Hollywood mobiliseras mot Trump

VÄRLDEN. I ett sista desperat försök att stoppa det så kallade ”Trump Train”, tar den sionistiska makteliten fram sitt vassaste vapen – alla deras glittrande stjärnor i Hollywood.

united-against-hate

Över hundra skådespelare, artister och producenter har skrivit under ett upprop som startats av den George Soros-sponsrade NGO-gruppen MoveOn.org. Soros, som nyligen avslöjades för att ha finansierat Expo i syfte att påverka svensk politik, började finansiera aktivistgruppen i samband med presidentvalskampanjen 2004 där motsvarande 12,5 miljoner kronor lämnades för att demokraterna skulle vinna mot det republikanska partiet. Inför valet 2016 har gruppen initialt stöttat den judiske demokraten Bernie Sanders och därefter sionisten Hillary Clinton.

En person som MoveOn.org absolut inte vill ha som president är Donald Trump och därför har gruppen mobiliserat Hollywoods stjärnor i en kampanj mot den republikanske presidentkandidaten. Hollywood är sedan länge ett drypande näste av judar och icke-judiska liberala drönare, som helt naturligt repeterar vad som står i manus, och detta manus likställer Donald Trumps ovilja att dränka landet i kriminella främlingar med ett oresonligt och omotiverat hat.

Hollywoods hantlangare vet hur mycket det amerikanska folket avgudar dessa verktyg, de har paraderat dem in i allas vardagsrum i flera decennier, fått dem förälskade i deras gestaltningar av fiktiva karaktärer och nu är det dags för dem att mobiliseras för ett annat syfte – mot det växande motståndet till makteliten.

Listan innefattar bland andra Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Bryan Cranston (Breaking Bad), Kerry Washington (Django Unchained), Neil Patrick Harris (How I met your mother), Michael Moore (Bowling for Columbine), Mark Ruffalo (Avengers), Woody Harrelson (Kingpin) och många, många fler kändisar.

På hemsidan UnitedAgainstHate.com finns följande stycke att läsa:

Vi lovar att använda inflytandet av vår röst för att besegra Donald Trump och den hatfulla ideologi som han representerar.

Gruppen vill försvara demokratin mot ”våld, sexism, rasism, främlingsfientlighet, homofobi, fascism”.

I uppropet finns en lista över i princip alla icke-vita etniska grupper i USA, liksom en rad andra grupper, som kränks av Trumps retorik och politiska förslag. Intressant nog står inte judarna med över kränkta grupper trots att många av de kränkta som undertecknat listan är just judar.

Kampanjen har också skapat en tillhörande ”hashtag”, #UnitedAgainstHate, där kändisar och likasinnade kan signalera till varandra om vilka goda människor de är som står upp emot ”rasism” och ”hat”. I deras ögon är kärleken till sitt eget folk samma sak som hat mot alla andra, men bara när det gäller vita människor. Det är inga problem för afro-amerikaner att starta intresseföreningar såsom ”Black Lives Matter”(BLM), en annan grupp som George Soros ligger bakom, där de öppet brukar våld mot vita människor och förespråkar våld mot poliser.

Cphah0jVYAADMI7

Det är inte första gången som Hollywood-armadan har rullats ut för att skapa opinion, ett par exempel är Leonardo Di Caprio som i egenhet av att vara ”UN Messenger of Peace” fick inleda Climate Summit 2014 och Samuel L. Jackson som gav stöd till Barack Obama i valet 2012 genom en fyndig och hip reklamsketch riktad till vita. När Israel anordnade massmord på civila palestinier under senaste kriget i Gaza startades en namninsamling där Hollywoods stjärnor skrev under att de ville ha ”fred och rättvisa för Israel”.

Källa:
United Against Hate

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • United against Hollywood!

  Will you stand against Hollywood and the HATE they promote?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +59 (av 59 röster)
  • Scandinav says:

   US crime stats 2015. Who kills who. Published by Trump.

   Svarta dödade av svarta: 97 procent

   Svarta dödade av vita: Två procent

   Svarta dödade av polisen: En procent

   Hur många negrer som skjuts av svarta poliser vet jag inte, men att döma av den senaste tidens dödsskjutningar verkar i alla fall hälften av negrerna bli skjutna av svarta poliser.

   97 procent, nästan hundra procent av alla svarta som mördas i Amerika mördas av andra svarta. Men det största problemet är de få negrer som skjuts av vita poliser?

   Och det gäller hela den antivita propagandan. Undantag blåses upp till helt osannolika ur all proportioner till att vara huvudregel.

   Igen: Att svarta skjuts av vita poliser är UNDANTAG.

   Picture:

   http://www.infostormer.com/wp-content/uploads/2016/08/Trump-Black-Crime.jpg

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +31 (av 31 röster)
   • Claes says:

    OCH…

    Av 1000 polisingripanden mot vita dör fler än vid 1000 polisingripanden mot negrer, i USA.

    Såatte…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Libra says:

  ((( )))wood.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 18 röster)
 • “The Number one problem in Hollywood was and always will be pedophilia.”
  -Corey Feldman, During interview with ABC News

  Read more at http://thefreethoughtproject.com/elijah-wood-exposed-hollywoods-organized-pedophilia-ring/#cUblKZGi28yKwc9d.99

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Jag har lyssnat på Trump och läst en hel del av hans böcker.

  Han pratar om motivation, energi och att få saker gjort här i livet. Att vara konstruktiv och att tänka stort.

  Trump har skrivit flera bästsäljare, bl a ”Art of the Deal”, som är en klassiker inom affärslitteraturen. Han är en av USA’s mest framgångsrika entreprenörer och har mig veterligen ALDRIG varit inblandad i något globalistiskt fulspel, utan tjänat alla sina pengar på hederligt vis.

  Dessutom vet Trump vilka som gjorde 9-11. När han kommer till presidentskapet, så kommer det att avslöjas både det ena och det andra. Så det är förståeligt varför die juden gör ett ”last ditch defence” mot Trump. De vet vad som kommer. Men folket vet också. De ser de igenom lögnpropagandan från Hollywood. Därför har den ingen effekt.

  Logos (sanning) + Pathos (känsla) krävs för att få en människa att handla. Hollywood har ingetdera.

  Logos = Grönt ljus

  Pathos = Motivation

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 38 röster)
  • Stampgroda says:

   Trump är sannerligen en frisk fläkt men tyvärr är han ingen Hitler:

   https://www.youtube.com/watch?v=chfxlkmrh4U

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 8 röster)
  • Antisemitex says:

   Trumps aggressiva dog-eat-dog stil är mer av judisk karaktär än en arisk, på yiddish benämnd chutzpah.
   Lånen för sina affärer har han förvärvat i (((New York))).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 5 röster)
  • Antisemitex says:

   I dokumentären -You’ve Been Trumped- visas Trumps ‘affärstil’ när han prospekterar golfmark i Scotland och önskar driva iväg lokalbefolkningen där.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 6 röster)
  • Alois says:

   Snälla nån …. Hur kan nån som är någorlunda vaken tro ett dyft på Trump? Sionist lakej till 1000% som han själv säger. Sen tänk logiskt om han vore ett hot mot ”them” varför i helvete skulle han synas i deras media dygnet runt? Enkel fråga.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 8 röster)
   • Hannes Nyqvist says:

    En legitim frågeställning.. Skulle kanske delvis kunna bero på att han inte är helt okänd sedan innan. Skulle kanske exponera utvalda folket mera. Han har råd till mycket… En en annan fråga man skulle kunna ställa är varför han går i klinch med (((media))), ger uttryck för antiglobalistiska idéer, och inte låter sig mutas av (((banker))). Detta ligger inte i Israels intressen vad jag kan se i alla fall…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Penne says:

  Hatar nästan dessa förrädare mer än juden. Nästan.
  Blir dödsstraff för hela bunten för högförräderi när NMR kommer till makten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 15 röster)
 • Antisemitex says:

  Är det verkligen så att Nordfront inte förstår att juden äger båda sidor, både den demokratiska samt den republikanska, klassiskt kallat ‘the tyrant march’, där båda benen på den politiska byxan besittes av samma makt, det har det gjort i många decennier och det svingar fram och emellan genom valomgångarna, från mer liberalt till konservativt och tvärt om och tillbaka. Det bör vara lågstadienivå för varje jude’ och nationelltmedveten individ, även gällande den simpla omvända psykologin som de använder sig av nu med att ”vilifiera” Trump som egentligen gör honom ännu mer populär. Och med den allmänt ogillade Hillary som ”motpart” ser man enkelt att de kommer placera Trump på plasttronen, det blev väldigt tydligt när de drog bort Sanders som höll den liberala gejsten ångandes. Trump kommer bekämpa ”terrorismen” inom landet, det kommer vara folk som oss som kommer lida hårt om han begränsar internet som han talar om för att säkra ”mot islamister”. Jag resonerar som så att Clinton kommer hålla amerikanska vita på hugget medans Trumps kosherkonservatism kommer lura och förslappa folket in i ännu mer insnärjade fållor.

  Det dryper av judar i Trumps stab också, samt i hans familj, jag kommer inte sluta att tjata om det dessvärre, det finns dock ett par här som känner sig besvärade av det. Hoppas NMR och NF tar sitt vett i behåll och exponerar alla sidor av fienden och håller det gods de leverera till sitt ariska folk rent från gift och koppleri.

  Hell Sigtyr

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 31 röster)
  • Peter says:

   Helt rätt, de äger båda sidor o även den tredje om det bara hade funnits en!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 18 röster)
   • Antisemitex says:

    Yes box, de kan även trixa fram en ny period till Obama har jag läst om, detta ska tydligen vara möjligt vid särskilda tillstånd som då icensätts. Detta har jag inte belägg för nu men håller ögonen öppna och länkar ifall jag finner något som kan antyda till detta.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -2 (av 14 röster)
  • Hymer says:

   Om dom verkligen inte ville att Trump skulle ha chans att vinna så skulle dom bara lägga locket på som dom gjorde med Ron Paul. Otroligt att folk på fullaste allvar tror att Trump kommer lösa alla våra problem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 13 röster)
  • Hear hear!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 8 röster)
  • nordslätt says:

   Om dom nu har en sån kontroll på Trumplägret varför är det så få stjärnor som stödjer Trump,? iallafall vad jag har sett.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 7 röster)
  • Serbisk Vikingavän says:

   Det var tänkt i början att det skulle bli en ”fajt” mellan Jeb!Bush och Hillary Clinton. Där var illusionen. Dagen efter Jeb!s annonsering av sin kandidatur så annonserade Trump sin för att cucka Jeb!. Varför skulle juden förstöra sin egen plan, spendera ofantligt mycket mer pengar än nödvändigt, exponera för det amerikanska folket att det finns bara ett parti med två vingar, exponera folket till det faktum att median är monolitisk nästan. Varför. Förklara det snälla.

   Kom inte med att de behövde lura de som var semi-medvetna. För de personer som vet att både familjen Bush och Clinton är korrupta hade inte röstat överhuvudtaget.

   Så varför saboterade juden sin egen plan?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 13 röster)
   • Självklart är det helt idiotiskt att mena att en kandidat som är anti-invandring, anti-globalism, anti-islam, anti-TTIP, anti-antivitpolitik.. skulle vara deras val. Om de bäddar in sig med en sådan kandidat är det såklart ett försök att korrumpera denne, likt de lyckades korrumpera SD tex. (SD var ju inte som dom är numera från början)

    Det finns fortfarande ingen logik i det AS säger, men som synes så vill han alltså att Clinton skall vinna, trots att han nekade till det tidigare. Tjänar fienden som sagt, vare sig han fattar det själv eller inte.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +3 (av 11 röster)
    • Hallonben says:

     Hans vice är inte anti-TTIP. Knäpper dom Trump så blir han president. Tror inte att det är Trump som valt vice. Det har säkert dom judiska rådgivarna gjort.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 4 röster)
     • Stampgroda says:

      Dom, dom, dom, lär dig svenska va!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 5 röster)
  • Och här kom soffsittaren igen.. den här gången med öppet Clintonstöd.

   ”Jag resonerar som så att Clinton kommer hålla amerikanska vita på hugget”

   Ungefär som ANC ”håller vita på hugget” i Sydafrika då eller? Sk-tsmart plan överlag sen, rösta för vår utträngning. Och så blir det bättre. Eller nåt. Skippa det där med att förskjuta politiken åt vårt håll, nej förskjut den maximalt åt fiendens håll.

   Att alla korkade nationella tidigare inte fattat detta..? Korkade Hitler tex som bildare ett eget parti och drev sin egen linje, han borde ju ha stöttat kommunisterna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 10 röster)
 • nordslätt says:

  Att 60,70-talister bland dessa stjärnor skriver på detta måste betyda att industrin har nån hållhake på dom. Att den yngre hjärntvätten med noll etik och moral och medvetenhet om vad som händer i världen skriver på är mer förståerligt.

  Ja menar, det finns många hollywoodstjärnor i den äldre generationen som besitter mer resurser och pengar än oss vanliga, så det är nog rätt troligt att dom är granskade i varje steg dom tar ifall de får för sig att stödja mer nationellt.

  Tittar man på musikindustrin så blir stjärnors tillgångar och liv helt förstörda om dom uttrycker sig kritiskt mot industrins hjärntvätt till de yngre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
  • nordslätt says:

   Det finns undantag såklart men dom är så pass tunga och har uppbackning i ryggen så dom är mer svåråtkomliga.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Kan vara att de har något direkt men enda hållhaken som egentligen behövs är att dom skulle frysas ut och förlora massvis av jobbmöjligheter om de inte ställer upp på detta.

   Hollywood styrs av judiska liberaler som bekant.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 8 röster)
   • nordslätt says:

    Jovisst, men det finns säkert ett 30-40 tal stjärnor som besitter bra rikedomar även än idag fast dom knappt dyker upp på dukarna och i TV…Inte att förglömma är att det är ett bevis på att dom vägrar följa hjärntvättsmallen även om JEWllywood ryker i dom för att dom är så genomslagskraftiga på biodukarna.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Zionist Trump says:

  Trumps nya kampanjrådgivare Steve Bannon var en investeringsbankir på Goldman Sachs.

  Donald Trump har tillsatt en ny kampanj rådgivare som var en investeringsbankir på Goldman Sachs, Steve Bannon. Bannon är verkställande direktör på Breitbart News, som är extremt pro-Israelisk.

  Trump talar ofta om att namnge fienden, men han nämner aldrig judar, eller Israel, eller det faktum att det var judarna som förde oss i konflikt med islam i den moderna världen. Trump identifierar aldrig korrekt den judiska agendan bakom EU, och blir alltmer antieuropeisk, syndabockar kollektivt vita för anti-amerikanska judiska intriger med krig och förstörelse runt om i världen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 14 röster)
  • Antisemitex says:

   Mycket bra påpekat!
   Det finns fler Goldman Sachs kopplingar.
   Några dagar efter Trump blev republikanernas kandidat så anställde han Steven Mnuchin som nationella ekonomiska samordnare för kampanjen och som har sjutton år på Goldman i bakfickan. Utöver det så ska Mnuchin ha arbetat åt Goerge Soros samt hans Management Fund som vi vet finansierar den demokratiska andelen inklusive Clintons fonds som också Mnuchin ska ha donerat till, det samt även till Obamas.

   https://fuhrerious88blog.wordpress.com/2016/05/09/did-donald-trump-just-go-full-establishment/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 12 röster)
   • Deprimerande nog, men det ligger mycket i vad du säger, fänrik Stål. Den judiska dominansen är så enorm att det blir naivt att tro på att the Donald skulle ha kommit dit han är nu trots den (((mäktigaste gruppens))) riktigt äkta motstånd. Jag lutar åt att all denna smutskastning är arrangerad – eller åtminstone kontrollerad – av det översta sionistskiktet för att förvirra och splittra Goyim. A propå, SD:s Kent Ekeroth blev nyligen uthängd för nazistiska sympatier av Alex Schulman, som har judisk bakgrund. Inte helt överraskande har Ekeroth också judiska rötter. Den globalistiska/sionistiska agendan är så ondskefull i sin lömskhet att vita vid sunda vätskor finner det svårt att acceptera att en elit kan ägna sig åt manipulationer på psykopatnivå.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 11 röster)
   • nordslätt says:

    Det finns en del som droppat av Goldman Sachs under årens lopp, och även gett ut längre pläderingar i TV varför dom inte vill vara en del av något som systematiskt blåser medelklassaren i väst.

    Att Trumplägret värvar över några därifrån måste vara ett taktiskt bra drag, tycker du inte.?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
    • Antisemitex says:

     Jo för deras del. Jag vet vad Trumplägret består av. Jag köpte aldrig in i det då jag valde att kolla upp vad och vilka som låg bakom och drev/driver kampanjen så vi har nog en helt motsatt förhållning till det hela.

     Skolad av Goldman Sachs i 17år och sen ansluta sig på ”motståndarens” sida utan repressalier! Det är New York, där finns bara en sida. När vi drar våra förhoppningar till det ytterst otroliga blir vi i min mening väldigt patetiska och ännu mer lättlurade får. Jag menar inget illa gentemot din personliga önska om att Trump är den äkta vara, om du nu har en sådan, jag hoppas att jag håller en proper och respektabel ton fast jag är ärlig och rak i mitt svar.

     Väl mött.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 5 röster)
 • Fänrik Stål says:

  Om dom verkligen är ”United Against Hate” så får dom börja med att skriva på mot sej själva. För nåt värre hat än det som riktas mot Trump får man nog leta efter, åtminstone i Staterna.

  Dom säger att Trump är hatisk när att säger ”kasta ut dom” när vänstermupparna stör hans möten.
  Hur ska man göra för att inte kallas hatisk? Be om ursäkt för att man finns och vika undan så fort nån börjar protestera?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • Ragnar says:

  The commie scum are scared………..and they should be.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Något annat says:

  Clintan stöder Trump. Det räcker.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 15 röster)
  • Och Tom Hanks.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -4 (av 4 röster)
   • Nej fel av mig. Hanks stöder tydligen Clinton. Hulk Hogan stöder Trump såg jag och dessa är några andra av dom som stöder Trump.

    Jon Voight

    Roseanne Barr

    Kid Rock

    Willie Robertson

    Azealia Banks

    Gary Busey

    Jesse Ventura

    Loretta Lynn

    Teresa Giudice

    Tila Tequila

    Stephen Baldwin

    Mike Tyson

    Terrell Owens

    John Rocker

    Jesse James

    Wayne Newton

    Mike Ditka

    Ivana Trump

    Ann Coulter

    Dennis Rodman

    Hulk Hogan

    Lou Ferrigno

    Aissa Wayne

    Joe Arpaio

    Scott Baio

    Kirstie Alley

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -1 (av 7 röster)
  • Claes Lantz says:

   Om Clintan stödjer Tump, så stödjer jag också honom.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 11 röster)
 • Bowers & Wilkins says:

  varför gör de inte som man gjort med tidigare presidenter helt enkelt mörda Trump.
  vad är det som stoppar de från att eliminera honom jag menar de har eliminerat fyra presidenter och en femte avgick pga skottskador?
  en sak till han har ju bedyrat sin kärlek för Isra-Hell och det judiska folket så varför denna hets?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Hannes Nyqvist says:

   Kanske de gör framöver. Om det inte exponerar dem alltför mycket… Eller så hittar de kanske sätt att underkuva och kontrollera honom. Tror dock att människors uppvaknande är av större signifikans än enskilda medialt uppmärksammade personer. Trump rider bara på en växande våg av medvetenhet… Makten glider så småningom ur etablissemangets kontroll.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Bowers & Wilkins says:

  intressant tal som Trump höll i Ohio
  https://www.youtube.com/watch?v=gUVycqPoNjo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Doris says:

  Donald Trump är en lismande sionistlakej som endast tjänar sionisternas syften.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 10 röster)
  • Hannes Nyqvist says:

   Skulle vilja påstå att han på olika vis är en nagel i ögat på den judiska eliten. Det är inte pro judiskt att belysa ruttenheten i det amerikanska valsystemet som styrs av judiska eliten. Inte heller pro judiskt att föreslå att man ska ta betalt för de militära tjänster som Israel tidigare åtnjutit gratis på de amerikanska skattebetalarnas bekostnad. Med mera…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Doris says:

  Ingen kan bli president i USA idag utan att ha skrivit under de falska judarnas agenda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 9 röster)
 • Tänk vad många nya nick som tenderar dyka upp i trådar där folien behöver stöd.. Vill ju inte implicera att det är som det varit i 9 fall av 10 tidigare dock: Att det rört sig om samma person med flera nick.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 5 röster)
 • 47:an Löken says:

  Mike Tyson stödjer Donald Trump:
  https://youtu.be/wZBJbMsEvqY

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *