Bilderbergmötet, Kulturbunkern och Assanges fortsatta öde
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll är Studio Bothnia tillbaka. Dessutom ett efterlängtat nytt avsnitt av Kulturbunkern.

I kvällens Studio Bothnia kommer Robert Eklund och Simon Holmqvist att diskutera årets Bilderbergmöte, som hålls i Montreux i Schweiz. I år deltar från Sverige bland annat moderatledaren Ulf Kristersson och oligarken Marcus Wallenberg. Vad är årets agenda och vad är egentligen Bilderberggruppen?

Dessutom fortsatta diskussioner om Julian Assange, som riskerar att utlämnas till USA som vill döma honom till uppemot 170 års fängelse.

Man har även en uppdatering kring det uppmärksammade fallet om den unga kvinnan nyligen intervjuades av Simon Holmqvist med tanke på att hon anmält en polis för våldtäkt.

Sist men inte minst Kulturbunkern, som kommer att diskutera George Orwells klassiska och profetiska roman 1984, som i år utgavs för 70 år sedan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här blir något för psykologerna att analysera.

Ett inlägg delat av NTV Nord (@ntvnord)

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Fredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Mycket bra Kulturbunker. En sak som jag tycker är viktig ang. 1984 är som ni säger den skrevs 1948. Orwell skrev ingen varnings-manual för hurframtiden skulle komma att utformas. Han vände bara på årtalen 48 till 84 för att förlägga handlingen till en tekniskt mer avancerad och stiliserad miljö som är lättatt urskilja. Egentligen är det 1948 års övervaknings- och politiska förtryck han beskriver. Upplevelsen av det judeokommunistiska/socialistiska förtrycket var alltså i hans fall lika stark som den är för många av oss idag. Kanske det är den kokta grodans princip som gäller att samordningen av det socialistisk-globalistiska projektet är… Läs mer »