VIKTIGT: Red Ice Members hackade av antifascister (uppdaterad)

IT. Red Ice TV:s medlemssida är för tillfället nedstängd och Henrik Palmgren och Lana Lokteffs Twitter ser ut att kontrolleras av antifascister som utlovar en publicering av hela medlemsdatabasen.

Tidigare idag slutade Red Ice TV:s medlemssida att fungera, vilket nu kan ha fått sin förklaring i och med att både Henrik Palmgren och Lana Lokteffs personliga Twitterkonton är fyllda med Antifa-symboler och inlägg som utlovar en publicering av hela Red Ice medlemsdatabas, i vilken 23 000 medlemskonton ska finnas.

Med tanke på allt som hänt under den senaste tiden så vill Nordfront uppmana sina läsare att se över sin IT-säkerhet och sina lösenord, särskilt ifall man har ett konto på http://www.redicemembers.com/.

Det man kan hjälpa till med är att anmäla Palmgrens och Lokteffs respektive Twitterkonton som hackade.

Uppdatering

Henrik Palmgren har åter kontroll över sitt Twitterkonto och har släppt en Youtubevideo där han berättar om intrånget mot Red Ice:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

36 Kommentarer till "VIKTIGT: Red Ice Members hackade av antifascister (uppdaterad)"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Självklart var det delar av den amerikanska säkerhetstjänsten som gav vänstertöntarna möjligheten att genomföra detta.
Vänsterknarkarna utgör inget hot mot det judiska kapitalistiska systemet, de är en produkt av den.

I Sverige så samarbetar ”””arbetarklass””” (rikemansbarn) vänsterterrorister tillsammans med kostymnissarna från den svenska regimen och överklassen från media/kultur etablissemanget för att gemensamt försöka stävja det växande nationalsocialistiska motståndet mot svenska statens tyranni.

Att AFAiter samarbetar med västerländska regeringar är inget nytt.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Mycket trist. :( Man kan dock titta på demonstrationen genom Ruptlys sändning: https://www.youtube.com/watch?v=z7Bftlvh1qs

Zarras
Gäst
Nybörjare
Zarras

Även om vi ser oss som bättre människor, som inte sjunker ner till rödingarnas låga nivå ..så börjar det väl bli dags att slå tillbaka?

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Det finns inte riktigt samma möjlighet för oss.
Vi är överlägsna människor som organiserar oss propert och kämpar organiserat och ordningsamt.
Vänsterpöbeln är en hord av emotionella, svaga, R-selekterade människor som inte behöver mycket för att börja skrika, gråta, bli frustrerade och arga eller känna att de kan omedelbart släppa allt vad de höll på med för att springa till närmsta centrum för att börja skrika: ”Inga nazister på våra gator” hundra gånger om.
De har ingen organiserad struktur som nationalister har, vilket gör de till perfekta legosoldater för ((västerländska regeringar)), ungefär som en kaotisk orcharmé styrd av judar.

fxcgfhn
Gäst
Nybörjare
fxcgfhn

Ja vi är så fantastiskt överlägsna att vi förlorar för att vi inte gillar spelreglerna.

Vad är det för jävla förlorarattityd?

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Jag menade, som jag tycker att man klart kan tyda från mitt tidigare inlägg, att nationalisters organisationsmetod är ett resultat av att vi är överlägsna rasförrädarna. Notera att det inte är rasförrädarna som ”vinner” just nu, det är Juden. Men snart kommer det att vända, och vi kommer att bli de slutgiltiga segrarna.

nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Förmodligen (((twitter))) själva som överlät kontorna till AFA – som tog på sig detta.

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Med tanke på att Twitter ingår i samma internationella judiska-kapitalistiska förtryckarsystem som de västerländska regeringarna och oorganiserade vänsterpöblarna, så är det faktiskt högst sannolikt att det inte ens krävdes att en västerländsk regering hackade Red Ice, utan att Twitter helt enkelt gav informationen till AFAiterna.

mannen bakom dig
Gäst
Nybörjare
mannen bakom dig
Undrar om det verkligen är AFA som fixat detta helt själv eller om det är i samarbete med högre (((makter))) som inte själva kan gå ut med att de hackat nationella sidor för att skrämma och tysta oss. (((Säpo)))? Sådant som ingen statsorganisation kan utföra för att bekämpa nationella får AFA utföra. Kommer säkert smugglas vapen åt AFA i framtiden när inbördeskrig hotar. Detta är en orsak till varför vi inte kan vara våldsamma. Hade vi varit det hade de haft anledning att bekämpa oss med våld. Nu framstår de som dumma när de gör det och tvingas ljuga om… Läs mer »
Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Orcharméer såsom AFA består av den vita rasens genetiska sophög. De lägsta av de lägsta. 80 IQ förtvivlade beta-hanar, cuckolds med spaghettiarmar och kvinnor med ljusblått hår som skaffar en rasblandad mongoloidunge när de fyllt 40. Dessa undermänniskor är inget annat än det judiska systemets förtrupp, värdelösa sådana.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Våra motståndare ligger då i för att tjäna de sina tycks det mig.
Antivita individer som vill förstöra våra länders unika kulturer och etniciteter.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Dessutom verkar man desperata vid det här laget, man vill skrämma folk till underkastelse och tystnad.
Rättning i ledet och lydnad.
Man hatar vita och i synnerhet oss som vägrar foga oss.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

vi som vägrar foga oss *

dom kan sitaner sig
Gäst
Nybörjare
dom kan sitaner sig

Det ringde en slyns skulle inte bli för vånad om det var Robert Achbergs gäng vad jag skulle rösta på om det var val i dag jag förklara att det finns ett parti som får mina o mina vänner röst viket är det frågar hon nodiska motståndsrörelsen såklat efter det frågar hon vad röstade du i förra valet .svenskanas parti.tack

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Det går inte att gå in på Red Ice överhuvudtaget. Hela deras webbsida är nere.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Om de tror att de kan skrämmas genom doxning så tror de fel. Så fort Redice är upp på banan igen ska jag bli medlem.
Ska beställa något från Nordfront förlag likaså.

Jag gissar att både Nordfront och Redice hackats av myndigheterna och att de givit uppgifterna till AFA-dräggen.

Tina
Gäst
Nybörjare
Tina

Vänstern skaffar sig fiender i en rasande fart tack vare sina maskerad fetish kompisar i anonymous.

Själv går jag till matbutiken i en storstad med både Red ice och motgift T-Shirt, detta har jag gjort i flera år, ingen bryr sig.

Det roliga är att Red Ice har mest sanningssökare som medlemmar, det är de senaste åren som de har blivit alt-right. Lana och Henrik verkar inte kunna det minsta om att välja bra och olika lösenord om de lyckats logga in på deras Twitter.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Väldigt många har sparade lösenord i sina webläsare:
”Vill du att Firefox/Chrome/Explorer sparar detta lösenord”
Har ens dator blivit kapad så är det stor risk att E-mail, Twitter, Skype, Facebook etc kommer under angriparens kontroll.

Hackningen är antagligen något som planerats en tid men som genomdrivits idag eftersom det var känt att de skulle rapportera om Charlottesville.

Adde
Gäst
Nybörjare
Adde

Uppdatera med att Red Ices facebook-sida just nu sprider länkar i mängder. Möjligt att länkarna innehåller skadlig kod eller motsvarande.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ännu en gång: https://m.youtube.com/watch?v=S7lCVQIl1vc

Samtliga våra motståndare i ett nötskal.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Researchgruppen och antifascister som Martin Fredriksson har ju gått ut med att dom jobbat åt SÄPO.
När judisk makt, banker förbjuder en, då finns det mycket bevis på att staten kan utföra eller hjälpa till att utföra dataintrång.
Vart är Weev när man behöver honom?
Ärligt talat, tråkigt då tilliten sänks. Vart finns den svaga länken?
Hoppas Red Ice Radio säkerhetskopierar sina filer. Att återta webbsidorna ska förhoppningsvis inte vara något problem.

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Alla i min vänskapskrets vet att jag är ”antisemit” så vem fan bryr sig. Eller ska jag klargöra – alla i min närhet vet att jag ogillar juden.

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Det verkar som att Henrik Palmgren återfått kontrollen över sitt twitterkonto nu:
https://twitter.com/Henrik_Palmgren

fxcgfhn
Gäst
Nybörjare
fxcgfhn

Vad är problemet?
Användarnamn: jhsdfkjnd
Lösenord: soijfskdnf
Expire: 2018-02-23

Det är allt databasen behöver innehålla. Man behöver inga namn, adresser eller epostadresser.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Det är väl bara perfekt om 23000 pers blir ”avslöjade” samtidigt…. det kommer ju innebära att kanske 22500 fortsätter att säga vad de tycker öppet och därmed blir starkare opinionsbildare i sin närhet. Vi får nästan tacka AFA om de ”avslöjar” alla 23000.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Det är obegripligt för mig att medlemsdatabasen (Nordfront, RedIceTV) är permanent tillkopplad till internet. Varför?

Anonymous
Gäst
Nybörjare
Anonymous
Håller med. WP servern MÅSTE vara i ett DMZ och det enda som skall gå att ställa till SQL servern är en Parsat sql sträng.. viktigast av allt är att sqlen på säkra sidan, bakom brandväggen, skall parsa inkommande sträng och plocka bort alla wildcard sökningar. Sedan håller jag med andra tråden om att nordfront Inte behöver spara köpregister så förbannat länge!. Det går att parsa ned sql data till en krypterad databas om så önskas och tömma den sökbara. Men det är inte att rekomendera!. När det gäller WP så MÅSTE man förjka alla regler då man sätter upp… Läs mer »
Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Vänstermänniskor är typiska,sånadär som rör sig i samma kvarter hela tiden,o ska känna alla överallt,dom vill kunna scanna sin omgivning o bli tryggkåta..rätt äckliga eg..och då skulle det vara intressant o veta varför..dom byter strumpor o är allmänt spräckliga huvudet.Dom har en acceptans i stort sett för allt,för att själv kunna bli accepterade.

antihasBaranr33
Gäst
Nybörjare
antihasBaranr33

antifacister=NSA< helt enkelt Globalisternas lilla nätarmeer/hasbaras-marxister. Troligen överdrivet av de sk hackarna själva-inte många addr kommer att hittas :)

Stina
Gäst
Nybörjare
Stina

Jag har funderat på att bli medlem i Red Ice länge nu, det finns många gamla avsnitt om andlighet osv som jag har velat höra del två utav.

Stina
Gäst
Nybörjare
Stina

Förresten, vad åstadkommer de med dessa hack? AFA har inget att förhandla med, de kan aldrig få bort ens namn från dessa listor, så folk kommer bara bli förbannade och stärkas i sin åsikt/donera mer. Men anonymous vill ju bara visa sina 1337 h4cking sk1lls, töntar.

Tyke Runberg
Gäst
Nybörjare
Tyke Runberg

Verkar som att vänster är de som har makten. Varför svarar inte NF snabbt och brutalt när meningsfränder, kunder och medlemmar råkar illa ut. Vid en sån här händelse borde en speciell säkerhetsgrupp rycka ut och med stor precision och effektivitet eliminera hotet och därmed åter ge trygghet åt meningsfränderna. Nu lämnas de åt sitt öde med besvikelsen över att den organisation de stödjer sviker dem. Tror vänstern vid en liknande händelse hade ryckt ut med effektiva hitmans och åtgärdat hotet för att värna sina meningsfränders trygghet.

Extremty
Gäst
Nybörjare
Extremty

Ja. Men som med nästan allt annat handlar det om antal. Om vi var tillräckligt många skulle inte fienden vara något problem på något plan överhuvudtaget.

Vi är så ynkligt få att det är skrattretande. Om vi åtminstone hade ett parti i riksdagen med YNKLIGA 4% så kunde vi offentliggöra namnen på varenda nationalist i landet och skratta åt fienden. Vad skulle de kunna göra? :-)

Axel Eriksson
Gäst
Nybörjare
Axel Eriksson
Ett tydligt exempel är ju SDs intåg i Riksdagen. De är än idag paria på många ställen trots opinionssiffror runt 20-30%. 2002 så gick jag ut med att jag tycckte att man skulle rösta på SD, det fick konsekvenser för mig, jag var på intet sätt extrem utan menade ungefär det denna skribent skriver om, ”flygplatsen”. https://morgonsur.wordpress.com/ (skrivet 6:e juni) Han är ju ingen pariafigur och inte anhängare av Nordfront heller. Men Mycket av kontentan är ju viktig, Det finns mycket mycket mer men jag nöjer mig så nu. Så blev det val 2010. Och valet står mellan Mona och… Läs mer »
Simon Holmqvist
Gäst
Nybörjare

Men exakt vart skulle man rikta denna hämnd då tycker du?

Eman
Gäst
Nybörjare
Eman

Hmmm skumt. Inte bra!

wpDiscuz