Schizofren artikel i Aftonbladet riktad mot Motståndsrörelsen och Trump

MEDIA. Aftonbladet ger idag utrymme åt 46 vänsterliberala organisationer som menar på att ”hoten mot demokratin” måste tas på allvar. Artikeln angriper både Nordiska motståndsrörelsen och Donald Trump.

Skärmdump: Aftonbladet.

Svenskfientliga Aftonbladet har idag givit utrymme åt 46 vänsterliberala organisationer som tillsammans i en debattartikel ojar sig över den politiska utvecklingen i världen. Framförallt är det Donald Trumps och Brasiliens Jair Bolsonaros valsegrar som rört upp deras känslor, även om bland annat den etnonationella utvecklingen i Ungern också blir omnämnd.

Debattörerna skriver inledningsvis att de demokratiska val som inte går som de vill ökar hotet mot demokratin samt att de kräver en ”kraftfull svensk politik för att skydda demokratiska fri- och rättigheter”.

Detta blir snabbt ironiskt när de om andra länder skriver att ”civilsamhälleorganisationer hotas, förtalas och beläggs med reseförbud och andra restriktioner när de granskar makten och står upp för grundläggande rättigheter” samt att detta i högre grad drabbar urfolk. Detta gäller nämligen i högsta grad även Sverige, där människor från andra länder som velat delta i lagliga demonstrationer (för regionens urfolk, nordborna) inte tillåts komma in i landet utan i stället får ett tre år långt inreseförbud helt utan rimlig anledning.

Debattörerna skriver sedan att det även i Sverige finns ett motstånd mot globalismen. Detta i form av Nordiska motståndsrörelsen som felaktigt beskrivs sprida rädsla, bland annat genom att ha deltagit i politiska diskussioner i Almedalen.

Debattartikeln avslutas med en rad krav på åtgärder som de anser att Sverige ska verka för. Bland annat ökat skydd för mötes- och föreningsfriheten, något som tvärtom den svenska regimen kraftigt motarbetar.

Källa:
Vi måste ta hoten mot demokratin på allvar

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
FredrikaPerKarl-Путин ARokvikennordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Man måste säga att etablissemanget förtjänar en eloge över den konsekventa betydelse de lägger i ordet ”demokrati”: Med detta ord menar de maktelitens rätt att styra över folket. ”Demokratin är hotad” säger de när de har svårt att uppnå detta mål.

Rokviken
Medlem

Dessa ständiga självmål i demokratins namn är så uppenbara. Jämför det med en fotbollsmatch. Hur många skulle vilja se en sådan?

Grottbjörnen
Medlem

vill de ha ett nytt nordirland så ställer jag gärna upp

nordbo
Medlem

Denna (((nyhetspress))) har en förmåga att rekrytera yngre trasiga från psykiatrin samt lite äldre som är rester ifrån tidigare bolzevism/kommunism släktgener.

Idag kan du säga till en vilsen ”energidrickande” 15-åring att man måste atombomba i (((demokratins))) namn så är det OK i dennes huve.

Karl-Путин A
Medlem

en ”kraftfull svensk politik för att skydda demokratiska fri- och rättigheter”.

En sådan rättighet är ”pressfriheten” som innebär att (((EN person))) äger eller kontrollerar all media.

Per
Medlem

Bonnier/monopolmedia har för länge sedan förvandlats till en ekokammare för vänsterblivna och NPC-zoombier för vilka ingen propaganda är för absurd.

Det är med galghumor man ser hur Bonnier/monopolmedia spyr ur sig hardcore propaganda som inte Pravda hade vågat sig på under 70-talets Sovjet era.

Fredrika
Medlem

Ju mer etablissemanget och deras medier går in för att begränsa yttrandefrihet och demokrati desto mer låtsas de kämpa för dess bevarande.