Häng med till Almedalen!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen invaderar Gotland nästa månad – här är allt du behöver veta för att planera din egen resa till årets största vit makt-event.

Efter förra årets dundersuccé där Nordiska motståndsrörelsen stal hela showen under politikerveckan i Almedalen återvänder organisationen till Gotland i år igen.

Nordiska motståndsrörelsen kommer i år främst närvara på politikerveckan mellan torsdag och lördag. Under de tre dagarna, den 5-7 juli, kommer Motståndsrörelsens representanter att finnas på plats för att dela ut material och debattera vid Södertorg klockan 11:00-15:30. Dessutom kommr tal att hållas dagligen klockan 16:00 i Visby hamn. Här kan du läsa mer om de spikade talarna.

Utöver detta kommer organisationens aktivister att bjuda på aktivistiska överraskningar och Nordfront kommer precis som förra året att livestreama.

Alla till Gotland!
Efter succén förra året där en mindre och handplockad skara aktivister testade terrängen hoppas vi i år på en mycket större uppslutning av sympatisörer. För att dessa sympatisörer ska kunna förena nytta med nöje på bästa sätt har Nordfront dessutom utlyst en aktivisttävling med fina priser. Vi vill se en fullständig invasion av Gotland!

Emil Hagberg utlovade tidigare i år 1000 fulla skinheads till Gotland om Motståndsrörelsen portades från Almedalen. Nu när vi till slut beviljades talartid behöver invasionen av Gotland inte ske i berusat tillstånd; men ju fler nationalister som dyker upp, skinnskallar eller ej, desto bättre.

Region Gotland har trots allt försökt motverka Motståndsrörelsens medverkan genom att neka oss att hyra mark, vi hoppas därför att så många som möjligt sluter upp och visar vad de tycker om detta fräcka försök till valpåverkan från politikerna på Gotland.

Till Gotland kan man resa antingen med färja eller flyg, eller egna attackbåtar. Region Gotland har en hemsida med information för turister som innehåller allt man behöver veta för att planera sin resa.

Vill du hjälpa oss att sprida ett sunt budskap under Almedalsveckan kan du skriva ut egen propaganda att ta med dig på denna sida eller köpa rabatterade klistermärken och en stödtröja här.

Denna artikel kommer att uppdateras och fyllas på med mer information allt eftersom det närmar sig. Väl mött på Gotland!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Den-KristneGunnarAnnaCaesar-AureliusHarald Bafast Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Attackbåtar välkomna? Går det bra om man dyker upp lite tidigare med stulna B-52:or och mattbombar stället? För att sedan stjäla lite mer amerikansk militärteknologi i form av en F-16, avlossa några robotar och sedan själv landa.

comment image

Karl-Путин A
Medlem

Jag kan tänka mig att Putin ställer upp med några landstigningsbåtar eller en provisorisk bro från Öland. NMRs samarbete med Ryssland är ju väldokumenterat i den judiska pressen och på SVT.

Själv tänker jag förklä mig så att jag smälter in i den nysvenska gatubilden. Inte en käft kommer att lägga märke till mig.

comment image

Anders Jonsson
Medlem

Det ska bli otroligt roligt att vara med när Nordiska motståndsrörelsen tar över Almedalen.

Hell seger!

Leif
Medlem

Vi ses i Almedalen!

Tors Spjut
Medlem

Ser fram mot er närvaro och livestream!

Den-Kristne
Medlem

Samma här! Hoppas att Emil Hagberg diskuterar ungefär som förra året, fast han har sagt i studio nordfront att han vill hålla sig undan

Caesar-Aurelius
Medlem

Tommy Gardell bosatt i en fashionabelt vit mångmiljonvilla belägen på Vibble Starks väg 8 i villaförorten Vibble, ca 4,5 km söder om Visby, tar säkert glatt emot hyresgäster. Kommunpolitikern Tommy Gardell och resten av hans tattarklan har under mycket lång tid, hela otroliga 40 års tid(!), självsvåldigt och olovligen använt kommunal mark som om det var hans egen, så ni behöver INTE ens be om lov. Det är bara att köra in på tomten, parkera och sätta upp tältet eller husvagnen. Dessutom bjuder Tommy säkert på kaffe och en negerboll. (Dessa har hans fru Barbro Ullberg Gardell ändå knyckt från… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Är de släkt med de bög- och muslimkramande bröderna Jonas och Mattias Gardell, eller är Gardell ett vanligt tattarnamn, som Löfvén?

Caesar-Aurelius
Medlem

Gardellarna på Gotland är en bra stor del av samtliga Gardellare i Sverige, säkert 25-30% av dem, sisådär ca 125 stycken skulle jag gissa.

Stockholms-gardellarna är också en stor mängd, men om det är samma släkt det vet jag inte.

Jonas Gardell ska dock härstamma från Gotland.

Karl-Путин A
Medlem

Hmmm…. vet man närmare bestämt vilken vägkorsning?

Caesar-Aurelius
Medlem

Om du menar Jonas Gardell kan hans gotländska släkt ha kommit från byn Garde på Gotland. När lägre klasser tog sig upp ett pinnhål i samhället bytte de ofta ut sitt son-namn, vilket varierade mellan varje generation efter faderns förnamn. Klas Gustavssons son Nils, fick namnet Nils Klasson (alltså inte Gustavsson som är brukligt idag). De enda sätt som fanns var tre: via knektskap, gesällskap eller prästerskap. Gesäller tog sig namn efter sitt yrke, som Ulf Smed, Johan Bagare. Knektar gavs namn som Erik Strid, Henrik Stark. Präster lärde sig latin då bibeln var skriven på detta språk till efter… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

Ja, finns inga ursäkter. Vi ses … soon. Jag längtar så!

Gunnar
Medlem

Ses på Gotland kamrater. Taggad till tusen!