Judiska Expressen hänger ut 17 nationalsocialister efter orwellianskt åtal

LÖGNPRESSEN. Åklagare Jonas Martinsson har väckt åtal mot 17 personer som deltog på Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration i Göteborg förra året. Tack vare det orwellianska åtalet som rör ”hets mot folkgrupp” och våldsamt upplopp väljer den judiska tidningen Expressen att hänga ut de misstänkta med namn och bild.

Det var den 30 september förra året som Nordiska motståndsrörelsen under en tillståndsgiven demonstration manifesterade under parollen ”Revoltera mot förbrytarna!”. Många av de förbrytare som man ville manifestera emot arbetar på den judiskägda kvällstidningen Expressen.

Expressen väljer nu att hänga ut 17 personer som deltog i demonstrationen och som nu ingår i ett unikt och orwellianskt åtal som leds av åklagaren Jonas Martinsson. Martinsson försöker att skapa praxis genom att åtala dessa individer för ett kollektivt beteende som enligt honom gör att vissa gjort sig skyldiga för åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp”, andra för våldsamt upplopp och ytterligare vissa för både och.

Åtalet bygger på en orwelliansk tanke om att handlingar som i sig är helt legala förvandlas till brottsliga handlingar tack vare att de sker i samband med att andra personer samtidigt agerar på ett visst sätt.

Åklagare Martinssons idéer om åsiktsbrott påminner därmed om det resonemang som Storgöteborgs polischef Erik Nord förde inför Göteborgsdemonstrationen.

I sin stämningsansökan skriver Martinsson att deltagarna i demonstrationen agerade på ett sätt som ”ett tydligt förknippande med nationalsocialistiska rörelser under 1930- och 1940-talen och därmed med idéer om rasöverlägsenhet och rashat samt en allmän nedvärdering av andra folkgrupper än främst den nordiska” – ett resonemang som även återkommer i Justitiekanslerns rekordåtal mot Nordfronts tidigare ansvarige utgivare Emanuel Lärkestål.

Åklagaren menar vidare att det kollektiva agerande försvårades av att Fredrik Vejdeland höll ett tal som pekade ut makteliten som kriminell, något som han alltså menar ska vara förbjudet i Sverige.

”Fredrik Vejdeland har hållit ett tal i samband med demonstrationen där dessa personer pekas ut som ansvariga för folkförräderi och folkmord mot det nordiska folket på grund av ’massinvandringen'”, skriver åklagaren.

Källa:
JUST NU: 17 nazister åtalas i unikt mål

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
GunnarAndreasPeterPeterKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Desperationen hos dessa.

Anders Jonsson
Medlem

Kamrater som är åtalade och uthängda:

Var glada och stolta!

JUDE-MAKTEN är ondskan själv och JUDE-blaskan Expressen är inte ens värd att spy på..

Hell seger!

Grottbjörnen
Medlem

hur många gånger ska dom hänga ut samma personer och tro att de skäms?tvärtom, folk blir ju ledsna för de inte blir uthängda XD

Victor
Medlem

Folk sympatiserar mer med medborgare som blir uthängda för sina åsikter än någon vänstervriden tidingsskribent på Södermalm som röstar på Fi. Jag vet inte om dom förstår själva att dom bara bygger på föraktet mot gammelmedia. Dom gräver sin egen grav. För all del fortsätt så här.

Sverker
Medlem

Åklagare Jonas Martinsson agerande tyder på att han fått klara instruktioner att vränga lagstiftningen exakt till judens gillande. Ingen goy kan göra dessa lagvrängarkrumbukter såsom juden.
Han kanske tror att han som tack, skall få bli Riksåklagare nån dag.
Vad han inte fattar, är att han bara arbetar sig till en tätposition vid rättskipningen hos våra kommande folkdomstolar, på de åtalades sida!

Karl-Путин A
Medlem

Med Jonas Martinssons logik kan vem som helst bli åtalad för vad som helst i den kulturmarxistiska asylkloaken Sverige. Ungefär som i Pol Pots Kambodja där folk med glasögon kunde bli avrättade eftersom ”de tydligt förknippades med USA-imperialistiska spioner, ofta maskerade som journalister eller andra intellektuella”.

Behövs det fler bevis än att det är verklighet i bödlarnas fantasier? Ungefär som ”förintelseöverlevare” som avfärdar alla forensiska fakta med att det var verklighet i deras fantasier.

Peter
Medlem

”Nedvärdering av alla andra grupper.” -Vilka är det som gör det, om inte främst judarna? -Som betraktar enbart sig själva som ”människor” och alla andra som ”djur” och agerar överensstämmande! -Men de åtalas inte!

Peter
Medlem

Kommer ni ihåg när judemedia klagade över att invandringskritiker polariserade och ställde grupp mot grupp?

Snacka om polarisering 2018 ”vi mot dom” som ovan nämnda ”pedofili-ok-enligt-talmud-media” nu ägnar sig åt… Hänger ut nationalsocialister på det sätt som dom anklagade 3e riket att göra med judar som tvingades bära judestjärnan.

Segrarna skriver historien.

Andreas
Medlem

Makten flexar nu sina muskler och lägger ned släggan så hårt de kan med deras ”Lagkrigföring”. När deras ”drag” är över kommer de se att vi fortfarande står starka, stolta, lika övertygade och orubbliga som innan, och med folket på vår sida kommer vi att segra!

Anders Jonsson
Medlem

Helt rätt. Dom jävla JUDE-asen med lakejer kör verkligen alla sina kort nu. Dom kommer säkert att förbjuda nationalsocialistiska åsikter också. Den här rättegången tyder på det och det är egentligen precis det den genomruttna politiserade JUDE-domstolen hävdar: Att det ska vara olagligt att vara nationalsocialist. Men allt detta gör mig säkrare än någonsin på att vi kommer segra till slut. Våra fiender har ingenting. Dom Har en makt just nu som bygger på våld och lögn och försök till skrämsel och hot. Låter sig en övertygad nationalsocialist sig kuvas eller tystas av sådant? Nej aldrig i livet. När vi… Läs mer »

Peter
Medlem

Tjena Anders… D var ett tag sen. Vi följdes ett tag på judeboken medan man kunde skriva utan att bli censurerad.. Jag säger som då… Hellre en auktoritär stat under nationalsocialism än en dito under judeosocialism(men helst hade jag sett all socialism dö en kvalfull död) Varför blanda in judeosocialism-marxism med nationell känsla.. Luktar döddagar. Bättre att ställa sig upp och vara nationell utan höger-vänsterskala… Kolla på Dulny mfl Alt Right som vill återskapa ”aristokratin” att adeln ska råda LOL Good Luck.. Sen har vi renodlade old-school nazi som är övertygade om den starka staten ska bygga på ”folkgemenskap” Jeez…… Läs mer »

Gunnar
Medlem

Vidriga etablissemang och lögnpress. Sanningen kommer segra!