False Flag-attack från We Are Dalarna?

BORLÄNGE. Hakkors-klotter i blod hotar personer ur We Are Dalarna. Men hånfulla SMS från nätverkets Elias Lodin tyder på att det kan röra sig om en så kallad False Flag-attack.

Elias Lodin och Lina Emanuelsson ofredar flygbladsmottagare. FOTO: Nordfront.se

Under tisdagen ska ett blodigt hakkors ha smetats på trappuppgången till en lägenhet i Borlänge där Elias Lodin och Lina Emanuelsson bor. De båda tillhör det ”antirasistiska” nätverket We Are Dalarna.

Under gårdagen och dagen har de fått gråta ut om påstådda hot som enligt dem ska ha koppling till Nordiska motståndsrörelsen. Lina Emanuelsson beskriver hakkors-klottret som ”chockartat” och hävdar att hon skulle ha en ”uppenbar hotbild”, som polisen borde prioritera, över sig. Denna så kallade hotbild kommer tydligen från Nordiska motståndsrörelsen, som nätverket ska demonstrera mot nu under 1 maj i Falun.

Påstådd hotbild
Lina Emanuelsson nämner dock inte specifikt Motståndsrörelsen utan talar hela tiden om ”dom”. Till P4 Dalarna säger hon att ”dom” ska ha förföljt paret och att ”dom” satt upp propaganda omkring där paret och en annan ur nätverket bor, som för att ”markera”. Vidare ska ”dom” ha ”hoppat på” Elias Lodin under en flygbladsutdelning i Ludvika centrum förra året.

Det senare fallet har koppling till Motståndsrörelsen, men har inte alls ägt rum på det sätt som Lina Emanuelsson och Elias Lodin påstår.

Det var under en flygbladsutdelning som Nordiska motståndsrörelsen höll i april förra året som paret dök upp och började jaga ifatt och trakassera personer som tog emot flygbladen. Det antisociala beteenden från Lodin bemöttes med en uppmaning att lämna platsen. Lodin hörsammade inte uppmaningen och hävdar att han därefter blev konfronterad genom att en av Motståndsrörelsens aktivister tog tag i hans krage och kastade omkull honom.

LÄS MER: Intervju angående misstänkt ”ofredande” i samband med aktion i Ludvika

Anklagar polisen
Flera av fallen som Lina Emanuelsson tar upp har polisanmälts, men utan att ha lett till åtal. Möjligen har det saknats tillräckliga bevis för att lagföra någon person. En annan förklaring är att Lina Emanuelsson och Elias Lodin är mytomaner som ljuger för att sätta dit politiska meningsmotståndare.

Att polisen inte kunnat gå vidare med deras anmälningar har uppenbarligen skapat en del frustration. I fallet med det klottrade hakkorset säger Lina Emanuelsson att det är ”anmärkningsvärt” att polisen inte omedelbart begav sig till platsen för att säkra bevis. We Are Dalarna gör en stor sak av den stora hotbilden som paret ska ha mot sig och att polisen ignorerar detta. Polisen har dock tillbakavisat kritiken och uppgett att de arbetar på fallet. Bland annat ska man nu undersöka den trasa som paret använt för att torka bort blodet. Det ska även ha hittats en blodtuss i anslutning till klottret.

We Are Dalarna gillar uppmärksamheten. Nätverket uttrycker dock besvikelse över att polisen inte högprioriterar anmälningar från dem.

”I söndags nämndes vi i podden och nu händer det här med hakkorset”
Elias Lodin är mycket mer tydlig än sin flickvän att det är Nordiska motståndsrörelsen som ska klottrat hakkorset. Anledningen är att We Are Dalarna har nämnts i Radio Nordfront.

— I söndags nämndes vi i podden som Nordiska motståndsrörelsen har och så händer det här med hakkorset, säger Elias Lodin till Dalademokraten i en artikel som är låst för icke-prenumeranter.

— Vi börjar nästan bli vana. Deras taktik är ju att försöka stressa oss, påstår Lodin också.

Det stämmer att We Are Dalarna nämndes kort i Radio Nordfronts senaste avsnitt. Det som bland annat togs upp var att Dalarna mot rasism, där We Are Dalarna ingår, förpassats till en parkeringsplats under första maj. I samband med detta diskuterades hur inkompetent Elias Lodin är på att argumentera, vilket är anmärkningsvärt med tanke på att han är en lokal ordförande för ett riksdagsparti. Samtalet ägde rum i några minuter. Vad Elias Lodin dock inte nämner är att han själv tidigare debatterat i Radio Nordfront och att det hela gick lugnt till.

Anklagelserna om att Motståndsrörelsen har någon ”taktik” att försöka stressa We Are Dalarna är projicering från Lodins sida. We Are Dalarna är snarare maniskt besatta av Motståndsrörelsen så till den grad att nätverket skriver om organisationen i princip varje dag och att dess ledande medlemmar är beredda att ofreda personer som tar emot flygblad från organisationen. Nämnde Lodin greps även inför första maj förra året sedan han försökt sabotera Motståndsrörelsens demonstration med en bajs-attack.

LÄS MER: V-ordförande gripen inför första maj – försökte sabotera laglig demonstration

Hånfulla SMS
Under onsdagskvällen, en dag efter parets chockartade upplevelse skickar Elias Lodin hånfulla SMS till Motståndsrörelsens Pär Öberg. Det går att diskutera huruvida detta är ett normalt beteende för någon som upplever att han har en hotbild vilande över sig från den organisation som Pär Öberg tillhör.

Om allt stämmer att Emanuelsson/Lodin blivit förföljda vid sitt hem, att de klistermärken som satts upp i deras kvarter varit förtäckta hot, att Lodin misshandlats av aktivister från Motståndsrörelsen samt att det klottrade hakkorset i deras trappuppgång varit ett hot från samma organisation, varför skickar man då hjärtan och V-tecknet till en representant för denna organisation?

Det märkliga förfarandet tyder på att i vart fall Elias Lodin ser den hotbild som paret målar upp i media är icke-existerande eller kraftigt överdriven, alternativt att de själva smetat ner sin trappuppgång med ett blodigt hakkors.

Se SMS-konversationen nedan:

Källor:
Antirasister fick blodigt hakkors i trappuppgången
Kämpar mot nazismen – fick hakkors smetat på väggen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

38 Kommentarer till "False Flag-attack från We Are Dalarna?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Det kanske är Lina som har menstruerat? Vänstern brukar ju gilla att kladda med sådant som kommer från kroppen.

Kristian
Gäst
Nybörjare
Kristian

Jag tror att det är så.. Vänstern är vidriga!!!

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Det var min första tanke också :)

Blir nog snart ett konstverk på Moderna museet.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Oavsett vilket så är det näsblod, det är kroknäsornas ärenden de springer.

Värmdöbo
Gäst
Nybörjare

Mkt äcklig tanke, men vänstermänniskor slutar ju aldrig att förvåna;) vi får väl se hur många clowner man stöter på i Falun! Eller kanske överraskar dem oss totalt och klär ut sig till superhjältar…

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Rödingarna brukar ju ofta använda sig av guilt by association. Elias Lodis har som bekant medverkat i Radio Nordfront. Så ergo med vänsterlogik borde Lodisen nu räknas som nazist och om Lina är ihop med Lodisen borde hon med samma logik vara minst nazistsympatisör. Undrar om han ångrat sitt medverkande i programmet? Hahaha

Blågul
Gäst
Nybörjare
Blågul

Först en planerad bajsattack och diverse avvikande beteenden, och nu smetande med blod i trappen till samma person… Varför får jag känslan av att Lodin själv ligger bakom ”konstverket”?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare
Verkar logiskt. Kasta bajs och smeta blod ligger definitivt inom samma mentala störningsfält. Cui Bono? Vem gynnas? Det är också en viktig fråga här. Hur skulle NMR gynnas av dåligt beteende? Således är det sannolikt inte NMR, men helt riktigt en false-flag. Förmodligen är det heller inte flickan som ligger bakom. Det snabba bort-torkandet tyder på det. Allt pekar naturligtvis med stor sannolikhet på den som tidigare visat upp ett bisarrt beteende. Men det är klart att nationella ungdomar kan få för sig att busa också, således är det en polisiär fråga. Det kan finnas vittnen, kommunikationer och andra spår… Läs mer »
Aftonbladets förlorade heder
Gäst
Nybörjare
Aftonbladets förlorade heder
I sådana fall är det inte första gången som lögn-medierna arrangerar falska nyheter. http://josefsson.net/arkiv/etc599-abaffaren.pdf Ett mediekritiskt reportage av Dan Josefsson ur ETC nr 5 1998 Den här artikeln handlar om när Sveriges största tidning genomförde en besinningslös propagandakampanj för att återupprätta sin trovärdighet. Det är också berättelsen om en annan då ung reporters jakt efter ett scoop, om några NYNAZISTERS jakt efter pengar och publicitet, men allra mest om en till ljugande chefredaktörs försök att rädda sin förlorade heder. ”Anledningen till att Christofer Fager fått sluta på Aftonbladet var inte att han ljugit – utan att han just slutat ljuga.”… Läs mer »
Stasitevens förlorade heder
Gäst
Nybörjare
Stasitevens förlorade heder

Här blev Stasiteven tagen med en vilseledande ”Fake News”.
https://www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/videos/434585060228321/
SVT vilseleder ”nya svenskar”, i själva verket har bara 37% förtroende för Löfven, INTE drygt 60%

Utrikesfödda röstar mestadels rödgrönt. Nästan 7 av 10 gör det enligt SVT:s vallokalundersökning från valet 2010 (1).

SVT tycks göra sitt bästa för att den trenden ska bestå.

Läs vidare själva…

Lögn och fake medier, kastar sten i glasbur. Patetiskt.

Nino
Gäst
Nybörjare
Nino

Vi i Motståndsrörelsen för rakryggat fram vår politik på gator och torg, varhelst och när som helst vi känner för det.
Man önskar ju att våra motståndare kunde göra sig värdiga namnet i alla fall. Det blir ju enbart löjeväckande med deras uppenbara lögner och självömkande. Gör något vettigt med er tid, arma avskum. Presentera era politik för folket, förutsatt att ni har någon. Men det är väl som vanligt med er på vänsterkanten, man är på känslobasis emot, emot och emot.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Rakryggad? Smyga runt och sätta upp klistermärken och kalla det kamp.. När kommer raskriget era ynkryggar!

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Svenska nationalister och anknutna till NMR, behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi gör!
Vi behöver förvänta oss mera av oss själva!
Ingen person inom extermhögern är oviktig! Alla betyder någonting!

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Det är partierna i 7-klövern som är extrema, inte NMR.

Red Pill
Gäst
Nybörjare
Red Pill

Nu fattar jag vad du menar:
https://twitter.com/richardherrey/status/400699404920713216

Kände inte till det. :D

Stefan L
Gäst
Nybörjare
Stefan L

Bajselias haha

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Elias Lodin och Lina Emanuelsson.
Två individer som tar parti mot en global minoritet till förmån för globala giganter.

Två individer som hatar den svensk som inte vill ha deras ”mångfald” men kallar andra för hatpojkar.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Förutom att Elias Lodin nämndes i senaste radioavsnittet så har väl clownerna fått minimalt med uppmärksamhet? Elias maniska postningar om Motståndsrörelsen visar hur besatt han själv är. We Are Dalarna måste ju ta upp 90 procent av hans ”kamptid” och Vänsterpartiet (det han borde syssla med) 10 procent. Så agerar en dron som är avlönade av Soros.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Sinnessjuka guanospridande clowner! We are Dalarna kallar de sig på sant globalist-manér där de olika språken ska försvinna till förmån för (amerikansk) engelska.

Cedermark - Göteborg
Gäst
Nybörjare
Cedermark - Göteborg

Deras liv hade varit helt innehållslösa utan Motståndsrörelsen.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Som kontrast till vad skolundervisningen sade så är hakkorset en urgammal godhetssymbol (solsymbol) som överhuvudtaget inte har något med ondska att göra.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Svastika

etabeta
Gäst
Nybörjare
etabeta
Jag blir mer och mer övertygad om att det värsta som ”ni vet vilka” gjort är indoktrineringen av dessa vänstermänniskor, inte alla som de dödat. Dessa människor är totalt programmerade till allt och går inte att prata med. Jag minns en gång då jag försökte övertyga en vänsterperson om att det inte var så enkelt att bara vita var skyldiga till slaveriet. I tillägg att man inte kan älta sådant som skedde för längesedan, eftersom att energi förspills som hade kunnat göra nytta… Vad skedde? Jo, personen bara stängde av och gick iväg. Trots att det jag sa går att… Läs mer »
Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Ständigt dessa påståenden om ”kopplingar”. En koppling kan vara att någon känner till en annans existens, har kommenterat någons tweet eller vad som helst. Det där med ”kopplingar ” har Vey à Dalarna lärt sig av (((Expressen ))). Dumheter är vad det är.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Haha… ja det är ju så vi jobbar, vi nazzzister:
Går och kladdar blodiga hakkors i trappuppgången till svagbegåvade vänstermuppar. Vi har ju inga bättre metoder att nå ut med vårt budskap än att lajva hollywoodnazistsatanister.

Jag hoppas att polisen faktiskt utreder klottret. Falsk tillvitelse har fängelse på straffpåföljdsskalan.

Skicka untermench till kz-läger där dom hör hemma
Gäst
Nybörjare
Skicka untermench till kz-läger där dom hör hemma

Jag tror att det är en sån där vulgär” pussyunderlivsmålning” som är kulturmarxisternas signum…ditmålad av muppparet själva, är inte helt olikt sinnesslöa Lodins bajsattack..

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight
Jag håller på att studera vilka som mest hade slavar i USA och det sägs att de flesta var judar! Trots att judar bara var en liten minoritet. Och att de allra flesta som ägde slavskeppen var judar! Dessutom är det så att Negerhövdingar sålde sina egna!till vita (judar). Jag vet dock inte ännu hur mycket av detta som är sanning och reserverar mig. Men otroligt är det verkligen INTE! Från metapedia: ” Slaveri i USA Se artikeln: Slaveri i USA. Judars roll i slavhandeln Enligt professor Tony Martin spelade judar en betydande roll i den transatlantiska slavhandeln. Martin menar… Läs mer »
Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
Den judiska slavhandeln var så omfattande att enbart från Newport, där ca 600 fartyg hade sin hemmahamn, utgick ca 300 slavfartyg till slavforten i Afrika. Av de 128 slavskepp som under ett år lastade av sin last i Charleston, var 120 av dessa laster undertecknade av judar från Newport och Charleston i eget namn. Vid början av 1700-talet var 94% av slavskeppen i South Carolina ägda av judar enligt Carnegie Institute of Technology, Pittsburgh, PA. Försök hitta de fyra volymerna på bortåt 2 400 sidor av ”Documents Illustrative of the History of the Slave Trade to America” utgivna av Carnegie… Läs mer »
Simon Johansson
Gäst
Nybörjare

Den där Lodin är en sån patetisk nolla. Han verkar vara helt borta i skallen.

Dalarna
Gäst
Nybörjare
Dalarna

Elias Lodin har drogproblem (på riktigt). Det är ett känt faktum i Dalarna. Det skulle förklara varför han är borta i skallen och ser hjärnspöken. Kanske kan det förklara varför någon förföljer dom? Ytterligare hjärnspöken, eller knarkskuld?

Fasces
Gäst
Nybörjare
Fasces

Man kan inte ta clowner som använder sig av ord som hatpojkar seriöst.

Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Nationalsocialist

Eller att de bedriver ”medmänsklig aktivism” och sådana saker.

Bozo🤡
Gäst
Nybörjare
Bozo🤡

Lodin den bedrövliga clownen skall inte dra ner min yrkesgrupp i sitt bajs!

Arbetare
Gäst
Nybörjare
Arbetare

Arbetare? Lodin har troligen inte arbetat en dag i sitt liv. Hans mamma är en tät politikerhöjdare och mammas pojke har gått genom ungdomsförbundet till där han är nu – avlönad av Vänsterpartiet och George Soros.

Fedor
Gäst
Nybörjare
Fedor

Vänsterdårar – lär er måla svastika åt rätt håll och i rätt vinkel (45 grader). Använd färg istället för ert mensblod.

Adam Solstråhle
Gäst
Nybörjare
Adam Solstråhle

Vänsterdårar, ja. De här s k antifascisterna bevisar sig mer och mer som dårar i sina desperata försök att stoppa meningsmotståndare. Seriös politisk kamp klarar de inte av, än mindre gatukampen där de ständigft blir bortgjorda.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Elias Lodin och Lina Emanuelsson vara inte så hattisk mot ursprungsfolk i Norden.
Elias och Miss Emanuelsson, ar i kanske liten judiska påbrå.
Glem inte att palestinierne har också rett att exsistere i Palestina ligesom det ariska ursprungsfolk i Norden.
Elias och Lina! Hat mot ursprungsfolk ar rasism.
Mer kjarlikhet och Nationalsocialisme i behover!

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell

Clowner och cirkus var den enda ”kultur” Lenin tillät.

Elias Lodin kan vara lämplig att benämna som Bolsjevik-Leninist, som Lev Trotskij själv kallade sig.

Elias Lodin vill förmodligen införa ”brottet antisocialt tänkande”.

Johan B
Gäst
Nybörjare
Johan B

Men för i h-te varför ens diskutera med så tydligt degenererade och sjuka människor…?

Låt dem hålla på med sitt..men låt dom vara ingen tjänar på att höra på vad dom har att säga..!

Deras clowneri är ju ingenting nytt ;)

Hell Seger

wpDiscuz