Nej för bövelen. Bussar och vänsterpack är ofta en dålig kombination. ”Jag står och väntar vid en busshållplats i Stockholms innerstad. En buss saktar in och stannar och fram- och bakdörrarna öppnas. Det är dock inte den buss jag väntade på. Plötsligt ser jag att en vit pojke i bakre änden av bussen tittar på mig, slår upphetsad med ena handen mot rutan och pekar mot mig, och jag hör honom ropa högt: ”Titta, titta en kines!” Pojken är i sällskap med ett flertal andra barn samt några vuxna, alla är vita. Det är antagligen en dagisgrupp med sina förskollärare.… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Helt klart är att ”vänsterfamiljen” börjar ruttna inifrån, precis som deras kelgrisar det framhallucinerade kompetensregnet:

– Pappan tror att om han överlämnar familjen till det sociala systemet så blir det billigare för honom, säger tolken Abdi. Men när han inte längre försörjer sin familj försvinner respekten mellan man och kvinna. Familjen ruttnar inifrån.

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/28-10-07-g%C3%B6teborgs-somalier-ett-folk-i-kris-1.1179853

Henke Himmlär
Medlem

Ja. Det tog lite väl lång tid. Jag har väntat och väntat, men nu äntligen händer det iallafall någonting. Vänsterextremister beskyller varandra för diverse övergrepp och trakasserier, och multikulturens totala haveri är uppenbart för alla som har ögon.

Fienden har äntligen hamnat i den situationen att vad de än gör så gräver de bara gropen djupare åt sig själva. Jag önskar att det hade hänt för 30 år sen, men hellre nu än aldrig!

Karl
Medlem

Satans psyksjuka likmask!