Frankrike prövar förbud för att hindra Gula västarna

FRANKRIKE. Globalistregimen vidtar förbudsåtgärder i syfte att försöka få bukt på den revolutionära Gula västarna-rörelsen.

Gula västarnas ihärdiga gatuprotester har inte stoppats av vare sig brutalt polisvåld eller globalistregimens eftergifter. Detta har nu föranlett Emmanuel Macron och hans ministrar att vidta förbudsåtgärder mot gräsrotsrörelsen.

Under dagen meddelade premiärminister Edouard Philippe nämligen att regimen kommer att stoppa demonstrationer i ”tidigare utsatta områden” som Champs-Élysée ifall de ser att ”radikala grupper” som ämnar bruka våld deltar. Stadens polischef kommer dessutom att bytas ut.

Philippe sa dessutom att användare på sociala medier som han menade uppviglade till och hyllade upplopp ”kommer att få ta ansvar”.

Åtminstone 150 personer har skadats allvarligt och över 2 000 lindrigt sedan protesterna drog igång i november.

Gula västarna kritiserar främst Macrons ekonomiska politik som de menar gör det svårt för vanliga fransmän att leva värdigt. Det har dock framkommit att många demonstranter även är kritiska till agendajournalister, judiskt maktinflytande, frimureriet och banksystemet.

Källa:
France to ban Yellow Vest protests in ‘worst hit’ areas if radicals spotted – French PM

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Demonstrationsrätten finns så länge man inte demonstrerar mot makten. Då ska den stoppas.

Ja det är likadant i Sverige. Om några demonstrerar mot makten kallas det inte demonstration utan störande av allmän ordning så att demonstrationsrätten inte ska gälla.