En månad på gator och torg

Av ,
Nästeskorrespondent
1

MÅNADSRAPPORT. Årets andra månad är förbi och under februari har fokus tveklöst lagts på gatan och den kamp som förs där: Från Sölvesborg i söder till Jokkmokk i norr. Här följer en sammanställning.

Månaden började inte på gatan, utan med en viss beska. Beska av denna sort kan däremot vara nyttig för att förnya insikten om att vår kamp faktiskt tas på största allvar, inte bara av oss själva utan även av våra fiender. En person i periferin avslöjades som polisinformatör och när informatören väl slutat slingra sig på värsta sätt , berättade han att agenterna förhörde sig om medlemmars privatliv, vilka olika demonstrationsdeltagare kunde tänkas vara och hur det egentligen stod till med ”ryssarna” och ”vapnen”. I samband med detta utlyste Nordiska motståndsrörelsen amnesti åt informatörer medan övriga manas till att inte tala med polisen.

Återvänder vi till vår arena, alltså gatan, så har vi från månadens första helg kunnat läsa om offentliga aktiviteter i Södertälje, Ludvika och Jokkmokk.

I Södertälje visade Näste 1 att man med nya taktiker är kapabelt att sprida åtminstone 5000 flygblad under en dag. Som uppvärmning inför den offentliga aktiviteten delade man ut flygblad till hushåll och hängde upp banderoller runt om i staden – därefter begav man sig ut för att diskutera sådant som repatriering, folkgemenskap och en nordisk republik. Förhoppningsvis innebär detta en ny standard!

I Jokkmokk erövrade Näste 6 ny mark för tyrrunan. I den bitande kylan propagerade man nationalsocialism till besökarna av den enligt legend 413:e Jokkmokksmarknaden. Frånsett att låta folk ta idolfoton och att skriva upp sina namn inför samåkning till Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Boden, så lyckades man även reta upp förment samiska kulturmarxister som saknade all sorts norrländska.

Den andra helgen bjöd på sammantaget fem offentliga flygbladsutdelningar: Sölvesborg och Ronneby, Falun och Karlskoga samt Åkersberga.

I Blekinge börjar befolkningen bli rejält trötta på massinvandringens ofrånkomliga konsekvenser; i Värmland vinner organisationen ny mark; och i Åkersberga räckte Motståndsrörelsens blotta närvaro för att Sverigedemokraterna kort och gott skulle fly fältet.

För egen del, här i Näste 2, så genomförde vi en lärorik och uppskattad vinterutbildning där bad i isvak följdes av svalkande löpning tillbaka till en stekhet bastu.

Någon som också setts på Nordfront vid ett flertal tillfällen under den senaste tiden är Vera Oredsson, som är hedersmedlem och har varit nationalsocialist sedan Tredje rikets dagar. Hon har hunnit fira jämnt och dessutom dömts för ”hets mot folkgrupp” trots avsaknad av bevis och vittnen. Hon låter dock meddela att detta enbart stärker hennes kamplust och att det hela kommer naturligtvis att överklagas. Nordfront kan också avslöja att Vera utöver hedersmedlemskapet hon tidigare tilldelats av Motståndsrörelsen nu själv har beslutat att bli medlem i rörelsen!

Vera tilldelades ett diplom för sitt livslånga engagemang för nationalsocialismen på hennes födelsedag.

Den tredje helgen fördes gatukampen i Nyköping och Sigtuna, i Kungälv och i Sofia, Bulgarien.

I Nyköping förärades man med en nyckelskramlarpöbel, där stadens politiskt korrekta hjon samlats för att minnas en liknande pöbels sammandrabbning med Motståndsrörelsens aktivister tio år tidigare. I Kungälv försvann kommunister hastigt och lustigt, vilket gjorde att den nationalsocialistiska Vejdelandspropagandan i princip förblev oemotsagd.

Precis som i Norden försöker regimen i Bulgarien att tysta det nationella motståndet så snart det visar sig som någonting större än små, slutna cirklar. I detta fall gäller det BNS – Bulgarisk nationell samling – och deras årliga minnesmarsch för nationalhjälten Hristo Lukov på dennes dödsdag. Även i år trampade man på alla eventuella förbud.

Månadens fjärde och sista helg spenderades på gatorna i Hudiksvall, i Ludvika och i Jönköping.

I Ludvika kunde man i ena stunden knäppa folk med mild filosemitisk personlighetsstörning på näsan och få dem att gå hem för att läsa på om Kalergiplanen, för att i nästa stund få behålla flygbladet eftersom den tänkta mottagaren redan visat sig vara en sympatisör och väljare.

Jönköping är däremot en annan historia. Här kom Nordiska motståndsrörelsen att uppvaktas av 150 poliser med 24 piketbussar, ett otal radiobilar och en helikopter. Ett klart bevis på att den nya rikspolischefen, med sitt mörka förflutna som SÄPO-chef, tar Nordiska motståndsrörelsen på stort allvar! Aktiviteten gick dock lugnt tillväga trots att många av poliserna, i mitt tycke, såg ut att använda otäcka stridsdroger och dagen kom att avslutas med en lyckad blixtdemonstration.

Vad som nu väntar under mars månad är upp till dig. Är du redan ansluten och aktiv i Motståndsrörelsen vet du givetvis redan detta, men om du mot förmodan inte anslutit dig ännu råds du att göra det och det görs lättast här.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigrid
Medlem

Tack kamrater!
Ni som inte ännu anslutit er har ett perfekt tillfälle att göra det nu och visa folket vad ni går för. Vi ses på gatan.