Mobilisera dig till redaktionsarbete

KRÖNIKA. Internet ger dig möjlighet till betydande insatser. Dra ditt strå till stacken genom redaktionellt arbete.

”Vad är det du tjattrar om? Så länge vi inte har hela världens tidningspress i våra händer, är allt du kan göra förgäves. Vi måste kontrollera eller påverka tidningarna i hela världen för att kunna förblinda och bedra folket.” – Baron Moses Haim Montefiore.

Massmedia har makt över folket.

Massmedia har makt över folket.

Ägandeförhållandena inom ”gammelmedia”
Många svenskar avskyr ”pk-media” eller ”gammelmedia”. Vad desto färre verkar känna till är att merparten av svensk massmedia ägs av judisk makt-rörelsen. Den som på allvar vill studera Västvärldens problematik måste våga sätta sig in i avgörande frågor likt sådana ägandeförhållanden.

Att judisk makt-ledaren Jonas Bonnier konspirerar med judisk makt-anhängare likt Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven under Bilderbergmöten är också något att beakta. Man skulle kunna säga att oavsett vilket parti väljare röstat på så har ljusskygga internationalister vunnit.

Anledningen till att detta fräcka skådespel kunnat fortgå har berott på att en minoritet haft monopol på att driva massmedia. I och med Internets lansering och alternativmedia ser vi en successiv avveckling av denna orättvisa.

Judisk makt-rörelsen är ansvarig för ”mångkulturen”
Många svenskar har kommit att avsky ”mångkulturen”. Ideologin vilar på vanföreställningen om att harmoni uppstår ifall man blandar olika folkslag från hela världen.

Man kan säga att ”mångkultur” är dolken som pressas in i den Västerländska civilisationen. Majoriten av ”anti-rasister” är korkade människor som tror att Sverige gynnas av ”mångkultur”, eller sådana som för ekonomisk vinning understödjer dolkstöten.

I praktiken innebär en förverkligad ”mångkultur” förintelsen av civilisationens utvecklare och därmed att Europa avvecklas till en livsfarlig ”mångkulturell” kåkstad. Många svenskar har kommit att motsätta sig att vi lämnar efter ett sådant samhälle till våra efterkommande.

För att kunna värja oss måste vi förstå vilka det är som medvetet åsamkar oss denna skada. Boken ”Hur Sverige blev en mångkultur” är viktig läsning för att förstå vilka som är ansvariga för den situation som vi befinner oss i.

Även denna korta film bör ses:


Barbara Spectre från Paideia gjorde uttalanden som öppnat ögonen på många.

Mot ett nytt medieetablissemang
Det är ofta behövligt att försöka greppa helheten för att förstå att verklig opposition faktiskt röner framgångar. Det går att bli irriterad på Fria Tider då de kallar Motståndsrörelsen för en ”kufisk sekt”. Ser man däremot till helheten vänds irritationen till förnöjelse eftersom den populära webbtidningen faktiskt är helt på det klara med vissa nyckelfrågor. Nordfront skiljer sig markant från Fria Tider eftersom vi i klartext angriper de som är ansvariga för Västerlandets olycka, och vi gör det på ett systematiskt sätt — vi utgör den radikala spjutspetsen.

Den som sätter sig in i Nordfronts argument om att det faktiskt existerar en judisk makt-rörelse inser att vi har rätt. Kanske inte till en början, men bevisningen som vi kan presentera är övertygande för den som tar sig tid följa den röda tråd som löper genom historien under tusentals år.

Läs exempelvis Dagens datum-artikeln om Stephen Wise – en pionjär inom judisk makt-rörelsen.

Läs exempelvis Dagens datum-artikeln om Stephen Wise – en pionjär inom judisk makt-rörelsen.

Folkbildningen som Nordfront bedriver påverkar sakta men säkert människor. Sanningen är otäck, men fler och fler förstår den. Fria Tider, Realisten, Nya Tider, Nationell.nu, Nordfront med flera är ett nytt medieetablissemang som växer fram. Alternativ media flyttar ständigt fram sina positioner.

Men det vore faktiskt bra ifall vi lyckades generera intäkter nog för att kunna avlöna folk att jobba professionellt med Nordfront. För då hade vi kunnat flytta fram positionerna i ännu snabbare takt. Frågan som Internet-tidningar brottas med är denna, och ingen tycks ha hittat ett bra svar ännu.

Oavsett så påverkas samhället mer än vi kan ana enbart genom alternativa mediers ideella arbete. Och till skillnad från råttorna på Södermalm är det inte ekonomisk vinning som får redaktionsmedlemmarna till att kämpa och tycka.

Polarisering svår att återkalla
15 år av Internet för folket har faktiskt gett näring åt ett ”vi och dom”-tänkande, för att låna Fredrik Reinfeldts ordval. Makthavarna hatar detta ”vi och dom”-tänkande, eftersom det handlar om en polarisering som är svår att återkalla. Det gamla medieetablissemanget står likt aggressiva lögnare som upprepar förklaringsmodeller som inte tål granskning, något som enbart kommer att leda till att fler slår bakut eller befäster sina politiskt inkorrekta åsikter än mer.

Samtidigt skär vi dagligen av bedragarnas livsnerv — att folket slutar lyssna på dem kommer göra att judisk makt-rörelsen förlorar, och vi kommer att vinna. Det är därför som kulturmarxistiskt avskräde likt Jan Guillou både är oroliga och aggressiva då vi inkräktar på deras makt. För oss är det bara att lägga in en högre växel och fortsätta med det som vi håller på med.

Guillou är givetvis en professionell manipulatör som ingår i det bedrägeri som Baron Moses Haim Montefiore talade om redan på 1800-talet. Folkets tilltagande revolt kommer att tryckas tillbaka med en stegvis ökande terror, men åtgärderna kommer att misslyckas — något som vi såg då Expressen gjorde ”hembesök” hos privatpersoner som kommenterat anonymt på nätet. Tidningen hade på ett dråpligt sätt fullständigt missbedömt situationen. Och i Grekland får exempelvis Gyllene gryning 27% av rösterna i pålitliga opinionsundersökningar — trots att företrädare fängslas eller till och med mördas!

Judisk makt-rörelsens krigföring mot Europa påminner om då ett bisamhälle kontinuerligt utsätts för störningsmoment. Bina kan då beskylla sin drottning för detta och välja att döda henne.

Folkbildning är ett vapen mot fienden
Istället för att enbart skrapa på ytan så gillar vi på Nordfront att gräva djupare. Varför beter sig hela Västvärldens massmedia på detta vis? Vilka kontrollerar pressen? Vilka var drivande under revolutionen i Ukraina? Vilka aktörer tjänade på revolutionen i Ukraina? Vilka var drivande redan under revolutionen i Ryssland 1917 och i Ungern 1919?

4476641_fullsize

Även den kände svenske konstnären Carl Larsson verkar ha haft politiska åsikter. Titta noggrant.

Vi granskar historien och belyser ständigt detta sexkantiga vidunder då det från skuggorna river mänskligheten. Desto äldre man blir desto mer förstår man hur vidrig och djupgående konspirationen är — makten utgår från de som kontrollerar Västvärldens pengar och massmedia. Detta är en logisk förklaring som de flesta borde kunna stämma in i.

Historiskt sett har inhemsk massmedia inte alltid bekämpat det svenska folket. På tiden då Torsten Kreuger ägde Aftonbladet var det annat ljud i skällan. Torsten var för övrigt bror till Ivar Kreuger, affärsmannen som framgångsrikt kom att utmana finanseliten innan han dog under mystiska omständigheter, en man som Nordfront tidigare skrivit en Dagens datum-artikel om.

varning_for_judisk_makt_rorelsen

Aftonbladet brukade vara lite grann som Nordfront. Tidningen publicerade en ledare med rubriken ”Europas frihetskrig”, samma dag som Tredje riket invaderade Sovjet, den 22 juni 1941. Klicka här för att läsa artikeln i sin helhet.

Folkbildning är ett kraftfullt vapen och Nordfront avlossar dagligen Dagens datum-kanonen.

Du behövs definitivt och kan göra stor skillnad
Internet är likt ett brus av information och desto fler som hjälper aktörer likt Nordfront att höras, desto klarare kommer våra idéer att påverka samhället till det bättre. Att hjälpa till med redaktionellt arbete är alltså synonymt med att skapa en bättre framtid för dig själv, dina nära och kära, ditt folk, andra europeiska folk och för mänskligheten som helhet.

Att påverka den allmänna opinionen är essentiellt. Internet är vårt verktyg.

Nordfront är vår megafon och Internet vår arena. Att påverka den allmänna opinionen är essentiellt.

Faktum är att notis- och artikelskrivande för Nordfront inte kräver medlemskap i Motståndsrörelsen och att du genom Nordfronts kraftfulla plattform kan påverka helt anonymt — och du kan göra stor skillnad i det långa loppet.

Kontakta Martin Saxlind för att mobilisera dig till redaktionellt arbete! Det går även bra att skicka in insändare till redaktionen@nordfront.se.

Tillsammans väcker vi ännu fler!

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Alter Ego says:

  Folkbildning är ett kraftfullt vapen och dagens datum är BÄST.
  Ett måste för varje svensk är också boken (Kreuger kommer tillbaka). Den bästa svenska bok som skrivits om makten i Sverige. Finns att köpa på antikvariat eller laddas ned här.
  http://www.4shared.com/folder/6l3a2mDd/_online.html?detailView=false&sortAsc=true&sortsMode=NAME

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 37 röster)
 • Hans von Memel says:

  Insändare inskickad!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 29 röster)
 • Joakim Kannisto says:

  Bra krönika! Fakta givande och uppmuntrande.
  Om jag inte skulle vara så dylig på grammatik och frasologi i övrigt så skulle jag säkert försöka mig på att skriva för nordfront.

  Kanske inte så passande för en svensk nationalist att ej behärska den svenska skriv konsten till fullo. Men jag är nöjd och skyller på flumm-skolan ;)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 23 röster)
 • NATIONALIST says:

  [Trollkommentar raderad] /Redaktionen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 10 röster)
 • NATIONALIST says:

  [Trollkommentar raderad] /Redaktionen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 7 röster)
 • PB031 says:

  Bra och viktig artikel! Bidra om du har möjlighet! Organisera Dig! Tillsammans krossar vi den judiska lögnappafate !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 26 röster)
 • Anonym says:

  Lägg er ned och dö istället, töntar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -59 (av 63 röster)
 • Revelj says:

  Jag har fanemej lyckats missa den lustiga detaljen i CLs målning. Tack Nordfront för förtydligandet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 21 röster)
  • Jag lyckades aldrig se den…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 6 röster)
  • Peter says:

   Att Carl Larsson skulle vara antijudisk stämmer inte. T.ex. var Carl Larsson god vän med Pontus Fürstenberg och målade den Fürstenbergska triptyken (se länk nedan) åt denne.

   Den judiske Fürstenberg var otroligt viktig för 1800-talets nationalromantiska rörelse i Sverige då han gav ekonomiskt stöd åt såväl Anders Zorn, Ernst Josephsson och Carl Larsson.

   Det var även Fürstenberg som såg till att Carl larsson blev lärare på konstkolan Valand.

   http://www.palace.se/konferens/furstenbergska-triptyken

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 11 röster)
   • Anders says:

    Fast det där är ju en omtvistad fråga, något som till och med publikationen ”Populär Historia” erkänner:

    ”I boken Carl Larsson spekulerar konsthistorikern Jonas Gavel kring Larssons eventuella antisemitism, en strömning bland delar av tidens intellektuella. Till dem hörde inte minst Strindberg. Samröret med den välvillige judiske Fürstenberg var inte heller komplikationsfritt, något som dock troligen främst berodde på spänningar som uppstod ur klass- och maktskillnader.”

    http://www.popularhistoria.se/artiklar/carl-larssons-liv-var-langt-ifran-en-idyll/

    Ett avhugget judehuvud är ju också talande.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +11 (av 11 röster)
    • Jävlar i det vad populärhistoria tassat kring het gröt. Det där citatet går att skriva från:

     ”I boken Carl Larsson spekulerar konsthistorikern Jonas Gavel kring Larssons eventuella antisemitism, en strömning bland delar av tidens intellektuella. Till dem hörde inte minst Strindberg. Samröret med den välvillige judiske Fürstenberg var inte heller komplikationsfritt, något som dock troligen främst berodde på spänningar som uppstod ur klass- och maktskillnader.”

     Till:

     ”Okej. Carl Larsson och många av dåtidens smartaste människor var antagligen antisemiter.. men det var helt normalt på tiden då judar inte styrde media! Även geniet Strindberg var antisemit.

     Carl Larsson bråkade även med den välvillige (ur populärshistorias synvinkel) juden Fürstenberg som ville strö guld över kända konstpersonligheter (utan att nämna eventuella motkrav som Fürstenberg hade för att dela med sig av sitt judeguld).

     Antagligen berodde det kanske på att judarna hade jättemycket makt och var stenrika”.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 12 röster)
     • Peter says:

      Fast den artikel som citeras understryker ju att det inte är Furstenbergs etnicitet som är problemet för Carl Larsson.

      Vidare går Carl Larsson till Isaac Grunewalds försvar när konstkritiker angriper Grunewald med anledning av en utställning med expressionistisk konst.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 11 röster)
     • Anonym says:

      Carl Larsson gjorde dessutom två fina porträtt av den judiske skalden Oscar Levertin, år 1906.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 8 röster)
     • Larsson kom ju från en vanlig familj och tvingades leva i fattigdom i Paris.

      Verkar som att Larsson målade den anti-semitiske målningen 1884, då han var polare med Strindberg. Strindberg och Larsson tycks sedermera blivit ovänner.

      I början av 1880-talet verkar han dock haft politiska åsikter av målningen att döma. Kanske var det guldet som hägrade i och med att han tycktes bli positiv till judar senare i sin karriär.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 8 röster)
 • Trond Helgeland says:

  Helt rätt, Robin. Det här är var det händer just nu, och alla som har förmågan att skriva och övertyga bör göra så på de sätt de kan. Just nu når den alternativa pressen ut till förmodligen hundratusentals, och Nordfront må vara den mest öppet radikala… Men jag vet i första hand att läsare på andra sidor som exempelvis Fria Tider även känner till och går in här och jag vet att skribenterna på andra sidor påverkas av vad som skrivs här. Det är trots allt sanningen som driver de flesta av oss – oavsett vilken sida vi jobbar åt.

  Det är även helt sant att besten nu är döende. Där har vi anledningen till att de gastar och etablissemangets våldsamma utfall. Rädsla för döden och slutligen dödsryckningar.

  SEGER!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 25 röster)
 • ugglan says:

  Man skall nog inte blanda ihop dessa medier med varandra för mycket åsiktsmässigt.
  Fria Tider är Libertarianer och Paleo-konservativa och tillhör närmast sfären kring Avpixlat och Exponerat.
  Den i särklass viktigaste opinionsbildaren är Avpixlat (fd. Politiskt Inkorrekt) det var den sajten som drog igång det hela. Avpixlat stör helt klart etablissemanget, vilket de andra ”nationella” medierna inte gör i samma utsträckning.
  Den grovt antisemitiska sajten Nationell.nu kan få varje svenskvänlig person att slå bakut, och sajten kan betraktas som kontraproduktiv och en svår belastning för svenskvänligt sinnade personer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -18 (av 26 röster)
  • Angantyr says:

   FT belyser ändå sionismen och judefrågan till skillnad mot Avpixlat och många läser nog både Avpixlat och FT för att sen segla in på Nordfront. När det gäller Nationell.nu så måste man ändå konstatera att sajten är minst sagt välbesökt. Visst är tonen rakare på Nationell.nu men det kan behövas lite provokation ibland för att väcka folk ur sin slummer.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +20 (av 26 röster)
   • ugglan says:

    Det är riktigt att FT sätter strålkastarljuset på sionismen, och det gör dom helt rätt i. Avpixlat ligger lågt, då sajten inte prioriterar den frågan.
    Men sen skiljs man åt i synen på styrelseskick för nationen, en inte helt oväsentlig fråga. I ekonomisk politiska frågor står man ljusår ifrån varandra. Libertarianer har en marknadsinriktad syn på ekonomin.
    Frågor om ras är ingen fråga för en libertarianer utan man ser till den enskilda individen. Det finns faktiskt bättre och sämre ”blattar” liksom det finns bättre och sämre ”svennar”

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -3 (av 5 röster)
    • Alter Ego says:

     Alldeles riktigt.
     Dom bättre blattarna är kvar i sina hemländer och skräpet är här och härjar.
     Skräpsvenskarna är för det mesta omvändbara om de tillåts leva i ett friskt samhälle.
     Och detta är deras hemland i vilket fall som helst.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +16 (av 22 röster)
    • Angantyr says:

     Det finns inte särskilt många som är renodlade libertarianer, typ Ayn Rand, utan de flesta libertarianer är värdekonservativa och förstår rasfrågan. Naturligtvis finns det individuella skillnader inom rasen, det ligger i normalfördelningens natur, men rasegenskaper och effekter som ”reversion to mean” gör att rasfrågan alltid måste lyftas fram.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 14 röster)
     • Niklas says:

      Vad är reversion to mean för något?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 5 röster)
     • Angantyr says:

      ”Reversion to mean” i fallet med raser innebär att egenskaper hos avkomman alltid rör sig mot medelvärdet för raspopulationen. Många kulturmarxister åberopar ju alltid ”individen”, t.ex att det finns intelligenta negroida individer. Men ”reversion to mean” innebär t.ex att avkomman till en vit och en svart som båda har 115 i IQ kommer att få lägre IQ än avkomman till två vita som båda har 115 i IQ. Detta eftersom den svarta raspopulationen har ett lägre genomsnittligt IQ än den vita raspopulationen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 9 röster)
   • Albert says:

    Nationell.nu är en trollsida som skriver sina egna kommentarer och som ängar mest tid och energi åt att försöka splittra den nationella rörelsen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Krupp says:

   Ja, de är libertarianer, men de belyser som sagt sionism och även rasfrågan (indirekt genom sina Somalier-IQ-68-artiklar).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 14 röster)
 • Johann Creutz says:

  Jag applåderar dig för denna artikel Robin! Mycket informativ och intressant. Tror den här kan få upp ögonen på en del.
  Har själv blivit tillfrågad om att gästskriva för Nordfront men måste nu hitta ett annat uppslag i så fall.. Bra jobbat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 18 röster)
 • Anonym says:

  Riktigt fin konst! Den passar bra framöver i riksdaghuset.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 14 röster)
 • Anonym says:

  Carl Larsson var nog ändå synsk, för är det inte robert aschbergs huvud som ligger där?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 15 röster)
 • Slipsen says:

  Intressant artikel, Robin! Jag har väldigt svårt för att tiga i olika frågor och kommenterar ofta på Nordfront men om jag blir skribent på sidan får framtiden och Saxlind avgöra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 11 röster)
 • Vörtstyrka 13,1 says:

  Får jag ordning på alfabetet igen, bidrar jag måhända en dag med alster. Än så länge har jag bara bidragit med nyhetstips.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 11 röster)
 • Anonym says:

  Bra artikel.

  Något som sen var väldigt viktigt är följande:
  ”Det går att bli irriterad på Fria Tider då de kallar Motståndsrörelsen för en ”kufisk sekt”. Ser man däremot till helheten vänds irritationen till förnöjelse eftersom den populära webbtidningen faktiskt är helt på det klara med vissa nyckelfrågor.”

  Utvecklingen går åt rätt håll överlag i alternativ media. Att vissa sen kanske fäller kufiska kommentarer av och till, får man ha överseende med.

  Det är inte ens nödvändigt att alla delar varenda fråga i ens ideologi: det viktiga är att folk förstår just nyckelfrågorna. Etnicitetens/rasens betydelse, invandringens fördärv, behovet av repatrieringar, ”judefrågan” osv.

  Om nog med människor agerar utifrån dessa så räcker det för att rädda Sverige. Skiljefrågor kan vi träta därefter, när båten inte längre håller på att sjunka.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 15 röster)
 • Vill bara påpeka att en fri media är oerhört viktigt för vår demokrati. Sverige styrs idag av ”journalism”, alltså en ny -ism, som är nyckfull, destruktiv och demokratihotande. Jag är enig med Nordfront att vi måste inte bara i Sverige utan också internationellt få en ny och fräsch media som inte styrs enbart eller huvudsakligen av judiska intressen. Jag har svårt att lägga skulden på judarna att det blivit som det blivit, germanerna har utan att bry sig låtit alltför stor mediamakt i semitiska händer. Judarna står upp för sina intressen, låt dem göra det, men vi germaner måste också stå upp för våra intressen – A och O där är media. Vi germaner måsta bara se till att vi äger media i förhållande till vår folkmängd – annars får vi sannerligen skylla oss själva när vår kultur går under. Som sagt, media är det absolut viktigaste att äga, finanser, banker och allt annat är oviktiga maktinstrument. Det basala maktinstrumentet att styra världen är MEDIA -positivt att Nordfront förstår detta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 15 röster)
 • Andreas says:

  Ok det är oerhört viktigt att SMR:s medlemmar har ett oklanderligt uppträdande gentemot såväl vänner som fiender! Speciellt om SMR skulle komma i maktposition.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
  • Björn says:

   SMR är svenska motståndsrörelse och då som tidigare nämnts så är de inte intresserade av politisk makt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -7 (av 7 röster)
 • Björn says:

  Hej! Jag svälter då och nu.. 3 månader utan varken pengar eller mat, sedan 4 år tillbaka trakasserad och borttagen mina mänskliga rättigheter till mat och mediciner, 4 år! Baktalad och förnedrad på papper, omöjligt att fortsätta som svartlistad. Är det fler än jag som blivit behandlad värre en ett djur i nya sverige? (Tacksam för konstruktivt och ärlig dialog)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • per.fröjdblom says:

  du är inte ensam

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Frans says:

  Förträfflig serie-satir samling som väldigt bildligt och lättförstårligt förklarar ZioNaz’s herravälde av lögner och terror:

  http://www.adlibris.com/se/bok/latuff-med-pennan-som-vapen-9789197749534

  Borde ju vara obligatoriskt för grundskoleelever att läsa, haha. Synd bara att judarna kontrollerar skolsystemet bakom sina blågult klädda marionettdockor.

  Om jag hade mer pengar skulle jag kanske tillockmed köpa 100 exemplar och lägga ut i centrum tidigt på morgonen och sen se hur folk reagerar på det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Freke says:

  Jag har skickat in krönika. Fick inte ens svar från redaktioen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 4 röster)
 • Anonym says:

  WHO CONTROLS YOUR MIND?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *