RN DIREKT#61:
Nils-Erik Hennix, MakerSupport och IT-säkerhet

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt kommer den välkände nationelle opinionsbildaren Nils-Erik Hennix att medverka. Nu går det även att stödja Radio Nordfront/NTV genom MakerSupport!

Ikväll har gästar ingen mindre än Nils-Erik Hennix Radio Nordfront. Hennix är en veteran inom den nationella rörelsen och har tidigare varit drivande inom exempelvis Nationaldemokraterna.

Nu senast var Hennix i hetluften efter att pk-etablissemanget fick reda på att han ideellt spridit glädje bland pensionärer.

Våra lyssnare kan numera även stödja oss genom vårt sprillans nya kontoMakerSupport (scrolla ner och kika).

Kvällens ämnen:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Inbjuden gäst är även Nils-Erik Hennix.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Nytt! Stöd oss via super-fräscha MakerSupport:

Eftersom Hatreon fått problem och inte längre kan erbjuda sina tjänster för tillfället finns det nu ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Det fungerar på samma vis som Hatreon och är en tjänst som gillar yttrandefrihet. :-) Klicka här för att komma till vår sida på MakerSupport!

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport/Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#61: Nils-Erik Hennix, MakerSupport och IT-säkerhet” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ValhallaPerJoss Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Joss
Medlem

Hamas skapades av muslimska brödraskapet (sunni) men dess finansiering tog slut på grund av USAs tryck på Saudi. Då klev Iran in och tog över finansieringen, fram till att Hamas var anti assad under Syrien kriget, då drog Iran in finansieringen. Men har börjat finansiera Hamas igen.

Troligen är Irans allians med Hamas en del av Israel och Saudis och USAs allians mot Shia-blocket.

Per
Medlem

Härligt att radio NF är tillbaks; har haft viss abstinens under uppehållet.