Skandinaviska förbundet besvikna på Chang Frick: ”Vi är visst antinazister”

ANTINAZISM. Skandinaviska förbundet utmålas som extremister av juden Chang Frick.

Katerina Janouch talade vid demonstrationen

I en debattartikel på Nyheter Idag, ”Lämna inte walk over till extremister”, skriver tidningens judiske grundare Chang Frick att demonstrationerna mot FN:s migrationsavtal inte ska tillåta ”extremister” såsom Nordisk Ungdom och Nordisk alternativhöger. Frick skriver bland annat:

En av arrangörerna, enligt den pamflett som cirkulerat i sociala medier, heter ”Mynttorgsaktivisterna”. På deras Instagram publiceras politisk propaganda av varierande kvalitet. Men jag behöver inte scrolla länge förrän det dyker upp antisemitism, budskap från Nordisk alternativhöger, en rad inlägg till stöd för Nordisk ungdom och diverse rasideologiska inlägg.

Frick menar i sin artikel att Nordisk Ungdom inte passar in i den representation av ”vanliga svenskar” som demonstrerar mot avtalet. Demonstrationerna leds av bland andra judinnan Katerina Janouch som nyligen polisanmälde Granskning Sveriges Fabian Fjälling för att han frågat om hon ställer sig bakom judendomens talmudiska ritualer eftersom hon deltar i talmudiska ceremonier.

Att Skandinaviska förbundet inte hör hemma på demonstrationen håller dock inte förbundets Björn Herstad med om. Herstad hade begärt replik av vad han anser vara grova påhopp men inte ens fått svar från Nyheter Idag. På Twitter uppger emellertid Frick att när han såg mejlet så var svaret redan publicerat på förbundets egna sida Skandinavisk Frihet. I repliken skriver Herstad att ”Chang Frick är en lögnare”.

[…] Chang känner till allt detta och han känner till att vi konsekvent fört en antinazistisk idédebatt, att vi faktiskt vågar gå in på djupet och diskutera, lyssna och kritisera. Att vi tar ställning till idén och inte till budbäraren. Det vore klädsamt om han gjorde samma sak.

Frick skriver i sin artikel att det är viktigt att hålla ”extremister” borta från invandringskritiska demonstrationer och antyder att det är ett medvetet val från judar att engagera sig i denna fråga: ”Frustrationen över sakernas tillstånd i Sverige växer. Finns inget annat alternativ, då går folk till slut till extremisterna.”

Källor:
”Lämna inte walk over till extremister”
Replik: ”Chang Frick är en lögnare”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Axel ErikssonLingonetGunnarKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

”Antinazister” ? Har Björn Herstad missat att gammelfascisten Jonas De Geer är med i podcasten Skandinavisk Frihet eller?

_DH_
Medlem
_DH_

Hmm, sådana uttryck denna zigenarjude för sig med. Han anser att de två organisationerna inte är representativa för ”vanliga svenskar”? Jag misstänker att det han i själva verket menar är ”kosher-svenskar” – sådana som låtit sig indoktrineras av judemakten. För faktum är att förr i tiden skulle näst intill varenda man ha protesterat mot det som nu sker. Men vårt folk är i dag kuvat, och man måste visst godkännas av judisk auktoritet för att kunna betraktas som ”vanlig”. Det är talande för hur illa ställt det är med Sverige när en sån som Frick inte bara anser sig ha… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Bra att du påtalar att juden även är zigenare, något som jag tror gäller även för SDs påläggsmacka Paula Bieler.

Lingonet
Medlem

Ha ha! Rätt ofta är det riktigt roligt att läsa kommentarsfälten i nordfont, lite av ett kvällsnöje för mig utan att behöva kommentera.
Bra kämpat grabbs! Stå på er!

Gunnar
Medlem

NU/SF är sådana fruktansvärda cucks att man vill kräkas. När ska folket få nog av bögorganisationer likt dessa och förstå att det behövs radikalism istället för avståndstagande?!?

Axel Eriksson
Redaktör

De ska dock ha beröm för att de stöder vår rätt till yttrandefrihet.

Det är mer än vad de flesta systemkritiker hitintills vågat göra.