Kaoset i Charlottesville: Undantagstillstånd och dödsfall när nationalister skulle stoppas

USA. Den planerade stora nationalistiska demonstrationen i Charlottesville hann knappt börja innan delstatens guvernör förklarade undantagstillstånd i ett försök att stoppa den. I etablissemangets kamp att slå ner demonstrationen dog tre personer och uppemot 35 skadades. Uppdatering avslutad.

Idag hålls vad som förväntas bli den största nationalistiska demonstrationen i modern amerikansk historia i staden Charlottesville, som ligger i delstaten Virginia. Demonstrationen, som går under parollen ”Unite the right” är den andra av sitt slag, efter den mycket lyckade och spontana demonstration som hölls på samma plats tidigare i år – då flera hundra nationalister från Alt right-rörelsen samlades för att visa sitt motstånd mot avlägsnandet av en staty föreställande general Robert E. Lee och krigshjälten Stonewall Jackson. Under den demonstrationen syntes även en Tyrrunefana bland demonstrationsdeltagarna.

Inte helt olikt det som skedde med Motståndsrörelsens planerade demonstration i Fredrikstad så fick arrangörerna först klartecken att hålla demonstrationen i Lee Park, varpå de lokala myndigheterna plötsligt ändrade sig och drog tillbaka tillstånden av ”säkerhetsskäl” och krävde att demonstrationen skulle hållas i en annan park utanför staden. Nationalisterna tog därefter saken till domstol och fick slutligen tillstånd av en federal domare att hålla demonstrationen som planerat.

Redan i natt höll man en fackelmanifestation, som kan ge en försmak av vad som väntar idag:

Red Ice TV kommer att livesända på plats och sändningen startar 18:00, svensk tid. Se livesändningen nedan:

Ni som har medlemskonto på Red Ice bör även se över era lösenord, då medlemsdatabasen med största sannolikhet har hamnat under fientliga krafters kontroll. Läs mer HÄR.

Uppdatering 18:15

Red Ice TV:s livesändning är uppenbarligen försenad, vilket kan ha sin förklaring i att Red Ice medlemssida är nere och Palmgrens och Lanas Twitterkonton kapade av fientliga krafter som påstår sig ha sidans medlemsdatabas i sin ägo. Till Nordfront har Palmgren bekräftat att sidan och han Twitterkonto är utom hans kontroll och vi intväntar svar om det blir någon livesändning.

Tills vidare kan vi rekommendera Ruptly TV:s livesändning:

Uppdatering 18:45

Efter att nationalister hamnat i våldsamma bråk med bland annat ”Black Lives Matter”-supportrar har Virginias guvernör Terry McAuliffe förklarat undantagstillstånd och skickat in militärpolis i staden för att ta kontroll över situationen.

— Beteendet och retoriken i Charlottesville under de senaste 24 timmarna är oacceptabelt och måste få ett stop, deklarerade McAuliffe vita Twitter.

Richard Spencer uppmanade också nyligen via Twitter alla att lämna stadens centrala delar för deras egen säkerhet.

Uppdatering 19:25

Enligt uppgift ska en grupp, under ledning av Daily Stormers Andrew Anglin ha försökt återgruppera vid en annan park, McIntire Park. Väl på plats ska de ha skingrats av polis. Anglin uppmanar alla att inte vika en tum:

Samtidigt går YouTubes kändaste person PewDiePie ut och hyllar nationalisterna som samlats i Charlottesville:

Uppdatering 19:45

Två svenskar som besökte ”Unite the Right” i Charlottesville var Daniel Friberg och Christoffer ”Chris” Dulny från Nordisk Alternativhöger. I ett filmklipp förklarar de vad som hände och ger sin analys av situationen:

Samtidigt trendar #Charlottesville på Twitter i USA:

Uppdatering 20:15

Enligt nyhetsbyrån AP ska ett fordon ha kört rakt in i en grupp motdemonstranter i Charlottesville. Skadeläget är ännu oklart.

Samtidigt har USA:s president Donald Trump gått ut och fördömt ”hat” och ”våld” på Twitter. Det är ännu oklart ifall han syftar på motdemonstranterna, polisen eller de nationalister som bidrog till hans valseger i sitt avståndstagande.

Uppdatering 20:25

En journalist från RT tweetade just ut en film från kaoset kring bilen som ska ha plöjt in i en folksamling bestående av motdemonstranter. Han rapporterar om svåra skador:

Uppdatering 20:40

En ny film visar hur en silverfärgad sedan i hög hastighet kör in i en folksamling, för att sedan snabbt backa därifrån – jagad av en grupp upprörda motdemonstranter.

Samtidigt rapporterar RT om att en kvinna har förts iväg med ambulans efter att ha stukat sin vrist.

Uppdatering 21:10

Polisen i Charlottesville ska ha spärrat av området där attacken skedde och enligt uppgift har flera personer legat på marken och fått sjukvård. Via Facebook uppmanar också polisen människor att hålla sig borta från området.

RT har också publicerat ett nyhetsinslag med video från diverse sammandrabbningar under dagen:

Ytterligare en film har också publicerats från bilattacken. Nordfront vill varna känsliga läsare för starka bilder:

Ytterligare ett klipp visar hur människor ligger på gatan och vårdas för skador:

Uppdatering 21:30

Aftonbladet uppger att minst en person ska ha dött och tio skadats efter bilattacken.

Aftonbladet rapporterar också förskräckt om hur personer ska ha ropat ”Blood and soil! under demonstrationen, samt att demonstrationsdeltagare ska ha varit beväpnade med automatvapen – något som är tillåtet enligt Virginias delstatslagar och den amerikanska konstitutionen.

Nu tycks även Andrew Anglin ha gett upp och skriver på Daily Stormer att nationalister inte kan samlas någonstans i staden utan att misshandlas av polisen. Samtidigt utropar han demonstrationen som en seger, då ”vi har visat att man måste stoppa våra idéer med våld. De har inget annat val”.

Uppdatering 21:45

Just nu håller Trump dessutom presskonferens, där han förväntas kommentera Charlottesville:

— Vi måste hela splittringen i detta land. Jag älskar alla i USA, sa Trump som i övrigt endast diskuterade krigsveteraner.

Trump ignorerade dessutom journalisternas ihärdiga frågor om han verkligen ville ha ”dessa vita nationalisters stöd”.

Uppdatering 22:25

På Alt right-forumet 4chan sprids just nu bilder som visar att det var komikern Sam Hyde som satt bakom ratten när bilen körde in i folkmassan. Många undrar nu hur Hyde ”kan fortsätta komma undan med det”.

Sam Hyde kommer undan igen. Klicka för större bild.

Komikern Sam Hyde har pekats ut som skyldig till flertalet grova våldsdåd i USA. Klicka för större bild.

På Twitter däremot sprids rykten om att det ska ha varit en svart kvinna som körde och att hon har tagits till sjukhus. Ytterligare uppgifter på Twitter, som påstås komma från polisen i Charlottesville, menar att chauffören ska ha varit man och att han ska ha varit rädd, blivit omringad av antifascister som slog mot bilen med slagträn och att man ska ha sett bromsspår vid platsen för kollisionen.

Uppdatering 23:35

Sajten gotnews.com har nu publicerat en artikel där en ung man vid namn Jerome Vangheluwe pekas ut som ansvarig för bilattacken.

Jerome Vangheluwe pekas ut som skyldig till attacken, då han står som ägare till bilen som körde in i folksamlingen i Charlottesville.

Detta har man kommit fram till genom att söka på registreringsnumret till bilen i fråga, som står registrerad på Vangheluwe. Via sociala medier kan man dra slutsatsen att han är en vänsterextrem narkoman, som bland annat uttryckt att han önskar att Trump blivit aborterad på sin Facebook.

Undersökning som kopplar Jerome Vangheluwe till bilattacken. Klicka för större bild.

Redan 2015 ska han ha skrivit på sin Facebook att Nationalism är hjärntvätt, vi kommer alltid att vara åtskilda tills vi förs samman. Fan mannen, världen och dess människor är vacker. Inte bara amerikan, utan pro-världen”.

Vilket motiv den utpekade Vangheluwe ska ha haft till attacken är ännu oklart, men det spekuleras i alltifrån drogpsykos, false flag-attack till att han ska ha misstagit folksamlingen för nationalister på diverse forum.

Uppdatering 23:45

Kaoset i Charlottesville fortsätter, då en polishelikopter som övervakade de antifascistiska motdemonstranterna ska ha störtat. I helikoptern ska två personer ha befunnit sig och de uppges ha kracshat vid en golfbana strax utanför Charlottesville, på väg ifrån sitt bevakningsuppdrag.

Se en film nedan från kracshen:

Samtidigt sprids just nu rykten om att Jerome Vangheluwe ska ha meddelat sig via Twitter om att han sålt bilen och är oskyldig till dådet.

Uppdatering avslutad
I slutändan uppges tre personer ha dött och uppemot 35 personer ha skadats i all tumult som uppstod under etablissemangets försök att stoppa den nationalistiska marschen. En dog när en bil körde in i en folkmassa och två dog i samband med att de flög en polishelikopter som kraschade.

Inledningsvis utpekades som bekant en vänsterextrem narkoman som personen som satt bakom ratten på bilen som körde in i folksamlingen. Detta då han enligt uppgift ska ha stått som ägare till bilen. I efterhand visade det dock sig att uppgifterna inte stämde, och personen meddelade via sociala medier att han sålt bilen.

Istället pekas nu James Alex Fields Jr ut som gärningsman. Enligt den amerikanska skvallersajten BuzzFeed ska hans mamma ha bedyrat att hon trodde att hans son skulle på en ”demonstration för Trump” och inte en ”vit supremacist-demonstration”.

James Alex Fields Jr pekas ut som ansvarig bakom vad som av etablissemanget nu beskrivs som ett terrordåd.

Politiker i USA kallar redan händelsen för ett terrordåd, men president Trump har fortfarande endast fördömt Charlottesville med generella ord om att våld från ”båda sidor” är fel.

Från Alt right-rörelsens sida har man dock utropat Charlottesville som en seger, då händelsen rönte enorm uppmärksamhet i amerikansk media, #charlottesville trendade som nummer ett på ameriansk Twitter och etablissemanget visade sin färg när man kände sig tvungna att utlysa undantagstillstånd för att stoppa nationalisterna.

Avslutningsvis bjuder vi på ett filmklipp som visar hur motdemonstranter från den antivita, pro-afrikanska och kulturmarxistiska gruppen ”Black Lives Matter” ropar slagord som ”Vi har ersatt er!”, som svar på nationalisternas slagord om att vita människor i USA vägrar bli ersatta av minoriteter.

Nordfront vill tacka alla läsare som följde oss under gårdagskvällen och lovar att återkomma med fler spännande liverapporteringar och nyheter om Charlottesville efterspel.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

110 Kommentarer till "Kaoset i Charlottesville: Undantagstillstånd och dödsfall när nationalister skulle stoppas"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Jag kan också rekommendera Ruptlys (Russia Today) livesändning, som körts i en halvtimme nu: https://www.youtube.com/watch?v=z7Bftlvh1qs

Jag skulle också kunna klistra in lite fler länkar, men oroar mig för skräpfiltret. Men det finns också TheBigKK, samt Jason Kesslers Twitter-konto ”themaddimension”.

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

RT streamen suger faktiskt! De filmar bara massa skrikiga liberaler..?

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Enligt Kessler vägrar polisen talarna anträda talarplatsen, med endast en halvtimme kvar innan det börjar? Mycket lagvidrigt i så fall: https://twitter.com/TheMadDimension/status/896392553364426753

Perra
Gäst
Nybörjare
Perra

Se vad som hände R Spencer via hans eget Periscope film. https://www.pscp.tv/RichardBSpencer/1ypKdlngloYKW?

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Såg en finfin svastika vifta förbi, blev rörd. Annars samma gamla vanliga. Snuten står på marxist-rödingarnas sida.

röret
Gäst
Nybörjare
röret

Man ska vara försiktig med den ståndpunkten, även när det gäller Sverige. Polisen arbetar för staten, och tyvärr är de flesta av dem orderföljare. USA har varit mångkulturellt sedan nuvarande polisers födelse. Jag tror att de allra flesta poliser personligen avskyr Sorosvänstern mer, och flera av dem VET säkerligen mycket kring varför det ser ut som det gör, men i sitt yrke ligger de närmare s.k antirasister, eftersom dessa inte är ett hot mot deras arbetsgivare.

Ha alltid detta i åtanke. Är staten ”liberal” och ”antirasistisk” så är även polisen det.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Enligt Anglin ska de mötas i McIntire Park istället.

Norrland
Gäst
Nybörjare
Norrland

Till Horunge sätt dej på samma båt som tog dej hit och åk hem igen och ta alla dina ensamkommande polare med dej ni är inte välkomna i Sverige!

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ta det lugnt med den stackarn, den använde ju hela sitt ordförråd i två kommentarer.
Tänk på att den kan bränna spolen mellan öronen om du använder alltför invecklade meningar som svar.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Äckliga apor.

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Förbannade marxister! Samma gamla historia om och om igen de är på samma sida som systemet. Judiska jävla marionetter. Allt nationellt ska krossas. Det tragiska är att judens lockar sina idioter med en sil om de åker och beter sig som idioter. Tragedin bakom överdoser och allt som man utnyttjar håller man tyst om. Psykopater är kroknäsan.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Åk hem till öknen med dig. Du är inte önskvärd här.

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

När händer detta i Sverige? Imorgon, om 2 veckor, en månad, ett år?

Fd RKU:are
Gäst
Nybörjare
Fd RKU:are

It’s gonna go down i Göteborg… B)

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Emperiet usa krackelerar, sluta då att använda vita mäns uppfinningar, typ allt efter spjutet

? Stampgroda
Gäst
Nybörjare
? Stampgroda

Jag är rädd för att även spjutet var en vit mans uppfinning ?

Achmed Achmedson
Gäst
Nybörjare
Achmed Achmedson

Haha Pewds, vilken jävla hjälte
Älskar att skribenten väljer att gå samma sarkastiska väg och skriva att han hyllar de iq-befriade herrarna :D

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Hell PewDiePie!

Allan
Gäst
Nybörjare

Polisen och militären är judens legoknektar, inget annat, det är juden och dess legoknektar som är det största hotet mot vår frihet, för de möjliggör alla de andra skadeverkningarna.

Även Shomrim och GI-Joe bor någonstans.

Allan
Gäst
Nybörjare

En Muhammed rondellhund i trädgården hos Shomrim-Hasse, så får han umgås ännu mer intimt med de han beskyddar i ”jobbet”.

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Tänk dig om grispolisen inte hade varit där. Nationalisterna hade omedelbart permanent oskadliggjort orcharmén på plats.

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Polisen är anti-vita grisar.

N.N.
Gäst
Nybörjare
N.N.

Negersvin/blattesvin med andra ord?

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Den mest antivite är vit, vet du inte det. Marxistpropaganda!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kanske förtrycket över de vita i USA håller på att lätta?

ELJ
Gäst
Nybörjare
ELJ

Chansen att situationen i USA och Europa inte kulminerar i väldigt mycket våld inom en inte alltför avlägsen framtid känns väldigt osannolik. Det kommer inte bli vackert men är förmodligen nödvändigt och oundvikligt.

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Vem är förvånad jävla vänsterpack!

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Här finns två filmer från när bilen plöjer in i vänsterpacket. Den ena bara någon meter från själva påkörningen:

https://twitter.com/ProtestSPb/status/896439760134262784

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

En stillbild från ”the impact”.

comment image:large

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Vad jag kunde höra på ruptly’s livestream så verkar det som att det var sex stycken skadade. Varav skadorna varierade mellan lindrigt skadade och mycket lindrigt skadade.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Regnummret syns tydligt. Kan det vara Sara Rubinsteins Dodge?

comment image

? Stampgroda
Gäst
Nybörjare
? Stampgroda

Det var helt klart AFAiterna självas fel, som sprang in i bilen med full kraft. De är allt gravt självmordsbenägna de små krypen.

Olof
Gäst
Nybörjare
Olof

Det här kan bli början på inbördeskriget som kommer. Om inte nu så senare och det kommer sprida sig över hela väsvärlden.

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Hoppas ingen människa blev skadad. Såg ut att bara vara rödingar och homosexuella.

Jonas Svensson
Gäst
Nybörjare
Jonas Svensson

Varför näckar Christoffer Dulny i direktsändning?

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Han säger ju det i filmen. ”we got mazed”. Antagligen så losnar pulvret bättre om man luftar huden.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Har inte Mossad försett jänke-shomrim med skunk spray?

Allan
Gäst
Nybörjare

Med tanke på hur många Neger-Greger-Shomrim det finns där så är deras kroppsodör en ekvavilent.

Jonas Svensson
Gäst
Nybörjare
Jonas Svensson

Vad betyder ”we got mazed”? Tycker fortfarande att Dulny kunde plockat på sig en t-shirt. Handlar om anständighet.

antiantifa
Gäst
Nybörjare
antiantifa

vissa straffar gud direkt. så som motdemonstranterna bettede sig.. antivita röda goys

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Trenden är tydlig: Vi går mot raskrig mellan vita och judar/antirasister/rasifierade i USA.

Vi ser samma trend i Europa.

Hell seger!

Skånskt Stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt Stål

Attacken med bilen måste varit en set up av säkerhetspolis eller Antifa-grisar som medvetet vill framställa demonstrationen som hatisk. Nu kmr media gotta sig i år och dar.

Skånskt Stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt Stål

Detta kommer brukas som bevis för att vi och folk med liknande åsikter som oss är terrorister (bruk av bil som vapen på offentliga platser). Ingen av de nationalister som skadades med hjärnrör och batonger kommer få någon press alls, det enda vi kmr höra om är bilattacken.

Jeanne
Gäst
Nybörjare
Jeanne

Bilatacken är en false flag så klart.
Eliterna vill inbördeskrig nämligen.

Extremty
Gäst
Nybörjare
Extremty

Inbördeskrig vore faktiskt drömmen just nu.

Hellfire
Gäst
Nybörjare
Hellfire

Vilken jävla smäll! Jag kunde inte gjort det bättre själv…mangla massa untermench med en bil!?

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

MÄKTIGT! Nu Donerar ni en allt vad ni kan så Robin kan köpa en drönare!

Märk Donationen: RobinDrönare :D

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Om ni köper en drönare ha alltid en programmerad gpspunkt dit drönaren kan ”fly” om snuten kommer!

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Varje gång någon nämner hur de hemska nazistrasistfascisterna mördade en oskyldig stackare i Charlottesville, spamma de med bilder från terrordåden som drabbat Europa de senaste åren. Tiotusentals av vårt folk mördas och våldtas över åren, ingen anti-vit eller icke-vit ska kunna låtsas som att nationellt motstånd är vad som skapar kaos och elände i våra länder.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Den som misstänks har som spelfavorit på Facebook: Grand Theft Auto IV new version

Gissa att de kommer att yla om att datorspel är farligt.

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Föraren av bilen var en svart kvinna.
Syns tydligt här: https://www.youtube.com/watch?v=5g-a_WanBkw

Skall bli intressant att se om fake news media försöker pinna detta på Nationella. Jag hörde en live sändning med nån förljugen media som utgick från att det var ”vita extremister” och så pratade de om att dödsstraff var tänkbart. När det kommer fram att det var en svart kvinna blir det nog inte tal om dödsstraff…

Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Kvinnorna i bilen som syns i det filmklippet sitter dock i bilen som blev påkörd av gärningsmannen. Den senare backade ju tillbaka efter krocken och lämnade platsen.

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Tre bilar totalt . Svarta kvinnan i bil nr 2. Vänster / antifa kille som körde först. Han är identifierad och arresterad.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Det var en snygg bil, synd. Hoppas den är helförsäkrad. En stridsvagn hade varit bättre.

Dpo
Gäst
Nybörjare
Dpo

Kan vara värt att påpeka att det såklart inte är komikern Sam Hyde som är skyldig till bilkraschen. Det är en återkommande meme inom alt-right att lägga upp bilder på honom som ”gärningsman” när terroristattacker och liknande har skett och där man ännu inte vet vem som gjort vad. Kommer för övrigt rapporter om att bilen ifråga blivit attackerad av Antifa och att föraren endast försökt ta sig undan.

Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Självklart är det så och det framgår om man klickar på hyperlänken på Sam Hydes namn och läser artikeln som Nordfront tidigare publicerat om honom.

Memen förstås dock lite av att man måste påpeka det.

Dpo
Gäst
Nybörjare
Dpo

Menade inte att Nordfront borde ha förklarat det i artikeln, utan min kommentar var riktad till dem bland läsarna som kanske inte känner till alt-right-rörelsen så väl.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Ni får bereda er på att systemet kan välja den här vägen i Sverige också nu när dom har fått blodad tand. Det handlar om att från deras sida markera att bara en väg tolereras. Deras väg. Så betydligt tuffare tider nalkas än hittills. Massinvandringen är just nu i en kritisk fas och behöver så lite motstånd som möjligt.

Allan
Gäst
Nybörjare

Det är inte som att den rabiessmittade (((knähunden))) (((systemet))) är, kommer lägga sig ner och självdö lungt och stilla, den kommer försöka bita så många som möjligt. Det måste man utgå ifrån och idka guerrillaförsvar som motvärn.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Det sägs att bilterroristen var en anti-trump idiot som fått bilen av sin pappa som är Senior Vice President för FFF Enterprises Inc

comment image

Allan
Gäst
Nybörjare

Med de slokögonen och ägghuvudet är det en kryptojude.

Goodnight left side
Gäst
Nybörjare
Goodnight left side

Jag tror det får anses bekräftat att det var en neger som körde in i AFA-lössen. Tog fel tydligen. Man kunde skita ned sig av skratt för mindre.

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Ja det är onekligen skrattretande för etablismanget. En vit antivit kör över antivita.

Allan
Gäst
Nybörjare

(((SD))) judepartiet vars uppgift är att cementera (((tvångskulturen))) vill ha flest Shomrim av alla i åttaklövern. Facit finns ju redan i Norge där FrP sitter i regeringsställning på alla fyra för juden, svarimporten pågår för fullt och Shorim slår ner (på) vita nationalister.

(((SD))) är det farligaste partiet i Riksdagen, för tomskallar tror de är något de inte är a.k.a. ”Jimpans hemliga plan”.

Så det är judiska legosoldater som slår ner vita nationalister, (((SD)))are röstar på!

Frasse
Gäst
Nybörjare
Frasse

SD har varit ett parti med sunda åsikter.
Det sunda är numera utraderat från partiet med hjälp av Expos mullvad Mattias Karlsson.

Allan
Gäst
Nybörjare
Det var väldigt länge sedan de var ens lite bra, senast var väl under Anders Klarström, med Jimenez Åkersork vid rodret lät det redan 2010 så här: Jimmie Åkesson har ordet HOS ADAKTUSSON 2010 I programmet Angeläget med Adaktusson (TV 8 april 2010) fick Jimmie Åkesson frågor: Adaktusson: Så även om det blir fler muslimer genom att det föds fler muslimska barn så välkomnar ni det?

 Åkesson svarar: I vårt samhälle så kommer människor, andra och tredje generationens invandrare, att assimileras i det svenska samhället, vi kommer att skapa möjligheter för människor som föds i invandrarfamiljer att bli en del… Läs mer »
senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

De psykotiska antirasisterna skiter förstås i vilket och kommer använda det i sin propaganda, oavsett hur fel de än kan ha och hur uppenbar sanningen än är.

Fuckyall
Gäst
Nybörjare
Fuckyall

”Jerome Vangheluwe pekas ut som skyldig till attacken, då han äger bilen som körde in i folksamlingen i Charlottesville.”
Första gången en vänsterpundare har gjort någon nytta i sitt miserabla liv…

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

*Asgarv* Judarna äro sannerligen skitnödiga nu.. vilket ”kaos”

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Hehe-ett jävla liv tydligen. Hittills verkar det bara vara rött avskum och snutar som dött. Till följd av klanterier dessutom. Gott så.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Nationaldag ?

South
Gäst
Nybörjare
South

Sydstatare är hårdingar som inte ger sig i första taget, det har de bevisat förr. Dessutom är de beväpnade till tänderna.

No Pasaran
Gäst
Nybörjare
No Pasaran

Först antifascisten Karttunen som knarkar ihjäl sig, sedan denne Vangheluwe som kör ihjäl sina egna och dödar en (?). AFA kanske borde ta det lite lugnare med drogerna.

antiantifa
Gäst
Nybörjare
antiantifa

fast inte snutarna i helikoptern kanske var dumma goys, så är det ju instant karma X2 rödingar och snutar beter sig som as, msm ljuger direkt om nazist terrorister, sedan kommer detta fram

antiantifa
Gäst
Nybörjare
antiantifa

”You pretend that you are patriots but you are anything but a patriot,” @GovernorVA says to white supremacists in #Charlottesville.
VILKEN JÄVLA SOPA SNACKAR SKIT UTAN ATT HA FAKTA
https://twitter.com/CBSNews/status/896498686259286016

Allan
Gäst
Nybörjare

Joel Vangheluwe skall det väl vara i och med att det är den knarkande vänsterextremistiska sonen, enligt skärmdumpen.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Vilken dag. Lyckad demonstration och vänstern är som vanligt förbannade.

Erik
Gäst
Nybörjare
Erik

Demonstrationen vart ju avblåst, och alt-rightarna attackerade a med pepparsprej, batonger och övervåld av polis samt lurade in i afa-mobben av dem..

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Du har rätt. Förstår inte varför polisen sätter alla på samma plats. Vänstern står ju som vanligt och kastar stenar, syra och allt möjligt.

wpDiscuz