Iran: ”USA, Israel och Saudiarabien ligger bakom protesterna”

UTRIKES. Irans riksåklagare menar att sioniststaterna USA och Israel tillsammans med lydhunden Saudiarabien ligger bakom de senaste dagarnas protester i Iran.

Irans riksåklagare Mohammad Jafar Montazeri har i statlig media pekat ut USA, Israel och Saudiarabien för att ligga bakom de senaste dagarnas stundtals våldsamma regeringskritiska protester i Iran som hittills renderat i över 20 döda och över 400 gripna.

Montazeri anklagade CIA:s Iran-ansvarige Michael D’Andrea för att ha samordnat demonstrationerna, Israel och USA för att ha planerat dem samt Saudiarabien för finansieringen av projektet. Dessa ska dessutom ha använt sig av iranska oppositionella grupper som till exempel Folkets Mujaheddin samt olika kommunister och rojalister.

USA:s utrikesminister Rex Tillerson har tidigare öppet meddelat att USA söker ett så kallat regimskifte i Iran. Dessutom har president Donald Trump, tillsammans med andra amerikanska politiker och bland andra Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, alltsedan början av protesterna uttalat sitt stöd för de krafter som nu vill omkullstörta den iranska regeringen.

Den iranska elitstyrkan Revolutionsgardet har dock gått ut och meddelat att protesterna nu kvästs:

— Det var som mest 1.500 människor på varje plats och antalet bråkmakare var inte mer än 15.000 i hela landet, enligt Revolutionsgardets befälhavare Mohammad Ali Jafari.

Samtidigt har flera demonstrationer till stöd för regeringen ägt rum som haft betydligt fler deltagare.

Iran har länge varit en nagel i ögat för den globala sionismen på grund av dess bekämpning av terrorister som i till exempel Syrien samt deras stöd för den antisionistiska shiamilisen Hizbollah.

Källa:
Irans riksåklagare: USA ligger bakom demonstrationerna

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SigfridAndreasAndersSenasteFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Montazeri säger det som de flesta utanför (((bolagsmedia))) har varit nästan säkra på hela tiden. Må Iran krossa de smutsiga hundarna! Tillerson och Satanyahu måste bort!

Senaste
Medlem

Flera av främlingarna här i landet med ursprung i de där regionerna verkar vara positivt inställda till regimskifte i Iran, mer anonyma medborgare samt sådana som iraniern Hanif Bali, judinnan Katerina Janouch, och så Ingrid Carlqvist. Globalisterna har verkligen lyckats skapa lydiga undersåtar ur alla läger, vilka samtliga, utan att kanske förstå det själva, dansar efter samma pipa.

Anders Jonsson
Medlem

Israel, JUDE-USA och de JUDE-kontrollerade Saudi-araberna (sunni) gick på pumpen i Syrien. Nu försöker förbrytarna och krigshetsarna med alla lögn-JUDE-medier i släptåg sig på att försöka krigshetsa mot Iran.

Nu gäller det för alla goda krafter att stå emot dessa Satans mördarmakter.

Hell seger!

Andreas
Medlem
Andreas

En muslimsk Iran-ansvarig CIA-chef, en sammansvärjning som planerats i fyra år, och så bara detta. Kanske Iran skulle haft ett kalifat som granne med. Nåt verkas fattas i alla fall.

Sigfrid
Medlem

Helt klart att de jude kontrollerade staterna USA och Saudiarabien ligger bakom kravallerna i Iran.Judarna strävar efter världsherravälde och gör allt för att skapa problem i sina närområden.Önskedrömmen vore att Nordkorea sköt en kärnvapenmissil mot skurkstaten Israel.

Senaste
Medlem

Den pensionerade amerikanske officeren Ralph Peters skrev 1997 en kaxig artikel som sammanfattar en hel del och visar vilken syn på världen och folk de här typerna har: ”We have entered an age of constant conflict…We are entering a new American century, in which we will become still wealthier, culturally more lethal, and increasingly powerful. We will excite hatreds without precedent. Information destroys traditional jobs and traditional cultures; it seduces, betrays, yet remains invulnerable. How can you counterattack the information others have turned upon you? There is no effective option other than competitive performance. For those individuals and cultures that… Läs mer »