Exklusiv intervju: ”Polismannen våldtog mig”

WEBBTV. Se Studio Bothnias intervju med kvinnan som anmälde en polisman i Skellefteå för våldtäkt.

Under senaste avsnittet av Studio Bothnia sändes ett inslag där en ung kvinna berättar om de händelser som kulminerade med att hon anmälde en polisman i Skellefteå för våldtäkt.

Den unga kvinnan berättar att hon hade hamnat i missbruk och kom i kontakt med en rasfrämmande polis, som med löften om att ”hjälpa henne” med hennes problem med rättvisan kom att inleda en slags relation med henne.

När kvinnan försökte komma ifrån sitt drogmissbruk försökte hon också avsluta relationen, vilket slutade med att han tvingade sig på henne och hon anmälde honom för våldtäkt.

LÄS MER: Ung kvinna berättar: ”Polismannen sa att han skulle ’hjälpa mig’ – slutade med att jag våldtogs”

Nordfront publicerar nu intervjun separat, där den unga kvinnans namn, utseende och röst har censurerats.

Se intervjun nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GunnarnordboAnders JonssonSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Då gärningsmannen är en inkvoterad rasfrämling så antar jag att det är ganska stor sannolikhet att han blir frikänd.Hade däremot gärningsmannen varit svensk och kvinnan invandrare så hade han säkert blivit dömd i vårt korrupta rättsväsende då dom genomgående gör politiska överväganden i sina domar.

Anders Jonsson
Medlem

Simon Holmqvist: Mycket bra intervju i ett för kvinnan känsligt, svårt och personligt ämne.

Du är verkligen mångsidig och en otroligt fin tillgång för organisationen…

nordbo
Medlem

Under intervjun med henne så framkom det att hon träffat denna ”polis” 3-4 gånger (tolkar det som förspelet) för att sedan ha träffat han ca 10 gånger till typ. När hon sa nej om att inte vilja ha erotik med nebern (efter alla gånger de träffats) så fortsatte ”polisen” ändå tills gegget var över. Låt mig ponera att denna ”polis” hade accepterat hennes NEJ – hade de träffats ytterligare 10 gånger till .. ? Hon säger att han fick henne att inte känna sig som smuts..? – innan våldtäkten så hade de träffats många gånger innan … , men hennes… Läs mer »

nordbo
Medlem

Holmqvist axlar rollen som psykolog säkerligen bättre än dom flesta idag – mycket trevligt att hon ville prata av sig mot de som bryr sig och förstår.

Gunnar
Medlem

Proffsigt så det förslår. Bra att sanningen sprids med – ett klart exempel på att det främst är ras och inte social miljö som avgör vilka vi är och blir.