Bilderbergmötet, Kulturbunkern och Assanges fortsatta öde
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll är Studio Bothnia tillbaka. Dessutom ett efterlängtat nytt avsnitt av Kulturbunkern.

I kvällens Studio Bothnia kommer Robert Eklund och Simon Holmqvist att diskutera årets Bilderbergmöte, som hålls i Montreux i Schweiz. I år deltar från Sverige bland annat moderatledaren Ulf Kristersson och oligarken Marcus Wallenberg. Vad är årets agenda och vad är egentligen Bilderberggruppen?

Dessutom fortsatta diskussioner om Julian Assange, som riskerar att utlämnas till USA som vill döma honom till uppemot 170 års fängelse.

Man har även en uppdatering kring det uppmärksammade fallet om den unga kvinnan nyligen intervjuades av Simon Holmqvist med tanke på att hon anmält en polis för våldtäkt.

Sist men inte minst Kulturbunkern, som kommer att diskutera George Orwells klassiska och profetiska roman 1984, som i år utgavs för 70 år sedan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här blir något för psykologerna att analysera.

Ett inlägg delat av NTV Nord (@ntvnord)

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments