Orbán talar klarspråk: ”Viktigaste frågan för Ungern är vår biologiska överlevnad”

UTRIKES. Ungern tar allt fler steg mot en uttalad etnisk nationalism. Nu upphöjer landets ledare folkets biologiska överlevnad som den viktigaste prioriteringen.

Tummar upp för folkets biologiska överlevnad.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán har tagit bladet från munnen och öppet meddelat att hans regerings viktigaste prioritering är den demografiska frågan.

— Min första prioritet är något som vi alla är medvetna om och känner till, även om det är något som vi sällan tänker på i vårt dagliga liv eftersom dess långsiktiga natur innebär att det inte dominerar människors tankesätt. Jag talar om det sociala fenomen som kallas demografi, sa Orbán i en radiointervju.

Han menade vidare att demografi innebar ”hur många barn som föds av ungerska kvinnor; […] huruvida det kommer att existera en ungersk framtid; huruvida den ungerska nationen kommer att överleva biologiskt och numerärt […]”.

Premiärminister Orbán med regering kommer som en lösning på Ungerns demografiska problem med låg barnafödsel att införa ett politiskt åtgärdsprogram tillsammans med en informationskampanj som går ut på att locka ungerska kvinnor att bilda familj och skaffa barn.

Ungern, och Östeuropa i stort, har valt en helt annan väg än väst när det kommer till konflikten mellan tredje världenmigranter och det egna folket. Medan västregimerna gör sitt bästa för att byta ut sina egna ursprungsbefolkningar tar de östeuropeiska länder flera steg mot att bevara dessa och stänga ute rasfrämlingar. Ungern har till exempel tidigare byggt effektiva gränsstängsel samt beordrat ut vakter för att stoppa invandringen till landet.

Källa:
Hungarian PM Says ‘First Priority’ is Demographics: Rejects Mass Migration, Pledges to Support Mothers, Families

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl AVeraValhallaMats Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Mats
Medlem

Ungern har blivit invaderat flera gånger, såsom 1241, 1526, 1849, 1944, 1945 och 1956. Dessutom tvingades Ungern medverka i invasionen i Tjeckoslovakien 1968. Det är inpräntat i varje ungrare att ungerskheten måste bevaras, alltså språket, sederna, samt kulturen. Det är ett ganska litet folk på knappt 15 miljoner och de vet att de måste kämpa för sin existens, ingen annan kommer att hjälpa dem.

Karl-Путин A
Medlem

I Ungern talar man om den 1000-åriga kampen (som fortfarande pågår) för sin överlevnad som folk och nation. År 1000 kröntes den helige Istvan som Ungerns konung och därmed var även det ungerska riket befäst. Några inbördeskrig följde under Istvans regeringstid innan landet enades. Sen började den tusenåriga kampen som så småningom kom att handla om att försvara landet mot turkarna. Vid ett tillfälle var Ungern ockuperat av turkarna i 170 år, men Transsylvanien, det ungerska urhemmet, lyckades turkarna aldrig lägga under sig. Det värsta nederlaget som Ungern någonsin råkat ut för och det var när landet stod på sin… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Sådan politiker har Sverige och Tyskland ett trängande behov av.

Vera
Medlem

Verkligen, en förståndig regering med ÖPPNA ögon och tanke på sitt EGET folk.

Karl-Путин A
Medlem

Viktor Orbán: ”1990 var Europa vår framtid, men idag är vi Europas framtid” i ett tal i det ungerska parlamentet när han presenterade sin fjärde regering. ”Det europeiska ekonomiska centret håller gradvis på att förskjutas österut”.

Visst har han rätt; medan länder som Sverige satsar på att bli ”humanitära stormakter”, dvs avveckla sin industri, jordbruk och landsbygd för att istället fylla upp landet med värdelösa rasfrämmande bidragsparasiter, så kommer de forna öststaterna att bli etniskt homogena ekonomiska tigrar.

http://magyarhirlap.hu/cikk/118575/We_are_Europes_future