Ledarperspektiv #8: Hur ska repatrieringen gå till? 9000 afghaner och Almedalen

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt åttonde avsnitt.

Här kommer det åttonde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige. Av orsaker som vi kommer att redogöra för i nästa avsnitt är ljudkvalitén tyvärr betydligt sämre än vanligt. Det förekommer en del ekon och dessutom lagg vilket innebär att det på vissa enstaka ställen låter som Vejdeland och Lindberg pratar i mun på varandra. Producenten har försökt åtgärda det i högsta möjliga mån och därav förseningen. Vi hoppas ni har överseende med detta och lovar att det åter kommer att vara som vanligt från nästa avsnitt.

Diskussionsämnen:

  • Syftet med Nordiska motståndsrörelsens Almedalen-medverkan
  • Simon Lindbergs arbetsvecka
  • Personlig fråga om invandrare i sin närhet
  • Nyhet: Riksdagsbeslut gällande 9 000 afghaner
  • Ideologisk fråga: Repatriering

Diskussionsunderlag:

Häng med till Almedalen!

”Vi har nu drivkraften, kunskapen och viljan att kunna växa också i Danmark och potentialen är stor”

Riksdagsbeslut: 9 000 afghaner får stanna i Sverige

Vår väg, punkt 1

Listen to ”Ledarperspektiv #8: Hur ska repatrieringen gå till? 9000 afghaner och Almedalen” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Den-KristneMartinErikKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Apropå Danmark och ”ockupationen” under andra världskriget; Danmark har aldrig genomlevt en sån högkonjunktur som under den tyska ”ockupationen”. Industrin gick på högvarv och Tyskland betalade räkningarna punktligt. Detta är något som dagens danska politiker och journalister inte så gärna talar om.

Erik
Medlem

Det är alltid ett dravel om hur hemskt det var, trots att majoriteten av folk knappt märkte någon skillnad i sina liv och en stor del uppskattade det.

Martin
Medlem

Farmor och farfar som båda var danskar berättade många historier från kriget när de levde. Även min far som var liten under WW2. Farsan tyckte mest det var spännande som liten pojk. Brukade räkna flygplan ibland i ena riktningen när de skulle ned o bomba i Berlin o sen se hur många som saknades på tillbakavägen. Däremot sa farfar ofta att det var en obehaglig tid. Ingen visste ju vart allting skulle sluta. Däremot sa de att de tyska soldaterna alltid var oerhört artiga. Aldrig nåt svineri från deras sida. De hörde aldrig nåt sånt från andra heller. De hade… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jag känner ett gammalt tyskt par som var barn under WW2. Det var vanligt att ryska krigsfångar placerades ut som ”slavarbetare” på tyska gårdar eftersom de tyska sönerna befann sig vid fronten. På mannens (som då var i tioårsåldern) gård placerades en ukrainsk krigsfånge som fick tjänstgöra som dräng. Efter krigsslutet ”befriades” han och skickades hem till Ukraina. Han grät hela vägen till tåget, eftersom han aldrig hade haft det så bra i hela sitt liv. Hemma i Ukraina väntade svält, straffarbete och eventuell gulagvistelse. Det var vanligt att befriade soldater i Röda armén straffades hårt för att de hade… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Min morfar var finskt krigsbarn.

Den-Kristne
Medlem

Hoppas inte repatrieringen sker såhär: https://youtu.be/pE3KdIMTheE?t=16

(jag vet att det inte blir så)