We Are Dalarna leds av en man med över 800 000 kr i skuld till Kronofogden

GRANSKNING. We Are Dalarna har förtalat enskilda meningsmotståndare genom att falskt anklaga dessa för ekonomiska oegentligheter. Nu kan Nordfront avslöja att en av gruppens egna ledare, Ivan Midjic, själv grovt missköter sina privatekonomiska åtaganden då han har över 800 000 kr i skuld till Kronofogden.

Gigantiska skulder och damunderkläder – Nordfront har granskat We Are Dalarna in på bara skinnet.

Nordfront har tidigare skrivit om hur We Are Dalarna ägnar sig åt kriminellt beteende i form av falsk tillvitelse då de på falska grunder anmält Nordiska motståndsrörelsen till Skatteverket. We Are Dalarna påstod bland annat att Motståndsrörelsen driver ett antal föreningar men inte betalar någon moms, vilket är en medveten lögn eller grov miss då man antingen missat eller ignorerat det faktum att Motståndsrörelsen utöver ett antal föreningar driver företaget Nordfront förlag som betalar moms.

LÄS ÄVEN: Motståndsrörelsens svar på We Are Dalarnas förtal

I den här lögnaktiga förtalskampanjen, som givetvis understöddes av den opportunistiska etablissemangspressen, figurerade också förtal av enskilda personer. We Are Dalarna gjorde nämligen gällande att Motståndsrörelsens ”ekonomiska brottslighet” (som alltså inte finns) innebär att ledande representanter skor sig på kampen.

En av de som pekades ut var nästeschefen Pär Sjögren från Borlänge. Om Sjögren skrev We Are Dalarna att hans nuvarande bil antagligen bekostats av Motståndsrörelsens ekonomiska brottslighet. För att reda ut detta har Nordfront varit i kontakt med Sjögren.

— Det är patetiskt. We Are Dalarna vill göra gällande att de har koll fast det är exakt det de inte har. Jag har köpt min bil för mina egna pengar. Jobbar man har man råd med sånt, det borde dessa ”företrädare” för arbetarklassen själva prova på någon gång, säger Sjögren till Nordfront.

Överväger du att driva en förtalsprocess mot We Are Dalarna?

— Ja, jag funderar på det faktiskt. Jag är egentligen ingen person som anmäler saker, men någonstans måste man dra en gräns.

We Are Dalarnas informella ledare
46-årige Krunoslav Ivan Midjich (700708-7054) är tillsammans med Elias Lodin och dennes flickvän Lina Emanuelsson en av huvudpersonerna bakom cirkusen som går under namnet We Are Dalarna. Det var Midjich som förra året presenterade och representerade det då nylanserade ”aktivistnätverket” i en intervju i Dalarnas Tidningar.

Ivan Midjich.

Till DT sa Midjich i lanseringsintervjun att han var trött på hierarkiska organisationer och ville arbeta mer ”ledarlöst” med sin politiska aktivism.

Sedan dess har ”nätverket” We Are Dalarna ständigt sjunkit till nya lågvattenmärken.

Midjich och Lodin greps bland annat för att ha hällt ut gödsel på en offentlig plats inför första maj förra året. Deras nätverk hade samma år först planer på att arrangera en sittdemonstration för att stoppa Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration, men istället ändrade de taktik och klädde ut sig till clowner och bjöd på det mest skrattretande ”motståndet” i Sveriges ”antifascistiska” historia. Även i år skämde de ut sig själva i Falun på samma sätt.

Förra året försökte även Lodin och Emanuelsson störa en politisk flygbladsutdelning i Ludvika där Lodin tidigare varit ordförande för Vänsterpartiets lokalavdelning. Enligt Lodin slutade incidenten med att han blev omkullknuffad, vilket resulterade i en polisanmälan.

Numera har studenten Lodin degraderats till suppleant inom Vänsterpartiet i Ludvika, antagligen på grund av att partiet har en viss politisk självbevarelsedrift och inte vill riskera att smutsas ner av Lodins ständiga upptåg.

Representanter för nätverket We Are Dalarna ger på Facebook och andra sociala medier ett maniskt och ohälsosamt intryck. Även ute i den fysiska verkligheten beter de sig skumt. I samband med att hakkors klottrats i närheten av där Lodin och Emanuelsson bor, en incident där de själva är att betrakta som huvudmisstänkta, framkom det att Emanuelsson uppvisar paranoida tendenser och känner sig iakttagen och förföljd när hon rör sig på stan.

I en intervju med en feministisk blogg som genomfördes den 1 maj i år påstår Midjich till och med att Lodin och Emanuelsson gått under jorden och flyttat från Borlänge då de fruktar för sina liv eftersom att de är två av de tre personer som skrev under pressmeddelandet som förtalade Motståndsrörelsen.

Klicka för större bild.

Midjich ger trots att han är den äldre personen och framstår som ledarfiguren bakom We Are Dalarna ett väldigt instabilt intryck på Facebook. I inlägget som kan ses här ovan får Midjich till exempel ett raseriutbrott efter att en av hans vänner på Facebook uttryckt sig negativt om invandrare som våldtar svenska kvinnor. Bland de efterföljande kommentarerna påpekar Midjich att när han var yngre så brukade han fysiskt angripa människor som uttryckte sådana invandringskritiska åsikter, men att han sedan han blivit äldre slutat med det. Vidare skriver han som svar på frågan om han glömt att äta sin medicin följande: Jag har genom åren intagit både det ena och det andra, varit fullständigt av banan och ändå lyckats undvika att kläcka ur mig avhumaniserande lögner om mina medmänniskor.

Skuldsaldo: 800 000 kr
Med tanke på Ivan Midjichs ledande roll inom We Are Dalarna tyckte vi på Nordfronts redaktion att det var besynnerligt att han inte var en av de tre personer som undertecknat pressmeddelandet där Nordiska motståndsrörelsen felaktigt anklagades för ekonomisk brottslighet. Efter vissa efterforskningar kunde Nordfronts grävgrupp dock hitta svaret på detta mysterium: Midjich har själv enorma skulder hos Kronofogden, varför han och We Are Dalarna antagligen tyckte att det vore lämpligast att Midjich inte var en av personerna som uttalade sig om andras ekonomiska förehavanden.

Sammanlagt uppgår Midjichs skulder hos Kronofogden till 803 376 kronor, enligt uppgifter som inhämtades den 12 maj 2017. Nordfronts grävgrupp hittade skulder till CSN, Länsförsäkringar, Skatteverket, Värnamo kommun, inkassoföretaget Lindorff och elbolaget Öresundskraft. Även Trafikförsäkringsföreningen hade Midjich stora skulder till då han har haft en bil påställd men oförsäkrad under lång tid.

Samtliga av dessa krav mot Midjich har inkommit till Kronofogden under de senaste tre åren.

Skuldbrev – en del av vardagen sedan länge
Även om de nuvarande skulderna bara har några år på nacken har Midjich en lång historia av ekonomiska problem. Nordfront har hittat dokument från 1990-talet där företag kräver Midjich på pengar. I ett av fallen framgår det att Midjich varken kan bekräfta eller dementera att han fått kravbrev från ett specifikt företag då han får så många kravbrev att han helt enkelt slänger breven, till synes utan att ens läsa dem och åtminstone utan att lägga de specifika ärendena på minnet eller ha för avsikt att betala sina skulder.

Klicka för större bild.

Damunderkläder – ett mystiskt intresse
Det gamla ärendet där Ivan Midjich inte ens kom ihåg ifall han hade fått ett kravbrev gällde en lång rad beställningar som bland annat innefattade smink och damunderkläder. I dokument gällande rättsfallet kan vi se att han beställt underklädesprodukter med namn som ”EVITA”, ”VEVAY” och ”LACE”. Även kosmetika från ”VEVAY” och strumpor med produktnamnet ”SOCKS FOR HER” finns i listan över produkter som Midjich ska ha beställt men vägrat att betala för.

Klicka för större bild.

Med tanke på att Midjich än idag har ett intresse för smink samt är aktiv i en politisk miljö som är väldigt tolerant mot avvikande beteenden och läggningar, kan vi på Nordfront bara spekulera i vad Midjichs intresse för damunderkläder handlar om.

Smink och kvinnokläder – två grejer som Ivan Midjich gillar.

Löneutmätning
Idag arbetar Midjich på företaget SmartSign AB i Borlänge och Kronofogden har fastställt löneutmätning på 7969 kr av hans lön. Om Midjich lyckas behålla jobbet och inte drar på sig nya skulder under tiden innebär det att han bör bli skuldfri om åtta till nio år.

På Facebook skryter Ivan Midjich om att han på arbetstid ringer polisen och ber dem ta ner banderoller vars politiska budskap Midjich inte gillar. En kollega påpekar här att Midjich borde sluta gnälla över sina ryggbesvär när han halvligger i stolen på det sätt han gör i bilden.

Som man känner sig själv, känner man andra?
Med tanke på att en stor del av Midjich lön konfiskeras för att betala hans skulder på över 800 000 kr, kan man undra hur han har tid och råd att resa runt på politiska aktiviteter så som han gör. Är det kanske han själv som profiterar på den ”antifascistiska” kampen?

Nordfront har tidigare kunnat avslöja att skurkkapitalisten och juden George Soros sponsrat Expos fejkade ”gräsrotsprojekt” ”Tillsammansskapet”. Kanske har We Are Dalarna liknande finansiering som kommer Midjich tillgodo?

Läs även: George Soros sponsrar Expo!

Kanske är det en samhällsomstörtande taktik för vänsterextremisten Midjich att inte betala skulder i hopp om att det ska krossa förhatliga kapitalistföretag? Eller är Midjich helt enkelt kommunist i hopp om att få sina skulder borttrollade efter den röda revolutionen?

I vilket fall känns det som att ordspråket ”som man känner sig själv, känner man andra” kan stämma in på We Are Dalarna när de genom lögner försöker bygga upp ett narrativ om att Motståndsrörelsen ägnar sig åt ekonomisk brottslighet och drivs av ekonomiskt egenintresse. Även bibeln har ett relevant ordspråk som We Are Dalarna borde tänka på till nästa gång: ”Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen.”

Hjälp oss att gräva mer

Avslöjande journalistik är ett tidskrävande arbete där allt arbete måste göras från grunden och alla efterforskningar inte alltid leder någon vart. Stöd Nordfronts journalistiska arbete genom att teckna en stödprenumeration.

Vi tar också tacksamt emot information som kan leda till unika avslöjanden till redaktionen@nordfront.se

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

42 Kommentarer till "We Are Dalarna leds av en man med över 800 000 kr i skuld till Kronofogden"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Johan
Gäst
Nybörjare

Soros betalar

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Underbar grävning, Nordfront! ??

Gunnar
Gäst
Nybörjare
Gunnar

Nordfronts grävgrupp är guld värd! Tack för en kanonartikel om denne tragikomiska transa. Lodin verkar ju milt sagt hyfsat instabil och nu är det åter bekräftat: Lika barn leka bäst!

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Detta är ju oerhört. Anmäla meningsmotståndare för påhittade ekobrott som aldrig har begåtts, samtidigt som den egna organisationen består av medlemmar som sätter ekobrott i system? Då har man folk högre upp som skyddar en. Ett särskilt folk, antagligen.

Norden
Gäst
Nybörjare
Norden

Hahaha, ”We are Dalarna” blir bortgjorda gång på gång. Deras clown-outfit är extremt passande.
Fortsätt så GrävGruppen!

Jömpa
Gäst
Nybörjare
Jömpa

Fan vilken löjlig människa xD

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Vilken undermänniska! Bra att vänsterns sanna ansikte demaskeras.

Nino
Gäst
Nybörjare
Nino

Jag älskar Nordfronts gräv-artiklar. Divan Överdrivarn har en motbjudande aura runt sig, ingen man skulle låta sina barn komma nära. ?

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Rolig bild på (D)ivan Midjich :). Att han är en transa kunde man gett sig fan på!

Nu vet vi också varför Midjich, som är ledare för clowngruppen, inte stod som undertecknare i gruppens pressmeddelande där de anklagade Motståndsrörelsen för bedrägeri.

Hans namn står alltid med i dylika sammanhang annars. Med andra ord det troligt att Soros-finansierade Elias Lodin och de andra vet att gruppen leds av en bedragare. Förmodligen är de själva sådana.

Bara att Nordfront ser till åt sanningen kommer fram. Mycket bra jobbat av grävgruppen!

Rune
Gäst
Nybörjare
Rune

Ivan Transtrosa representerar antifascismen väl. han är vänster-trendig, föregår antifa Boston och allt.

Skog
Gäst
Nybörjare
Skog

Grävning i all ära, men att lyfta fram privata situationer så som skuld och vad han valt att lägga pengarna på, är inte det ett enda stort ad hominem som är fulmeteoder som stasi/massmedia ägnar sig åt? Att ge sig på individen i politiska sammanhang känns fel när det är så lätt att vinna debatten med ärliga argument.

Det går inte att vinna någon debatt eftersom We Are Dalarna inte debatterar. De klär ut sig till clowner och ägnar sig åt förtal. Om de kan ljuga om Nordiska motståndsrörelsen och organisationens representanter kan vi berätta sanningen om deras egna företrädare.

/Redaktionen

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Så du menar att (D)ivan och CO ska kunna ägna sig åt förtal av Motståndsrörelsens medlemmar medan vi ska svara dem genom att låta bli att granska dem när det visar sig att finns faktiska ekonomiska oegentligheter hos deras grupp? Allvarligt?

Skog
Gäst
Nybörjare
Skog

Det är inga metoder jag personligen skulle använda. Men å andra sidan litar jag på att Nordfront har koll på vad som krävs att göra och hur man ska handskas med ‘motstånd’ (om man kan kalla clowner motstånd).
Tack för svar från Redaktionen för övrigt.

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Underbar grävning kamrater!
Och vilken patetisk undermänniska denna figur är!

Motståndsrörelsen levererar

Hell Seger!

Johan ll
Gäst
Nybörjare
Johan ll

Snyggt grävarbete Nordfront. Bra att sanningen kommer fram om dessa onyttiga parasiter.

Gäst
Gäst
Nybörjare
Gäst

Vad heter ert företag egentligen? Det finns ju inget företag som heter ”Nordfront förlag”, däremot finns ”Nordfront AB” i Grödinge, är det ert företag?

Gunnar
Gäst
Nybörjare
Gunnar

Lodin, varför skriver du inte under ditt riktiga namn? Man kan ju tycka att du borde ha stenkoll på alla Motståndsrörelsens företag eftersom du till och med gjort en falsk anmälan om det? Acceptera nederlaget istället och bit i det sura äpplet, eller ännu hellre något jävligt giftigt.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det var en himla sur clown du var. Clowner ska ju vara roliga och främst roa barn. Har du inte fattat ens det?

(((alla är lika mycket värda))
Gäst
Nybörjare
(((alla är lika mycket värda))

Fan vilka konstiga degenererade människor som dras till vänstern. Kriminella, skuldsatta, missbrukare, fetish för underkläder…

comment image

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Förvånar inte mig! Är man så ointelligent, självomedveten att man beter sig som dessa då kan man heller inte inse sina egna brister!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Skulden till fogden är inget mot skulden de har till svenskarna, för clownernas antivitism.

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Hahaha, kan bara skratta åt hur We Are Dalarna sätter sig själva i klistret gång på gång!

På ett sätt måste man nästan tycka synd om mytomanerna, då ingen som är frisk och mår bra skulle kunna bete sig så här vilset.

Men ju mer WAD försöker och hetsar, desto snabbare gräver de sin egna grav egentligen. De verkar inte ha intelligens nog att förstå en sådan sak!

Sven E Bola
Gäst
Nybörjare
Sven E Bola

Damstrumpor i herrstorlek. Classic!

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Utmärkt grävarbete..

Hell Seger

Jonny
Gäst
Nybörjare
Jonny

Ivan bedriver även försäljning av klistermärken. Är det något han skattar för eller är det svarta pengar?

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Med tanke på hans historik hos kronofogden så lär det inte skattas mycket dära gissar jag.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Antirasisterna i We are Dalarna ska attackeras och krosssas. Jävla kriminella perversa clowner.

Platsar inte ens på cirkus, då ni är talanglösa även som clowner. Ni är inte roliga.

Ring juden Bronett och fråga om clown-råd…

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
”Bland de efterföljande kommentarerna påpekar Midjich att när han var yngre så brukade han fysiskt angripa människor som uttryckte sådana invandringskritiska åsikter, men att han sedan han blivit äldre slutat med det”! SNÄLLA SNÄLLA Herr Ryss-jude, kan du inte angripa mig fysiskt nån gång, det vore så underbart om du ville prova på det, du är ju faktiskt yngre än mig (åtminstone på pappret) läser jag, trots att just den informationen torde strida mot alla kända naturlagar som någonsin existerat!?! Ett tips till Nordfronts grävgrupp är ju att ni på allvar kollar upp om han inte ljugit om sin ålder… Läs mer »
Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

We are dalarna måste ju vara korkade på allvar. Trodde de verkligen när de skrev sin hittepåartikel om motståndsrörelsen att de inte själva skulle bli granskade. Och de visste ju uppenbarligen själva vilket sorts mjöl de har i sina påsar.
Jag ser fram emot fler sådana här aktioner från clownerna. Det är mycket underhållande och avslöjande om deras egen natur.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Marxisme och kapitalism ar perveterade ideologier.
Dessa sionist-lakejer tjener penga på massindvandringen och vil forinte deras eget folk for judans dollar.
Ivan Midjich, om du privat vil vara dragqeen, bog, clown eller gå i flicka-outfitt kan accepteres, men om du ar en forradder mot dit eget folk for sheckel, vil din fremtid vara att hange från en lyktstolp.

tejasmines111
Gäst
Nybörjare
tejasmines111

..märkligt och samtidigt avslöjande varför ”We are Dalarna” uppträder i clown-dräkter vilket visar på connection med (((Globalist-satanisterna))) …ja faktiskt majoriteten av världens ledare är satanister,se tex Bushfamiljen där far o son var/är medlemmar i ”sculls & bones”. Mer bevis för elitens perversa dyrkan finner man tex när Gothardt-tunneln öppnades häromåret, den sk invigningen

tejasmines111
Gäst
Nybörjare
tejasmines111

pushar lite för en intressant svensk tjejs YouTube-kanal som är värt ett besök:
”IceWaterRoof”
https://www.youtube.com/channel/UCqz_NbxPkuwP1-uZMfo7-Iw/videos

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Midjich anser alltså att invandrade våldtäktsmän är hans medmänniskor?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Inte bara medmänniskor, utan presumtiva sexpartners – det finns förklaringar till det mesta.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Thaiaren.

tejasmines111
Gäst
Nybörjare
tejasmines111

–off topic–
…Hultsfred slutade hjälpa flyktingar – riskerar böter….
INVANDRING. Förra året bröt Hultsfred medvetet mot socialtjänstlagen när nyanlända nekades försörjningsstöd. Nu hotar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, med böter. Kommunen ska utan dröjsmål ta emot och besluta om biståndsansökningar annars väntar vite på en miljon kronor. Läs mer här:
PETTERSON BLOGG
https://petterssonsblogg.se/2017/05/10/hultsfred-slutade-hjalpa-flyktingar-riskerar-boter/#more-214493

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

(((Bibel))) citat…

Okänd soldat
Gäst
Nybörjare
Okänd soldat

Det är ju intressant att ”Fredssymbolen” är en dödsruna, troligtvis en …. som promotade symbolen till dess betydelse av idag, och Goyim fattar ingenting, ….. skrattar hela vägen till banken.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

När jag ser clowner förutom på djurplågarcirkus så dyker alltid John Wayne Gacy upp i tankarna.

Säpo kanske skulle ta sig en liten titt under golvplankorna hemma hos Midjich?

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Ivan kan väl be kompisen Soros betala av skulden till fogden?

Red Pill ?
Gäst
Nybörjare
Red Pill ?

Klär sig i damunderkläder. Herregud vilken pinsam människa.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Bra jobbat kul att se vilket patrask vänstern är men man blir inte förvånad.

wpDiscuz